AY-LIIKKEEN PANAMA MILJARDIT AVATAAN, RAJU ESITYS!

SENSAATIO

HILJAISUUDESSA EDENNYT ESITYS VUOTI JULKISUUTEEN !
Kokoomuslaisen kansanedustajan Hjallis Harkimon laajaa kannatusta kerännyt ja liki yhtä suurta tuohtumusta herättänyt lakialoite ay-liikkeen rahankäytön avaamisesta on käsiteltävänä eduskunnan täysistunnossa tänään keskiviikkona.....

80

834

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nyt_rävähti

      Harkimon kiikarissa on ennen muuta ay-liikkeen rahankäyttö...

      • pimentoon_jäävät

        Kyllä Ayn suuret verottomat rahavirrat kuuluis paljastaa kansalle juuri niin kuin kaikkien muidenkin.Mutta epäilenpä, että siihen pimeyteen ei Suomessa kenenkään kynnet pysty.


      • voipoika
        pimentoon_jäävät kirjoitti:

        Kyllä Ayn suuret verottomat rahavirrat kuuluis paljastaa kansalle juuri niin kuin kaikkien muidenkin.Mutta epäilenpä, että siihen pimeyteen ei Suomessa kenenkään kynnet pysty.

        Kerropa, mistä rahavirroista on kyse, Jos työntekijä saa vähentää ay-maksunsa verotuksessa, niin se on tulonhankkimiskulu, Kuvitteletko, etteivät työnantajaliitot vähennä jäsenmaksujaan verotuksessa.

        Mistä puhut? Lue nyt ensin kirja "Panama paperit" ja puhu sitten. Et ole kirjaa lukenut, kun tuollaisia päästelet suustasi. Siellä on aivan eri tyypit edustettuna kuin joku ay-liike.


      • SuomenRapparimafia

        Nykymuotoinen hallintarekisteri on aivan sama kuin veisit rahat postilokeroyritykseen esim. Brittein Neitsytsaarille. Omistaja on tuntematon tai hänellä bulvaani, joka hallinnoi lokeroa ja tilejä.

        Erona tässä on vain se, että nyt se on tehty helpommaksi eurooppalaisille veronkiertäjille. Ei tarvitse mennä Karibialle - homma on täältä hoidettavissa. Menepä kysymään joltain pankilta, keitä ovat nämä hallintarekisterin takana olevat yritykset tai henkilöt. Vastaus on varmasti, että pankkisalaisuus suojelee heitä, emmekä voi pettää asiakkaidemme luottamusta eli nimiä ei heru
        - ei edes toisen maan verottajalle.

        Ovatko ihmiset tyhmiä - vai miksi tämäkin laki hyväksyttiin. Eu näyttää olevan näiden veronkiertäjien puolella. Se ei ole mikään ihme, kun itse puheenjohtaja on Luxemburgista- maasta missä veronkierto on jokapäiväistä. Maasta, jolla ei ole mitään tuotantoa. Ainut tuotanto on rahalla kikkaileminen. Se on tämän läntin elinehto.

        Tokihan Kokoomus ja Kepu kannattivat esitystä, koska ne perinteisesti kuuluvat veronkiertäjiin sekä avittavat kaikin tavoin ihmisiä ja yrityksiä kiertämään veroja. Näiden puolueiden hyveisiin ei kuulu heikomman auttaminen, vaan heikomman lyöminen. Koetetaan saada pois yhteiskunnan varojen ääreltä keinolla millä hyvänsä. Kerätä nyt veroja "luusereille". Leikkaus on tämän porukan lääke valtion budjetin alijäämään. Veroja pitää alentaa sekä veronkierto on tehtävä helpommaksi. Se on päivän teema.

        Saksassa näiden Panamapaperitietojen perusteella tutkinta vasta alkaa. Valtio (verotoimisto) maksaa 5 miljoonaa euroa, jotta saa käsiinsä tietovuodon esim, saksalaisia veronkirtäjiä koskevan CD:n eli tiedoston.

        Suomi on jo monta kertaa kieltätynyt ostamaksamasta ja maksamasta moisista CD:stä. Suomalaisten viranomaisten mukaan kaikki tiedot on hankittu vilpillisin keinoin.

        Kaikkien EU-maiden kesken jaettuna tuo 5 miljoonan euron CD ei paljon maksaisi Suomelle. Miksei muka Saksa voisi sitä jakaa muille jäsenmaille vaikka asukasluvun mukaisella osuudella maksamastaan hinnasta. Kyseessä on kuitenkin vuototiedosto, joten sen vuotaja ei voisi pyytää joka maalta erilliskorvausta Panamapapereista.

        No se on tietenkin selvää että Suomi ja moni muu maa ei halua tätä kiusallista CD:tä, koska verottaja ja muut hallinnon tasot on kyllästetty näillä samoilla rahamafiaveljillä, tai ainakin heillä on Panama-veronkiertäjärahaeliitin kanssa sama puoluejäsenkirja taskussaan, joka vaatii rapparitapaan auttamaan puolueveljiä ohi Suomen lain. No onhan nämä puoluekirjaiset rahamafiajäsenet yleensä myös samassa oikeassa rapparilooshissa. Ei korppiveli korppiveljen nokkaa noki. Näin Suomi on hiljaa Panamapapereista ja ne kiikutetaan Supon kassakaappiin Tiitisen listan viereen. Niitä voidaan käyttää ainoastaan tarvittaessa rahamafiarapparien sisäpiirin kiristyskeinona, jos joku joskus koittaa irtautua ja aukoa suutaan. Näin toimii korruptio hyvävelimafia-Suomessa.

        Kun Suomen ja EU-maiden pankkitietojen vaihto helpottui, Kokoomus ilmestyi jopa ajamaan veroja kiertävien miljonäärien vahvan katumisen armahduslakia jolla rikkaat saisivat anteeksi veronkierron ja pääsisivät kuin koira veräjästä maksamalla takautuvasti pienen osan veronkiertohyödystään takaisin. No tätä lakia ei julkisuuden takia lopulta tullut, vaan Kokoomus asiaa ehdottaneen Alexander Stubbin johdolla meni häpeämään ja punomaan juonia saadakseen EU:n tietojenvaihtohaitan korvaukseksi Suomen rahaeliitin turvaksi omistuksia piilottavan hallintarekisterilain. Ja tulihan se lopulta.

        Tietojenvaihdon avulla joitakin kymmeniä Suomen tunnettuja miljonäärejä saatiin kiinni miljoonien veronkierrosta, mutta lopulta he saivat takaisin enemmän vahingonkorvausrahoja kuin maksoivat verottajalle tai valtiolle jälkiveroja saati veronkiertorikostensa rangaistusmaksuja, joita ei tullut tietääkseni yhdellekään. Tätä Kokoomuksen ison rahan konnien suojelemispolitiikkaa näyttää Suomessa kannattavan suuri osa kansasta, koska Kokoomus on gallupeissa nytkin suurin puolue ja jatkuvasti ihan kärjen tuntumassa. 10%:n rahaeliitin etupolitiikkaa haluaa suurin joukko äänestäjistä, en voi uskoa tämän sadomasokistisen lammaslauman typeryyttä.


    • mtkn

      rahavirrat julki...

      • hfghfdghdfgh

        Mitkä rahavirrat ?????????


      • kaikkiNe

        suomen kansalta kusetetut...


      • YLEherätys

        Miten on asian laita esim. OAJ:n kanssa? Pyörittääkö se miljooniansa jäsenistönsä ”yleishyödyllisyyteen”?
        Mikä on vaikkapa asuntosijoitusosinkotoiminnan perimmäinen merkitys?
        Miten on opettajien työturvallisuuteen ja -terveyteen panostuksen suhde paisuneen järjestön pyörittämisresursseihin?
        Opettajan aseman huomioinnissa voidaan viitata Lahden koulun tapaukseen, jossa työturvallisuuden puutteet ovat ilmeiset...


      • YLEherätys kirjoitti:

        Miten on asian laita esim. OAJ:n kanssa? Pyörittääkö se miljooniansa jäsenistönsä ”yleishyödyllisyyteen”?
        Mikä on vaikkapa asuntosijoitusosinkotoiminnan perimmäinen merkitys?
        Miten on opettajien työturvallisuuteen ja -terveyteen panostuksen suhde paisuneen järjestön pyörittämisresursseihin?
        Opettajan aseman huomioinnissa voidaan viitata Lahden koulun tapaukseen, jossa työturvallisuuden puutteet ovat ilmeiset...

        Yleishyödyllisen toimijan, pitää suojata jäsenistönsä maksamat varat, ja niillä hankittu omaisuus. Itsestään selvääkin.


      • Totta_kai
        AdDicte kirjoitti:

        Yleishyödyllisen toimijan, pitää suojata jäsenistönsä maksamat varat, ja niillä hankittu omaisuus. Itsestään selvääkin.

        Panamasta vain puhetta, onko se oikea paikka ?


    • Matura

      Jo on aikakin paljastaa nämä suuret rahavirrat

    • Taustaa

      Mielestäni olisi reilua, että jokainen ammattiyhdistyksen jäsenmaksuja maksava tietäisi mihin heidän rahansa käytetään ja mitä jäsenmaksuilla saa. Ansiosidonnaiseen päivärahaan menee nimittäin arvion mukaan noin 30 prosenttia yhdistysten tuotoista – loput luultavasti rahastoidaan työntekijöiden edunvalvontaa varten. Olisi mukava tietää, mihin ammattiliitot sen ylimääräisen rahan käyttävät, varsinkin kun hallitus on päättänyt käynnistää selvitystyön siitä, miten säätiöiden ja yleishyödyllisten yhteisöjen noin 20 miljardin sijoitusvarallisuudesta saataisiin osa ratkaisua Suomen taloustilanteeseen.....

      • Jäsenmaksuja maksava saa selville, mihin maksettuja rahoja käytetään, jokaisella liitolla on oma tilinpäätöksensä, ja SAKllakin omansa. Siitä vaan lueskelemaan.


