USKOVAN AVIOVAIMON TEMPPUILUT/narsisti?

höynäytettiinköminua

Se nainen vei minulta aivan kaiken!

Hän pyöritti minua koko avioliittomme ajan tajuamattani ja olin hänen "firmansa."
Yritys meni konkurssiin ja velkasaneeraukseen. Jouduin repäisemään itseni pakon edessä lopullisesti irti, koska olisin joutunut velan panttina kaltereiden taakse.

Minua on käytetty törkeästi hyväksi uskovaisen ihmisen toimesta, mutta en enää ole varma, onko hän koskaan ollutkaan uskovainen? Vaino jatkuu ja kohdistuu kaikkiin lähimmäisiini ja hän yrittää tehdä minusta väkisin syyllisen omiin mokiinsa.

Miksi en heti avioliittomme alussa tajunnut tätä karmeaa jujutusta, vaikka monet ihmiset kyllä yskähtelivät kohteliaasti vihjaillen, ettei kaikki nyt ole niinkuin olla pitäisi.
Mitä teen, kun minusta jatkuvasti tehtaillaan rikosilmoituksia ja liikkeitäni seurataan? Olen joutunut pakenemaan "uskovaista" vainoojaani kodistani monen sadan kilometrin päähän, mutta hänellä on hyviä ystäviään, jotka seuraavat jokaista liikettäni ja raportoivat tekemisistäni.

Jos jollakin on samanlaisia kokemuksia puolison mielivaltaisesta käytöksestä ja kontrolloimisesta, niin kertokaa! Menetin kaiken omaisuuteni, kun halusin auttaa puolisoani hänen maksuvaikeuksissaan. Voiko toinen olla noin julma ja käyttää siekailematta hyväkseen?

Seuraava musiikkikappale tuli mieleen: https://www.youtube.com/watch?v=OfjwhkEaS18

60

1589

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • omansajärjestänyt

      No nyt hyvä "höynäytettiinköminua" asiasi ovat kääntyneet perempaan malliin kun olet käsittääkseni erotiellä. Sinun kannattaa tuntea tyytyväisyyttä että asiat ovat paremmassa mallissa. Mitä tulee siihen että sinun liikkeitäsi sinun mielestäsi vahditaan, niin eihän sinulla rehellisenä miehenä ole mitään salattavaa.
      Kannattaa nyt vain päästää entisestä irti, kun siihen on mahdollisuus. Irroita ja unohda. Älä muistuttele olemassaolostasi, niin pääset helpommalla.

      • Anonyymi

        Minun narsisti eksä kuulema kyselee minun asioita muilta. Tosin en ole kertonut kellekään: täällä kauempana asuessa seurustelen. En ole someissa niin en julistele missään.


    • niinpämutjosei

      omastaanselvinnyt

      28.2.2017 15:22

      Jos tämä mies on narsisti, niin siitä kannattaa kaikin tavoin pyrkiä eroon. Kaikki vastatoimet mitkä eivät ole täysin tarpeellisia kannattaa jättää tekemättä. Narsisti on sellainen että se ei luovuta vaan vain innostuu lisää, kun se kostaminen on se mistä se elää.




      Kommentoi






      • omastaanselvinnyt

        Jos ei niin silti kannattaa pyrkiä loputtoman uuvuttavista riidoista eroon. Pari perään heitettyä "kalikkaa" kuitenkin normi-ihminen unohtaa, antaa anteeksi ja joskus ehkä ymmärtääkin. Samoin ystävällisyys eron jälkeen voi normilta onnistua, sitä ei silloin käsitetä väärin.
        Narsisti kumminkin ymmärtää kaikki kiemurat ja kykenee aika paljon esittämään normaalia kuitenkaan sitä olematta.
        Mutta niinkuin sanottu. Tällaisella palstalla ei voi ketään diagnostisoida yhtään kukaan, edes asiantuntijat. Voi vain yrittää arvailla mistä voisi olla kyse.


    • Nunneli

      Hienoa, että kykenet antamaan anteeksi! Viha ja katkeruus sitoo yhteen.
      Se vapauttaa sinut itsesi jatkamaan elämääsi ja varmasti suhde muovasi sinuakin.
      Muuten olen sitä mieltä, että uuteen suhteeseen ei aleta ennen avioeroa.
      Mutta se on Raamatun periaate - ei minun sanelemani, vaikka sitä noudatan.
      Tämän luettuani pyydän anteeksi sinulta "pilkallisia tuomioitani",joita tuli ladeltua.

      Kotiriidoissa tuli oltua aina äidin puolella isää vastaan tasapainon vuoksi.
      Vasta aikuisena tajusin, että isä halusi minun lohduttavan äitiä heidän riidellessään.
      Sitä isä halusi rakkaudestaan äitiin kehdosta hautaan. Perheeheen yhdessä pitämiseksi. Tämä elämänkokemus saa minut aina naisten puolelle miehiä vastaan.

      Olen samaa teräväkielistä, besserwisseriä, Pohjan Akkaa kuin tuleva exäsikin on. ;-D
      Me ollaan takiaisia paloja, liian suuri kulaus Kuollutta Merta miesten nieltäväksi.
      Meidän tulisi kiertää miehet kaukaa omassa ylemmyydessäni -
      kuten olen tehnytkin lapsesta saakka. "Vapaus, kaikkitietävyys, yksinäisyys!"

      • Ei tullut pilkillä ees nykynnykyä, mutta Anteeksipyyntö oli tarttunut näköjään koukkuun :)
        Kiitos Nunneli, että huomasit kolikolla olevan kääntöpuolenkin ja Siulla on MUNAA tulla myöntämään piikittelysi :)) Nostan tämän kalansaaliin Todella Korkealle!!!

