Eikö näin ? Some-kollaajat

KeskustanGay

"Ne kuolee mun ympärille"
Lainattua ystävän ajatusta!
""Nettikiusaaminen ja some-trollaaminen ovat ikäviä ilmiöitä ja niiden uhriksi näyttää joutuvan yhtä lailla julkkikset kuin tavan tallaajatkin - saati jos kuuluu johonkin vähemmistöön. Häiriköinti ja valeiden levittäminen on tavallaan sananvapauden suojaan naamioitunut rikkaruoho.
Jos jokaista v*ittuilua ja solvausta lähtee kommentoimaan, niin siitä väittelystä tulee loputon upottava räme. Se turha työ ei lopu koskaan eikä johda yhtään mihinkään. Parempi kai antaa näiden häiriintyneiden (usein tekaistulla profiililla möyhäävien) reppanoiden elää omaa elämäänsä. Hoitoa heistä useimmat tarvitsisivat, ja oikeastaan voi ollakin niin,

että jokainen tunti, jonka he viettävät netissä harrastamassa omaa kummallista harrastustaan, pitää heidät poissa kaduilta ja paikoista, joissa me muut liikumme.

Purkakoot sairaita mielikuviaan ja pahaa oloaan keskustelupalstoilla ja lehtien kommenttiosioissa, koska siellä he eivät ainakaan fyysisesti loukkaa ketään.
Päätin, etten enää provosoidu mistään.
Trolli ja nettikiusaaja pysyy hengissä juuri sillä ravinnolla, jonka me hänelle tarjoamme vastaväitteiden ja -kommenttien muodossa. Tiedän, että on vaikeaa olla
reagoimatta kaikkeen verbaaliseen oksennukseen, jota puolustetaan sananvapaudella, mutta luultavasti pahinkin rikkaruoho kuolee, kun se ei saa vettä eikä ravintoa vaan sen annetaan jäädä varjoon kitumaan.""

Kiitos ystävälleni Timolle näistä sanoista, jotka hän loihi lausumaan
Seppo

Ei haukku haavaa tee, eikä suuret sanat suuta halkaise: tulevat tuomarit, lääkärit, virkamiehet, lakimiehet ja kaikki muut hienot, mitä teistä isoina tulee kirjoitusten jälkeisissä opinnoissanne?
Menetystä ja onnea!
Ja ennen kaikkea: Hyvästi! Ja iäksi!

10

178

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kaijansaarentie

      Ja asiaa Niklasoksille ja muille roskanjauhajille.
      Ei paljon järki ole touhuissanne natsikakarat vaivannut
      Ja ei vaivaa aikuisuuden?

    • Nokkelaanokikelaa

      Antti Jokikokko! Eroa ! Tämä sotku on sinun tekemä kurjuus.😈😈😈😈😈😈

    • LempiLiimatainen

      Aloitus on kuin pyhää tekstiä.
      Ottakaa nuoret onkeenne hyvää sanomaa.

    • AnsaLiimatainen

      Onhan asiaa tuleville Lapinlahden tuomareille ja lääkäreille ja kaikille muille hienoille ammatti-ihmisille, kun ajattelee kohtuutonta rasismihistoriaanne yläkoulussa alkaen. Ei järki silloin päätä pakottanut; kaikilla ei pakota edelleenkään. Asennetaan voi aina tarkistaa! Menestystä kirjoituksiinne?
      🌷⚘🌷⚘🌹🌺🌻🌺🌹⚘🌷⚘🌷🌷🌷⚘🌹🌺🌹
      🍀🍀🍀🍀

    • äidinmulkut

      3-kymppiset jätkät ja kehtaavat näitä nuorempia pitää kalijapalakalla orjinaa ja juoskupoikinaan.
      Vaatinevatko muitakin palveluja näiltä lapsisotilailtaan. Seksi sellaisia? Kuka tietää.
      Kauheeta! Eiväkä koskaan miehsity nämä äidinmulkut

    • SiskoTerttuHelena

      Jos kirjoituksessa mainittu Timo kuuluu Iisalmen poliiseihin, en yhtyisi kiitoksiisi! Mies teki omien sanojensakin mukaan väärin= laittomasti! Haasteita ei voida lähettään"yllätyksenä" vaan asianosaisella on oikeus saada asiasta tieto hyvissä ajoin.
      Tällä kertaa poliisi Timo meni mukaan luvattomaan "leikkiin", väittäen ettei heillä ole ollut aikaa lähettää haasteita aikaisemmin, kuin soittamalla käräjäoikeudenpäivää edeltävän päivän illalla virkajana jälkeen! Timo Halonen jopa suositteli leskeä ottamaan haasteet vastaan puhelimitse, koska se olisi hänelle edullista!
      Leski epäröi, eikä tiennyt mitä on kysymys, niin Timo Halonen suostutteli leskeä sanoen "vaikka sen onkin lainvastaista kuitata haaste vastaanotetuksi puhelimitse, kuitatkaa nyt vaan se on teille edullista!"sanoi Timo!
      Heillä oli aikaa aivan riittävästi. Murhaaja oli tehnyt rikosilmoituksen salakatselusta ja kivienpyörittlystä(todisteena itse ottamat valokuvat ja riistakamerakuvat) 29.7.2013 alkaen käräjät olivat 6.11.2013!

      Tällä välillä 24.8.2013 häöän teki suunnitellun murhan ja murhanyrityksen, minkä sai selville vanhampi konstaapeli Ville Mykkänen joka diskattiin tutkimuksista!

      Tämä kaikki liittyy siihen henkirikoksensuosimisketjuun, jossa ovat mukana niin Jari Rytkönen kuin Veli Pallonen tutkinnanjohtajana!
      Vanhaempi konstaapeli Ville Mykkänen erottuu edukseen ko. porukasta! Hän teki hyvän alkututkimuksen! Selvä murhan ja murhanyrityksen tutkimus muutettiin ala-arvoisella hällävälii-tyyliin tehdyllä jatkotutkimuksella tapon ja taponyrityksen tutkimiseksi, sivuuttamalla KAIKKI ne tosiasiat joita Ville Mykkänen sai murhaajasta "kaivettua" esiin! Tämän asia ei voi antaa olla tutkimatta. Näiden herrojen vai narrejako lienevät, tutkimukset ja tutkinnanjohatminen on saatava oikeuskanslerin viraston tutkintaan! Jos tämän kaltaista toimintaa sanotaan Iisalmen poliisilaitoksessa henkirikoksentutkimiseksi, Iisalmen poliisin toiminta on pysäytettävä yleistäoikeustajua ja lakia vastaan tapahtuvana toimintana!
      Hämmästystä ja yleistä oikustajua loukkaavana pidän myöskin syyttäjä Tiina Karppisen toimintaa! Kuinka hän ei syyttäjän "hoksaa" mitään? Miksi hän ei vedonnut Ville Mykkäsen selville saamaan tietoon, että murhaaja musti kaiken mitä oli tekemäsää, mutta valehteli myöhemmin käräjäsalissa! Ville Mykkäsen raportti murhapaikalta oli liitteenä kuulustelupöytäkirjassa! Miksi Tiina Karppinen ei hoksannut, että murhaajan väittämä kulkureitti on täysin epälooginen ja siis valetta!? Annoin kyllä vinkin tästä hänelle ,mutta hän ohitti sen reagoimatta siihen mitenkään! Eikö Tiina Karppinen huomannut, kuinka murhaaja naureskeli tälle farssille? Minä huomasin ja moni muukin! Samoin syyttäjä Tiina Karppinen veti ns. salakatselunsyytöksenh hoviin, mutta ei henkirikosta?! Kerroin syyttäjä Tiina Karppiselle, että on äärimmäisen helppoa mennä ja kääntää kameroiden kuvaussuuntaa, mutta tähänkään ei syyttäjä Tiina Karppinen ottanut kantaa vaan esitys jatkui murhaajan antamilla ehdoilla!
      Eräässä kuvassa hän on riipinyt oksia ja lehtiä istuttamistani puista. Työntää sitten päänsä syntyneestä aukosta, tuijottaen tontilleni ja syyttää minua salakatselusta. Tätähän minä juuri tarkoitin, serkkuni repii puitani!!!!
      Joissakin kuvissa hän kyykistelee puiden lomasta ja tirkkii saadakseen kuvia itsestään.
      KÄRÄJÄOIKEUS hylkäsi syytteen koska tekijä oli kuollut.
      "Kamerakiistat ovat oikeuslaitoksissa jääneet pääsääntöisesti syyttämättä jättämiseen", mainitse erä asiantuntija," on täytynyt olla raskas menettely, kun kameravalvonnasta on annettu sakkoja", hän päättää. Hän suosittaa uutta poliisitukimusta! Meistä ei kukaan ollut paikalla näkemässä. kun poliisi otti kamerat puista! Missä asennossa kamerat olivat niitä poisotettaessa?


      Mikä on syyttäjän vastuu tässä tapauksessa, kun ei "huomaa" kysellä?

    • muikl74646574

      Surkeaa poliisiainesta iisalmeen on sitten pesiytynyt.
      Tehneekö seura kaltaisekseen??????????

      • SiskoTerttuHelena

        Miksi poistit vastaukseni sääntöjen vastaisena,kun se ei sitä ollut! ?

        Huomautin siinä, että vanhempi konstaapeli Ville Mykkänen teki älykkään tutkimuksen murhapaikalta ja raportoi siinä, että sai murhaajan kiinni valehtelusta!

        SIIS VILLE MYKKÄNEN EI KUULU SIIHEN SURKEAAN POLIISIAINEKSEEN! Viestinpoistajalle tiedoksi, älä poistele asiallisia kirjoituksia!


      • SiskoTerttuHelena

        Paremman puutteessa katselen Hercule Poirotia ja der Altea! Älykkyys pitää pitää kuulua poliisien ominaisuuksiin,mutta sitä ei saa käyttää väärin eli suojelemaan rikollisia!


      • Anonyymi
        SiskoTerttuHelena kirjoitti:

        Paremman puutteessa katselen Hercule Poirotia ja der Altea! Älykkyys pitää pitää kuulua poliisien ominaisuuksiin,mutta sitä ei saa käyttää väärin eli suojelemaan rikollisia!

        Komisario columbokin on kyllä erikoismiehiä.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 110
      2156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      58
      2011
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      15
      1935
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1687
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      20
      1608
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      12
      1408
    7. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      26
      1350
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      11
      1336
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      15
      1331
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1262
    Aihe