uusi silikonityrkky: Jannina Morkos

CarBabez

Tämä neitokainen janoaa todella kipeästi huomiota: hän on viime parin vuoden aikana osallistunut kaikkii mahdollisiin bimbo-kisoihin, seukkaillut Hunksin kanssa ja ollut silikonipallerot tyrkyllä roskalehdissä. Annetaan aploodit Janninalle: https://hymy.fi/uutiset/miss-helsinki-kisasta-diskattu-jannina-morkos-hymyn-kuvissa-seksikas-voittajaksi/

Jannina asuu Vantaan lähiössä, on yh. Tunnetaan hyvin Vantaan räkälöissä, joissa hän on iloisesti osallistunut mm. strippauskisoihin, vielä ennen silikoneja, lättärintaisena. Luonteeltaan hän on koppava, ylimielinen ja omahyväinen. Ulkonältään muistuttaa aika paljon Martinaa joskin ei ihan niin miehekäs (vielä)...

39

7310

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • CFEDFEEBFVFDVGDVFD

      Miehekäs on. transu.

    • hirveärumilus

      kaikkee se maa päällän kantaa. luulin miss hesa kisaa pohja noteeraukseksi. karsee rumilus.

    • Harpie

      Ihan Martinan näköinen. Onko sisko?

      • smör_att

        Ainakin sielunsisko v****maisesta ilmeestä, "wt-nimestä" ja lupaavista mahatuherruksista päätellen. Jannina oli alusta lähtien em. ominaisuuksien vuoksi veikkaukseni Miss Hell-voittajaksi, kunnes hän pettymyksekseni katosi porukasta.


      • bara.minne

        Paraskin puhuja...


    • virtaviivaisuus

      Silikonityrkyt ovat NIIIIIN millenniumin taitetta että. Vanha juttu jo, sitä paitsi pienet mutta luonnollisen terhakkaat taitavat olla nyt "in".

    • muovi-utareet

      silkut on jo menneen talven lumia. täytyy olla muita avuja. joilla pääsee pinnalle. ei pelkät muovi utareet tee kenestäkään mitään julkkua.

    • aidotmuovitissit

      näyttää marsista tulleelta.

    • TotuusTämä

      Ei tänne mahdu toista lötjäkettä, hups pois palstalta!

    • channynatina

      siis onko nimi oikeesti enne vai miks nää kaikki silikonityrkyt on Janninaa, Martinaa, Cheyenne...

      • ristiäisistäänastiwt

        Tietynlaisissa perheissä ristitään tyttölapsia noin. Usein juuri niissä samoissa perheissä annetut eväät elämässä pärjäämiseen ovat heikommat.


      • sivistystäkehiin
        ristiäisistäänastiwt kirjoitti:

        Tietynlaisissa perheissä ristitään tyttölapsia noin. Usein juuri niissä samoissa perheissä annetut eväät elämässä pärjäämiseen ovat heikommat.

        Et siis tiedä sanontaa "Ei miestä pahenna".


      • ristiäisistäänastiwt

        Ei nimi miestä, mutta wt-tytöillä usein valitettavasti nomen est omen.


    • Iknowyou

      Haha! Siis tää ylimielinen transuko ollut strippauskisoissa? Missä?! Ei oo vissiin tullu menestystä.

      luonnossa kun Janinan näkee tekisi mieli mennä lähinnä piiloon. Vaikka kuvia muokataan rankasti niin on todellisuus hieman erilainen. Satunpa tietämään ihan faktana ettei tämän tapauksen luonnekaan ihan niin kultainen ole kun julkisuudessa väittää.

    • Haha1995

      Ei oo totta eikö toi tajua lopettaa noiden teinikisojen kiertämistä? Voisi ikänsä puolesta kohta olla 18- vuotiaiden osallistujien äiti. Luoja mikä myötähäpeä.

      • tyttäretperässä

        Ei noi 18v naikkoset ole sen kummempia.


    • Haha1995

      Noei ole ei mutta menee nuoruuden piikkiin tuollaiset ihmisten koiranäyttelyt ja itsensä etsiminen. Ei sovi enää aikuiselle naiselle jolla on vieläpä lapsi. Mahtaa olla koulussa mukavaa kun äiti on lähes tissit paljaana roskalehdissä ja strippaa lähipubeissa...

    • namnampuspus

      Se tummaihoinen kaunotar päihitti tuon jauho feikkitissin 6-0! Toivon lisää afrikkalaisia suomeen, niin miehiä kuin naisiakin ja seka-avioliitot kunniaan

    • Justjoo92

      Eipä ole mikään älykkökään "blokinsa" perusteella :D ensimmäiseen kirjoitukseen otettu virke "positiivinen ajattelu korvaa puuttuvan älyn" haha! Toivottavasti on paljon sitä positiivista ajatusta sillä puuttuvaa älyä on kyllä paljon. Lisäksi "missi piirit" ovat tuttuja. Siis oikeasti? Missipiirit? Onko hän miss suomi tai miss universum? Ei mikään miss bomber tai mikälie ole mikään oikea missikilpailu.

      • harmaathiirulaiset

        Kauniit naiset ne on uhka näille palstan seinäruusuille.


    • Enpäusko

      Valitettavasti toi kateuskorttikaan ei vaan aina toimi :D ja tosiaankin jos häntä pitää kauniina niin voi sanoa että kauneus on katsojan silmässä.

    • Transupate

      Ruaaahhhaaahhaa! "Liian seksikäs voittajaksi"

    • jassonlattaperse

      Ah runks ;)

    • birgittavon

      Satun myös tietämään tämän eukon jo 15-vuoden takaa. On aina ollut itseään kovasti esille tuova eukko. On osallistunut esim.miss maxim kisoihin (maxim on räkälä Vantaan Koivukylässä). Ja tää viimenen juttu oli kaiken huippu. Muija seurustelee prätkäjengiläisen kanssa ja piiritystilanne, mikä oli hakunilassa tovi sitten oli tämän "kaunokaisen" asunnon ulkopuolella kun ei tullut avaamaan ovea. Eli eii oo puhtaat jauhot pussissa. Pussissa taitaa olla jotain ihan muuta. Lisäks tää mimmi on töissä medspa:ssa ja piikittää itseensä botoxia (ilman koulutusta) sekä rusketuspishoksia, jotka ovat suomessa kiellettyjä. Ei hyvin mee..

      • Anonyymi

        Niin en tiedä oliko siellä medspassa muuta kuin orjatöissä..toinen toisilleen sopivat valehtelijat


    • Romeomaximus

      Ai jummi, tolta kun sais munaa... alkaa ottaa eteen vaikka tähän asti hetero olen ollutkin. Ja päälle äidillistä kasvatusta tyyliin tuhma pili, minkä teit...

    • Tuntematonsotilas91

      Mites on kun joka palstalla joku kertoo et kuvat on rankasti muokattuja (näkeehän sen vaikka sokea sometilejä kun katsoo että joka kuvaa on muokattu) eikä ollut äitien sota -jaksossakaan yhtään samannäköinen kuin kuvissa. Että miten on? Tunnistaako edes kuvien perusteella :D

    • Helly

      Oon ton kanssa näköjään samassa koulussa ja voin sanoa että hiukan on kyllä muokkausohjelmien ja filttereiden läpi mennyt somekuvat. Vaikka kyllä sen huomaa muutenkin kun kuvat on ihan pikselöityneitä. Noloa yli kolmekymppisenä laittaa itsestään päivittäin herutuskuvia mutta meitä on moneen junaan.

    • Hyi

      Hyi! Miksi 90% näistä kauneuskilpailu naisista on tosi rumia?

    • muovimennypäähän

      silsut menneen talven lunta. ennen ei tarvinnu kuin roskalehden maksamat muovitissit ja lortot oli kuin euroopan omistajia. jotkut on vielä jääny samalle tasolle. kulahtaneita eriparin muovitissejä esittelevät tyhmyyksissään.

    • Jepgkf

      YH..no ylläri.

    • EiJatkoon

      Kroppa olis ihan jees, mutta sekin pilattu rumilla töherryksillä ja liian isoilla kumipalloilla. Naamasta nyt ei saa nättiä tekemälläkään. Kovat, maskuliiniset piirteet. Samaa transujen sakkia kuin martinat ja rosannat.

    • Onneavaanloppuelämään

      Voin sanoa että kuulun entiseen kaveripiiriin eikä meistä kellään ole mitään hyvää sanottavaa tästä huomiolla eläjästä. Siitä saa kaikki itse päätellä millainen ihminen on. Yksikään parisuhdekkaan ei koskaan onnistu vaikka nettiin kirjoitellaankin "tää on kohtalo", "rakastan sua rajattomasti" ja muuta hauskaa. Sitten muutama viikko ja "yllätys" ero.

    • Kadrin

      Taas sama juttu! Voi nolouden määrää. Aikuinen ihminen ei saa aikaiseksi kuin muutamien viikkojen parisuhteita ja vika aina ihan muualla kuin itsessään. Tietysti.

    • Anonyymi

      Nostetaan vähä tätä ketjua koska ilmeisesti on taas akalle tullut ero vaikka vielä vähän aikaa sitten oli niin onnellinen, rakastunut ja kihloissa rikollisen Timo Joxte Jokivuoren kanssa. Nyt suhdestatus poistettu niin instasta kuin facestakin. Johan suhde kestikin jo pari vuotta. Ja varmaan kesti näinki kauan koska mies ollu istumassa 😆

    • Anonyymi

      Vähän outoa tekstiä tästä naisesta. Tunnen hänet muutaman vuodentakaa ja oli yks parhaista naisista kenet olen tuntenut ainakin muutama vuosi takaperin. Nyt statusta en tiedä

    • Anonyymi

      On kyllä saavutus tulla diskatuksi Miss Helsinki kisasta, jossa on nähty niin puukottajia kuin huumetuomiota saaneita.

      • Anonyymi

        Vaikka tuota "puukottajaa" nyt mainostetaan jonain Miss Helsinki -kisaajana niin eihän se päässyt mihinkään finaaleihinkaan saakka. No Sofialla ei ollut silloin vielä huumetuomiota, kun voitti Miss Helsinki -kisan. Tuo tuomio on tuore asia ja kisan voitti vuonna 2010.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vaikka tuota "puukottajaa" nyt mainostetaan jonain Miss Helsinki -kisaajana niin eihän se päässyt mihinkään finaaleihinkaan saakka. No Sofialla ei ollut silloin vielä huumetuomiota, kun voitti Miss Helsinki -kisan. Tuo tuomio on tuore asia ja kisan voitti vuonna 2010.

        "Naista ei kuitenkaan nähty finaalissa vaan hän jättäytyi pois kilpailuista" - lukee mediassa.


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe