DINGO TAAS ISOILLE LAVOILLE

dingolivenä

No nyt se sitten tapahtui. On tässä Dingoa odoteltukin isoille festareille ja ensi kesänä näyttäis olevan keikat juuri niillä festareilla missä olen tavannut käydä=) Hieno homma ja onnea.
Hienoa myös että Viroon ei siltoja ole poltettu vaan näyttää olevan keikka neumann plays dingo nimellä sielläkin.
Nyt nää asiat on juuri niinkuin ne kuuluukin olla.
Dingo on palannut.

Voi muuten vähän pientä jännitystä olla pojilla vatsassa ennen himoksen keikkaa. kenttä täynnä väkeä ja eka keikka:) Mut kaikki menee hyvin.

12

354

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kepardit

      Hienoa huomata että kesäfestareiden tapahtumajärjestäjät ovat laittaneet nettisivuilleen Dingon näkyvästi esille. Komiaa huomata että bändin paluu on otettu näin hienosti vastaan.

    • miki-66

      Kerkiää hajoamaan kesään mennessä koko Dingo-

    • oluttajadingoa

      Hienoo et bändi on taas kasassa. On mahtavaa päästä isoille festereille juomaan kaljaa ja laulamaan noita hittejä. Dingo on festarimusaa parhaimmillaan.

    • Dingomania

      Jepp kyllä tätä on odotettu. Vaikka tätä olen pitkään toivonut ja epäillyt että kyllä se paluu sieltä vielä tulee niin nyt se sitten konkretisoituu. Itse en ikinä ole päässyt katsomaan kyseisen kokoonpano esiintymistä mutta onneksi siihen vielä suodaan mahdollisuus!

    • dingofani4ever2

      Ihanaa nähdä kaikki yhdessä, ja ihana päästä kesälle keikalle näkemään heidät taas livenä. Tosi hienoa että huomioitu mediassa näin hyvin. Tää on todella mahtavaa!

    • 57456854

      Hienoa että oikea Dingo on palannut. Nipa ois saanut 2004-2016 näiden kokoonpanojenkin kanssa esiintyä vaan "Neumann plays Dingo"-nimellä. Nyt on hyvä suunta bändillä. Oikeat Dingo-keikat famous fivella, muut poppoot Neumann-nimellä.

    • vanhasuosioeipalaa

      Niinpä niin, mutta mitäs yleisö tykkää, kun biisit tulee varmaankin taustanauhalta alkuperäisinä, tuskin Neumannin laulunlahjoilla enää lauletaan ukkonooaakaan.

      • dingooo

        Kyllä Dingo on tähänkin asti keikoillaan ihan oikeasti biisinsä esittänyt, eivät tule taustanauhalta.


    • jesssss

      Näin muutaman keikan viime kesänä ja nipa lauloi hyvin. Paremmin kuin pariin vuosikymmeneen. Alkomaholin kanssa kun pojat ei ala läträämään ja hyvää treeniä talvella sekä muutama uusi biisi jossain vaiheessa niin hyvin se menee.
      Dingolla on helvetin hyvä festarisetti, ehkä kovin mitä kasaribändeillä on. Siellä on kaikki viisut hittejä. Eli ei Nipan tarvi kummemmin ees laulaa, me hoidetaan se yleisön puolelta:) Loistavaa nähdä ja kuulla noi isolla lavalla ja kunnon PA-kamat takana..

    • hhhhhbcc

      Jos Nipa ei Ois Dingoillut 2004-2016, niin olisi todella kova comeback. Nytkin saa hyvin huomiota, ei siinä mitään.

      • 2r342356754

        Tosiaan tää "Dingon" comeback 2004-2016 ois saanut jäädä tekemättä. Kyseessähän oli käytännössä Neumann taustabändi. Jatkossa tuo suomalais-virolainen poppoo keikkaileekin nimellä Neumann plays Dingo. Olisi saanut kaikki kaikki nämä "Dingot" keikkailla tuolla nimellä jo aiemminkin.

        Kunhan nyt saadaan pidettyä oikean Dingon taso korkealla eikä enää mtn sekoiluja. Todella hieno tilaisuus Dingolle, että on saanut näin paljon huomiota mediassa. Viimeksi Dingo taisi saada mediassa näkyvyyttä 2005 Purppuraa-levyn aikoihin, eikä silloinkaan näin paljon.


    • dingoisbacks

      On kyllä media ollut kiinnostunut kiitettävästi. Boycott tekee comebackia kanssa mut ei siitä ole missään mitään juttua.
      Nipan kannattaa kyllä tehdä ihan fyysistäkin treeniä talvella ja tiputtaa jonkin verran painoa pois. Muut kundit oli hoikassa kunnossa kuvissa. Paremmin jaksaa vetää livenä Suomen "helteissä" kun on painot tiputettu lenkkipolulle ja kulkee äänikin sitten paremmin. hyvin on aikaa niin ei tarvia ees mitään superdiettiä=)
      Sitten vain soittotreeniä lisäksi, niin kyllä Dingo on kovin bändi festareilla ens kesänä. Hittejä saa vetää alusta loppuun, se on etuoikeutettu asema lähteä festarikesään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      83
      6004
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2546
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2043
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1805
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1321
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1259
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe