Mot-ohjelmassa Eurajoki lahjonta

lahjontaakoeurajoella

Mot-ohjelmassa käsiteltiin Eurajokeen liittyvää korruptiota. Nykyisen kirjaston tontin osti v2008 eräs henkilö joka kuuluu kunnanvaltuustoon. Hän osti sen 18500e:lla. Kun kirjastoa suunniteltiin rakennettavaksi siihen, niin hän myi tontin kunnalle 380000e:lla eli 20-kertaisella voitolla! Ei siinä mitään, mutta miksi kunta maksoi moisesta arvottomasta tontista ainakin 20-kertaista ylihintaa henkilölle, joka kuuluu kunnan valtuustoon? Kirjaston olisi voinut muuallekin rakentaa ja nämä rahat ohjata lapsiperheiden ja työttömien hyvinvointiin mm. palkkaamalla työttömiä kunnalle töihin. Kyllä siitä varmaan joku poliisitutkinta tulee. Selvät korruption merkit kyseessä. Onneksi nykyisin toimittajat saavat hyviä vihjeitä tämän kaltaisista tapauksista, joita Suomesssa riittää tuhansittain vuositasolla.

25

484

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyvätveljet

      Hyvää, et tul ilmi. Olen ain tienny et jotai mätää tääl o noide päättäjäin touhuis.

    • ex-SDP

      Saatanan roistot

    • YlempiToimihenkilö

      Mukava oli seurata miten kaverin naaman ilmeet muuttuivat, kun kysyttiin että niin tyttäresi omistaa firmasta 20%, joo se oli kun opiskeli :)

      Häkkiin vaan!

    • Korpinsulat

      Jos katositte koko ohjelman, niin huomasitte kuinka kokoomus on kärjessä näissä asioissa ja keskusta loistaa kärjessä Eurajoella. Todellakin räikeää, ei ehkä rikollista, mutta väärin väärin. Henk.koht. en toivo kenellekään pahaa, mutta oikeus ja kohtuus on tuoda nämä julki. Ei korppi korpin silmää noki...mut nyt kävi hassusti;)

    • Pakolaisiikeskustaa

      Katotaas nyt sitte ennen vaaleja vielä pakolaisten sijoittamisasia. Veikkaan, etteivät kaikki kuntapoliitikot pysty sanomaan asiaan juuta ei jaata. Niin paljon pelätään ettei tuu äänii, et ei uskalleta sanoa että otetaan ne avosylin vastaan. Keskusta nimenomaan on varmaan hiljaa ja vaalien jälkeen ottaa niitä...uskokaa ny.

    • Reiluuttapeliin

      Kuinkahan paljon noi hyväveliverkostot on pimittänyt asioita muutenkin kuntalaisilta ihan koko kunnassa myös Luvialla. Tehdään poliittisia nimityksiä ja jaetaan työpaikkoja ja vaikka mitä. Jopa opetustoimeen ja lapsiin saakka noilla "verkostoilla"voi olla vaikutuksia. Vaatikaa läpinäkyvyyttä päätöksentekoon ja vaikutuksiin. Käykää valtuuston kokouksissa kattomas kuka sanoo ja mitä vai sanook yhtikäs mittä.

    • antipopulisti

      Taitaa olla vaalit tulossa.

      Viestiketjun aloittaja ei ole edes perillä siitä kuka on kuka, kuka istuu missäkin ja kenelle tontti myytiin.

      Puhutaan että toimitusjohtaja siellä ja täällä, mutta oikeasti kyse oli vanhan kiinteistön isännöinnistä ja isännöitsijän duunista. Siinä ei suuret summat varmasti liikkuneet ja kyseinen duunihan loppui kun kaupat tehtiin. Kunnan päätös oli siis suoraan haitallinen tälle isännöitsijälle, koska työt loppui siihen.

      • aikaisopotti

        Ei paljon väliä, jos saa 400te voittoa käteen. Kyllä sillä summalla on aikaa etsiä töitä vaikka 20 vuotta.


      • antipopulisti
        aikaisopotti kirjoitti:

        Ei paljon väliä, jos saa 400te voittoa käteen. Kyllä sillä summalla on aikaa etsiä töitä vaikka 20 vuotta.

        Elelishän sillä vaan kun ei tää ex-isännöitsijä sitä myyntivoittoa saanut.

        Raumalainen sijoittaja lunasti 80-luvun vuokrasopparin lunastuspykälällä tontin halvalla ja sitte myi sen mutkan kautta takaisin. Joku ei nähnyt tulevaa joskus silloin 80-luvulla.


