Naiset, apuja! En tule sängyssä

qweer

Olen nuori vielä, mutta seksiä on tullut harrastettua vuosia ja kumppaneita on ollut useita. En ole saanut ikinä orgasmia kenenkään kanssa, tai yksi mies sai suurella työllä pienet värinät aikaan kun oltiin tunteja sängyssä pyöritty.


Itsetyydyttäessä tulen helposti ja yleensä silloin hankin monta orkkua peräkkäin. Miesten kanssa olen yrittänyt hieroa itseäni, mutta en pääse lähellekään, en tiedä miksi. Kun mies antaa suuseksiä, tuntuu se hyvältä ja muutama on osannut jonkun tempun joka tuntuu todella hyvältä ja voimakkaalta, mutta en silti tule.

Olen kiihottunut koko aktin ajan ja miehet käyttävät paljon aikaa minuun, mutta ei vain onnistu. Lähelle on päästy ja sitten se katoaa. En myöskään voi neuvoa miehiä, koska en tiedä miten tulisin. Jos en kerta itsekään saa itseäni tulemaan toisen edessä niin miten hän saisi?


Yksi pyysi minua hipelöimään itseäni loppuun asti ja hän vain katseli minua, mutta en kyennyt tulemaan. Jotenkin ahdisti tieto siitä, että toinen "odottaa" ja tarkkailee vieressä.


Olen miettinyt itsetyydyttäessä, että ensimmäisen jälkeen tulee paljon helpommin, joten jos miehen kanssa ollessa saisin itseni kerran tulemaan yksin niin toinen tulisi helpommin miehen läsnäollessa. En vain tiedä miten tämän voisi miehelle kertoa, koska hänen läsnäolonsa selkeästi häiritsee minua. Helpointa olisi käydä yksin suihkun avulla vetämässä se ensimmäinen orkku ja sen jälkeen aloittaa touhut miehen kanssa, mutta tulisi tyhmä olo jättää toinen odottamaan hiljaa itsekseen kun menen itsetyydyttämään.


Onko kellään neuvoja tai apuja?

1

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sexguru

      Selkeästi tekstistäsi aistii, että kyse on rentoutumisen ja kontrollista irtipäästämisen vaikeudesta toisen läsnäollessa.

      Mainitsemasi masturbointi toisen ollessa läsnä voisi olla se avain, mutta ei niin että toinen vain katsoo, vaan niin että molemmat hoitelee omat tarpeet yhtäaikaa... Näin ei tule tunnetta että toinen vain tarkkailee, vaan että molemmat vastaavissa puuhissa.

      Toinen hyvä juttu voisi olla lelut, eli vaikka vibra jota käytät hänen nähtensä tai annat miehen tehdä itsellesi hyvää sillä. Tai yhdynnän aikana voit vibrata itse klittaasi?

      On myös pariskunnille yhdynnän aikana tarkoitettuja leluja, esim. WeWibe tms taisi olla aika kehuttu. Laitetaan siis naiselle ennen yhdyntää, toinen puoli pilluun ja toinen klitalle, kiihottaa naidessa molempia.

      Suuseksissä sinun kohdalla voisi olla kokeilla 69 asentoa, koska silloin on molemmilla jotain puuhaa, eikä tarvitse olla vain se tekemisen kohde, "tarkkailtava" kuten itse mainitsit.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1605
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1273
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1090
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      1047
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      87
      936
    6. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      868
    7. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      68
      861
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      63
      798
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      753
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      748
    Aihe