        Kaikki syntisi ovat Sinulle Anteeksi annetut Herramme Jeesuksen Kristuksen Nimessä ja Veressä! Ole vapaa ja Armo sekä Rauha levätköön Siunauksen kera hartioillasi!

        Olin kirjeenvaihdossa muutamia päiviä sitten, erään Uskovan Veljen kanssa ja sain avautua menneistä. Hänkin oli kuullut jos jonkinlaista uutista tapahtuneista asioista, mutta ei halunnut puuttua sotkuihin. Tämän Raamatunpaikan laittoi minulle:


        Job 22
        "25 Jos Kaikkivaltias tulee sinun kulta-aarteeksesi, sinun hopeaharkoiksesi,
        26 silloin on ilosi oleva Kaikkivaltiaassa, ja sinä nostat kasvosi Jumalan puoleen.
        27 Kun rukoilet häntä, niin hän kuulee sinua, ja sinä saat täyttää lupauksesi.
        28 Jos mitä päätät, niin se sinulle onnistuu, ja sinun teillesi loistaa valo.
        29 Jos tie painuu alaspäin, niin sinä sanot: 'Ylös!' ja hän auttaa nöyrtyväistä."

        Kaipaan vaan Rauhaa, että loppuisi tämä "sota" täällä somessa, jossa tuppaa tulemaan viattomia siviiliuhreja ja tarpeettomia kärsimyksiä. Eiköhän tämä ole jo nähty ja voisi laittaa sen kaksteräsen miekan tuppeen ja korvan kuulevaan asentoon ja kuunneltas vaan: https://www.youtube.com/watch?v=vGLdTABuq_s


      • Kappas kummaa, sattu aikas erikoinen päivämäärä, kun kyseinen biisi on ladattu juutubeen :) Jumalan maailmassa ei kuulemma ole sattumia ja tuuri on edelleenkin siellä, missä se Keskisen Vesku pyörittää pisneksiään!


    • SERLOKHOLMES

      HYVÄÄ MITALINTUOKSUISTA ILTAA!

      Näkevätkö vanhat silmäni oikein, kaikenko kahtena, vai onko tämä taistelu revennyt useampaan rintamaan?
      Kumpihan joukkue mahtaa johtaa?
      Taitaa siitä kultamitalista löytyä se toinenkin puoli ?

      Ettei tämä vaan olisi äitynyt oikein parisprintiksi ;)...kukahan mahtaa nousta korkeimmalle korokkeelle?

      Jään mielenkiinnolla odottamaan lopputulosta!

    • Kaksi halkoa kuulemma palaa iloisemmin!
      Nunneli,
      mitäs jos mentäs samaan notskiin ja sytykkeitähän meillä onkin jo kasapäin ;)) Saattas olla Loirinuotiolla mielenkiintoset jutut, mutta toisten henkilökohtaisia sähköpostejahan ei saa julkisesti lainata, se on kuulemma kirjesalaisuuden rikkomista!

      Tavotat miut sieltä blokin postilaatikon kautta...

      -jm-

      • Nunnelisi

        Hihii! Tietenkin tulen. Otan vähän rahaa mukaan ja annan sinulle osan. Minusta tuntuu että Jumala on vastannut rukouksiini vihdoin. Näin viimeyönä unen jossa Jumala käski minun jakamaan omastani.


      • Nunneli
        Nunnelisi kirjoitti:

        Hihii! Tietenkin tulen. Otan vähän rahaa mukaan ja annan sinulle osan. Minusta tuntuu että Jumala on vastannut rukouksiini vihdoin. Näin viimeyönä unen jossa Jumala käski minun jakamaan omastani.

        Kiitos vastauksestani puolestani! En olisi voinut itse paremmin vastata;-D
        Hulluhan tämä Törkimys tosiaan on! Täys Dorka! Hyi hitto, mitä ehdotuksia!
        En ole fiksu, kuten hänen tuleva exänsä, mutta varmasti sen verran itsesäilytysvaistoa, että en Roiston kanssa lähde minnekään!
        Ja mitä blogia olen lainannut? En ole lainannut kenenkään blogia!
        Osittain lukenut täällä näitä törkeyksiä. Yhtä hyvin voin kysyä väittäjältä:
        mitä sinä lainailet sanoja? KIrjaimia? Idiootti!
        Nyt tosiaan häivynkin näiltä kisoilta! Fyi fan!


    • Miulla ei oo kokemusta Kennelin pidosta, mut sen verran ymmärrän, kun kuulen haukuntaa, niin todennäkösesti siellä verkon sisällä ollaan nälkäsiä, koska tarpeensa voi tehdä sinne tutulle paikalle, vaikka siihen Lounaan-puoleiseen nurkkaukseen, ihan pihallahan sitä jo valmiina ollaankin, niin ei erikseen tarvihe lähtee hihnan kanssa pissittämään!

      Kyllä mie lissää täytettä tuon niihin ruokakuppeihin, jos vaan haukkua haukun perään ilmenee ja toivottavasti ravinto on sitä, mitä on tilattukin, koska, joka syömään ryhtyy, niin syököön sit kans koko rahan eestä ja kylläseksi, ettei tarvihe ylenaikaa olla räksyttämässä ;)

      Päätänsä jos hakkaa siellä aijan sisäpuolella liian kanssa tukitolppaan, pittää olla varovainen, ettei otsaluu jää kouraan!

      Jeesuskii kuulemma säästi sen parhaan tarjoomisen ihan viimeiseksi!!.

    • Keskustelu käy aikas kuumana, mutta sauna ei ollu vielä läheskään kylpylämpönen, joten lissää piti laittaa pökköö pesään.
      Jeesus ei kuulemma huuvellu nimimerkkien takaa, vaan Hänellä oli heti alkuunsa semmonen Yläkerrassa virallisesti rekisteröity nimi:

      Jeesus Kristus Nasaretilainen, herrojen Herra ja kuningasten Kuningas!

      Muita halpoja kopioita on kyllä liikkeessä ja niistähän Hää ankarasti varottikin!
      Kun käyttää sellaista sinistä virallista nimimerkkitunnusta, jonka voi helposti hetkessä sieltä sivun oikeesta ylälaidasta bongata, silloin ei tarvitse lainata muiden nunneleita omiin epämääräisiin tarkoituksiinsa.

      Kaikki valheet pitää kuulemma tuoda päivänvaloon nuhdeltaviksi ja kovasti sitä flunssaa onkin liikkeessä.Niistetään pois ja Herra Jeesuskin teki kaik jutskat reilusti omalla nimellään julkisesti, ei Hällä ollu mitään salattavaa, päinvastoin.

      Pelkurit kuulema ei uskalla tulla puskista puis :))

      Väliaikamussiikkia: https://www.youtube.com/watch?v=lTQHXT10d4Y

      • Nunnelisi

        Voi :D miten onnellinen olenkaan että odotat minua. Olethan uskollinen ja odotat vain minua. Kuulostaa niin viattomalta tuo puiden kanssa präkäämisesi, tulee oma isukki ja lapsuus mieleen ihan :´ (huomaa liikutuksen kyynel).
        Minä olen yksi niistä jotka pitävät itseään muita fiksumpana, kun en ole vielä kokenut paljon mitään enkä kunnon rosv.. eikun miestä tavannut hihi.
        Täällä odottelen pullean kukkaroni kanssa.

        Arvostan kommettiasi jossa puhut jeesuksestasi noin taiten.

        Velenunnelit paljastettu


      • N-li

        Halit sinulle;-))) Voin jättää tämän kuoleman-farssin!
        Nauraen helpotuksesta!


    • Oma vika. Ihan turha siitä on itkee ja muille valittaa.

    • Kyllä koira voi senkin takia haukkua, kun se on koko päiväksi jätetty yksinään karsinaansa, se haukkuu kun ei ole ketään, kenelle voisi räksyttää ja toivoo haukkunsa houkuttavan jonkun luokseen.

      Jos muutaman kalikan heittää, on se lähes OK kilvoittelua.
      Motillisen saatuaan niskaansa, saattaa hautautua ruokakuppeineen tosi ahtaalle.Nälkäkuoleman partaalle ja haukkua ei erota enää kunnolla.

      Tämä edesmennyt narttu paljastui valekoiraksi.Kun se soitteli viranomaisille esiintyen ihan toisena henkilönä ja sai utsittua tietoja ihmisistä, jotka olivat uskaltautuneet asettua omine mielipiteineen sitä vastaan tai oli tullut erimielisyyksiä vuokranmaksusta, kun vuokraemäntänä hankki elantoaan.
      Kerrankin yksi nuorehko vuokralaismies oli löytänyt morsianehdokkaan toiselta paikkakunnalta ja oli aikeissa muuttaa naisen luokse, mutta tälle kennelinpitäjällehän se olisi tietänyt tulojen menetyksiä.

      Eipä jäänyt neuvottomaksi tämä naaras- hauveli ja oli merkannut pikkupisillä tulonlähteensä, joten otti sitten kylmän viileästi tästä vuokralaisen naisystävästä selvää ja kertoi satujaan, tuhoten nuorenparin orastaneen rakkauden.Olin kyllä ehdottomasti kieltänyt puuttumasta kenenkään yksityiselämiin!

      Eräs pariskunta pystyi olemaan vajaat kaksi viikkoa vuokralla, kun narttu hyökkäsi jo samaa sukupuolta olevan vuokralaisen kimppuun ja he joutuivat pakenemaan keskellä yötä pienen lapsen kanssa.Perään tämä vuokraemäntä tehtaili kostoksi rikosilmoituksen, kun eivät muistaneet maksaa vuokraa. Oli kuulemma varastettu kultainen vihkisormus ja verhot. Noo, se vuokraemäntä joutu sitten myöhemmin perumaan rikosilmoituksensa, kun se sormus yllättäen löytyikin, mutta verhoista en tiedä ja tais joku lakanakin kadota samassa rytäkässä.

      Jo Imatralla ollessaan tämä hauveli päästeli outoja ääniä. Välillä se kuulosti rotikalta ja yhtäkkiä puikoissa olikin kultainen se-ro-pi.Tämä ex-vaimoni nimittäin oli ostanut Imatralta ison talon ja paikallisen saarnamiehen kanssa Rukoushuoneen sitten pykäsivät juhlasaleineen. Ei sopinu vissiin saarnanaiheet heillä yksiin, kun jo haukkuivat toisiaan suomi-24 palstalla. Tämä saarnaaja poistui kuvioista heti naimisiinmenomme myötä, mutta jotakin oli jäänyt eksäni hampaankoloon ja monta kertaa hän olikin menossa dentistille, epäillen jonkun reijänalun olleen ilmoittamassa itsestään kolotuksen muodossa.

      Todellinen reikä taisikin olla rahapussiin tullut, kun exsäni entisen miehen suuret ositusrahat olivat jääneet saapumatta ja loputkin kolehtirahat olivat huuhtoutuneet ilmeisesti epävireisen rukouksen myötä Imatran- koskeen, taikka ihan niiden kuohujen lähelle, pärskeisiin!

      Lisää menoja oli tulossa, kun haukkuminen poiki rikosilmoituksen herjauksesta sen saarnaajan kanssa. Oli varmaan ollut se rotvaileri tällä kertaa äänessä, kun ei omalta haukultaan kuullut varoituksia, ettei saa mennä kiusaamaan ketään julkisesti/ herjaamaan someen.

      Olikohan kultainen se-ro-pi ollut asialla silloin, kun itse olin toisella paikkakunnalla, enkä oikein erottanut haukkua, nimittäin onhan se melkoinen temppu ollut nartulta kun on pystynyt harhauttamaan viranomaisia niin, ettei kukaan ollut huomannut hänen kirjoittavan minun nimeäni, omistamaani Toyota-Hiacen luovutuspaperiin. Olisihan karvoista jo pitänyt laji tunnistaa, mutta ehkä näillä todistajilla kaupantekohetkellä oli jäänyt näöntarkastus tekemättä Specsaversilla ja sieltähän saa vielä monet lasit edullisesti kerralla, monitehotkin ;)

      Se Tojotani oli yllättäen vaihtanut omistajaa tullessani kuuntelemaan haukkua lähemmäs kotikonnuiltani. Sillai ohimennen mainittiin,että auton uusi omistaja on exsäni äiti ja oli kuulemma ihan mukavasti eurojakin tullut kouraan kaupantekijäisinä!
      Minulle niistä ei kyllä annettu sentinsenttiä :(.

    • Tämä teatterihan alkaa muistuttaa Pyhää Kolminaisuutta :D

      Kolmisäikeinen talutusnyöri on aikas vahvaa tekoa, niinkuin tämä eks-vainoni.
      Todellakin, avioliittomme alkumetreillä vaimoni jaksoi vielä pakertaa yksityisyrittäjänä messuilla ja toikin teettämänsä lahjan minulle:
      Siinä oli puisia kaloja narulla sidottuina allekkain toisiinsa ja tekstinä;

      Rakkaudella vainosi!

      Oikeesti, huomasin kyllä heti kirjoitusvirheen, mutta kun se oli ripustettuna siihen ovenpieleen ja aikani vuosia ohimennen kattelin, niin nyt ymmärrän että se oli profeetallinen tosiasia ja vaino on tullut kohdalleni satasella ja ruokakuppia edelleenkin halutaan täytettävän. Taitaa sittenkin olla rotikka liikenteessä, kun näin hyvin tuntuu sapuska kelpaavan, mutta siitähän se elukka elää, ruuasta.
      Välillä ei oikein tiedä, että pitäskö ruokkia sitä valkosta vai tummaa koiraa, kun tuntuu nuo peroksiidit sekottavan päänahkaa.

      Mutta nyt itse asiaan!

      Hyödyttääkö ihmistä viedä oikeuteen, vaikka materiaalia olisi kaksinverroin valmiina syytteen nostamiseen monestakin asiasta ja tuomio olisi aivan varma. Mielestäni siinä rikastuvat vain lakimiehet ja neuvonantajat. Sama tilanne kuitenkin jatkuu todennäkösesti seuraavan kumppanin kanssa ja sama kierre päällä.
      Jos ihminen ei ymmärrä omalla kohdallaan tehdä parannusta ja käsittää, ettei voi toimia laittomuuksia tehden ja mollata julkisesti levittäen valheellista tietoa,taikka oikein nimiä ja blokiosotteitta myöten haukkua vaikka miksi huoraksi.

      Missähän ne todistajat mahtaavat lymytä, ketkä ovat olleet näkemässä ihmisten Rakastelut, kultaisten korujen varastamiset, rahojen varastamiset jne.
      Eiköhän pitävät todisteet pidä olla esittää tapahtuneista asioista, mutta ei kai tänä päivänä ole mitään väliä, mitä julkisesti suusta päästellään. Laittomuus rehottaa ja laillisuus on kuolemassa sukupuuttoon. Mieluummin uskotaan juoruja, kuin todenpuhujaa.

      Siitä saa syytteen myös, jos antaa väärän todistuksen tai osallistuu juorukellojen soittamiseen. Miulla on maine menny ajat sitten, mutta kun hampaisiin otetaan omat ja toisten lapset, niin hyvän maun raja on menny pahasti pahan maun puolelle. Lapset koston välineenä on todella raukkamaista osoitusta siitä, ettei minkäänlaista häpyä ole enää missään! Nämä lapsethan ovat jo ainakin kertaalleen kokeneet vanhempien traumatisoivan eron ja taistelevat elämässään eteenpäin, yrittäen selviytyä tässä tulosvastuullisessa maailmanpyörässä.

      Tässä kohtaa loppuu minun huumorintajuni ja lupaan tälle ex-vaimolleni, että hän saa kyllä sitä.mitä tilaa! Meille ei onneksi Siunaantunut yhteisiä lapsia, joten heidän ei tarvitse tätä Golgatan kärsimysnäytelmää katsella.

