MTV3 Huomenta Suomi

Miksi se rakki pyörii studiossa, naistoimittaja niin huomion kipeä, että täytyy mokoma elukka kuskata mukana. mitättömän näköinen rakkine, hyi helvata. Käy kuolaamassa vieraiden vaatteet, voi aikoja voi tapoja.
Ilmoita


40 Vastausta

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.


Se koira on parasta aamuohjelmassa. Toimittajatkin näyttävät rentoutuvan kun koira tulee viereen, Ihanan kiltti ja rauhallinen, ilmeisesti vielä nuori koira. Osaa käyttäytyä, ei räksytä ja luottaa vieraisiinkin ihmisiin.
Tuli itselle taas koirakaveria ikävä. En vain voi enää ikäni puolesta hankkia uutta koiraa, koska se voisi jäädä sitten orvoksi.
Ilmoita
Mä en ymmärrä ihmisiä jotka vihaa tai inhoaa eläimiä! Itse tykkään kovasti eläimistä koska niihin voi luottaa eikä ne petä niinkuin ihmiset. Ja muutenkin eläimet on suloisia.
Ilmoita
Eikös se koira ole miesmeteorologin eikä naistoimittajan.
3 VASTAUSTA:
Oli nyt kenen lystää, mutta sen paikka ei ole tv studio. Ällöttää, kun piskit tuodaan joka paikkaan. Jonain aamuna siellä on hevonen tai lammas. Olen minäkin eläinrakas, mutta rajansa kaikella.
rakkejasiellä kirjoitti:
Oli nyt kenen lystää, mutta sen paikka ei ole tv studio. Ällöttää, kun piskit tuodaan joka paikkaan. Jonain aamuna siellä on hevonen tai lammas. Olen minäkin eläinrakas, mutta rajansa kaikella.
Sinäkö eläinrakas? Ei susta sitä ainakaan huomaa! Rakiksi ja piskiksi ei koiraa nimittele aidosti eläinrakas!
Ihan sama ei erota toisistaan
+Lisää kommentti
Vanhana ei kannata koiraa ottaa enää, vaikka kuinka suositellaan et virkistää ja on seuraa.
Koira kaipaa liikuntaa ja vanhana kävellään hitaasti, myös huomiokyky heikko eli eiköhän olis parasta lopettaa höpötykset et yksinäisyys poistuu kun vanhana on koira.
Jos koiraa ajattelee, ei ota koiraa vanhana, kuka hoitaa jos sairastuu tai miten jos koira sairastuu ja pieni eläke.
Koirat on kivoja mutta ei niitä kannata ottaa vaan omaksi seuraksi, pitää ajatella koiraa myös.
Ilmoita
Tämän aamun lähetystä katsoessani aloin vakuuttua, että Joanna Kuvaja taitaa olla Suomen kaunein nainen.
1 VASTAUS:
Pikaisen profiloinnin mukaan ääriglobalisti ja suvakki
+Lisää kommentti
Koira on mainio, parempi kuin juontajat ;). Ärsyttää sen sijaan se, että koko ajan on kaksi juontajaa kilpailemassa puheenvuorosta, yleensä naikkonen paasaa ja mies nöyränä turhan panttina vieressä. Joka päivä eri kaksikko. Kaikki naikkoset blondeja, Mervi sammaltaa ja Kuvaja yrittää näyttää pätevältä. Liikaa porukkaa haastattelemassa esim yhtä vierasta. Hauva on todella kiva!
Ilmoita
Yksi on valittu pulleiden purjeidensa, Kardashian perseen vuoksi vaikka sössöttää. Yksi taas barbi taustansa vuoksi. Tosi pätevää porukkaa, ehkä koipeakin pitkin edetty....
Uutisten lukijat ovat OK, samoin koiravekkuli ja meteorologi, miesjuontajat hakevat paikkaansa.
Ilmoita
Koira voisi hoitaa haastattelut yksin.
Ilmoita
Päivän paras:)Jotkut ihmiset on niin tosikkoja.Ei elämä ole niin vakavaa.
Ilmoita
tuskimpa koira pitää maalaisia tyhmempinä kuin kaupunkilaisia...
Ilmoita
Olen samaa mieltä tuo naistoimittaja on niin itteänsä täynnä, että ei anna puheenvuoroa ei miestoimittajalle eikä haastateltavalla. Antaa kuvan että ietäisi enmmän ko haastateltava. Ällöttää siksi useimmin katson YLEn aamuteeveetä.
Ilmoita
Niin tarkoitat varmaan Niina Rahkolaa, joo olen samaa mieltä.
1 VASTAUS:
NÄyttäisi olevan kova tarve laittaa haastateltavalle sanat valmiiksi suuhun
+Lisää kommentti
Se rakki siellä Huomenta Suomen studiossa on Pekka Poudan elukka.
Ilkeä persereikä aina tv-katsojiin päin! Olisi muuten hyvä ohjelma. Mut ei voi katsoa.

Koira pois lähetyksestä. Lemmikkiohjelmat on erikseen!!!
1 VASTAUS:
Joku voi ajatella susta ihan sama! Mistä teitä koirien vihaajia oikein sikiää?
+Lisää kommentti
Kuka tollasta roskakanavaa ylipäätään katselee, minullakaan ei enää kuukausiin ole yksikään maikkarin kanava ollut television kanavamuistissa.
Ilmoita
Koiratietoutta ;-) - iso koira on Hurtta, pieni koira on Piski, sekarotuinen räksyttäja on Rakki ja ai niin vielä Puudeli.....
1 VASTAUS:
eiku pekka
+Lisää kommentti
Nina Rahkolaa ois kiva päässä pumppaamaan!
3 VASTAUSTA:
Empuse on tehny sitä pari vuotta. Ei kannata. Leuka katso leuka.
Miksi antoi empukselle? Tämä itseään täynnä oleva idiootti empuske...............
Eikös Enbuske ole homo? Salminen ainakin valitteli persekipuja joskus kun oli yön Enbuskella ollut.
+Lisää kommentti
Mtv taso laskenut koko ajan,tänäään ohjelma meidän tarina,ja huippu ,Metti Forsell,apua mikä itseään täynnä oleva pintaliitäjä,apua IS "muoti"blokkaaja,pelkkää roskaa koko ohjelma.
Ilmoita
Samaa mieltä edellisen kirjoittajan kanssa, ohjelma Meidän tarina maikkarilla oli surkeaa ja säälittävää katseltavaa. Kasvoja maalattiin ja muokattiin kolmekymmentä vuotta eteenpäin, miltä näyttää vanhana, ja sitten itkettiin. Ohjelman taso oli niin riman alla, että ei mitään järjellistä asiaa ollut ohjelmassa. Tälläiset esitykset sopii teattereihin.
Ilmoita
Olen samaa mieltä kuin muutkin järki ihmiset ! Olen ihmetelly miten joka aamu huomenta suomi ohjelma on vaan koira ihmisille ? Siellä käy kuitenkin sellaisia vieraita jotka on allerkisia koirille ! Ompa tapaus kun vieras poistui studiosta vaatteet meni roskiin ! Kouluttamaton koira hyppii sohvilla ja pyyhkii persettään vieraisiin . Koirat kuuluu luontoo maaseudulle eikä rääkättäväksi kaupunki huoneeseen !
1 VASTAUS:
Hv, koiranvihaaja! Koirat ei todellakaan kuulu luontoon vaan ihmisen kaveriksi. Ja sinä sanot itseäsi järki-ihmiseksi, olet kaukana järki-ihmisestä!
+Lisää kommentti
Ohjelman tuottaja on vastuussa tuosta hölmöilystä. Pitäisi olla fiksumpi jeppe sillä tuolilla. Yritän välttää ohjelman katsomista, koska se on usein kiusallista ja stressaavaa. Monesti vieras esiintyy luontevammin kuin juontaja. Myös itse Kamras on hermostuneempi kuin vieras, jolla ei ole edes tv kokemusta. Ylellä on lahjakkaampi tiimi tekemässä kilpailevaa ohjelmaa. Tiedän miten tuo voisi saada asian korjattua helposti, eikä ketään tarvitsisi potkia pois, mutten ilmaiseksi neuvo, niin antaapa niiden vääntää:)
1 VASTAUS:
Puudelikoirat on liian homoa
+Lisää kommentti
Koirat saa jäädä mutta ne kuivat mies juontajat hiivattiin..
1 VASTAUS:
Eikö sille koiralle voi kukaan antaa omista eväistään kuivamuonaa nyt se pyörii siellä studiossa nälissään
+Lisää kommentti
Tuskin on MTV3 aamutoimittajilla omia biologisia lapsiaan.ku roudaavat rumia.ylipainoisia koiriaan työpaikalle, MTV3 esimiesten pitää poistatta elukat pois studiosta heti,kohta joku roudaa hevosensa sinne??
1 VASTAUS:
Melkoista hevostelua se on ollutkin jo aika pitkään
+Lisää kommentti
Ransu voisi juontaa koko ohjelman. On se karmeaa katsottavaa muutenkin. Huono ohjelma enkä tiedä kenelle se on edes tarkoitettu. Haastattelut huonoja ja mainoksia pukkaa lähes minuutin välein. Olen pyrkinyt välttämään koko yhtiön kaikkea tv-tuotantoa ja koko firmaa yleensä. On se sen verran huonoa tarjontaa.
Ilmoita
Jos ja jos joku roudaa koiriaan työpaikoilleen,ei ole normaalia toimintaa,eikä inkkarit kanootissa.
Ilmoita
Niina Rahkola pilaa ohjelman,on koko ajan äänessä.katsoin ennen mtv:n aamu tv:n.Ei ole voinnut katsoa moneen vuoteen Rahkolan takia,ärsyttävä,itseään täynnä,ei anna mies toimittajan puhua.Eikö joku esimies voisi puuttua asiaan? Kun rahkola poistuu aamu tv:stä vois taas harkita katsomista.
Ilmoita
Eikö jengi ymmärrä siellä Maikkarilla että moni ihminen on allerginen koiralle. Pekka Poudan koira hinkkaa itseensä ja peffaansa istuimiin joilla vieraat istuvat haastateltavina.. Ei todellakaan ole ihan fiksua hommaa tuoda koiria työpaikalleen joissa on muitakin ihmisiä. Koiran hilse jää noihin istuimiin pitkiksi ajoiksi ja allergiset reaktiot tulee henkilöille jotka niistä kärsivät ilman että koira on edes paikalla.
Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

MTV3 Huomenta Suomi

Miksi se rakki pyörii studiossa, naistoimittaja niin huomion kipeä, että täytyy mokoma elukka kuskata mukana. mitättömän näköinen rakkine, hyi helvata. Käy kuolaamassa vieraiden vaatteet, voi aikoja voi tapoja.

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta