KSS Energian toiminta

kssenergiaa

Maksoin heidän laskunsa hieman myöhässä ja ilman huomautuslaskua laittoivat perintätoimiston kaautta saman laskun täysimittaisena (ulosotolla uhkailun kera). Onneksi Sergelillä onnistui selvittää asia ja totesivat huomautuslaskun ja perinnän menneen ristiin. Miten tämä on edes mahdollista? yrittävätkö tällä tavalla nyhtää vanhuksilla esim rahaa enemmän kun pitäisi?

Muilla huonoja kokemuksia?

40

2249

  Vastaukset

  • Kuten itse kerroit, sä maksoit myöhässä. Tule sitte itkemään uudestaan, jos sama tapahtuu, kun olet maksanut ajoissa.

   • No eikös siitä kuulu tulla huomautuslasku eikä suoraan laittaa perintään laskua? Taidat olla KSS:llä hommissa ;)


   • Jos maksat päivän myöhässä, tulee huomautuslasku lindorffilta. Laskun päivätksestä eräpäivään on kaksi viikkoa, mutta tehokas posti saattaa hautoa kirjettä viikon. Kireällä aikataululla mennään.


   • Lain mukaan ei saa laittaa ilman huomautusta perintään? Yleensä on vielä kaksi muistutuslaskua?


   • Ei tässä vielä mikään ole perintään mennyt. Älkää sekottako perintää ja huomatusta. Perintätoimisto saa hoitaa myös huomautuksen, jos KSS niin haluaa.   • Et kai sähköä osta Lindorffilta?


   • Luitko juttua edes? SIellä lukee kyllä KSS Energia Lindorffin palveluita käyttävien yrityksien kohdalla. Kouvolalaisen on pakko kommentoida vaikka ei tietäis mitään tai osaa edes lukea.


  • Aina kun on kaupungin omistama yhtiö kyseessä, Jari Larikka säntää puolustelemaan sen toimintaa. Ihan sama kuinka väärin ois tehty.


   • Onneksi Kouvolalla on oma sähkön yhtiö. Ajattele jos Kouvola olisi myynyt kss:n hurreille niin sitten me vasta kusessa olisimme. Minä olen oman kuntayhtymän suosija enkä halua olla taas hurrien orjana.


  • Kahden viikon maksuaika. Kun palkka tulee kerran kuukaudessa, onko tuo nyt sähköyhtiöltä perusteltua?

   • Mulla ollu viikkoakaan lasku myöhässä ja iskivät perintälaskua postissa.


   • "Kahden viikon maksuaika. Kun palkka tulee kerran kuukaudessa, onko tuo nyt sähköyhtiöltä perusteltua?"

    Älä ryyppää aina koko tiliä kahdessa viikossa. Kokeile.


  • Pelin henki on selvä. Asiakas ostaa velaksi sähköä, KSS laittaa laskun käytetystä sähköstä. Jos asiakas ei maksa laskua eräpäivään mennessä, laskun perintä siirtyy lindorfille. Lindorf lähettää huomautuslaskun ja jos tuota ei maksa, niin alkavat sitten omalla tyylillään karhuamaan KSS:n saatavia. KSS siis säästää omia resurssejaan ja todennäköisesti nopeuttaa myös mökin pimenemistä mikäli rahaa asiakkalta ei löydy.

   • KSS:ltä sanoivat että huomautus ja perintä olivat menneet ristiin. Ei ollut kyse huomautuslaskusta. Ootte kyllä Kouvolassa mestareita SELITTELEMÄÄN asioita. Suosittelen katsomaan Hotellit kuntoon Inkeroisten jakson.


   • No paljo oli perintäkuluja jos kerran oli perintälasku? Sä vaan oletit automaattisesti että Lindörffin lähettämä huomautus on perintäpuuhia, kun oot siihen tottunu, kun sulla menee kaikki perintään. Sä vaan katoit kirjekuoren logoa, etkä lukenu paperista otsikkoa huomautus.


   • Lindorffilta sanoivat laskun olleen virhe, eikä mitään tarvitse maksaa, koska perintä ja huomautus on mennyt sekaisin. Ym-mär-rät-kö? Laskun summa on kerrottu täällä jo jos osaat lukea.


  • PAskafirma kuten kaikki Kouvolan kaupungin omistamat yritykset. Larikka ja työntekijät täällä kilpaa yrittävät päteä ja kiillottaa puljun mainetta.

   • Ei sen mainetta tartte kiillottaa kun et sä muiden verkosta saa sähköä kuin KSS:n. Monopolin mainetta ei tartte varjella.


   • Sä luulit voivas laittaa katkeruuksissas aiheettomia laskuja ilman että tulis mitään jälkiseuraamuksia.

    Itseasiassa nyt saan muualta sähköä. Ei tarvitse osaamattomien idioottien sähköä käyttää.


   • ÄläItkeTotuusSattuu kirjoitti:

    Ei sen mainetta tartte kiillottaa kun et sä muiden verkosta saa sähköä kuin KSS:n. Monopolin mainetta ei tartte varjella.

    Myyntisopimuksen saa muualta ja halvemmalla.

    KSS Energian toiminnasta voi äänestää jaloillaan kuten Carunankin alueella.
    KSS Energia pyrkii myös ottamaan ylihintaa sähköstään (esim. peruspaketti yli 7 senttiä/kWh) kun heidän pohjahintansa on vähän yli 4snt.

    "Monopolin" mainetta tarvii varjella, jos nämä pellet tajuavat sen. Lähtevät pian asiakkaat oman alueen lisäksi myös oman alueen ulkopuolelta.

    Mä vaihdoin KSS Energian pois vähän aikaa sitten enkä ole tippaakaan katunut.


   • naurettavafirma kirjoitti:

    Myyntisopimuksen saa muualta ja halvemmalla.

    KSS Energian toiminnasta voi äänestää jaloillaan kuten Carunankin alueella.
    KSS Energia pyrkii myös ottamaan ylihintaa sähköstään (esim. peruspaketti yli 7 senttiä/kWh) kun heidän pohjahintansa on vähän yli 4snt.

    "Monopolin" mainetta tarvii varjella, jos nämä pellet tajuavat sen. Lähtevät pian asiakkaat oman alueen lisäksi myös oman alueen ulkopuolelta.

    Mä vaihdoin KSS Energian pois vähän aikaa sitten enkä ole tippaakaan katunut.

    Ai...minä vasta vaihdoin kss- energialle: tarjosivat alle 3 senttiä kwh ilman kk- / muita maksuja. Tein saman tien 2- vuotisen sopparin kunon niin edullista.


  • KSS on kallis olemassakin ja tuntuu että vielä laskuttavat omiaan siihen päälle.

   On ollut boikotissa jo vuosia.

   • Eipä tarvi tolle paskafirmalle enää koskaan maksaa mitään, mutta eipä maksa yksikään tuttukaan enää.

    Irtisanokaa kaikki joukolla sopimuksenne tästä ylimielisestä kusipääfirmasta. Siinäpähän alkavat nämä myyntijohtajat & Co vikistä pian kun ei tule läskiä leivän päälle millä pidetään keskivartalo kunnossa. Ehkä näkyy joku päivä vielä munat muualtakin kuin peilin kautta.


  • Silti siirtomaksut juoksee KSS, vaikka sähkönmyyjää vaihdat, joka taitaa olla suurempi, kun kulutus.

   • Eli sähkönmyyjä on suurempi kuin kulutus?

    Ok, kiitos tiedosta.


  • Muutama päivä sitten juttelin fortumin myyjien kanssa, olisivat olleet valmiit hoitaa mulle sähköt heiltä. Nyt luen tän jutun, että kss on onneton tumpelo. Mistäs fortum sitten karhuaa saatavansa? Olisiko kannattanu ottaa fortumilta sähköt?

   • juttelit fortumin myyjän kanssa ja olivat valmiit myymään sulle tuotettaan. ihanko tosi? yllättävää. vaikea kuvitella että myyjä on valmis myymään, mutta kaikki on näköjään mahdollista.

    millä perusteella kss on onneton tumpelo?

    mitä saataviaan fortum karhuaa?

    se että kannattaako sähköt ottaa fortumilta, riippuu mitä vaihtoehtoja sulla on ja mitä sulle on tarjottu. turha esittää turhia kysymyksiä. kannattaisko sun irtisanoa sähkösopimus kokonaan, kun ei sulla muutenkaan pala valot yläkerrassa.


  • Tarkistakaapa KSS Energia Oy:n sähkölaskut, jotka tälle kokoomuslaiselle, Lindorff Oy:n kanssa vehtaavalle ja työntekijöitään perusteetta ulos potkivalle pellefirmalle vielä laskujanne maksatte.

   Paljon teiltä veloitetaan ja kusetetaan?
   Toistaiseksi voimassaoleva "perussopimus" 7,14snt/kWh ja perusmaksu 2,95E/kk, jota KSS Energia Oy käyttää mielellään erityisesti asioista perilläolemattomien vanhuksien ja opiskelijoiden osalta?

   Esim 5000kWh vuodessa kuluttavan keskimääräisen rivitalon sähkön myynnin kustannukset ovat tällöin 357E + 35,4E = 392,4E. Päälle tulee heiltä sähkönsiirto, joka on pyöreästi laskettuna koko sähkön myyntihinnasta eli näin laskettuna koko vuoden sähkön hinnaksi tulee 392.4E * 3 = 1172,4E.

   Jos otatte samalta KSS Energia Oy:ltä heidän tammikuussa tarjoamansa hinnan 3,99snt/kWh ja perusmaksu 0,99E, sähkön myynnin hinnaksi tulee 5000 kWh:n vuosikulutuksella 199,5E + 11,88E perusmaksuista = 211,38E, Näin ollen maksatte samalle firmalle samasta sähköstä 181,02 E enemmän pelkän myyntisopimuksen osalta.

   KSS Energia Oy ottaa määräaikaisista 1-2 vuoden sopimuksistaan mielellään "täydet" 4,95snt/kWh ja perusmaksun 2,95E/kk. Perusmaksua 2,95E/kk erityisesti pienikulutuksisista kämpistä (opiskelijat + vanhukset) saadakseen "katteensa kuntoon".

   • Eihän toi eroa mitenkään muiden sähköyhtiöiden toiminnasta, erihintaisia sopimuksia saa eri aikaan vuodesta ja jos ei osaa tai viitsi kilpailuttaa/vaihtaa sähköyhtiötä on se vain omaa tyhmyyttä ja/tai laiskuutta.
    Todella moni perustelee syytä miksi ei vaihda sähköyhtiötä "ei se kummiskaan kannata kun siirto+vero on paljon enemmän kuin sähkenergia".
    Onkos tyhmempää perustelua olemassa. Ja näitä neropatteja löytyy valitattavan paljon.


  • KSS ENERGIA, pelkkää huonoja kokemuksia. En suosittele, erittäin huonoa asiakaspalvelua ja toimitusvarmuutta.

   • Samaa mieltä, yritin päästä eroon sähkösopimuksesta yli vuoden KSS energian kanssa, siirryin Helenin asiakkaaksi marraskuussa, mutta sekään ei onnistunut, luulin Helenin pystyvän hoitamaan asian, eipä onnistunut, selvisi ( kun soitin Helenille miksiköhän vielä Huhtiluussakin sähkölaskutus tulee KSS-energialta) kertoivat KSS energialta sopimuksen tulevan "kaaressa" takaisin. Tarkkaa syytä en ole vieläkään saanut, paitsi viesti katkos, tai: onko sinulla tietynlainen sopimus jota ei voi purkaa. No voimassa olevaa sopimusta ei ollut, ( tuttavani kuoli 1.1.2019 ). Monet puhelut, selvityspyynnöt, ym pyytänyt, samalla hoitanut kuolinpesän asiat ja työn. KSS piti kiinni olemattomasta sopimuksesta, ja edelleenkään en saa tarkistettua netin kautta omia laskujani ( onneksi vain enää sähkön siirto ), tai maksamiani kuolinpesän laskuja.
    Pyynnöistäni huolimatta edelleenkään en pääse nettiin, kaikki alkoi jo siis 1.1.2019 ja ilmeisesti jatkuu vielä, asiakaspalvelu on huonoa, neuvoja ei saa ( poikkeus kun lainhuudatus oli tehty ja soitin niinkuin oli pyydetty lainhuudatus todistuksen numero ym. piti laskun siirtyä nimilleni ei enää kuolinpesän nimille ,huhtikuussa 2019, ei neuvo tepsinytkään. )
    No, jo noin puolitoista vuotta kulunut, ilmeisesti loppua ei näy.


  • Sanoin sopimuksaen kss:n kanssa irti, silti tuli laskuja perästä jotkas oli maksettava.

  • Aivan normaalia rahaliikenteen hallintaa, sähköenergia-alalla.

   Meillä on siirto Elenialta ja hyvin pienellä myöhästymisellä siirtävät saatavan Kuopioon, Ropo Capitalille.

   Ei ole enää sen jälkeen siirtosaatava Elenian riesana.

   Eikä kuluttajakaan voi äänestää jaloillaan, siirtohan on hirtetty asuinpaikaan eikä ole siinä vaihdettavissa, jos ei itse vaihda maisemaa. Siirtoyhtiön näkökulmasta ei siis mitään vaaraa, että se voisi mennä agressiivisen karheamisen takia vaihtoon :>

  • Laskun maksu myöhästyi minultakin reissaamisen takia ja huomautus perintätoimistolta pienen seuraamusmaksun keralla tipahti postilaatikosta. Mutta toisin kuin sähköyhtiössä ehkä ajateltiin, se kirvoittikin minut kilpailuttamaan sähköntoimittajia, mikä aiheutti sen, että sen jälkeen sähkö on tullut muilta yhtiöiltä.
   Odotankin innolla, koska myös sähkönsiirto saadaan kilpailun piiriin.

   Huvitti, kun KSS:ltä soitettiin jälkeen päin ja hieman närkästyneellä äänellä tivattiin, miksi olin vaihtanut sähköyhtiötä.

  • Juuri ihmettelin kun alkuvuoden lasku oli tuplat normaalista. Sopimus oli Iisi S ja siinä on mainittu vain vuosikulutus. Olivat kuulemma alkuvuodesta siirtyneet kuukausittaisiin kulutusrajoihin. (Ja nostivat hintaa, muut laskevat)Talvella menee mökillä 2/3 sähköstä, kesällä 1/3 joten aivan kusetusta tuo firma. Tuplahintaista sähköä talvisin. Kesällä olisi sitten kuitenkin pitänyt maksaa normaali kuukausimaksu. Vaihdoin samantien pois.

  • Sähkölaskuissa on paska homma , kun ne sitten lopuksi laittaa sähköt poikki , eikä lisää saa mistään , ennenkuin laskut on ok. Ja se katkaisu maksaa aikas paljon , samoin uudelleen kytkentä takaisin.Muistaakseni jo 10 vuotta sitten n.300 e yhteensä.
   Muutoin nämä perintätoimistojen uhkailut ainakin Instru justisialta ovat huuhaata .
   Itsellä on tämä firma juossut perässä jo toistakymmentä vuotta ja voudilla uhkaillut .
   Mutta. Heilläpä onkin ollut ja on varmaan edelleen laittoman suuret korot ja perintäkulut , niin eipä ne saakkaan niitä lailliseen ulosottoon.
   Kysyin tätä ulosottomieheltä , ja kautta rantain hänkin näin myönsi sanomalla ..." Niin .. kyllähän ne vähän rosvofirmoja ovat krhm.." Eikä toden perään ole kertaakaan voudilta tulllut ukaasia instrum Justisia firman laskuista.
   Saavat pitää ; )

  • Minä maksan kuolleen ihmisen ( sopimus vieläkin nimissä ) maksuja edelleen, jopa maksamani ylimääräinen meni kuolleen ihmisen tiliin, ( yrittänyt jo useita kertoja muuttaa kss energian kanssa ) eipä tunnu onnistuvan.
   On lowellin mukaan sopimus asia, kss sanoo kaiken muutetun ? Tätä kestänyt jo puolitoista vuotta, minä siis maksan, laskut nimissäni mutta sopimus kuolleen nimissä edelleen ( sain tietää kun pyysin maksuista tositteen ). Kss pallottelee edestakaisin ja liikamaksuakaan ei näkynyt useaan viikkoon ennen soittamista.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttäviä Paljastuksia Nikon TV-sarjasta

   Tänään se sitten alkaa, sarja nikosta ja katiskasta. Ennakkotietojen mukaan sisältö paljon ikävämpää kuin luulin. Niko käyttänyt huumeita jo 13 vuotia
   Kotimaiset julkkisjuorut
   135
   4240
  2. Kuka maksaa ei-turvallisesta maasta tulevan pakkokatanteenin..

   ..eivät kai veronmaksajat Kelan ansiosidonnaisella päivärahalla? Vastuuton mokailija maksakoon mokiensa kulut itse! Se on Ruotsin risteilyltä tai Balk
   Maailman menoa
   144
   4226
  3. Henna ja Tauski jälleen yhdessä onnellisina

   Kihlatkin hankittu. https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/503fdd42-5bef-4519-ae07-de01ca6aa9ba
   Viihde ja kulttuuri
   24
   2399
  4. Suomi olisi itse tarvinnut kehitysapua

   suomen koronatalous ja sannan lahjarahat italiaan on kestämätön setti. Suomen julkinen ajetaan alas, teitä ei kunnosteta, omaa taloutta ei elvytetä..
   Maailman menoa
   197
   2192
  5. Heti alkoivat "asiantuntijat" sössöttämään

   ettei hallituksella ole oikeus pistää ihmisiä pakkokaranteeniin https://yle.fi/uutiset/3-11487500
   Maailman menoa
   191
   1232