      Jos tämä ex-vainoni ei lopeta minun tahi lähiomaisteni kiusaamista taikka ystävieni vainoomista, ikävä kyllä minun on annettava lakimieheni lopettaa tämä kiusanteko oikeusteitse.En ole sitä halunnut tehdä ja olen kuunnellut lakimieheni ääntä.Olen viime syksystä asti toivonut ex-vaimoni tajuavan, mitä hän on tehnyt ja tekemässä.Hän satuttaa ennenkaikkea itseään pahasti ja paatuu ja voi olla että tämä kaikki juontaa siitä, että omien sanojensa mukaan oli Uskossa ennen 16-vuoden avioliittoaan, mutta ajautui takaisin maailmanmenoon, eläen luopiona liitossaan ja nauttien suht ylellisestä elämästään.Ei ollut puutetta mistään.

      Nyt hänen pitäsi kyllä tehdä täyskäännös ja luulen ettei mikään Anteeksipyyntö häneltä riitä kattamaan syntyneitä vahinkoja, joita on saanut aikaiseksi ympärillään. Pyydän, älä jatka enää valitsemallasi tiellä, sillä se profetia, minkä joskus olit saanut, että katuoja kutsuu, saattaa tulla kohdallesi, ellet tee parannusta!

      Olisit voinut "säilyttää kasvosi" jos olisit ajoissa nöyrtynyt ja hakenut hissukseen itse sitä löpöä jerryn kanssa IZUZUUN, luulen, ettei kova kilpailu ja haastamisviettisi ole kuitenkaan jättänyt sinua rauhaan?

      VOITTAJAKENNEL?

      Velvollisuuteni on varoittaa, jos näen jonkun menevän heikoille jäille. Ellen varoita, olen osasyyllinen hänen kuolemaansa. Harkitkaa nyt hyvät ihmiset tarkkaan, kenen kanssa lyöttäydytte yhteen, ettei käy niiku meikäläiselle, joka oli ihan liian hätänen valinnassaan ja jälkiseuraamukset seuraavat edelleen.Ottakaa ennenkaikkea selville,minkälaisia hedelmiä tuleva puolisonne on kylvänyt edellisessä liitossaan.Seuratkaa niitä "verijälkiä" sylttytehtaalle asti, jos mahdollista!

      Muistakaa, että Jumalalla ei ole kiire, mutta meillä ihmisillä on ja sitten tulee vääriä valintoja. Jumalani salli minut riisuttavan ihan kaikesta liittoni myötä ja nyt tunnen Hänet vielä paremmin :), enkä ole sidottu näihin, maallisiin/ ajallisiin asioihin kovinkaan lujasti, vaan kolmisäikeinen lanka kannattelee Taivaallisiin :)

      Siunaan Kaikkia lukijoita, karvoihin katsomatta ;).

      • pikkukysymys

        Mitä puutteita sinussa itsessäsi on ollut elämäsi aikana ja ennenkaikkea tämän viimeisen avioliittosi aikana?


    • Sivustaseurannut

      Kuules, sinulla ja ex-vaimollasi on eri tyyli kirjoittaa. Hän kirjoitti apua hakien ja avautuen, konkreettisia asioita. Sinä kirjoitat kyllä viekkaasti, mutta kaikki mitä vaimostasi kerrot, pyrkii vaan häntä nolaamaan. Hän taas kertoi että olet ollut väkivaltainen. Silloin sinä olet nolannut itsesi, koska olet rikkonut lakiakin! Itse kirjoitat ympäripyöreästi, vihjaillen ja niin ettet mitään selkeästi sano vaan voit vetää sanasi takaisin. Kuin narsisti. Yleisöön vedoten, manipuloinninhan te osaatte

      • myösseurannut

        Tämän saman olen merkille pannut juuri tuollaisena kuin sinä, Sivustaseurannut, asian ilmi toit. Juuri tuollaisesti asiat ovat. Tosiaan yleisöä yrittää hauskuuttaa kirjoituksillaan. Naistennauratukseen tuo varmasti kelpaa, mutta tässä ei nyt ihan kolahda.


      • myösseurannut

        Huumorilla peittää ja pyörittelee asioita.


    • Ankeinen

      Nyt tulee jo lukijallekin ahdistunut olo... Mutta silti tätä farssia on seurattava kuin huonoa saippuasarjaa. Uskonasiat ei enää liity mitenkään tarinaan, edes alkoholisoituneet lähiönarkkarit eivät heittäisi julkisesti näin paljon paskaa toisensa niskaan. Tilanne on niin tulehtunut ettei apua täältä löydy. Miten olisi joku vertaistukiryhmä kumpaisellekin ?

      • Alkoh

        Alkoholisoituneet lähiönarkkarit on samassa köörissä ja pitävät jopa yhtä.


      • kyllitätii

        Onko sivustaseurannut todella sitä mieltä että tämä pirrukka on hakenut apua näiltä s24 palstoilta.mielestäni tämä eitodella ole oikea kanava hakea apua.pirrukalla tuntuu olevan läjäpäin face ym tuttavuuksia jossa olisi voinut apua hakea.Hän on selvästikkin käyttänyt tätä suomi24 palstaa koston ja mustamaalaamisen kanavana.Ei se ole tämän miehen vika jos hän on kielellisesti lahjakas ja hänellä on sana hallussa


    • oikeuson

      TÄLLÄ MIEHELLÄ ON IHAN SAMA OIKEUS TUODA TARINANSA JULKI KUIN PIRRULLA

    • Sivustaseurannut

      Miten facebook olisi parempi paikka hakea apua kuin tämä narsismiin keskittynyt vertaistukipalsta? Missä muillakin on samankaltaisia kokemuksia? Ja huom, se nainen kertoi VÄKIVALLASTA, ei mistään rintamuksen esittelynolauspläjäyksestä kuten tämä mies. Minusta väkivaltainen ihminen on valintansa tehnyt ja sietääkin joutua julkisuuteen jos naista hakkaa. Ja huom, mies ei edes ole kiistänyt tekoaan joka sekin kertoo paljon... jos hän ei olisi ollut väkivaltainen eikä nauttisi huomiosta, hän olisi jo alussa pistänyt aivan eri tavalla stopin koko tälle touhulle.

      • Nunneli

        Tällä foorumilla EI ole LUPAA paljastaa kenenkään henkilöllisyyttä,
        vetää esiin kuvia, nimiä "varoittaakseen". Terapeuttisesti ;-D !
        Vai oletko sitä mieltä, että juuri sitä vaaditaan "yleiseen mestaukseen"?
        Muistuttaa tosiaan Ranskan vallankumousta, jossa giljotiini kävi kuumana.
        Vedetään sitten kaikkien Narsujen nimet esiin oikein listana!
        "Rikun" mukaan yksikin lyönti on liikaa! Se on rikollisita! riku.fi; rikunet/fi
        Myös pelon herättäminen uhkauksilla, vähättelyllä! Hyviä kirjoituksia!
        Kaikki korvatillikan ja pilkan antaneet tänne esille yleiselle listalle!
        Nimi, asuinpaikka ja elämänhistoria kehdosta eteenpäin!
        Aloita ensimmäisenä, koska se kuuluu periaatteisiisi, "Sivustaseurannut".
        Olet kuin Pilatus, joka pesi kätensä - olet itsekin täällä sekaantumassa,
        kuten moni muu, joita syytätte sekaantumisesta! Tekopyhät!


    • eienäänhöynäytetty

      NAURAA tälle näytelmälle minkä Jaarppa on ärjestänyt. Luin pikaseen äsken ekaa kertaa (ja viimeistä) näitä stooreja. Kaikki käännetty nurinniskoin. Ihan sekoja käänteistarinoita kaikesta!

      Ja näen selvemmin kuin koskaan tuon kaiken mielettömyyden missä elin.
      Edelleen: kerroin kokemastani väkivallasta ja simputuksesta ja kiusaamisesta viime elokuussa hakien tuskaani apua. Mutta nyt tämä Jaarppa vaan yrittää nolata..viedä mainetta (mistä en välitä piirun vertaa sillä minut tuntien ihmiset kyl tietää miten asiat ovat menneet)
      JA NAURATTAA VAAN!

      Olen vihdoinkin VAPAA ja ONNELLINEN!

      Elän aivan mahtavaa elämänvaihetta nyt ja mikään tällainen ei vois enää kiinnostaa kuin juuri nyt tämän verran että tämän tähän kirjoitin!

      • yksKorinttolaiskirje6

        " Kuinka rohkenee kukaan teistä, jolla on riita-asia toisen kanssa, käydä oikeutta vääräin edessä? Miksei pyhien edessä?
        Vaan veli käy oikeutta veljen kanssa, vieläpä uskottomain edessä!"


    • hermannii

      TODELLAKIN PIRRUKAN TUNTIEN MEITÄ ON IHMISIÄ JOTKA TIETÄÄ MITEN ASIAT ON MENNEET EIKÄ TODELLAKAAN IHAN NIIN KUIN PIRRUKKA VÄITTÄÄ.EIKÖ PIRRUKA MUKA JUURI ITSE OLLUT VIENYT MAINETTA JA MOLANNUT EXÄÄNSÄ JA SIINÄ SIVUSSA MUITAKIN.MUKA APUA TÄÄLTÄ HAKEMASSA JOS HAKISI VAIN APUA EI HÄNEN OLISI TARVINNUT NIMIÄ YM TÄNNE LAITTAA.NUNNELI ON NIIN OIKEASSA KYLLÄ HÄNELLÄ ON OLLUT AIVAN MUUTA MIELESSÄ KUN KETJUNSA ALOITTI

    • asiatasiana

      EIHÄN ALOITTAJA OLE NIMIÄ LAITTANUT!
      EI YHDEN YHTÄKÄÄN.
      JARI NIMINEN HENKILÖ ITSE NIMENSÄ LAITTANUT TÄHÄN KETJUUN!
      OLEN MUUTENKIN TUTKINUT MOLEMPIEN BLOGEJA.
      KETJUN ALOITTAJA PYSYY TUNTEMATTOMANA KOROITTAMATTA ITSEÄÄN MUTTA TÄMÄ MIES HÄIRIKKÖ TYKKÄÄ PAISTATELLA PARRASVALOISSA ENSINNÄKIN AUTONSA MAINOKSILLA JA MYÖHEMMIN KOROSTAEN NARSISTISESTI ITSEÄÄN BLOGISSAAN.
      ELI KETJUN ALOITTAJA NAINEN KOROTTAA KYLLÄ BLOGISSAAN SITÄ MITÄ PITÄÄKIN ELI JEESUSTA.
      KUNTAASEN JARI KOROITTAA PÄÄASIASSA ITSEÄÄN JOKA OIKEIN HUOKUU HÄNEN BLOGISSAAN.
      RUNOILUISSA TULEE ESILLE HÄNEN HAUREELLISUUS SELVÄSTI. KOKO KANSALLE PITÄÄKÖ HÄNEN FLIRTTAILEVIA RUNOJA LEVITELLÄ?
      KUN SEURAA JOHDONMUKAISESTI JARIN BLOGIA NIIN SIELTÄ PALJASTUU KYLLÄ KOKO HÄNEN TOUHUILU.
      VÄKIVALTA SUHTEESSA ON RANGAISTAVAA.
      TÄMÄ FOORUMI ON SITÄ VARTEN ETTÄ HAETAAN ENSIKÄDEN APUA JOS PAHA OLLA JA EI TIEDÄ MITEN SAISI KESKUSTELUAPUA.
      MUTTA TÄMÄ JARI KESKITTYY VAAN ERI NIMIMERKKIEN TAKANA EXÄNSÄ HERJAAMISEEN MITÄ IHMEELLISIMPINE TARINOINEEN MILLÄ EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ MINKÄÄN MUUN KANSSA KUIN TAHTO TEHDÄ PAHAA JÄLKEÄ.

    • ystäviäon

      en usko että pirrukkaa kykenee olemaan vapaa ja onnelinen sen jälkeen mitä hän on tehnyt mm tämän exänsä uudelle seurustelukumppanille ja hänen lapselleen.ym kiusaamilleen jolla ei ole mitään tekemistä asian kanssa.pirrukka tuntuu elävän valheenkuplassa valehtelee muidenlisäksi jopa itselleen.

    • asiatasiana

      EN TIEDÄ LUETKO ENÄÄN KETJUA RAKAS SISAR!
      OLET SISAR HERRASSA!
      VOIMIA.
      NARSISTIN HYÖKKÄYKSIÄ.
      PYSY VAHVANA!

    • Sivustaseurannut

      Kannattaisi olla käyttämättä väkivaltaa.. aivan sadistisia tekoja tämä mies on tehnyt itseään heikommalle, naiselle. Ja itsehän he julkista blogia kirjoittavat. Minusta mies voisi joko kiistää tekonsa jos ei ole niitä tehnyt tai pyytää anteeksi. Minusta vaan tuntuu, ettei hän edes tekojaan häpeä.

    • Nunneli

      Tässä muutama tarkennus väitteille vastauksena,
      "asiatasiana" & kumppaneille Herrassa.

      Pir-Rukka aklkoi bloginsa 2016 elokuun puolivälistä.
      Pir-Rukan ilmoittamat ajat miehensä blogista mm.
      29.8.2016 8:12 ja 8:25
      25.9.2016 12:32
      1.2.2017 23:23
      Miehensä nimen väännöstä ties kuinka monta kertaa.
      Koko nimi ja nykyinen asuinpaikka poistettiin jossain vaiheessa.
      Miehen kulkureittiä kaupunkeineen saa seutata koko historian.

      Oman bloginsa Pir-Rukka antoi 4.9.2016 20:55

      Rikollinen J.M. alkoi bloginsa 28.9.2016
      Ilmoittaen toistamiseen jo paljastetun nimensä.

      Puoli vuotta pilkkaa, vahingoniloa, nimittelyä.
      Mies kuulema huudellut takaisin eri nimmareilla.
      Virkavalta ja lääkärit ovat olleet miehen niskassa.

      Eikö Jumalan, Jeesuksen yli 3000 ystävän olkapäät riitä?
      Kuinka tälläinen foorumi voisi lisätä muuta kuin omaa tuskaa?

      Tämä uutisista.

      • Nunneli

        Korjaan kirjoitusvirheeni listassa. Tarkoitin että "uskova mies" oli lukenut "uskovan vaimonsa" palstaa täällä n. 6kk:tta - kuulema eri nimmareilla.
        Hän aloitti tämän "puolustuspuheensa" 28.2.2017 - EI 2016!

        Olen itse riitaisesta suvusta ja laskin sen sotien syyksi.
        Nykyinen koulutus, taloudellinen kohennus ei parempia suhteita takaa.
        Jätän nyt nämä palstat Herran huomaan; poistun kaikkien hepotukseksi.

        Kiitos kokemuksista, risuista, ruusuista.


    • muumimuumii

      EI VOI piRRU VÄITTÄÄ OLEVANSA VAPAA HÄN ON VIHAN KOSTONHIMON KATKERUUDEN JA ANTEEKSIANTAMATTOMUUDEN VANKILASSA

    • ettänäinn

      Sivustaseuranneelle tiedoksi että tämä mies on pyytänyt exältään anteeksi toisin kuin pirru jamyöntänytmm kuppien lennelleen.....kun taas tämä pirru esiintyy sääliäkeräävänä raukkana tai sitten hyökkävänähyeenana uskottelee olevansa pyhimys ja laittaa suurinpiirteinkaiken syyn avioliittonsa kariutumisesta exän harteille

    • juusoo2

      Ole huoleti asiat asiana kyllä pirrukummppaneineen täällä varmasti vierailee ja kommentoi niinkuin tällä palstalla on hyvinnähtävissä

    • hevionperkeleestä

      Ei kannata Helin ja Jarin kuunnella hevimusaa. Siitä saa näin mustaa magiaa itselleen ja se näkyy kirjoittelussa. Helillekkin on asiasta huomautettu.

    • Sivustaseurannut

      Eli siis mies on myöntänyt olleensa väkivaltainen ja pyytänyt sitä anteeksi? Mitä tuon "Pirrun" pitäisi pyytää anteeksi? Tämän haluaisin kuulla, koska tuon miehen kirjoittamissa teksteissä nään vaan vihjailuja teoista, enkä ainuttakaan kovin vakavaa asiaa mitä tuon naisen pitäisi edes pyytää anteeksi. Kertokaa ihmeessä vaikka listanomaisesti kaikki yhtä paha kuin pahoinpitely.

    • HarrietPotter

      This is never ending story!

