Liika kostuminen

löysäkövaimärkä

Olen 26 vuotias nainen ja koko ikäni varhaisteinistä asti ollut siinä uskossa, että mulla on löysät paikat. Tänään kävin viimein lantionpohjanlihaksiin erikoistuneella fysioterapeutilla testauttamassa lihasten kunnon ja yllätyksekseni ne olivatkin oikein hyvässä kunnossa. Aina olen niitä ahkerasti treenannut juurikin tämän tunteen takia, että ne sitä treeniä tosiaan kaipaavat. Tuloksia en ole huomannut, mutta kaipa jotain oon saanut aikaan, kerta muuten aika vähän liikuntaa harrastavana ihmisenä lihakset oli niin hyvässä kunnossa.

Silti tunnen omilla sormillani, että mitkään tiukat paikat mulla ei ole, vaikka puristaisin kuinka lihaksillani ja myös sekä pidempiaikainen exäni, että nykyiseni ovat sanoneet, että välillä ei oikein tunnu. Tilanne on tosiaan ollut sama jo ennenkuin menetin neitsyyteni. Olen alkanut miettiä, että johtuuko löysyyden tunne siitä, että kostun liikaa? Nykyinen mieheni sanoo, että seksi tuntuu aina alussa, mutta hetken päästä enää ei kunnolla, joskus jopa niin huonosti, ettei hän meinaa laueta, vaikka alussa meinaa tulla melkeen heti.

Haluisin kuulla muilta, kuinka paljon kostuminen voi vaikuttaa, voiko tosiaan olla niin, että tiukempikin alapää tuntuu löysältä, kun on liian kostunut?
Mitä tälle voi tehdä? Mies sanoo, ettei tarvi tehdä mitään ja hän kyllä tykkää silti seksistä ja taitaa olla vaan onnellisempi kun hoitelen sitte useemmin suulla loppuun:D Mutta mua häiritsee tosi paljon.

8

2582

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä se vaikuttaa siihen,sillä juuri se pieni kitka tekee yhdynnän miellyttäväksi. Liian märkää pillua voi välillä pyyhkäistä vaikka talouspaperilla tai vastaavalla.

    • <<Mitä tälle voi tehdä? Mies sanoo, ettei tarvi tehdä mitään ja hän kyllä tykkää silti seksistä ja taitaa olla vaan onnellisempi kun hoitelen sitte useemmin suulla loppuun...>>

      Tee juuri niin, kuin miehesi sinua neuvoo, eli älä tee mitään. Seksi on keskinäistä herttailua, eikä kaavanmukaista suoritusta. Tsemppiä teille molemmille! :)

      • Tyuugghg

        Rietas vanha kääkkä sais kerrankin perseen täydeltä tavaraa!!! Ei tarviis joka viestiketjussa olla länkyttämässä.


    • Riittävän muhkea kanki tekee pillustasi tiukan. Olet ehkä koko ajan saanut liian pienikokoista kalua.

      Kaikilla meillähän on kokonsa puolesta ihanteelliset vastaparit. Luulen, että kun saisit kerran tarpeeksi isoa, ymmärtäisit yskän. Vaikea sanoa tarkemmin, kun en tiedä miehesi mittaa.

      Ainakin itselläni on sen verran kokoa, että kommentit vuosien varrella ovat olleet "Oho, tää onkin vähän isompi kuin mihin oon tottunu", "Herrajumala, ei toi mahdu", "Aah tästähän tulee tosissaan täyteen" jne.

      En kuitenkaan ole mikään monster-kokoinen, mutta kai sitten useimmille naisille riittävä, joillekin jopa pelottava (mahtui se häneenkin ja tykkäsi niin, ettei malttanut millään lopettaa, oli lopulta pakko sanoa, etten pysty enempään :)

    • Weerat

      Naiselle, joka kostuu helposti, on mukavampaa seksi isokaluisen kanssa. Ei tarvitse miettiä, joko on esileikkejä harrastettu tarpeeksi vai voiko jo mennä asiaan. Minullekin on muuta on mies sanonut, että olen helposti kostuva ja kyllä sen huomaa, ettei nysäkulli paljon tunnu missään. On itsellenikin nautittavampaa, kun miehellä on edes normaalikokoinen varustus, eikä mikään pikkupojan pili.

    • mavaannnnnnn

      Kostun kans heti ja paljon. Oma kokemus on että hyvässä parisuhteessa voi sitä ylimäärää pyyhkäistä pois ei tarvitse numeroa tehdä. Ja hyvin on mennyt. Kukaan ei ole koskaan löysyyttä valittanut päin vastoin. Itse koen että kuivempana on miellyttävämpää. Tuntuu et miehet kiihottu märästä alapäästä.
      Kalun koosta. Jos on etusormen kokoinen niin eipä se paljoa tunnu. Yli 20cm kyllä tuntui mutta mies ei lauennut millään ja aloin epäilemään että omassa tavarassa on vika, vika taisi olla miehen korvien välissä. Koska hänen jälkeensä olen harrastanut seksiä muutaman normi 10-15cm kanssa ja hyvältä on tuntunut ja miehetkin tulleet ihan normisti.
      Mitä todella isoon, pitkään ja paksuun tulee niin vaikka olen todella märkä niin yhdyntä on sattunut tosi paljon. Et mielummi se normikoko.

    • bestpussy

      Ole onnellinen että limakalvot toimii hyvin ja pillu kostuu.

      Pillun väljyydestä ei kannata olla huolissaan, monet miehet ja naisetkin tykkää väljemmästä pillusta enemmän kuin tiukasta kuivakasta pillusta.

      Lisäksi märällä ja väljemmällä pillulla voi harrasta monimuotoisempaa seksiä kuin soivalla piukkapillulla, mahdollisuudet näet varmasti pornovideoista. :))

    • Tänään kävin viimein lantionpohjanlihaksiin erikoistuneella fysioterapeutilla testauttamassa lihasten kunnon ja yllätyksekseni ne olivatkin oikein hyvässä kunnossa.
      ---
      Siis miten testi tehtiin?

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1836
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1615
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe