Suomi sairas: sotii yhä vuosien 1939-44 sotaa

V.P.Lehto

Kansa joka vielä 75 vuotta myöhemmin uudelleen ja uudelleen sotii samaa sotaa vuodesta toiseen on sairas.

32

266

2Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • safdghjjjghfg

      Älä usko valemediaa.

    • pervitiiniköörit_haisee

      Totta.

      Ja vielä kaupanpäälle: Suomessa "juhlitaan" sodan häviämistä nazien kanssa, ja jopa suomenruotsalaisesta ss-upseerista yritetään leipoa jonkinlaista sota"sankaria". (esim. törni)
      Kun ajattelee tarkemmin, niin hurrithan ne ovat aina olleet takana, ikäänkuin backuppina niissä sotahommissa. Samoin paskakokkareet.
      Jo vuosisatoja he ovat olleet menossa terrorisoimaan itänaapuriamme.
      "Sisällis"sodassamme oli mukana vapaaehtoisia teurastajia mm. Eskilstunasta ja Uppsalasta.
      Myös rååtsalaisten meille tuoma kirkko on ollut aina mukana näissä.
      Ja meitä tapettiin/tapatettiin edellämainittujen pervitiini köörien sekoilujen vuoksi.

      2. maailmansodassa taas sama kuvio: sakemannit(silloin nazeja) olivat kuvioissa, ja taas ruotsalaisia vapaaehtoisia mukana. Ja se rååtsalaisten meille mukanaan tuoma kirkko. Ja paskakokkareet tietenkin.
      Suomen 5. presidentti, Ryti, sai 10v kuritushuonetuomion sotarikoksistaan.
      murha-marski sai jäädä henkiin, koska kuolisi muutenkin pian, ja niinhän siinä kävikin.

      Tätä Suomen tabua, eli hyssyttelyä, ei edes tiedetä monissa maissa, Suomi oli pikku tekijä, mutta nazien liittolainen kuitenkin.
      Venäjällä nauretaan koko paska-suomen touhua ja pelkästä säälistä meitä taviksia kohtaan, eivät miehittäneet koko maatamme.

      Nyt tilanne on taas samaa. Mutta nyt pyydetään täsmäiskuja hurreille ja paskakokkareille, sitten pääsemme monesta probleemasta eroon.

    • dsdfasd

      Sairain kaikista on Iltasanomat. Säälittävää sotapornoa.

    • Stieglitz

      Tällä sotaöyhötyksellä ilmeisesti peitellään Suomen talouden heikkoja tulevaisuudennäkymiä. Kansaa pitää lämmitellä sotatarinoilla.

    • v....v....v....v....v

      Kansan enemmistö ei sodi tuota sotaa. Sitä sotii eliitti ja tietty osa valtamediaa.

      • qwqwq

        Varsinkin Ilta-Sanomat on paniikissa. Älytön rahan tuhlaaminen sotavehkeisiin ei ole järkevää. Kun mahdollinen hyökkääjä vaatii antautumista, niin maan johto luovuttaa, eikä sano, kaadumme mieluummin viimeiseen mieheen, kuin antaudumme,


    • hj45lk

      Itsenäisyys ostettiin verellä. Noin 100 000 miestä kaatui ja moninkertainen määrä haavoittui. Se on paljon pienestä kansasta.

      Vihollisia kaatui noin 10-kertainen määrä. Suuressa massassa tuo ei kuitenkaan juuri tunnu ja voidaan helposti "unohtaa".

    • H.M.S.Moilanen

      Maanpuolustushengen ylikorostamisen huono puoli on se että se tekee hallaa diplomatialle ja lukitsee asenteet.

      • gh8tr

        -orjuus pois, vaikka menköön henki
        -niin kuin mennyt on isienki


    • Venäjävasasairason

      Aika pientähän Suomessa tuo 'jälkisotiminen' on. Nyt tietysti 100-vuotista tsenäisyyttä muistellaan itsenäisyyden kohtalonhetkillä, mutta muuten.

      Venäjällähän vastaava on jo mennyt ihan sairaaksi. Sotaahan siellä on aina ihannoitu kaikin tavoin ja sotasankareita ihannoidaan. Jopa partisaaneja, jotka lähinnä keskittyivät siviilien murhaamisiin.
      Siellähän rakennetaan parhaillaan Saksan parlamenttitalon kopio hieman pienoiskoossa, jonka avulla lapsia koulutetaan hyökkäämään ja valtaamaan sitä.

    • juoppokepulainen2

      Venäjä on kuollut siellä ei ole mitään muuta kuin 1939-45 sota
      ei ruokaa ei rahaa vain sotapatsaita ja marsseja

      postimerkki juoksuhaudasta 1945 Venäjällä
      https://fi.wikipedia.org/wiki/Voitonpäivä#/media/File:Da_zdravstvuet_nasha_Pobeda!_Marka_SSSR_1945.jpg

    • heeeeeeeeeee

      Pienelle osalle kansasta on jäänyt ikuinen periytyvä trauma hävitystä sodasta, jotka yrittävät uskotella itselleen ja muille, että Suomi olisi mukamas voittanut sodan kaiken maailman torjuntavoitoilla ym..

      • tokoinrannasta

        Punikit potevat vielä vuoden 1918 traumaa.


      • tornissa
        tokoinrannasta kirjoitti:

        Punikit potevat vielä vuoden 1918 traumaa.

        Onko ne punikkeja, jotka väittävät, että suomi voitti sodan?


      • 347858437853798

        Pienelle osalleko? Kyllä se trauma on koko sodanajan sukupolven kattama ja siirtynyt osittain jälkipolvillekin. Mutta sakalaisilla kuitenkin pahempi.


      • jäisaksaelämään
        347858437853798 kirjoitti:

        Pienelle osalleko? Kyllä se trauma on koko sodanajan sukupolven kattama ja siirtynyt osittain jälkipolvillekin. Mutta sakalaisilla kuitenkin pahempi.

        Saksalaiset ovat fiksumpia, he eivät elämöi hävityllä sodalla.


    • Lada_on_hyvä_auto

      Nyt pitäisi kääntyä Venäjän suuntaan! Putin on hieno johtaja jonka maan kanssa kannattaa tehdä kauppaa. Typerä muistella jotain vanhoja sotia missä taisteltiin hirviö Natsien kanssa.

    • ElämmeMenneessä

      Ilmankos suomi onkin takapajula nykyään kaikessa kun eletään menneessä...ja huonompaan näyttää maa menevän.Johtuisiko päättäjistä?

    • näinonkin

      näin on

    • vihervassarit.kusipäät

      Suomen sotia vähättelevät ja veteraaneja pilkkaavat vihervassarit eli siis ne samat jotka haluavat muslimeja maan täyteen ovat sairaita isänmaansa pettureitä jotka pitäisi muiluttaa Iraniin tai Saudi-Arabiaan kokemaan islamin ihanuutta siis sitä jota he niin paljon nykyisin ihailevat.

    • typgavnukkit

      Kotiryssät tekee näitä aloituksia ja nostattaa suomalaisia toisiaan vastaan. Joka unohtaa menneen on tuomittu elämään se uudelleen. Eli ikinä ei kannata unohtaa mikä itä on.

    • TörninJalanjäljillä

      Uusi sota pitäisi saada pikaisesti päälle. Kunnon rähinä taas itärajalle vanhaan malliin. Vähintään kolme vuotinen ja verinen sota käyntiin pikaisesti.

    • NATO-lukko.pitää

      Syytä muistaakin ryssän petollinen hyökkäys Suomen liittoutumattomuudesta, pasifismista ja hyökkäämättömyyssopimuksesta piittaamatta.

      Kun muistamme niin muistamme ettei ryssään voi luottaa ja armeija on pidettävä kondiksessa ja liittolainen Natosta hankittava.

      Näin voimme vain muistella vanhaa sotaa eikä tarvitse käydä uutta.

      • peruskalliona.SA-INT

        Lisää rahaa armeijalle, rahat pois pakoloisilta.


    • ettäkö_oikein

      Että oikein 3 vuotta?

    • Kleptokalma

      Kyllähän sen menneisyyden sotimisen voisi jo lopettaa. Nyt pitäisi sotia köyhyyttä ja syrjäytymistä vastaan. Suomen pitäisi pysyä pinnalla tässä Trumppien ja Putiineiden aiheuttamassa sekasotkussa. Suomi ensin!

    • marssi

      Järkyttävä artikkeli Suomalaisesta sotavankileiristä Aamulehti 26.2.2017, (sivut B1-8).
      Ei ikinä uskois, että suomalaiset voivat olla niin julmia kiduttajia ta tappajia. Ilmankos vankileirien toimintaa on peitelty ja asiakirjoja tuhottu!
      Suomalaiset myös sulkivat siviilejä keskitysleireihin valtaamiltaan Itä-Karjalan alueella, "kansainvälisten pyrkimysten", eli alueiden suomalaistamisen vuoksi!
      Kerrankin suomalaiset pääsivät tasoihin muitten valtioiden vankileirien kanssa, taisivat pahuudellaan päästä jopa ohi muitten!
      Ei ihme että vieläkin vellotaan sotahurmiossa ja nyyhkitään uhrauksia.
      Yritetäänkö nyt maahanmuuttopolitiikalla näyttää, kuinka hyviä ja ihmisrakkaita suomalaiset muka ovat?

    • Unser..SeligerAdolf
    • Turha_sota

      Nykyään Suomen Kelatuet kuuluu joka hottentotille. Rajoja ei ole.

    • Saksan.wermacht

      Minusta kannattaa muistaa nyt, kuka on rakentelemassa EU:n armeijaa. Voi olla, että Merkel alkoi itkeä, kun Kreikka-tukipaketti-keskustelu oli eu-pääministerikokouksessa joskus 2012? Nytkin Politicossa tms. on juttu, jossa se toteaa, ettei Saksa voi vaikuttaa euroon ja lisäksi on uutinen, jossa hänen vvm valittaa, että Dragkki loi massiivisen elvytysohjelman, vaikka valtiot osittain irtaantumasta eikä maksajia löytyisi sille.

      No, niin, tulkitsen, että M. on erittäin hyvä peluri, sitä todistaa Bundesbankin veto esiin viime minuuteilla, kun EU on kovan edessä. TT/ UPI halusi sen jatkavan, miksi mikä tahto? Siis Davosin perusteella taho on se FED, jossa on morgan ja G & S, yms.

      EU-sota ja -armeija?? jaaha...a ketä se auttaisi?

      Se on osoitus uhkan pelon suuruudesta, sillä voi hätistellä. Mutta se on kaikki yhden agendan myyntimiehen (=pääpolitikko ja sen satelliitti-poliitikot) tukea, sitä nostetaan monelta suunnalta, euroa elvytetään taas, pois ei pääse, jne. Kannattaa myös muistaa saksalainen perinne islamististen maiden kanssa, muutama sodanaikeinen katosi sinne kouluttajaksi, 200 000 on muuttanut luomaan maan sotateollisuutta mm. USA:han, osa Etelä-Amerikkaan. Merkelin julkisivu pidetään siistinä, Matt Taipp puhui macchiavellistisesta mummista, joka fiksusti delegoi hommat muille, joko niin, ettei asianomainen huomaa, kuten valtioiden pääministerit tai sitten palkkaa tms.

      Jos sotaa pukkaa, sen takana on tämä agenda ja pankkisektori, keinoina Saksan etu, 715 mrd euron target2, esimerkiksi? Jos tätä joku tutkisi, syyt voivat johtaa sinne. Kun ei tiedä tarkkaillaan, mihin rahoja suunnataan, mitä puhutaan, mitä ollaan tekemässä nyt ja myöhemmin.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      61
      6314
    2. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      69
      4422
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      58
      2772
    4. Tietääkö kukaan millaisesta perheestä murhaaja on?

      Onko siis rikkaiden lellipentu, joka luulee, että kaikkea saa tehdä, vai köyhien kakara, jolla ei ole mitään vastuuta ku
      Valkeakoski
      54
      1500
    5. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1203
    6. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      57
      1144
    7. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      13
      1008
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      863
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      841
    10. Ohimenevältä

      Tilalta tämä alkaa jo vaikuttamaan. Arjen pieni piristys olimme toisillemme.
      Ikävä
      29
      823
    Aihe