Vasemmistoliiton kiihkoilija?

Rauhanpuolustaja

Mikä tämä vassareiden Herra F. on miehiään? Sosiaalisessa mediassa tuntuu lähinnä kuluttavan aikaansa haukkumalla kaikkia muita, jotka eivät ole hänen kanssaan samaa mieltä ja jos joku sattuu kyseenalaistamaan henkilön johdonmukaisuutta, niin kommentointi loppuu jatkuakseen jossain toisaalla. Onko vasureilla todella ehdokkaat näin vähissä, että täytyy tuollaisia tyyppejä listoilla pitää? Facebook kavereista löytyy myös äärivasureita ja ainakin kirjoittelussa tuntuu olevan niin paljon lämpöä mukana, että kunhan ei alkaisi kohta ikkunat kilisemään täälläkin. Ikävää toisten ehdokkaiden puolesta, että yksi tuollainen epätasapainoinen henkilö pilaa kaikkien maineen.

52

2140

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Läjäpäin

      Suonenjoen vassarit siirtyy kohta rasvakäsiduunariäijistä hipsterimiähiin. Mitä kertoo ryhmästä jos kaikki valtuutetut lopettaa. Tilalle tulee maailman pelastus ja Suonenjokikin ottaa rutkasti pakolaisia, jos nykyvasemisto saisivat päättää...
      Ja kaikki tämä on tuassiinsa persujen syytä. Eli syyllinen aena selvillä.

    • Johdonmukainenko

      Taitaa olla pelkkä hurskastelija, kuten muutkin aatetoverinsa. Tuomitsee kaikenlaisen väkivallan, mutta samalla pitää väkivaltaa ihannoivaa kuvaa somessa esillä. Muistaa aika ajoin paasata verokiertäjistä isänmaan pettureina ja itse on omassa talossaan käyttänyt todella paljon pimeää työvoimaa. Muistaa jaella natsikorttia ahkerasti, vaikka omissa toimissaan hänet natseista erottaa vain nationalismi.

    • jotainrajaapersuiluun

      Kuntavaalit eivät ole mitkään pakolaisvaalit. Eivät kunnanvaltuusto laita maan rajoja kiinni niin täydellisesti kuten persut tekivät hallituksessa. Eikä voi erota EU:sta kuten persut ovat tehneet siellä tai sitä ehdottaneet. Eikä kunnanvaltuusto voi lopettaa Kreikan tukemista kuten persut ovat hallituksessa tehneet sitä kovin vastustaneet.

      Eikä kunnallispolitiikot voi kääntää takkia niin tehokkaasti kuin mitä kansanedustajat. Ei sitä sen jälkeen ilkeäsi kaupungilla paljon kuljeskella eikä puhua politiikkaa kellekään jos käyttäytyisi paikallistasolla kuin valtakunnan tason persut.

      • HerraHurskastelija

        Minua ihmetyttää kyllä jo nyt, että miten tämä kyseinen henkilö ilkeää aamulla peiliin katsoa, kun tosiaan syyttelee muita veronkierrosta ym. ja itse tekee sitä samaa. Ei ole kunnallisella tasolla yhtä helppoa kääntää huomiota omista mokailuista pois, haukkumalla muita, kuin valtakunnan tasolla.


    • 698751222

      Jos kuntavaalit ei ole pakolaisvaalit miksi sitten vertaat persujen tekoja hallituksessa kuntavaaleihin? Vasurit kyllä jaksaa pitää pienen ja köyhän puolta niin kauan kun saavat äänestysnumeron paperiin.

      • isärussian

        Vai pitää puolta vasuri hah haa .QMA etu ei mikään muu asioissa ja ahneudella ei rajaa jos joku maksaa viulut .On sivusta seurattu näita minäminäminäminä miehiä.


    • Kaksinaamaa

      Nythän tuo oli somessa kehoittanut kaikkia käyttämään kaikkien oman paikkakunnan palveluita ja tukemaan paikallisia yrittäjiä ja joku siihen oli sitten tuonut esille, että herra itse käy elokuvissakin Kuopiossa. Liekkö tuo edes kaupassa käy omalla kylällä, saati muita palveluita käyttää?

    • pirkkoviksten

      Kuntatasolla ei äänestetä samoista teemoista kuin eduskuntavaaleissa, mutta jos äänestää puolueen mukaan, niin valtakunnan politiikasta näkee miten luotettava puolue on kyseessä vaikka kuntavaalit ovatkin enemmän henkilövaalit. Silti voi puolueesta päätellä sen valtakunnan politiikasta miten luotettava se on ja miten toteuttanut lupauksensa laittaa rajat kiinni, erottaa Suomi EU:sta ja lopettaa Kreikan tukeminen että oman maan köyhille jää rahaa.

      Noloa se ainakin olisi jos kaikki vaalilupaukset petetty eikä voisi takki auki kaupungilla tehdä vaalityötä.

      • Pettynytäänestäjä

        Noloa myös minusta, jos ehdokas ei toimi samoin kuten itse saarnaa ja haluaisi muiden tekevän. Tahtoo vain olla melko yleistä varsinkin tuolla vasemmalla, että nostetaan meteliä muiden tekemistä, jotta saadaan huomio pois niistä omista puuhista. Esimerkkejä tästä löytyy lukuisia.


    • pettäjäntie

      Vassarit ja persut neuvottelee teknistä vaaliliitoa saadakseen edes yhden paikan valtuustoon.Petetyt vaalilupaukset ei ole hyvä mainos persuille ja vasureille kepun kanssa veljeily on tuhon tie.

      • Kuollut_aate

        Eikös persut ole jo kuolemassa sukupuuttoon, mitä vaaliliittoa ne sellaiset enää tarvitsee?


      • SirppiJaVasara

        Vassarit on ollut ja tulee olemaan marginaali puolue, joka räkyttää vaan toisten nurkissa ja hyvä niin.


      • 26598744

        Vassareille kelpaa persut siksi että toivovat saavansa enemmän ääniä tällä tavoin.


      • persutpas

        Persut tulee saamaan ääni 0 jos leimautuu vassareiksi :)


      • Anonyymi
        Kuollut_aate kirjoitti:

        Eikös persut ole jo kuolemassa sukupuuttoon, mitä vaaliliittoa ne sellaiset enää tarvitsee?

        Päinvastoin liike elää ja voi hyvin, kohta ollaan valtapuolue Suomessa.
        Kommarit vaan paskat housussa keksii valheita


    • Foliohattu

      Onko kyseessä sama tyyppi joka kuuleman mukaan kivenkovaan väitti Breivikin iskun olevan oikeiston masinoima salajuoni? En tiedä millaiset sienet tämä tyyppi salaattiinsa valitsee, mutta melko harhaiselle kuullostaa!

      • Anonyymi

        Ääliöitä riittää täällä maan päällä..


    • muuttaisvenäjälle

      Läpimätä kommari koko hamppi. Nuorempana jo kalja päissään lauleskeli neukkujen kansallis laulua! Netissäkin kehuu kuinka neuvostoliitto oli mahtava paikka. Punikki mikä punikki koko jätkä.

    • Tuhlaajamies

      Ihan pelekkä populisti tuo on! Lupaillaan muiden rahoilla tehdä sitä ja vähän tuotakin, mutta hommista puuttuu realismi täysin kokonaan. Eikös tuo omansakkin taloutensa ole aikoinaan ulosottoon saanut hoidettua, niin ei helvetissä tämmösiä tyyppejä yhteisillä rahoilla rälläämään!

    • venevero

      No nythän persuilla ja vasureilla kohta menee hyvin kun heillä on oikein ammatti sopan keittäjä listoilla ja Jalkalantie on takinkääntäjiä pullollaan ettei sovi kepulaiset traktorilla tukiaisia ajelemaan pankkiin pitää varmaan veneellä kuljettaa Soitunlahteen.Herra varjele meitä persusopan syönniltä ja vaali valheelta taas jälleen kerran.

    • Spedelogiikkaa

      Siellä se hurja taas somessa huutelee populistisia hölmöyksiään ja vaatii veronkiertäjiä telkien taakse! Onhan tuo melkoisen epäloogista, kun ottaa huomioon, että koko vasemmisto rakentuu itsessään veronkiertoon. Joku olikin jo hieman tyypin kirjoituksia availlut ja pyydellyt tarkennuksia sanomisiin, mutta yllätyksenä vastauksena oli hiljaisuutta.

    • äänestän_kuntavaaleissa

      Itse olen herra F:n kanssa keskustellut muutamaan kertaan ihan kasvotusten. Fiksu mies nähdäkseni ja ainakin minä mieluummin äänestän vasemmistoa kuin oikeistoa. Epäsosiaalista mediaa en paljon viitsi seurata, jätän sen oikeastaan omaan arvoonsa.

      Itse kukin näkee mikä on maailman meno kun oikeisto saa vallan. Suuryritysten voitot maksimoidaan, suuryritysten veronmaksut minimoidaan ja tappiot sosialisoidaan (sähkösiirtoyhtiöiden toiminta , Talvivaaran ympäristötuhot, jne.).

      Paljon hyvää on palkansaajat ja työttömät saaneet vasemmiston ansiosta. Jos olisi valta ollut oikeistolla koko ajan niin varmaan vielä tehtäisiin 6-päiväistä työviikoa ja vuodessa lomia saisi hät'hätää pari viikkoa, nekin toki kenties palkattomana.

      Että ainakin minulta saa vasen siipi äänen kunhan vaalipäivä koittaa.

      Hyvää jatkoa F:lle ja tasapuolisesti KAIKILLE hyvää kevättalvea!

      • MansikkaMammanen

        Onhan se kiva jossitella ihan hatusta vedetyillä asioilla tykkäyksiä keräten


    • SimoToininpoika

      Ensin mollataan persuja oppositioräkyttäjiksi. Nyt sitten itse tehdään sitä samaa. Hankala käsittää miten joku ihminen jaksaa olla noin negatiivinen koko ajan.

    • 36985411

      Miksi pikku poliitikot ylipäätään moittii toisia kun eivät itsekkään saa mitään aikaseksi ja jos saavatkin niin jotain mitätöntä josta jaksetaan jauhaa ja kehua itseä. Pikkutekijät pahimpia.

    • arjeaveides

      Ei se persujen oppositio räksytys sinällään ollut väärää. He olivat aivan tarkalleen oikeassa siinä että rajat kiinni, EU:sta pitää erota eikä Kreikkaa tueta. He olivat siinä tismalleen oikeassa. Väärin oli vain se, että he hallituksessa harjoittavat potensiin kaksi korotettuna sitä politiikkaa mistä oppositiota silloin syyttivät.

      Siinä se persujen idiotismi, joka ei paikallistasolla muuksi muutu.

    • 698666

      Jos nyt kuitenkin pysyttäis ihan näis kuntavaaleissa ja väiteltäis niistä.

    • 65987222

      Köyhänä ei ole varaa tilata paikallislehteä, mistä saa tietoa ehdokkaista? Voisiko vasurit vaikuttaa asiaan?

    • 6559872544

      Taispa vetää kaverin hiljaiseksi, persut tuplasi kannatuksensa verrattuna vasureihin. Heppu ei olisi noin paljon ääniä saanut ellei muutama olisi jäänyt pois vaalitaistosta.

    • 26985321477

      Kuis nyt suukki pannaan kun valtakunnallinen kannatus laskenut? Ei auttanut persujen haukkuminen.

    • MansikkaMammanen

      Onko tuon Fromin valtuustossa käyttäytyminen samanlaista irtopisteiden keräilyä vasemmistopopulistista juntteilua mitä vaalikampanjan oli?

    • 36985444

      Nyt täytyy olla hillitysti kuin kusi sukassa jos tahtoo ylemmälle oksalle päästä. Kummasti on jonninjoutava huutelu loppunut kun vihreämpi oksa häämöttää, mutta voihan se alaoksakin katketa napsahtaa.

    • Marttiainen

      Kovasti se herra F. tuomitsee kaikki natseiksi ja kaikki poliitikot, mutta nyt on mies hiljaa kun keltainen neste sukassa kun terrorismi saapui Suomeen

      • Stadintyttönen

        Kyllä näkyy Suonenjoki olevan edelleen täynnä sisäsiittoisia idiootteja,onneks sieltä aikanaan lähdin. Sama tyyppi täällä mollaa eri nimimerkeillä ,säälittävää.


    • Libertuari

      Kaikessa väittelyssä, ml. poliittinen väittely ja keskustelu olisi hyvä muistaa, että asiat väittelevät ei ihmiset. Hedelmällinen keskustelu tyssää käytännössä heti, kun mennään henkilöihin kohdistuviin argumentteihin. Toisten mollaaminen ja jonnii joutava räksyttäminen ei myöskään ole millään muotoa hedelmällistä toimintaa. Tästä syystä en itsekään pidä herra F:n tyylistä esiintyä somessa. Mitä hänen poliittisiin ja eritoten talouspoliittisiin mietteisiinsä tulee, ne ovat nätisti sanottuna aivokuolleita ja totaalisen absurdeja. Oikein mukava ja fiksu mies kylläkin niin pitkään, kun politiikka ja yhteiskunnalliset asiat pidetään keskustelusta visusti erossa, niin livenä kuin netissäkin.

    • Irvijä

      Onpa varsin kypsä kommentti Libertuarilta. Lisää kommentteja lähipolitiikasta!

    • jehudiini

      Minulle riittää kuvaukseksi kys. herrasta se että hänen kaverilistallaan on monena itsenäisyyspäivänä loistanut kumiluotimies

    • 365412225

      Milloin ne alkaa sitä makkaraa tarjota? Kun vaalitkin tulossa. Makkarahammasta kolottaa jo kovasti.

    • Anonyymi

      kiihko senkun jatkuu...

    • Anonyymi

      Kauhee hinku tuntuu olevan kansanedustajaksi, haukkumalla toisia puolueita se varmaankin toteutuu. Mihin on kadonnut se arvovaltainen ja kunnioitusta herättävä eduskunta? Nyt on vaan nuoria räkyttäviä ja omaa etua ajavia.

    • Anonyymi

      Kova on fb hehkutus kun aktiivimalli poistuu, ihan kuin olisi itse sen aikaan saanut. jJa paljonhan se pari euroa lapsilisissä auttaa eteenpäin.

      • Anonyymi

        Paskan vitut auta mitään kunhan rehvastelee
        ..miehellä 1000 face kaveria ja räksyttää vaan ps...lle ihme että saa sjoella edes olla äänessä missään kokouksessa...


    • Anonyymi

      No eipä tullut eläkkeeseen luvattua 50e. Hinnat sentään näkyy kohoavan joka syö sen pienen korotuksen. ilmeisesti vassareille riittää nimellinen korotus että voivat hehkuttaa itseään.

    • Anonyymi

      Varrasareiden herra F on kateellinen työtävieruksuva paska housu joka voitas laittaa Moskovan junaan toisten hankkeita syömästä

      • Anonyymi

        Nimenomaan neuvostoliittoon ja somekielto miehelle mikä kylläkin on aikamonessa työpaikassa.... mutta näköjään pitkin yötä päivää löytyy persuja haukkumassa luki kommentit ihan missä vaan....


    • Anonyymi

      Ja haaveissa kansanedustajuus.

    • Anonyymi

      H.V., Hv!

    • Anonyymi

      Näkyhän noi vassareilla olleen kalleimmat pikkujoulut, että se siitä köyhien auttamisesta. Monta perhettä olisi saanut noillakin rahoilla hyvän joulun, eikös se ollut peräti 170e per lärvi mitä meni. Kirjoitus kyllä häipy lehdestä nopeesti.

    • Anonyymi

      taetaa kaverit kaekota jälelle jiä vua vassari hihhulit.

    • Anonyymi

      Melkoisen yksinkertaisen oloinen tyyppi, mitä olen hänen kommenttejaan/toimiaan seurannut. Ei käytännössä mitää annettavaa politiikkaan.

      • Anonyymi

        Kuten ei muillakaan Suonenjoen kunnan hallituksessa, valtuustossa jne. Vähiten niillä henkiläillä jotka ko.henkilöön kohdistetuilla kirjoituksilla tällä palstalla meuhkaa. Minkähän väristä siellä pääkopassa lainehtii. HUOM...!!! olen poliittisesti sitoutumaton, toisaalta en ole koskaan eläessäni äänestänyt vasemmistoliittoa tai sen edeltäjiä, tämä vain selvennykseksi komentointiini.


    • Anonyymi

      Oottelen tässä että milloinhan saa tämän tilanteen persujen syyksi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6123
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3886
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      253
      2254
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1880
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1333
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1286
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1067
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1020
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      959
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      36
      901
    Aihe