Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Suzukifoorumin listatut valheet_V3

VITARA

Versio_3 22.2.2017

Suzukifoorumi on ollut systemaattisen mustamaalaamisen kohteena jo jonkin aikaa ja tyypillistä väitteille on ollut että yhden yhtä väittämää ei ole todeksi todistettu, ei sinne päinkään. Oheen on koostettu päällimmäiset ja valheiksi todistetut väittämät viimeisen muutaman viikon ajalta.

Tämä ihan vaan tiedoksi ja varoitukseksi palstalla satunnaisesti vieraileville. Lähtökohtaisesti kaikki ilman lähdeviitteitä tulevat negatiiviset kohu-avaukset kuuluvat tähän samaan mustamaalaamisen kampanjaan.



****************************************

”Ajoin uutta vitaraa ja sivutuuli kun tuli niin luulin istuvani jossain leiassa”

”Kovasti kuuluu Turbo Vitarat haukkaavan öljyä, jopa 1.8 litraa tuhannella ovat lisäilleet”

”Vitaran takuu ei kata lainkaan vaihteistoa”

”Vitarassa hajosi vaihteisto 12.000km kohdalla ja takuu ei korvannut sitä”

”Vitarassa hajosi vaihteisto 41.000km kohdalla ja takuu ei korvannut sitä”

”Minä sain purettua kaupan juurikin huonon ajotuntuman takia”

”Todella monessa testissä ja koeajossa Vitura ja S rossi todettu huonoksi ajettavaksi”

”Kuuluu noita turpo vitaroita olleen useita koneen vaihdossa, eivät kerro mikä on pettänyt”

”Joo, samaa kuulunut meidänkin pitäjän korjasmolla. Muutama kone takuuseen vaihdettu. Ihmeen heikko tuo turbo kone näkyy olevan”

”Tiälä kansa hajonna muutama turpo, oiskos yksi vitarra ja muut nisukkaa ja vokkeloa. eipä nuo kestä juur mittää nuo turpo”

”pari turbokoneellista vitaraa seisoo tossa korjaamolla ilman konetta ja uutta konetta vartoovat.”

”Joku tossa liikkeen pihalla kertoi autoa hakiessani, että onneksi otit vapaastihengittävällä koneella, kun hänen omastaan oli 1.4 turbokone hajonnut. ”

”Mulla kolmonen hyppää kolahduksen kera pois päältä vapaalle, kun kiihdytyksen jälkeen nostaa kaasun”

”Kovasti tuota Vitaran huonoa ajettavuutta on kerrottu olevan”

”Takaisin kutsua pukkaa pian.”

****************************************

7

175

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lampi_

      "Suzukifoorumi on ollut systemaattisen mustamaalaamisen kohteena jo jonkin aikaa ja tyypillistä väitteille on ollut että yhden yhtä väittämää ei ole todeksi todistettu, ei sinne päinkään. Oheen on koostettu päällimmäiset ja valheiksi todistetut väittämät viimeisen muutaman viikon ajalta.

      Tämä ihan vaan tiedoksi ja varoitukseksi palstalla satunnaisesti vieraileville. Lähtökohtaisesti kaikki ilman lähdeviitteitä tulevat negatiiviset kohu-avaukset kuuluvat tähän samaan mustamaalaamisen kampanjaan"

      Et näytä ymmärtävän palstan tarkoitusta, vaikka se on sinulle rautalangasta väännetty? Misä kohtaa säännöissä kehoitetaan TODISTAMAAN OMAT VÄITTEENSÄ?

      Laitahan lähdeviite ja faktaa, miten ja mitkä väittämät on valheeksi TODISTETUT ja kuka on ne TODISTANUT? Ellei faktaa tästä tule, niin tuo lauseesi on TODISTETTAVASTI VALEHTELUA.

      Missä kohtaa säännöissä kehoitetaan tukemaan OMAA MIELIPIDETTÄ ja väittämää lähdeviitteellä?

      Sinä et tahdostasi huolimatta määrittele täällä pelisääntöjä, vaan täällä kirjoitetaan edelleen ylläpidon ohjeiden ja sääntöjen mukaisesti, omia mielipiteitä, ajatuksia, kuulopuheita ja luulopuheita.

      Miksi ihmeessä yksikään positiivinen mielipide Viturasta ei ole mielestäsi valetta ja se ei kaipaa lähdeviitettä? Tämä seikka vaan paljastaa epätoivoisen suhtautumisen rakkaaseen autoonsa.

      • athsfhd

        mitä ihmettä uikutat. nythän juurikin toimitaan toivomallasi tavalla ei perustella millään tapaa sanomisiaan. luulisi jannun olevan hyvinkin tyytyväinen mutta kun ei, ruikutus vaan jatkuu


    • turajussi

      Kumma, kun nuo kaikki ns valheet ovat nekatiivisia väitteitä? Eikö yksikään positiivinen väite ole summiälestäs valetta?
      Mites meinaatte muuten niinkun ihan vaan yleisesti, kun jonkun automerkin omistajat kertovat autonsa ominaisuuksista, niin kummat mahtavat olla uskottavimpia, hyvät vaiko huonot? Niinpä niin...... Kun Suomalainen tekee elämänsä hankinnan ja se on auto, niin sitähän ei haukuta, kehua saa ja ne kehut on hunajata sielulle ja itsetunnolle, mutta annas perkele, kun joku uskaltaa haukkua, niin se on jumalauta valetta. Muistaapi voi myös, että varmaankin näillä höpinäpalstoilla autoista kirjoittajilla ei ole kyseisestä merkistä tuon taivaallista kokemusta, anonyyminä kun on vaan niin penteleen kiva lämmittää tosikoita tolloja. Jos on ite hankkinu auton, johon on ennen ostosta jo vertaillen eri vaihtoehtoja päätynyt ja on siihen tyytyväinen, niin eikö asia ole kunnossa ja hianosti? Miks pitää täällä huutaa auton hvyyttä ja haukkua niitä, joita se kyseinen merkki ei oikeen sytytä. Otetaan pikku esimerkki vaik, jos olet löytäny elämän kumppaniksi henkilön, joka on mielestäsi kaunis ja oikea valinta, niin uskokko että naapurin eikkan mielestä kumppanis ei olekkaan kaunis ja kummanisi mahdollisen entisen heilan mielestä hän ei ole edes oikea valinta. Niinpä niin, mutta huuteletkos palstoilla että kaikki on paskanpuhujii, jokka kumppanias ei pidä kauniina ja oikiana valintana? .... Et niin. Mutta jumalauta mun autoa ette hauku täällä, se on kaikista parhain valinta kaikille.

    • vituraa_en_huolis

      taitaa sukisuki vitura olla ainoo automalli, josta ainoastaan huonot puolet on valetta. On se vaan ihme auto se vitura?

    • Arvaa.kuka

      Mä ainakin kirjoitan täydellisen puhtaalta pöydältä kun kritisoin palstalla levitettäviä ilmiselviä valheita kun en kyseistä automerkkiä edes omista. En ole koskaan omistanut enkä edes tunne ainuttakaan ihmistä joka edes olisi tämän merkkisen auton koskaan omistanut.

      Ei ole lainkaan liioiteltua sanoa että Suzuki on systemaattisen mustamaalaamiskampanjan kohteena ja sen takana on tuo yksi ja sama henkilö joka kampanjoi lähdeviitteiden käyttöä vastaan. Kas kun ilman lähdeviitteitä on tavattoman helppoa väittää puuta heinää, ihan kuten palstalla on esitetyn listauksen valossa tehty viikkoja ellei kuukausia.

      Trolliväitteen tunnistaa helposti parista asiasta:
      -Se on kerta kaikkisen raflaava
      -Asiasta ei ole kukaan muu kuullut
      -Väitteelle ei löydy todisteita tai lähdeviitteitä edes pyydettäessä
      -Päinvastaisesta kyetään esittämään helposti näyttöä
      -Muiden omakohtaiset kokemukset eivät tue väitettä
      -Väitteitä esittää pakkomielteisen omaisesti yksi ja sama henkilö
      ------------------------------------------------------------------

      Luonnollisesti mitä väitteitä vaan voi esittää mutta kuten todettu, ilman perusteluja tai lähdeviitteitä se on kuin "lippalakkisten amisten huutelua corollan takapenkiltä" eli ihan nollan arvoista.

      • pikku_pikku_peelonen

        "kun kritisoin palstalla levitettäviä ilmiselviä valheita"

        " joka kampanjoi lähdeviitteiden käyttöä vastaan. Kas kun ilman lähdeviitteitä on tavattoman helppoa väittää puuta heinää, ihan kuten palstalla on esitetyn listauksen valossa tehty viikkoja ellei kuukausia"

        -No niin iso peelo, missä ensimmäisen väitteesi lähdeviite?????? Eli väitteesi on oman oppisi mukaan puutaheinää, koska ei sisällä tuota lähdeviitettä.

        "takana on tuo yksi ja sama henkilö"
        - tuossa asiassa tuli isolle peelolle hutilaukaus, kieh kieh kieh.


        "Mä ainakin kirjoitan täydellisen puhtaalta pöydältä kun kritisoin palstalla levitettäviä ilmiselviä valheita kun en kyseistä automerkkiä edes omista. En ole koskaan omistanut enkä edes tunne ainuttakaan ihmistä joka edes olisi tämän merkkisen auton koskaan omistanut"
        - Mistäs päättelet negatiivisten väitteiden olevan valetta, kun et edes kyseistä autoa tunne ja miksi et edelleen vastaa siihen, että kaikki positiivinen kommentointi ei ole valetta mielestäsi, ainoastaan negatiivinen? Eli menee sormi suuhun :=) :=), heh.

        Kukaan täysi järkinen ei mesoa minkään automerkin palstalla, jos hänellä ei kyseistä autoa ole, eikä tule sellaista ikinä hankkimaan, eli jauhat täyttä paskaa. Sulla on Vitara ja sydämmeesi sattuu, kun luet siintä rakkaasta hankinnasta negatiivista palautetta.
        Voin laittaa aloituksen halutessasi, jossa valheellisesti kehun ja keksin hyvää sanottavaa Vitarasta, niin saat palsamia haavoillesi. Huom, säännöt sallivat myöskin satujen kirjoittamisen

        Loppuun vielä lauseesi, joka kertoo todella osuvasti yhden näiden keskustelu palstojen tarkoituksen: "Kas kun ilman lähdeviitteitä on tavattoman helppoa väittää puuta heinää" Juuri noin on asia ja siksi me kaikki täällä kirjoitamme anonyymisti ja ilman lähdeviitettä puuta heinää juurikin niin, kuin on Suomi24 keskusteluissa tarkoituskin. Mutta myös omaa ajattelua tukeva positiivinen kirjoitus saattaa olla myös puuta heinää ja tosikoiden on syytä omaksua myös tämä.


      • Arvaa.kuka

        Ei minua politiikkakaan varsinaisesti kiinnosta mutta aika ajoin on viihdyttävää vedätellä NATO-palstalla Pietarin trolleja. Mikäli mahdollista, siellä on aika ajoin vieläkin typerämpiä ja läpinäkyvämpiä valheita kuin mitä täällä levitellään. Ihan vastaavasti Suzuki-palstan pikku häirikkö-peeloja on viihdyttävää aika ajoin hiukan kurmuuttaa.

        Et ehkä tiedä että keskustelupalsojen kirjoittelussa isojen kirjaimien käyttöä pidetään huutamisena ja näköjään olen saanut sinut huutamaan tämän tästä, eilen viimeksi. Samoin vaikutti lisäksi sille että verenpaineesi olisi noussut oikein kunnolla. Kuten sanottu, valheiden levittelijää on tavattoman viihdyttävää hiukan opettaa.

        Kuten sanottu, en edes tunne yhden yhtä ihmistä joka kyseisen automallin omistaisi joten siinä mielessä kirjoitan puhtaasti viihdemielessä. Olen toki käynyt perusteellisella koeajolla ja senkin perusteella on helppo todeta että väitteillesi ei löydy pienintäkään vastiketta todellisuudessa.

        Se miksi positiivisia kommentteja ei tarvitse epäillä lähtökohtaisesti valheeksi on ensinnäkin omakohtainen koeajokokemus, todella perusteellisesta koeajosta joka ei vähimmässä määrin tue esittämiäsi valheväitteitä. Toiseksi käyttäjäkokemukset ja lukemattomat koeajoraportit arvostetuissa autoalan julkaisuissa niin kotimaassa kuin kansainvälisesti ovat systemaattisesti eri mieltä palstan mustamaalaajan eli sinun kanssa. Ja merkittävimpänä kaikista, kuin vertauksena sadusta paimenpojasta joka turhaan huutaa apua niin sama täällä, kun yksi hölmö väite saatiin ammuttua todistettavasti alas niin saman tein ilmestyy seuraava. Vaikuttaako uskottavuuteen?

        Kuten ennenkin sanottu, palsta on systemaattisen ja valheellisen mustamaalaamisesi kohteena. Ärtymyksesi määrä ja huutamisesi todistaa sen että selvästi koet että joku heittelee kapuloita valhe-rattaisiisi.

        Se jos mikä on tavattoman viihdyttävää ja samalla motivoivaa.


    Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2217
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2043
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1480
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1238
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1169
    Aihe