Kenellä Hengellinen vastuu

hapitus

Useat tv 7. ohjelmat eksyttää .mm.Yliluonnollista ohjelmassa sid roth. jonka vieraana kyseisessä ohjelmassa oli henkilö .joka opetti paikalla olleelle yleisölle ,että he voivat käskeä enkeliarmeijoita lähtemään ympäri maailmaa parantamaan sairaita. eli ihmisellä on valta käskeä enkelimaailmaa toimimaan heidän tahtonsa ja käskyjensä mukaan. eikö tämä ole vaarallista menestys teologista harhaoppia. miksi tv 7. saa lähettää suomen kansalle tällaista ohjelmaa ja oppia. raamatustahan ei löydy tällaista opetusta. tämähän on täyttä eksytystä ääää... ps. vähäinen hapatus hapattaa koko taikinan..

3

216

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • valvotaan

   Eiköhän totuus ole, että TV7:n linja on pääasiassa ihmiskeskeistä menestysteologiaa. Näin tapahtuu, kun Raamatullisen opin merkitys yritetään hälventää, tehdä opistakin ns. kehällinen asia. Paavalille oikea oppi oli kuitenkin hyvin tärkeä.

  • Vaulikki

   TV7:n ohjelmista vastuussa olevilla henkilöillä ei ole henkien erottamisen armolahjaa. Se on kaikkein tärkein lahja näinä viimeisinä eksytyksen aikoina. Siis kaikkein tärkein. Kuka sitten on viime kädessä vastuussa? Luulen, että Ojareksen pariskunta, ja etenkin Martti. Mieshän on vaimon pää.
   Olen sanonut tämän jo vuosia sitten. Ja painotan tätä edelleen.

   • ArvioikaaOikein

    Jaakobin kirje 3:1- Veljeni, älkööt aivan monet teistä pyrkikö opettajiksi, sillä te tiedätte, että me saamme sitä kovemman tuomion.

    Efesolaiskirje 5:6-11 Älköön kukaan pettäkö teitä tyhjillä puheilla, sillä semmoisten tähden kohtaa Jumalan viha tottelemattomuuden lapsia; älkää siis olko niihin osallisia heidän kanssaan. Ennen te olitte pimeys, mutta nyt te olette valkeus Herrassa. Vaeltakaa valkeuden lapsina - sillä kaikkinainen hyvyys ja vanhurskaus ja totuus on valkeuden hedelmä - ja tutkikaa, mikä on otollista Herralle; älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin, vaan päinvastoin nuhdelkaakin niistä.

    Opettajille sekä tukijoille muistutukseksi... "tutkikaa, mikä on otollista Herralle..."


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Slava Ukraine-mölisijöiden vuoksi Suomi syöksyy nyt synkkään lamaan

   Eivät tainneet mölisijät tajuta millaisia kustannusseurauksia tästä maalle ja sen kansalaisille seuraa.
   Maailman menoa
   500
   2772
  2. Mulla on niin ikävä sua mies

   taas senki hunajakipon mies. Tai aina :)
   Ikävä
   294
   2294
  3. Beata Papp gold digger (Leppilampi)

   Kivasti nuori nainen turvasi toimeentulonsa kun antoi setämihelle. Naiset!!! Kyllä niitä setämiehiä löytyy aina vaikka naama ois kuin petolinnun perse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   49
   1874
  4. Ernan pahoinpitely

   Erna pahoinpidelty. Törkeää Seiskalta nimittää tuota kissatappeluksi. Erna kertoo tässä lehtijutussa että hänellä on turvamies aina yöelämässä. Missä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   1620
  5. Venäjän ydinisku lähestyy hitaasti mutta satavarmasti...

   https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/eac44407-e77d-418b-ae21-1db8a0104309 Venäläisten ärsyttäminen jatkuu, milloin menee kuppi nurin ja "uusi aurinko"
   Maailman menoa
   327
   1569
  6. Paras muistosi hänestä?

   Mitä muistoa muistelet mieluiten ikävöimästäsi ja miksi?
   Ikävä
   86
   1196
  7. Eikö olenkin niin, että

   jos sinulla mies on ikävä, niin sinä otat yhteyttä vaikka sinua olisi kielletty. Jos, oikeasti tuntee ja haluaa, sitä taistelee.. eikös? Teen vain
   Ikävä
   78
   1045
  8. Millanen oli tunnereaktio

   Millanen tunnereaktio oli viimeksi ku kaipauksen kohteen näit?
   Tunteet
   70
   999
  9. Martina taistelija.

   WSOY tällä hetkellä listan kärjessä, eli myydyin kirja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   854
  Aihe