Vasemmistoliiton kiihkoilija?

Rauhanpuolustaja

Mikä tämä vassareiden Herra F. on miehiään? Sosiaalisessa mediassa tuntuu lähinnä kuluttavan aikaansa haukkumalla kaikkia muita, jotka eivät ole hänen kanssaan samaa mieltä ja jos joku sattuu kyseenalaistamaan henkilön johdonmukaisuutta, niin kommentointi loppuu jatkuakseen jossain toisaalla. Onko vasureilla todella ehdokkaat näin vähissä, että täytyy tuollaisia tyyppejä listoilla pitää? Facebook kavereista löytyy myös äärivasureita ja ainakin kirjoittelussa tuntuu olevan niin paljon lämpöä mukana, että kunhan ei alkaisi kohta ikkunat kilisemään täälläkin. Ikävää toisten ehdokkaiden puolesta, että yksi tuollainen epätasapainoinen henkilö pilaa kaikkien maineen.

47

1525

Vastaukset

 • Suonenjoen vassarit siirtyy kohta rasvakäsiduunariäijistä hipsterimiähiin. Mitä kertoo ryhmästä jos kaikki valtuutetut lopettaa. Tilalle tulee maailman pelastus ja Suonenjokikin ottaa rutkasti pakolaisia, jos nykyvasemisto saisivat päättää...
  Ja kaikki tämä on tuassiinsa persujen syytä. Eli syyllinen aena selvillä.

 • Taitaa olla pelkkä hurskastelija, kuten muutkin aatetoverinsa. Tuomitsee kaikenlaisen väkivallan, mutta samalla pitää väkivaltaa ihannoivaa kuvaa somessa esillä. Muistaa aika ajoin paasata verokiertäjistä isänmaan pettureina ja itse on omassa talossaan käyttänyt todella paljon pimeää työvoimaa. Muistaa jaella natsikorttia ahkerasti, vaikka omissa toimissaan hänet natseista erottaa vain nationalismi.

 • Kuntavaalit eivät ole mitkään pakolaisvaalit. Eivät kunnanvaltuusto laita maan rajoja kiinni niin täydellisesti kuten persut tekivät hallituksessa. Eikä voi erota EU:sta kuten persut ovat tehneet siellä tai sitä ehdottaneet. Eikä kunnanvaltuusto voi lopettaa Kreikan tukemista kuten persut ovat hallituksessa tehneet sitä kovin vastustaneet.

  Eikä kunnallispolitiikot voi kääntää takkia niin tehokkaasti kuin mitä kansanedustajat. Ei sitä sen jälkeen ilkeäsi kaupungilla paljon kuljeskella eikä puhua politiikkaa kellekään jos käyttäytyisi paikallistasolla kuin valtakunnan tason persut.

  • Minua ihmetyttää kyllä jo nyt, että miten tämä kyseinen henkilö ilkeää aamulla peiliin katsoa, kun tosiaan syyttelee muita veronkierrosta ym. ja itse tekee sitä samaa. Ei ole kunnallisella tasolla yhtä helppoa kääntää huomiota omista mokailuista pois, haukkumalla muita, kuin valtakunnan tasolla.


 • Jos kuntavaalit ei ole pakolaisvaalit miksi sitten vertaat persujen tekoja hallituksessa kuntavaaleihin? Vasurit kyllä jaksaa pitää pienen ja köyhän puolta niin kauan kun saavat äänestysnumeron paperiin.

  • Vai pitää puolta vasuri hah haa .QMA etu ei mikään muu asioissa ja ahneudella ei rajaa jos joku maksaa viulut .On sivusta seurattu näita minäminäminäminä miehiä.


 • Nythän tuo oli somessa kehoittanut kaikkia käyttämään kaikkien oman paikkakunnan palveluita ja tukemaan paikallisia yrittäjiä ja joku siihen oli sitten tuonut esille, että herra itse käy elokuvissakin Kuopiossa. Liekkö tuo edes kaupassa käy omalla kylällä, saati muita palveluita käyttää?

 • Kuntatasolla ei äänestetä samoista teemoista kuin eduskuntavaaleissa, mutta jos äänestää puolueen mukaan, niin valtakunnan politiikasta näkee miten luotettava puolue on kyseessä vaikka kuntavaalit ovatkin enemmän henkilövaalit. Silti voi puolueesta päätellä sen valtakunnan politiikasta miten luotettava se on ja miten toteuttanut lupauksensa laittaa rajat kiinni, erottaa Suomi EU:sta ja lopettaa Kreikan tukeminen että oman maan köyhille jää rahaa.

  Noloa se ainakin olisi jos kaikki vaalilupaukset petetty eikä voisi takki auki kaupungilla tehdä vaalityötä.

  • Noloa myös minusta, jos ehdokas ei toimi samoin kuten itse saarnaa ja haluaisi muiden tekevän. Tahtoo vain olla melko yleistä varsinkin tuolla vasemmalla, että nostetaan meteliä muiden tekemistä, jotta saadaan huomio pois niistä omista puuhista. Esimerkkejä tästä löytyy lukuisia.


 • Vassarit ja persut neuvottelee teknistä vaaliliitoa saadakseen edes yhden paikan valtuustoon.Petetyt vaalilupaukset ei ole hyvä mainos persuille ja vasureille kepun kanssa veljeily on tuhon tie.

  • Eikös persut ole jo kuolemassa sukupuuttoon, mitä vaaliliittoa ne sellaiset enää tarvitsee?


  • Vassarit on ollut ja tulee olemaan marginaali puolue, joka räkyttää vaan toisten nurkissa ja hyvä niin.


  • Vassareille kelpaa persut siksi että toivovat saavansa enemmän ääniä tällä tavoin.


  • Persut tulee saamaan ääni 0 jos leimautuu vassareiksi :)


  • Kuollut_aate kirjoitti:

   Eikös persut ole jo kuolemassa sukupuuttoon, mitä vaaliliittoa ne sellaiset enää tarvitsee?

   Päinvastoin liike elää ja voi hyvin, kohta ollaan valtapuolue Suomessa.
   Kommarit vaan paskat housussa keksii valheita


 • Onko kyseessä sama tyyppi joka kuuleman mukaan kivenkovaan väitti Breivikin iskun olevan oikeiston masinoima salajuoni? En tiedä millaiset sienet tämä tyyppi salaattiinsa valitsee, mutta melko harhaiselle kuullostaa!

  • Ääliöitä riittää täällä maan päällä..


 • Läpimätä kommari koko hamppi. Nuorempana jo kalja päissään lauleskeli neukkujen kansallis laulua! Netissäkin kehuu kuinka neuvostoliitto oli mahtava paikka. Punikki mikä punikki koko jätkä.

 • Ihan pelekkä populisti tuo on! Lupaillaan muiden rahoilla tehdä sitä ja vähän tuotakin, mutta hommista puuttuu realismi täysin kokonaan. Eikös tuo omansakkin taloutensa ole aikoinaan ulosottoon saanut hoidettua, niin ei helvetissä tämmösiä tyyppejä yhteisillä rahoilla rälläämään!

 • No nythän persuilla ja vasureilla kohta menee hyvin kun heillä on oikein ammatti sopan keittäjä listoilla ja Jalkalantie on takinkääntäjiä pullollaan ettei sovi kepulaiset traktorilla tukiaisia ajelemaan pankkiin pitää varmaan veneellä kuljettaa Soitunlahteen.Herra varjele meitä persusopan syönniltä ja vaali valheelta taas jälleen kerran.

 • Siellä se hurja taas somessa huutelee populistisia hölmöyksiään ja vaatii veronkiertäjiä telkien taakse! Onhan tuo melkoisen epäloogista, kun ottaa huomioon, että koko vasemmisto rakentuu itsessään veronkiertoon. Joku olikin jo hieman tyypin kirjoituksia availlut ja pyydellyt tarkennuksia sanomisiin, mutta yllätyksenä vastauksena oli hiljaisuutta.

 • Itse olen herra F:n kanssa keskustellut muutamaan kertaan ihan kasvotusten. Fiksu mies nähdäkseni ja ainakin minä mieluummin äänestän vasemmistoa kuin oikeistoa. Epäsosiaalista mediaa en paljon viitsi seurata, jätän sen oikeastaan omaan arvoonsa.

  Itse kukin näkee mikä on maailman meno kun oikeisto saa vallan. Suuryritysten voitot maksimoidaan, suuryritysten veronmaksut minimoidaan ja tappiot sosialisoidaan (sähkösiirtoyhtiöiden toiminta , Talvivaaran ympäristötuhot, jne.).

  Paljon hyvää on palkansaajat ja työttömät saaneet vasemmiston ansiosta. Jos olisi valta ollut oikeistolla koko ajan niin varmaan vielä tehtäisiin 6-päiväistä työviikoa ja vuodessa lomia saisi hät'hätää pari viikkoa, nekin toki kenties palkattomana.

  Että ainakin minulta saa vasen siipi äänen kunhan vaalipäivä koittaa.

  Hyvää jatkoa F:lle ja tasapuolisesti KAIKILLE hyvää kevättalvea!

  • Onhan se kiva jossitella ihan hatusta vedetyillä asioilla tykkäyksiä keräten


 • Ensin mollataan persuja oppositioräkyttäjiksi. Nyt sitten itse tehdään sitä samaa. Hankala käsittää miten joku ihminen jaksaa olla noin negatiivinen koko ajan.

 • Miksi pikku poliitikot ylipäätään moittii toisia kun eivät itsekkään saa mitään aikaseksi ja jos saavatkin niin jotain mitätöntä josta jaksetaan jauhaa ja kehua itseä. Pikkutekijät pahimpia.

 • Ei se persujen oppositio räksytys sinällään ollut väärää. He olivat aivan tarkalleen oikeassa siinä että rajat kiinni, EU:sta pitää erota eikä Kreikkaa tueta. He olivat siinä tismalleen oikeassa. Väärin oli vain se, että he hallituksessa harjoittavat potensiin kaksi korotettuna sitä politiikkaa mistä oppositiota silloin syyttivät.

  Siinä se persujen idiotismi, joka ei paikallistasolla muuksi muutu.

 • Jos nyt kuitenkin pysyttäis ihan näis kuntavaaleissa ja väiteltäis niistä.

 • Köyhänä ei ole varaa tilata paikallislehteä, mistä saa tietoa ehdokkaista? Voisiko vasurit vaikuttaa asiaan?

 • Taispa vetää kaverin hiljaiseksi, persut tuplasi kannatuksensa verrattuna vasureihin. Heppu ei olisi noin paljon ääniä saanut ellei muutama olisi jäänyt pois vaalitaistosta.

 • Kuis nyt suukki pannaan kun valtakunnallinen kannatus laskenut? Ei auttanut persujen haukkuminen.

 • Onko tuon Fromin valtuustossa käyttäytyminen samanlaista irtopisteiden keräilyä vasemmistopopulistista juntteilua mitä vaalikampanjan oli?

 • Nyt täytyy olla hillitysti kuin kusi sukassa jos tahtoo ylemmälle oksalle päästä. Kummasti on jonninjoutava huutelu loppunut kun vihreämpi oksa häämöttää, mutta voihan se alaoksakin katketa napsahtaa.

 • Kovasti se herra F. tuomitsee kaikki natseiksi ja kaikki poliitikot, mutta nyt on mies hiljaa kun keltainen neste sukassa kun terrorismi saapui Suomeen

  • Kyllä näkyy Suonenjoki olevan edelleen täynnä sisäsiittoisia idiootteja,onneks sieltä aikanaan lähdin. Sama tyyppi täällä mollaa eri nimimerkeillä ,säälittävää.


 • Kaikessa väittelyssä, ml. poliittinen väittely ja keskustelu olisi hyvä muistaa, että asiat väittelevät ei ihmiset. Hedelmällinen keskustelu tyssää käytännössä heti, kun mennään henkilöihin kohdistuviin argumentteihin. Toisten mollaaminen ja jonnii joutava räksyttäminen ei myöskään ole millään muotoa hedelmällistä toimintaa. Tästä syystä en itsekään pidä herra F:n tyylistä esiintyä somessa. Mitä hänen poliittisiin ja eritoten talouspoliittisiin mietteisiinsä tulee, ne ovat nätisti sanottuna aivokuolleita ja totaalisen absurdeja. Oikein mukava ja fiksu mies kylläkin niin pitkään, kun politiikka ja yhteiskunnalliset asiat pidetään keskustelusta visusti erossa, niin livenä kuin netissäkin.

 • Onpa varsin kypsä kommentti Libertuarilta. Lisää kommentteja lähipolitiikasta!

 • Minulle riittää kuvaukseksi kys. herrasta se että hänen kaverilistallaan on monena itsenäisyyspäivänä loistanut kumiluotimies

 • Milloin ne alkaa sitä makkaraa tarjota? Kun vaalitkin tulossa. Makkarahammasta kolottaa jo kovasti.

 • kiihko senkun jatkuu...

 • Kauhee hinku tuntuu olevan kansanedustajaksi, haukkumalla toisia puolueita se varmaankin toteutuu. Mihin on kadonnut se arvovaltainen ja kunnioitusta herättävä eduskunta? Nyt on vaan nuoria räkyttäviä ja omaa etua ajavia.

 • Kova on fb hehkutus kun aktiivimalli poistuu, ihan kuin olisi itse sen aikaan saanut. jJa paljonhan se pari euroa lapsilisissä auttaa eteenpäin.

  • Paskan vitut auta mitään kunhan rehvastelee
   ..miehellä 1000 face kaveria ja räksyttää vaan ps...lle ihme että saa sjoella edes olla äänessä missään kokouksessa...


 • No eipä tullut eläkkeeseen luvattua 50e. Hinnat sentään näkyy kohoavan joka syö sen pienen korotuksen. ilmeisesti vassareille riittää nimellinen korotus että voivat hehkuttaa itseään.

 • Varrasareiden herra F on kateellinen työtävieruksuva paska housu joka voitas laittaa Moskovan junaan toisten hankkeita syömästä

  • Nimenomaan neuvostoliittoon ja somekielto miehelle mikä kylläkin on aikamonessa työpaikassa.... mutta näköjään pitkin yötä päivää löytyy persuja haukkumassa luki kommentit ihan missä vaan....


 • Ja haaveissa kansanedustajuus.

 • H.V., Hv!

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  116
  4820
 2. KORONAVIRUS: 11 milj. asukkaan Wuhan eristetty!

  Kiina on keskeyttänyt Wuhanin kaupungista lähtevän liikenteen. Wuhanin epäillään olevan uuden tappavan koroaviruksen alkulähde. WHO:n mukaan 11 miljo
  Maailman menoa
  123
  668
 3. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  80
  539
 4. Martinan virheelliset ravitsemusneuvot

  Tänään antaa vinkkejä sitruunavedestä, jonka teksti "lainattu" mtv3-sivulta, jossa sentään on mainittu lähde(toisin kun Martinalla) Toisekseen sitruun
  37
  488
 5. Näytit väsyneeltä tänään

  Väsyneeltä, totiselta, kiireiseltä ja hiljaiselta. Näytät siltä, että kukaan ei pidä sinusta huolta En tiedä edes nimeäsi. Ehkä minun ei ole tarkoit
  Ikävä
  19
  446