    • Etsillee

      Kuka unohti että tontilla oli 1000 m2 liiketila josta kunta omisti alle 10%,
      Loput omisti osakeyhtiö johon isännöitsijällä ei ollut missään vaiheessa minkäänlaista omistusta. Rakennus purettiin koska kunta halusi tontille kirjaston. MOT-ohjelma oli tämän tapauksen osalta täyttä valhetta !

      • Hullutjutut

        Kyseinen valtuutettu (eli isännöitsijä eli kiint oy eurajoenportin toimitusjohtaja) ei ole omistanut ainuttakaan kiint oy eurajoenportin osaketta. Eikä myöskään hänen yrityksensä. Joten jättäkää mies rauhaan.


      • Lakorruptio
        Hullutjutut kirjoitti:

        Kyseinen valtuutettu (eli isännöitsijä eli kiint oy eurajoenportin toimitusjohtaja) ei ole omistanut ainuttakaan kiint oy eurajoenportin osaketta. Eikä myöskään hänen yrityksensä. Joten jättäkää mies rauhaan.

        Niin jos iskä antaa pikku vinki tyttärelle etttä osatappa noita osakkeita koska kohta niistä saa pätäkkää hyvin niin eikös se ole sisäpiiritiedon väärinkäyttöä???.


      • Hullutjutut

        Ei ole ollut omistusta valtuutetulla eikä tyttärellä ei pojalla ei äidillä ei sukulaisella eikä lähipiirillä. Asiatonta puhua asioista joista ei tiedä mitään. Selvittäkää ihmeessä kuka on omistanut kiint oy eurajoenportin osakkeet. Ei se niin vaikeaa ole.


    • Linnunpojat

      Enpä tiedä muuta kuin sen, että kirjasto on todella kalliilla tontilla. Ja se on ainakin fakta. Se asia tuntuu jääneen sivuseikaksi.

    • Älkäävalehdelko

      Yritätte puhua asian ulkopuolella. Kyseessä selvä lahjonta ja rak hartelllaaaa mukana sotkussa. Poliisitutkinta tulee, takuulla tulee linnatuomioita ja ehdottomia. Siitä pidän huolen!! Älkää yrittäkö muuttaa valheita positiivisiksi asioiksi, joita ne eivät ole.

      • Turhaaaaa

        Ota nyt jottain taas lissää.


      • valehtelijat

        jäljitin sun ip-osoitteenne. kaikki on totta. Älä yritä valehdella.


      • lässynlässyn
        Turhaaaaa kirjoitti:

        Ota nyt jottain taas lissää.

        Nimimerkki Turhaaaaa olet todella säälittävä vähä-älyinen ja heikkolajainen kaveri vailla totuuden pohjaa. Yrität vain lässyttää tekaistua murretta. Se ei vain mene läpi.


      • Turhaaaa

        Ei muuten pidä paikkaansa


      • Turhaaaa
        valehtelijat kirjoitti:

        jäljitin sun ip-osoitteenne. kaikki on totta. Älä yritä valehdella.

        Mitä sää sillä teet?


      • Lakorruptio
        valehtelijat kirjoitti:

        jäljitin sun ip-osoitteenne. kaikki on totta. Älä yritä valehdella.

        Oletko koskaan kuullut VPN ohjelmasta. itse kirjoittelen täältä melbournesta, eikun espanjasta , eiku tukholmast tai ihan mistä vaan....


      • itmies1

        Nekin ovat it-ammattilaisen jäljitettävissä. Pitää vain lukuisista silmukoista löytää oikea ip.


    • gbdrhfhrh

      Ensinnäkin oikeusjuttuja tulee varmasti Eurajoki asiaa koskien, mutta kukaan ei voi jäljittää konetta, jossa prepaid, vpn ja ei kirjaudu mihinkään faceen yms verkkopankkiin.

    • totuuskunniaan

      Voishan tuota korruptiota tutkia Luviallakin, mitenkähän rantojen yhteisalueiden tontit on otettu joidenkin yksityisomistukseen ja miten entisestä poliisimiehestä tuli metsänomistaja ja rahamies ? Mitenkähän elinkeinoelämää on rahoitettu ja suosittu vain erästä firmaa jonka omistaja oli samasta kunnasta kuin kunnanjohtaja. Kyllä se hyväveli meininki toimii Luviallakin.

      • Niinseonollut

        Sitähän on ollut Luvialla ian kaiken. Hyväveliverkosto on korruptiota. Jotkut nimeltämainitsemattomat "järjestöt" ja yhdistykset ovat niitten kotipesiä.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4568
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      127
      3988
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      33
      2541
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      198
      1571
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1286
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      22
      1253
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1208
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1193
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1163
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1075
    Aihe