Kuinka oppia luottamaan ihmisiin?

En pysty keskittyyn kunnolla tän viestin kirjottamiseen, koska vanhemmat tappelee taas. Mut siis lyhyesti, mun ongelma on se et en luota ihmisiin ja mua ahdistaa niiden seurassa. Oon 19-vuotias eikä mulla ole koskaan ollut kavereita. Mua on aina kohdeltu paskasti. On satutettu sekä henkisesti että fyysisesti. Pelkään ihmisiä ja uskon että kaikki ihmiset ovat pohjimmiltaan pahoja.:/ Eli kuinka voisin yrittää oppia luottamaan ihmisiin? Onko se edes mahdollista?

24

2025

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • coronay

      Mulla täysin sama ongelma ja olenkin päättänyt olla luottamatta kehenkään koska aina niistä lopulta paljastuu se mulkku puoli. Päästän kyllä ihmisiä lähelleni ja minulla on kavereita mutta kehenkään en 100% luota.

    • eienäänuori

      Kukaan ihminen ei ole täydellinen ja jumalallinen vaan meissä on omat puutteet ja vajavaisuutemme. Asia on samoin myös teidän kohdalla. Kun elämää elätte, huomaatte, ette onnistu kaikessa täydelliseksi. Kaikesta huolimatta pitää oppia olemaan armollinen niin läheiselle ja myös itselle.
      On vain niin ette toisille meistä näitä kokemuksia ihmisen vajavaisuudesta sattuu enemmän ja sitä oppii olemaan etäinen, ja ei päästä lähelleen ketään.
      Teillä on niin ettei ne elämänne tärkeimmät aikuiset jotain syystä osaa elää sovussa ja on saanut ehkä olemaan varautunut suhteessa ikätovereihin.

      Kyllä sosiaalisia taitoja voi oppia ihan vielä aikuisenakin ja myös sitä tervettä luottamusta. Vastuullinen ihminen ei tahallaan pyri riitelemään, kiusaamaan ja olemaan ilkeä ihminen.
      Ei meidän kai tarvitsekaan luottaa ihmiseen 100 prosenttisesti. Mikäli niin olisi, ei tarvittaisi poliisia, ei oivissa lukkoja, salasanoja ja yhteisiä pelisääntöjä.
      Ei kannattaisi vaipua katkeruuteen ja itsesääliin. Pitää päättää ettei halua silti olla paha toiselle, itselleen ja luomakunnalle.

      • Kiitos. Joo, on totta ettei tarvii luottaa 100%, mutta sillon on vaikeeta jos ei taas luota yhtään. :D Mutta olet oikeassa. Tuo auttoi jo vähän. (:


      • Aina.vierellä
        possuröhkii kirjoitti:

        Kiitos. Joo, on totta ettei tarvii luottaa 100%, mutta sillon on vaikeeta jos ei taas luota yhtään. :D Mutta olet oikeassa. Tuo auttoi jo vähän. (:

        Jeesukseen voi luottaa 100%, paras ystävä. Armollisuus ja Uskollisuus ovat Vapahtajamme luonteenominaisuuksia.


      • 09876543h

        Paitsi jos et usko häneen, jolloin ilmeisesti joudut helvettiin. Mutta sitä lukuunottamatta ihan hyvä jätkä. Paljon parempi versio kuin se Vanhan Testamentin "isä-jumala", joka on ihan kauhea.


      • hbvtrdred
        Aina.vierellä kirjoitti:

        Jeesukseen voi luottaa 100%, paras ystävä. Armollisuus ja Uskollisuus ovat Vapahtajamme luonteenominaisuuksia.

        Miksi sitten pitää uskoa kristittyjen aivopesu ammattilaisia
        kun
        Jeesus on uskomisen kieltänyt?
        Tai, onko kristityillä oma jeesus?

        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
        24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
        24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko."

        Ahdistuksia aiheuttavia "vain me pelastumme" rikollisuus on ihmiskunnan suurimpia turmelijoita, kristitytkin yli 3600 lahkossa maailmassa jopa omia lahkolaisia, lapsiakin; tappavana, tapattavana, raiskaavana jne rikollisuutena.

        miettikää kuinka paljon tarpeetonta ahdistusta uskot aiheuttavat!


      • Aina.vierellä

        Nim hbvtrdred. Älä vääristele Jumalan Sanaa. