Väestönsiirrot Suomeen jatkuu

jkn93

21

351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tieretähän

      Vai että p a i n o v i r h e . Mitäs sitä painellaan ?

    • Janiinedelleen

      Eikö niitä tule jo muutenkin ihan liikaa?? Valtio velkaantuu miljardeilla vuodessa, ei ole töitä edes omille kansalaisille, ei pystyvä hoitamaan vanhuksia kunnolla, kouluissa on kurinpito-ongelmia sekopäisten lasten ja heidän vanhempiensa takia, Suomen tulevaisuus on vaakalaudalla, muslimit uhkaavat valloittaa maamme (heidän omien sanojensa mukaan!), pakolaiset tuovat Suomeen omat ongelmansa, joudumme sietämään, kärsimään ja maksamaan kaiken heidän puolestaan, emme auta pakolaisuuden vähentämisessä, lisäämme hukkumistapauksia Välimerellä, annamme rikollisuuden kasvaa, emme kykene poistamaan maastakarkoitettuja ja laittomasti Suomeen tulleita omasta maastamme jne. jne. jne.

      MITÄ HILBERTTIÄ TÄMÄ KAIKKI OIKEIN TARKOITTAA? MISSÄ ON REHELLISYYS, OIKEUDENMUKAISUUS, ISÄNMAALLISUUS, JÄRKI, SISU, SUOMALAISTEN PUOLUSTAMINEN HAITALLISIA MUUTOKSIA VASTAAN JA KOTIMAAN TURVAAMINEN VIERASMAALAISTEN INVAASIOTA VASTAAN!

    • Hävetkää-jo-päättäjät
      • Hävetkäähölmöt

        Ihan samaa mieltä, ihan käsittämätöntä touhua, sanat eivät riitä kertomaan, mitä mieltä ollaan. Ei ne tänne kuulu, eikä meillä ole enään yhtään rahaa elättää niitä. Lopettakaa jo tää touhu.


    • Mitähiivattia

      Me ollaan enemmän kuin köyhiä - oikeasti. ... Me ollaan jo negatiivisellä puolella!

      Me ollaan velkaa nyt 110 miljardia euroa ja ensivuonna 115 miljardia, sitten 120, siten 125, 130, 135, 140, 145, 150, 160, 175, 200 ja sitä rataa, kun nuorimmat lapsemme ovat vielä teini-iässä.

    • ÄänestäkääMätäaivoja

      Äänestäkää vaan samoja mätäaivoja niin sitä saa mitä tilaa eli itse on tämä tilanne saatettu alkamaan ja sama jatkuu aina vaalien jälkeen. Kallupit osoittavat että kansa suosii puolueita jotka ovat kansamme pahimpia vihollisia? Mikään ei muutu ja maamme velkaantuu hirvittävää vauhtia ja rikollisuus kasvaa silmissä vankilat täyttyy raiskaajista mutta ompa sitten ainakin osalle töitä eli v-vartijoille ja haudankaivajille.

    • HulluusPoikki

      Enpä olisi tarjolla olleista vaihtoehdoista paremmin äänestää- äänestin nimittäin Halla-ahoa, ja nyt tilanne on mikä on.

      Jos tietysti olisi voinut käydä äänestämässä sata kertaa, niin olisin käynyt sen sata kertaa äänestämässä Halla- ahoa.
      Olisiko mikään muuttunut , en tiedä.

      Tilanne ei hulluuden meli matutukssen osalta näytä muuttuvan mihinkään ja mitenkään. Jotain radikaalia pitäisi tapahtua.

      Toivon tietenkin Le Penin voittoa Ranskassa ja koko EU:n hajoamista.
      Jatkaisivatko Suomen poliitikot vielä tätä
      hulluutta sen jälkeen ? Ainakaan he eivät enää voisi piiloutua EU:n "velvoittavan " selän taakse.

      • SeOnLoppuTulossa

        Tähän hallitsemattomaan massamuuttoon tämä EU:n yhteisö kaatuu mutta saamme vielä odottaa että maamme on täysin terroristien hallussa ja alkaa velkaa olemaan siinä mittakaavassa että luhistuu koko ekosysteemi?
        Katsotaan tilanne vaikka 5 vuotta eteenpäin niin alkaa jo loppu häämöttää EU:n jäsenmaiden tippuessa pois kehestä?


    • ShariaPiippuPerseeseen

      Etelä-Karjalassa ilmestyvän lehden suvakkitoimittajat kertoivat sitten taas nyyhkytarinoita näistä elintasopakolaisista. Voi hyvää päivää tätä sinisilmäistä naiiviutta ja tyhmyyttä toimittajien taholta. Onneksi tuli lopetettua tuon paskalehden tilaus.

      • TuleekoBasilioomaKylään

        Kovia on kokeneet miehet matkalla tänne ihmemaahan ja hölmölään.
        Toivotaan nyt että heistä pidetään hyvää huolta ja perseitten pyyhkijöitä löytyy suvakeista yllinkyllin. Miten mahtaa olla lääkärin tarkastukset hoidettu ja mitä tauteja matkassaan tuovat nämä kamelinkusettaja ihmeet?


    • Pelottaako

      Sota saapuu Syyriasta suomeen mies pakolaisten saattamana. Sisäiset selkkaukset joihin nyt varaudutaan puolustus seloteon myötä. Nyt pitää muuttaa suomesta pois kun aseet ja selkkaukset kolkuttekevat lähellä. Itämerellä jatkuvat rähinät ja läheltä piti tilanteita. On sukellusveneitä ja laivoja. Hyvä ettei ole tunnelia tai siltaa joka olisi näin sodan kynnyksellä tosi huono ratkaisu. Pelottaa..pakko mennä natoon..heheheheh. eu hajoaa näiden pakolaisten ja sodan myötä.

      • olitvdokumentti

        se ei tuo Tanskankaan salaa kuvattu video niistä sikäläisistä moskeijoista sitten säikäyttänyt suvakkeja? Tai ehkä he eivät sellaisia edes katso kun kana aivoisina eivät pysty hyväksymään tosiasioita ja käsittelemään totuuksia. Eletään vaan valheellisessa totuudessa sinisilmäisinä "retrohippeinä" joille anarkismi ja kaaos on ainoa oikea valtiomuoto!!!


    • johanass49

      Eritreassa ei ole ollut sotaa kymmeneen vuoteen. Mikä aiheuttaa pakolaisuutta ? Eritrealaisetkin ovat melkein kaikki nuoria miehiä.
      Vain alle puolet naisia ja lapsia vain muutama. Suomeen on syntymässä suuria sosiaalisia ongelmia kun maahan lennätetään edelleen liikaa miespakoloisia.
      Suurin syy on väestön keskinaiset riitaisuudet. Onko järkevää ottaa näitä riitojen aiheuttajia Suomeen.
      Luulen ,että suurin syy lienee köyhyys. Suomi houkuttelee hyvien sosiaalietuuksien ja turvallisuuden takia.
      Ei nähdäkseni ole oikeutta turvapaikkaan monellakaan.
      Suomen viranomaiset haluavat ruokkia turvapaikkabisnestä kun irakilaismiesten vyöry Suomeen on ainakin toistaiseksi laantunut,
      Jokainen lehtokoneellinen maksaa lähes neljämiljoonaa veronmaksajille lähimmän kahden vuoden aikana. Onko meillä varaa hyväntekeväisyyteen.

    • Vellihousut

      Miten on mahdollista, että väestönsiirrot vain jatkuu ja jatkuu, hallitus on vellihousuja täynnä. Jotenkin niin saamattomia pakolaiskriisin suhteen, aivan lampaita, joita susi vuoron perään napsii. Koska astuu esiin vahva henkilö, joka laittaa koko touhun kuriin ja järjestykseen. Mielestäni tää on järkyttävää, että jätetään huomioimatta, mitä kansa tahtoo, hallitus on kuunnellut vain pienen suvakkiryhmän mielipiteitä. Sata vuotta sitten oli myös sisällissota.

    • SitäSaaMitäTilaakin

      Paljon miehiä eri kansallisuuksista eivät tule sopeutumaan keskenään ja saamme sotatilan täällä Suomessa. Täällä hölmölässä varmaan taas äänestetään näitä lahopäitä jatkamaan mädättämistään ja kansa saa sitä mitä tilaakin.

    • jkjkjkjjsdf

      Hallitus hakee meille halpatyövoimaa. Kun tiedetään, että vaan 7% pakolaisista tulee työllistymään, niin heitä pitää ottaa 100 000, että saadaan edes jonkilainen orjatyövoima rikastuttamaan yrittäjiä. Suomalaiset palkansaajat kustantavat loppujen sosiaaliturvan. Jos suomalainen jää työttömäksi halpatyövoiman takia, suomalaisilta otetaan vähitellen työttömyysturva kokonaan pois, jos ei suostu 5 euron tuntipalkalla tekemään kuten pakolainen.
      Kaikki on bisnestä jo salakuljetuksesta alkaen, avoimet rajat, kuljetukset etelään, ilmainen asunto, ruoka, lääkkeet, teveydenhuolto kaikki veroneurot yksityisille yrityksille.
      Ylen johtajan palkka yli 300 000 euroa vuodessa ja sai vielä bonuspalkkionkin 10 000 euroa kun lupaa jatkaa mamutusta ja suomalaisten halveksimista.
      Suomen on luottoluokitus hyvä, velalla voitaisiin hyvin mekin elellä leveästi ja jos konkkaan mennään, eihän sille Kreikallekaan ole hullusti käynyt, menee paremmin kuin Suomella nykyään.

    • menkääsnyt.naiset

      Ilmankos se vantaalainen naispappi peräänkuulutti keski-ikäisiä naisia vokkiin ja äkkiä. Patjan tarvetta on.

    • kymmallista

      Eikö yhtään turvallista paikkaa löydy noille lähempää lähtömaitansa?
      Miksi näin kauaksi pitää hilautua ja maksaa siitä maltaita?

      • HölmöysOnSaanutVallan

        Juttu on vain semmoinen ettei ne lähimaat eli Arabit ota mitään elätettäviä riesakseen. Suomi on hölmölä jossa saa ilmaisen hoidon ja palvelut siinä se ero on joka saa tulijoita tänne hölmölään.


    • johannes21

      Ei tulijat ole syyrialaisia. Tätä valhetta Suomen media levitti jo vuoden 2015 aikana. Hölmölä Suomi lennättää joka viikko 145 eritrealaismiestä maahan.
      Näin turvapaikkabisnes pyörii edelleen. Kansanedustajan Lauslahti kok ja es puoluesihteeri Iivari SDP saavat tuloja.
      Suomeen on muodostunut intressiryhmiä. Haluavat turvapaikanhakijoista jotta bisnes tuottaa. Tästä varoitti jo presidentti Mauno Koivisto.
      Youtube Jari Leino show 1/2015 Miten somalit tulivat Suomeen

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      137
      7823
    2. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      65
      7006
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      58
      3502
    4. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1282
    5. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1253
    6. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      14
      1133
    7. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      226
      1094
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      953
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      901
    10. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      64
      895
    Aihe