      • TotuusTuostakin
        AdDicte kirjoitti:

        Jäsenmaksuja maksava saa selville, mihin maksettuja rahoja käytetään, jokaisella liitolla on oma tilinpäätöksensä, ja SAKllakin omansa. Siitä vaan lueskelemaan.

        Ei muuten ole. Ei ainakaan julkista tilinpäätöstä. On vain toimintakertomus johon satuillaan mitä lystää.


      • TotuusTuostakin kirjoitti:

        Ei muuten ole. Ei ainakaan julkista tilinpäätöstä. On vain toimintakertomus johon satuillaan mitä lystää.

        Kyllä muuten on !


      • TotuusTuostakin
        AdDicte kirjoitti:

        Kyllä muuten on !

        Kerroppa sitten missä ja mikä on esimerkiksi Metalliliiton tilinpäätös joka täyttää kirjanpitolain vaatimukset.

        Liiton toimintakertomukseen liitetty "tilinpäätös" kun on kaukana lain edellyttämästä tasosta.


      • NytPulinatPois
        AdDicte kirjoitti:

        Kyllä muuten on !

        No niin, esiin sitten vaan!!!

        Sellainen tilinpäätös jossa on avattu kaikki tulot ja menot yksityikohtaisesti, aivan kuten laki edellyttää


      • Salaista_on

      • Järki_käteen_nyt

      • TuostaPohjaa

      • VoiRessukkaa

      • Ohhohhoh
        Salaista_on kirjoitti:

        Ei saatavilla..
        https://www.asiakastieto.fi/yritykset/FI/metsayhtyma-metalliliitto-ja-paperiliitto/23174900/taloustiedot

        Hyvä että tuot tuonkin esiin

        Onhan se hyvä meidän kaikkien tietää, että Metalliliitto ja Paperiliitto ovat metsäomistuksensakin laittaneet metsäyhtymäksi, saavat näin Valtion Kemera tuet ym. tukiaiset ja välttyvät metsämyynnin pääomaveroltakin kun "sopivasti" kohdistavat kuluja tälle yhtymälle. Noita kulujahan ei tarvitse avata koska ne voidaan peittää sinne liittojen tileihin. Taitavat saada muutenkin verovapaasti myydä metsiään. Kannattaa sekin selvittää.

        On ne todellisia veronkierron ketkuja nuo ammattiliitot


      • merkinerkki
        TotuusTuostakin kirjoitti:

        Ei muuten ole. Ei ainakaan julkista tilinpäätöstä. On vain toimintakertomus johon satuillaan mitä lystää.

        Ne tilinpäätöstiedot ovat kaikissa ammattiliitoissa julkisia, niitä pääsee lukemaan liiton sivuilta ilman kirjautumista.

        Harkimolta on rahat loppu, ja konkka tulossa. Sen takia se kantaa huolta muiden rahoista.


    • Eläke_mies

      Jokaien ay-liikkeen jäsen saa kyllä kaiken tiedon jos on kiinnostunut toiminnasta ja käy esim. oman paikallisosaston kokouksissa, Yleensä jo oman liiton lehti kertoo suurinpiirtein kaiken, mutta kyselemällä ja toimimalla oman osaston toiminnassa saa kyllä kaiken tiedon.
      Itse olen toiminut TVK:n, STTK:n ja AKAVAN alaisissa liitoissa aikanaan.

      • Juuri_noin

        tilinpäätöstä vain kaipaillaan..


      • NytPitääKysyä

        Tilinpäätökseen kuuluu oleellisena osana tilintarkastuskertomus, jossa selvitetään, että kaikki kirjanpitolain ja muiden lakien mukaiset asiat on huomioitu. Samoin esimerkiksi omaisuuserien arvostus on avattava.

        Laitappa yhdenkin liiton tilinpäätös jossa nämä asiat on kunnossa.


      • TeeJotainItsekin
        NytPitääKysyä kirjoitti:

        Tilinpäätökseen kuuluu oleellisena osana tilintarkastuskertomus, jossa selvitetään, että kaikki kirjanpitolain ja muiden lakien mukaiset asiat on huomioitu. Samoin esimerkiksi omaisuuserien arvostus on avattava.

        Laitappa yhdenkin liiton tilinpäätös jossa nämä asiat on kunnossa.

        Otappas kuule itse yhteyttä haluamaasi liittoon, ja pyydä sellainen. Yleishyödylliset yhteisöt eivät vaan ole samanlaisen kirjanpitosäädösten alaisia kuin yritykset.


      • MahtaakoAueta
        NytPitääKysyä kirjoitti:

        Tilinpäätökseen kuuluu oleellisena osana tilintarkastuskertomus, jossa selvitetään, että kaikki kirjanpitolain ja muiden lakien mukaiset asiat on huomioitu. Samoin esimerkiksi omaisuuserien arvostus on avattava.

        Laitappa yhdenkin liiton tilinpäätös jossa nämä asiat on kunnossa.

        Mahtaako linkin PDF aueta

        https://www.oaj.fi/cs/oaj/doc/OAJn tilinpäätös 2015.pdf?blobheader=application/pdf&blobheadername1=Content-Disposition&blobheadername2=Content-Type&blobheadername3=no-cache&blobheadername4=no-cache&blobheadervalue1=attachment; filename=OAJn tilinpäätös 2015.pdf&blobheadervalue2=application/pdf&blobheadervalue3=Cache-Control&blobheadervalue4=Pragma


      • dfgdfgsdfgsd
        MahtaakoAueta kirjoitti:

        Mahtaako linkin PDF aueta

        https://www.oaj.fi/cs/oaj/doc/OAJn tilinpäätös 2015.pdf?blobheader=application/pdf&blobheadername1=Content-Disposition&blobheadername2=Content-Type&blobheadername3=no-cache&blobheadername4=no-cache&blobheadervalue1=attachment; filename=OAJn tilinpäätös 2015.pdf&blobheadervalue2=application/pdf&blobheadervalue3=Cache-Control&blobheadervalue4=Pragma

        Jumankekka, katos vaan, laitettu esille ensimmäistä kertaa, tosin vain nappirahoja, tässä hieman yksinkertaisemmin, copy/pastaa jos pätkii..
        https://www.asiakastieto.fi/yritykset/FI/opetusalan-ammattijarjesto-oaj-ry-undervisningssektorns-fac/01167697/taloustiedot


      • OletkoTyhmä
        MahtaakoAueta kirjoitti:

        Mahtaako linkin PDF aueta

        https://www.oaj.fi/cs/oaj/doc/OAJn tilinpäätös 2015.pdf?blobheader=application/pdf&blobheadername1=Content-Disposition&blobheadername2=Content-Type&blobheadername3=no-cache&blobheadername4=no-cache&blobheadervalue1=attachment; filename=OAJn tilinpäätös 2015.pdf&blobheadervalue2=application/pdf&blobheadervalue3=Cache-Control&blobheadervalue4=Pragma

        Tuon linkin takaa aukeaa toimintakertomus (katso vaikka itse mitä lukee sivun 1 ylälaidassa ja sen jälkeen kaikkien sivujen otsikkona) joka ilmeisesti hämäyksen vuoksi on vain etulehdellä nimetty tilinpäätökseksi.

        Koetappas nyt kaivaa esiin se kirjanpitolain mukainen tilinpäätös. Siis oikea hyvän kirjanpitotavan mukainen tarkastettu tilinpäätös, ei vain sellaiseksi nimetty toimintekertomus. Kaikkine selvityksineen.

        Kiitos


    • ehkänointainäin

      Jaa no olisi hyvä tietää myös mistä ovat peräisin Rotenbergin ja Timoshenkon miljoonat ,joilla jokerien vuotuiset 10 miljoonan tappiot kuitataan.

      Itse seuraan Jokerimatseja, olen fani, mutta duunarina kyllä hiukan riepoo Hjalliksen suhtautuminen ammattiliittoihin, rakennusliiton kimpussahan tuo on ollut koko ajan.
      Ymmärrän kyllä lain selkeyttämisen tärkeyden, mutta Harkimolla kyse on puhtaasti henkilökohtaisesta kaunasta, ei mistään muusta. Henkilökohtainen kauna saattaa jatkossa haitata hänen ja sukunsa rakennusprojekteja Suomessa, suunnasta jos toisesta.
      Olihan tuolla alekirjoittaneiden joukossa useita RKPläisiäkin, heitä on myös syytä muistuttaa ruotsinkielisten säätiöistä, joissa makaa miljardeja verottajalta piilossa. Hjallis, rusinoita et ota pullasta.
      Eikös se Soinikin siirtänyt persujen puoluetuen säätiöönsä?
      Saattaa löytyä sitä perkaamista paljon enemmän mitä Hjallis uskookaan, myös omista porukoista.

    • Tasapuolisuuttako

      VVO on vuokra-asuntoyhtiö jonka suurimpia omistajia ovat AY-liikken jäsenjärjestöt, niin vasemman siiven kuin myös porvarisiivenjärjestöjä. Nämä jäsenjärjestöt ovat kuulemma yleishyödyllisiä, joten niiden saamat kymmenien miljoonien osingot ovat verovapaata. Ei niitä osinkotulojen käyttökohteita ole missään kerrottu. Kuka tai ketkä ovat niistä miljoonien tuloista päässeet nauttimaan.

      Kun sensijaan Nuorisosäätiö, joka on myös vuokra-asunto yhtiö, on sen toimintaa tutkittu läpinäkyvästi monien viranomaisten toimesta ja siitä on syytteet ja tuomiot annettu, esitelty ja kärsitty.
      Nuorisosäätiö oli jakanut 10 vuoden aikana yhteensä 90.000 euroa vaaliavustusta moneen eri vaalitapahtumaan monelle eri ehdokkaalle. Se oli muka rikollista ja tuomittavaa....

      • taisimennä.oikein

        >>>Nuorisosäätiö oli jakanut 10 vuoden aikana yhteensä 90.000 euroa vaaliavustusta moneen eri vaalitapahtumaan monelle eri ehdokkaalle. Se oli muka rikollista ja tuomittavaa.... <<<

        Tuota noin, oliko ideologinen aivopesu mainittu nuorisosäätiön tavoitteissa ? Jos ei, niin tuomiot oli oikein langetettu.


    • afsdafsadfasdfsdf

      Uutisissa mitään, uutisulkuko ?

      • Jotoinen

        päivä ei sanaakaan uutisissa?


    • kolhoosikorruptio

      On siinä Rinteen hyvä aloittaa vaalit, kun kuorii kymmenykset päältä. Ay:n ei ole hyvävelijärjestelmä.

      • utyurtyurtyuru

        Olisi mielenkiintoista tietää paljonko AY rahaa käytettiin sossu pressoihin !!


      • TiedetäänTiedetään
        utyurtyurtyuru kirjoitti:

        Olisi mielenkiintoista tietää paljonko AY rahaa käytettiin sossu pressoihin !!

        Miljoonia, miljoonia. Ja vielä miljoonia


    • Hiertäväkivi

      Esimerkiksi ammattiliitot eivät ole verovelvollisia tuotoistaan. Näin silti, että kukaan ei tiedä, mihin ne tosiasiassa rahansa käyttävät. Niiden toimintakertomuksia ja tilinpäätöksiä ei ole tarvinnut julkistaa, Harkimo kirjoitti IL-blogissa viime syksynä...

    • SAK-SDP-VVO-PunaYleYm

      PunaYLE ollut tuppisuuna. Se on PunaYlen toimittajien sananvapautta veronmaksajien rahoilla. Muutama pääsi harjoittamaan omaa sananvapauttaan jo muualle. Ainakin neljä joutaisi joukon jatkoksi.

    • Avatkoot_ensin

      Sekoomus ja kepuli ripulit avatkoon ensin ne lukemattomat hämärä bisneksensä, se lautakasa masan lautakasakin on yhä selvittämättä, kuin sipilän j bernerin rikolliset toimet, unohtamatta orponkaan hämäriä bisneksiä, aivan kuten Vapaavuoren hämärät kiinteistö bisnekset ministerinä ollessaan, enempää ei jaksa kirjoitella, jos kaikki kirjottaisi, tulisi käsi kipeäksi ja joutuisi vuoden saikulle.

    • Aallon.Riku

      Lähden tästä Lappiin ryyppäämään VVO:n optiorahoilla. Köyhille lasken pitkät pierut.

      • dsgfsdfgdsfg

        Onko perässähiihtäjiä paljonkin ?


      • Voisikohan
        dsgfsdfgdsfg kirjoitti:

        Onko perässähiihtäjiä paljonkin ?

        liittyä seuraan, tarjoilu ei kesken lopu heh heh......


      • RinteenAntti
        Voisikohan kirjoitti:

        liittyä seuraan, tarjoilu ei kesken lopu heh heh......

        Tulen mukaan. Voin tarjota kierroksen, taloyhtiöltäni kavaltamia rahoja on vielä ryyppäämättä. Jos ne loppuu, ammattiliitolta väärillä matkalaskuilla huijaamaani rahaa löytyy.


      • kyllätukipummille

        maistuu siipiviina,
        juoppoja kun ovat...


    • fsdfsdfsdfdssd

      Liikkeellä on epävirallisia listoja Panaman tileistä, onko tietoa luotettavuudesta ?

      • YlimielinenSAK

        Viime vuonna YLE Mot yritti kainosti hiukan kysellä VVO:n ja SAK:n kytkyistä, mutta SAK:sta ei kukaan suostunut edes kommentoimaan.


      • dfgsdfgdsfgsd
        YlimielinenSAK kirjoitti:

        Viime vuonna YLE Mot yritti kainosti hiukan kysellä VVO:n ja SAK:n kytkyistä, mutta SAK:sta ei kukaan suostunut edes kommentoimaan.

        Hiljaisuus aina enteellistä, muistetaan nyt kuitenkin ettei tileissä ole mitään laitonta..


      • HakaniemenVeroparatiisi

        Asian ydin on, mihin varat käytetään. Toinen kysymys on verovapaus. Voittoa tuottavaa sijoitus- ja liiketoimintaa harjoittava yhteisö ei voi olla verovelvollisuuden ulkopuolella.


      • jupilansissi
        HakaniemenVeroparatiisi kirjoitti:

        Asian ydin on, mihin varat käytetään. Toinen kysymys on verovapaus. Voittoa tuottavaa sijoitus- ja liiketoimintaa harjoittava yhteisö ei voi olla verovelvollisuuden ulkopuolella.

        Kirjoitatko nyt MTK:sta?


      • Nytonkyse
        jupilansissi kirjoitti:

        Kirjoitatko nyt MTK:sta?

        AY miljardeista!


      • dfgdsfgdfgfd
        Nytonkyse kirjoitti:

        AY miljardeista!

        Niistä jotka ovat Panamassa piilossa !


      • merkinerkki
        YlimielinenSAK kirjoitti:

        Viime vuonna YLE Mot yritti kainosti hiukan kysellä VVO:n ja SAK:n kytkyistä, mutta SAK:sta ei kukaan suostunut edes kommentoimaan.

        SAK ei omista yhtäkään VVO:n osaketta.


    • Pmpösilööööö

      Sipilä nrahat vakuuskuorissa.
      Ei voi verottaa.
      Miksi ei voi

    • gdsfgdsfgsdfgsg

      Aloituksen allekirjoittanut 106 kansanedustajaa, joukossa ei yhtäkään demadia ?

      • Eipätietenkään

        kuka sitä omiin muroihinsa kusee !


      • Demari-1
        Eipätietenkään kirjoitti:

        kuka sitä omiin muroihinsa kusee !

        No niinpä, aivan normaalia, samalla tullenee eräälle tämän palstan ay haukkujalle selväksi miksi ei ay liikkeen johdossa ole kepulaisia tai persuja. SDP ajaa paljolti samojen ihmisten asiaa kuin SAK, mitä sitä kieltämään.

        Voihan olla että seuraavan hallituksen aikaan joku tekee aloitteen kansallisen maataloustuen lakkauttamisesta, lasketaan sitten montako kepulaista on sen allekirjoittanut, SDPläisiä saattaa jokunen olla.
        Tosin luulisi että kepulaisia olisi paljonkin, mikäli tämän palstan kepujuttuja uskoo (viljelijät eivät tukea halua, vaan vasemmisto)


      • Viikateheilahti
        Demari-1 kirjoitti:

        No niinpä, aivan normaalia, samalla tullenee eräälle tämän palstan ay haukkujalle selväksi miksi ei ay liikkeen johdossa ole kepulaisia tai persuja. SDP ajaa paljolti samojen ihmisten asiaa kuin SAK, mitä sitä kieltämään.

        Voihan olla että seuraavan hallituksen aikaan joku tekee aloitteen kansallisen maataloustuen lakkauttamisesta, lasketaan sitten montako kepulaista on sen allekirjoittanut, SDPläisiä saattaa jokunen olla.
        Tosin luulisi että kepulaisia olisi paljonkin, mikäli tämän palstan kepujuttuja uskoo (viljelijät eivät tukea halua, vaan vasemmisto)

        Muistaakseni hallitusohjelmassa on maininta viljelijöiden tulojen korjaamiseksi kai tuollainen kirjaus tarkoittaa muutakin kuin torjuntavoittoja Brysselistä. Jokainen viljelijä muistaa Lipposen miljardi luokan tukileikkaukset siis alennettiin viljelijöiden palkkaa tuosta vaan eikä pennyäkään ole tullut takaisin. Nykytilanteen jotenkin käsittäisi jos palkkatalkoissa olisi kaikki eikä vain viljelijät....


      • Demari-1
        Viikateheilahti kirjoitti:

        Muistaakseni hallitusohjelmassa on maininta viljelijöiden tulojen korjaamiseksi kai tuollainen kirjaus tarkoittaa muutakin kuin torjuntavoittoja Brysselistä. Jokainen viljelijä muistaa Lipposen miljardi luokan tukileikkaukset siis alennettiin viljelijöiden palkkaa tuosta vaan eikä pennyäkään ole tullut takaisin. Nykytilanteen jotenkin käsittäisi jos palkkatalkoissa olisi kaikki eikä vain viljelijät....

        palkkatalkoot? no keskimäärin viljelijän tulot 55 tuhatta, duunarin 32 tuhatta, että sellaiset "talkoot".


      • Valehtelet
        Demari-1 kirjoitti:

        palkkatalkoot? no keskimäärin viljelijän tulot 55 tuhatta, duunarin 32 tuhatta, että sellaiset "talkoot".

        Keskimääräinen tulo maataloudesta njää alle kymmenen tuhannen euron..


      • merkinerkki
        Viikateheilahti kirjoitti:

        Muistaakseni hallitusohjelmassa on maininta viljelijöiden tulojen korjaamiseksi kai tuollainen kirjaus tarkoittaa muutakin kuin torjuntavoittoja Brysselistä. Jokainen viljelijä muistaa Lipposen miljardi luokan tukileikkaukset siis alennettiin viljelijöiden palkkaa tuosta vaan eikä pennyäkään ole tullut takaisin. Nykytilanteen jotenkin käsittäisi jos palkkatalkoissa olisi kaikki eikä vain viljelijät....

        Miksi viljelijöille maksetaan valtion kassasta ilmaista rahaa? Sehän on sosiaalitukea, jota ne saavat kun makaavat suurimman osan vuotta mökeissään.


      • dsgfdfgdfg
        merkinerkki kirjoitti:

        Miksi viljelijöille maksetaan valtion kassasta ilmaista rahaa? Sehän on sosiaalitukea, jota ne saavat kun makaavat suurimman osan vuotta mökeissään.

        Maksetaan että kuluttajat saavat halvan ja varman ruokahuollon, keskuudessamme elää vielä ihmisiä jotkä ovat kokeneet nälänhädän..


      • merkinerkki

        Suomalainen ruoka ei ole puhdasta eikä halpaa, mutta onneksi voin ostaa kaiken ruokani muualta kuin Suomesta.


      • Myrkyn_lykkäsi
        merkinerkki kirjoitti:

        Suomalainen ruoka ei ole puhdasta eikä halpaa, mutta onneksi voin ostaa kaiken ruokani muualta kuin Suomesta.

        "EU-alueella käytetään yhä enemmän laittomia torjunta-aineita hedelmien ja vihannesten kasvattamiseen. Euroopan rikoksentorjuntaneuvoston ECPA:n raportin mukaan noin viisi prosenttia unionin alueella käytettävistä tuholaismyrkyistä on laittomia.
        Espanjan poliisi takavarikoi viime vuoden lopulla viisi tonnia laittomia torjunta-aineita, jotka oli tarkoitettu Andalusian viljelmille Etelä-Espanjaan. Toistakymmentä viljelijää pidätettiin, ja heitä syytetään ruokaturvallisuuden ja kansanterveyden vaarantamisesta.
        Viranomaisarvioiden mukaan Espanjassa tuotetuista hedelmistä ja vihanneksista jopa 10 prosenttia kasvatetaan laittomilla torjunta-aineilla.
        Asiasta kertoo ruotsalainen sanomalehti Svenska Dagbladet, jonka mukaan laittomia torjunta-aineita mahdollisesti sisältäviä vihanneksia on myynnissä Ruotsissa. Etelä-Espanjasta tuodaan hedelmiä ja vihanneksia myös Suomeen.
        Lehden haastatteleman rikoksentorjuntaviraston edustajan mukaan laittomien aineiden käyttö on tavallisinta unionin etelä- ja itärajoilla, mutta myös Baltian maissa ja jopa Tanskassa on paljastunut tapauksia, joissa on käytetty laittomia torjunta-aineita." ....


      • SUOSITTELENKAIKILLE
        Myrkyn_lykkäsi kirjoitti:

        "EU-alueella käytetään yhä enemmän laittomia torjunta-aineita hedelmien ja vihannesten kasvattamiseen. Euroopan rikoksentorjuntaneuvoston ECPA:n raportin mukaan noin viisi prosenttia unionin alueella käytettävistä tuholaismyrkyistä on laittomia.
        Espanjan poliisi takavarikoi viime vuoden lopulla viisi tonnia laittomia torjunta-aineita, jotka oli tarkoitettu Andalusian viljelmille Etelä-Espanjaan. Toistakymmentä viljelijää pidätettiin, ja heitä syytetään ruokaturvallisuuden ja kansanterveyden vaarantamisesta.
        Viranomaisarvioiden mukaan Espanjassa tuotetuista hedelmistä ja vihanneksista jopa 10 prosenttia kasvatetaan laittomilla torjunta-aineilla.
        Asiasta kertoo ruotsalainen sanomalehti Svenska Dagbladet, jonka mukaan laittomia torjunta-aineita mahdollisesti sisältäviä vihanneksia on myynnissä Ruotsissa. Etelä-Espanjasta tuodaan hedelmiä ja vihanneksia myös Suomeen.
        Lehden haastatteleman rikoksentorjuntaviraston edustajan mukaan laittomien aineiden käyttö on tavallisinta unionin etelä- ja itärajoilla, mutta myös Baltian maissa ja jopa Tanskassa on paljastunut tapauksia, joissa on käytetty laittomia torjunta-aineita." ....

        ÄLKÄÄ KOSKEKO TUONTIVIHANNEKSIIN PITKÄLLÄ KEPILLÄKÄÄN


      • sdfgsdfgsdfgsdfgsdf
        SUOSITTELENKAIKILLE kirjoitti:

        ÄLKÄÄ KOSKEKO TUONTIVIHANNEKSIIN PITKÄLLÄ KEPILLÄKÄÄN

        Kasvihuoneita kastellaan kaupunkien jätevedellä ???


    • PAINETTIIN

      VILLAISELLA JA PIPIMTETTIIN

      • Mitäkummaa

        eikö esitys ole edennyt ?


      • hfdghfdghdfghf
        Mitäkummaa kirjoitti:

        eikö esitys ole edennyt ?

        Tilinpäätökset tulee AY liikkeellä julkiseksi..


      • LuovaKirjanpito-taidetta

        Tilinpito on mitä on. Julkistetaan mitä huvittaa. Kuka pääsee tarkastamaan?
        Verovapaus on yhteiskunnan rahallista tukea. Näin puuttuvat verotulot jää perusduunarin maksettaviksi. Ja jäsenmaksut päälle. Hahhhhhaaaa hyvä diili. Siihen kiskurivuokrat ja Kelan asumistuki päälle.
        Verovapaan yhteisön kirjanpidosta ei edes edellytetä normaaleja kirjanpidon kriteereitä. Vapaasti vaan Kredit ja Debit sekaisin ja rahatukut ohi ns. kirjanpidon parempiin taskuihin.


      • sfdgsdfgdsfgdsfggdf
        LuovaKirjanpito-taidetta kirjoitti:

        Tilinpito on mitä on. Julkistetaan mitä huvittaa. Kuka pääsee tarkastamaan?
        Verovapaus on yhteiskunnan rahallista tukea. Näin puuttuvat verotulot jää perusduunarin maksettaviksi. Ja jäsenmaksut päälle. Hahhhhhaaaa hyvä diili. Siihen kiskurivuokrat ja Kelan asumistuki päälle.
        Verovapaan yhteisön kirjanpidosta ei edes edellytetä normaaleja kirjanpidon kriteereitä. Vapaasti vaan Kredit ja Debit sekaisin ja rahatukut ohi ns. kirjanpidon parempiin taskuihin.

        YLEn tutkivalle journalismille jutun aihetta..


      • sfdgsdfgdsfgdsfggdf kirjoitti:

        YLEn tutkivalle journalismille jutun aihetta..

        Jutun aihetta ei mistään. Sellaisia ei ole, mitä siis tutkitaan?


      • dsfgsdgsdfgsdfgsdfg
        Pankkomajuri.valehtelee kirjoitti:

        Jutun aihetta ei mistään. Sellaisia ei ole, mitä siis tutkitaan?

        Niin, emme tiedä sitä, YLE aukaise Panama listoja, vaikka ne on sen hallussa, ei edes verottajan ukaasit ole tehonneet, poliisi rynnäkkö voisi auttaa..


      • dsfgsdgsdfgsdfgsdfg kirjoitti:

        Niin, emme tiedä sitä, YLE aukaise Panama listoja, vaikka ne on sen hallussa, ei edes verottajan ukaasit ole tehonneet, poliisi rynnäkkö voisi auttaa..

        Miksi verovapautta nauttiva ay-liike tarvitsisi veroparatiisia? Vain kepulisti on noin saatanan tyhmä.


    • ööpgoog

      Maksavia kassan jäseniä on noin 2.6 miljoonaa,eli mittakaava on massivinen.Tilinpäätöstiedoilla ei ole mitään merkitystä, koska se on miltä sen halutaan näyttävän.Paljon tärkeämpää on se,paljonko on bruttona kertynyt rahaa jäsenmaksuina.Keskimääräinen jäsenmaksu on reilut 400 euroa kassanjäseneltään vuodessa.Siis 2.6 miljoonaa kerrottuna reilulla 400 eurolla saadaan aika lähelle oikea suunatinen tulos. Koska jäsenmaksuilla ei makseta työttömyyskorvauksia,niin kulujakaan ei juuri ole,koko järjestelmän pyörittäminen vie muutaman kymmenen miljoonaa.Kaikki tämä verovapaasti-ei jäsenmaksuista veroa ja kaiken lisäksi jäsen maksu kelpaa verovähennykseen ja lisäksi satojen miljoonien pääoma tulot .Ay-liikkeellä jättiomistukset VVO-ssa,josta pelkästään osinkoja kymmeniä miljoonia,tähän siis lisäksi vielä muut pääomatuloa tuottavat tahot.Vuotuiset tulot nousevat yli miljardiin euroon ja tämä kerrottuna vaikka kolmellakymmenellä ,saadaan omaisuuden arvo mikä pitäisi löytyä.Näin ainakin virallinen taho menettelisi jos kyseessä olisi yksityinen ihminen tai yritys.Että lienee turha AY-liikkeen jäsenen haukkua yrittäjiä.Olen muuten itsekin kassan jäsen ja minua ihmetyttää ,miten AY-liikkeen omaisuudeksi on saatu vain miljardi euroa.Tämän he ilmoittivat Harkimon vaadittua avoimuutta.Taitaa vanha totuus olla oikea,nimittäin yrittäjien ja muiden kuin ns.työläisten omaisuus on kaikkien ronkittavana ,mutta kun mennään ns. työläisten keräämiin varoihin...päätelkää itse.Tähän samaan kööriin kaikki liitot eli valkokaulustyöläiset jotka taitavat olla yhtä härskejä..ellei jopa kaikkein härskimpiä.

      • gdhhdfghdfghdfgh

        Tuohon voisi lisätä kysymyksen, miksi AY-liikkeellä yleensä oli ja on tileja kapitalisti pankissa, vastaus on yksinkertainen, siellä tilisiirrot ja rahan alkuperän häivyttäminen sujuu, jos Panama tileiltä olisi vaikka Keskusta vaikuttajien nimiä niin mikä mekkala siitä olisi syntynyt ja tietojen pantaaminen ei olisi tullut kysymykseenkään.
        AY aktiivien omaisuuden selvittäminen voisi tuoda esiin mielenkiintoisia juttuja, vaikka nyt aluksi mistä Halonen on kerryttänyt miljoona omaisuutensa..


    • Anonyymi

      Taidetaan painaa villaisella !

    • Anonyymi

      Mukavasti mammonaa..
      "Antti Rinne ilmoitti ensin, että hänellä on asuntolainaa noin 200 000 euroa eikä mitään mainittavia omistuksia.
      Tänään julkaistusta täydennyksestä kuitenkin selviää, että pääministerillä on noin 300 000 euron omakotitalo Mäntsälässä, 100 000 euron arvoinen moottoripursi puolisonsa Heta Ravolainen-Rinteen kanssa sekä neljännes lomaosakkeesta Ylläksellä. Lomaosakkeen arvo on noin 20 000 euroa."

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      548
      4017
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      467
      3464
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      143
      3090
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      164
      2382
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      8
      2240
    6. 227
      1688
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1417
    8. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1329
    9. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      95
      1310
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1110
    Aihe