    • StoriesOfWorld

      Tarina näyttää elävän jo ihan omaa elämäänsä ainakin tällä palstalla. Henkilöt kadonneet (mikäli heitä koskaan oli olemassakaan) ja tarina elää.

    • ystäviäon

      Pirrukka väittää käyttävännsä vain nimim olenkohöynäytetty ei enää höynäytetty lukijat huomioikaa Pirrukan tavaramerkki krjoittelussa vink vink heh heh aivan eri nimimerkkien takaa.taitaa pirrukan mielikuvitus loppua mollaamisessa kun jo musiikkimausta pitää mollata

    • olentotisestihöynäytetty

      "hevionperkeleestä

      7.3.2017 18:01




      Uusi

      Ei kannata Helin ja Jarin kuunnella hevimusaa. Siitä saa näin mustaa magiaa itselleen ja se näkyy kirjoittelussa. Helillekkin on asiasta huomautettu." ...

      https://www.youtube.com/watch?v=62NyzwQQn80

    • Mitä teen?

      Ex-vaimoni ei vastaa sähköposteihini yrityksistäni huolimatta, mutta sain hänen blokinsa kautta uhkauksen parin rotwailerin muodossa!

      http://www.armahdettu.com/430536348

      Sovimme kirjallisesti 12.1.2017,että saan noutaa isäni ja omat tavarani pois, kun sovimme etukäteen ajankohdan. Ilmeisesti exäni oli kuitenkin lukenut lähettämäni sähköpostit, koska oli juuri tänään lisännyt uhkailevaan sävyyn asioita Raamatulla perustellen plogiinsa!

      Tarvitsen isäni omistamat työkalut, jotka olivat minulla häneltä lainassa Porvoossa. Olen luvannut korjata isäni mökkiä Ruokolahdella, mutta ex-vainoni haluaa jatkaa kiusantekoa. Pari peräkärrillistä tavaroitani on lukkojen takana ja koirat vahtimassa pihalla.

      Onko minun otettava yhteyttä poliisiviranomaisiin, saadakseni pois omaisuuteni, josta yhdessä olimme sovussa kirjallisesti sopineet. Ikävää jos pitää poliisia vaivata tällaisen asian tähden. Heillä olisi varmaan tärkeämpääkin tekemistä?

      Luulin oikeesti, että saan hakea omaisuuteni rauhassa ja homma on lopullisesti finito, mut ei näköjään...

      Tuossa poimittua ex-vaimoni aikaisemmin aloittamassaan ketjussa
      USKOVAN AVIOMIEHEN TEMPPUILUT/narsisti?

      kirjoittamaa ja vihjailevaa lopussa koirasta, joka on ilmeisesti nopea lisääntymään, kun niitä on jo kaksi ;)

      olenkohöynäytetty

      5.2.2017 19:05

      Olet sanonut minulle usein että voisit tehdä minut helposti hulluksi.
      Mutta et ihan onnistunut! Kovasti yritit vaikka mitä kikkoja.
      Ja olihan sinulla se eräs rikoskonstaapelikin koulukaverina ja laitettiin rikoskertomuksesi jäihin. Mutta minulle ne ovat tallessa. Tai itse asiassa ne on säilytetty jo muualle. Kun ei tiedä koska taas tulet reissuillesi tänne...Minulla on kaikki sairaskertomuksesi ja suljetun diagnoosit ym.
      Näytät nauttivan tästä?
      Ps. tyttäresi viime vuonna näki pahoinpitelyn jäljet kun tuli jouluna käymään. Mutta se siitä...
      Tajuatko mies: tähän varkauteesi liittyy muitakin ihmisiä! ns. sijaiskärsijöitä.
      Ja minulla on vahvat todisteet sinua vastaan. Siihen ei tarvita rikosjälkiä varsinaisesti
      että todetaan joku syylliseksi. Siitä sen enempää.
      Lisäksi: minulle riittää se että olen lopultakin ymmärtänyt mikä olet "miehiäsi" = täysnolla! Olen sinulle liian kunnollinen ja liian hyvä. Et minua ansaitse. Olin helmi jota sika ei osannut arvostaa.
      Mene kurja omaan saastaisuuteesi ja vajoa niin syvälle kuin yllät. Olet valinnut oman totuutesi joka ei ole Jumalan totuus. Olet paatuneessa tilassa ja sinut pitää jättää nyt rusikoitavaksi.
      Sinun noususi tuolta pimeydestä on vain Jumalan käsissä. Rukoukset on suhteesi lopetettu täältä puolelta.
      Sinua on varoitettu ja nuhdeltu jo monen vuoden ajan. Veljien taholta. Ja yhä vain leikit jumalaa. Muista se profetia minkä sait! Se oli varoitus! Et tahdo kolmatta!
      Herra käyttää sinua mutta ensin on tapahduttava täysi käännös.
      Minä selviän kyllä aiheuttamastasi vahingosta!
      Mutta selviätkö sinä ristin totiselle tielle..se jää nähtäväksi!
      ps. Täällä asuu jo tässä kuussa vuokralainen joka on turvani. Lisäksi hänellä on iso Rotwaileri. Turha tulla enään salaa hiiviskelemään tänneppäin.
      En kiitä menneestä sillä olit elämäni painajainen.
      Adjö ja Hyvästi !
      0
      Ilmianna
      Jaa
      Lisää kommentti.

    • Anonyymi

      Kyllä voi olla Julma

    • Anonyymi

      Narsisti kääntää naisen syyksi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      274
      2550
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      92
      2021
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      77
      1606
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      157
      1427
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      66
      1268
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1195
    7. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1076
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      11
      1074
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      1010
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      901
    Aihe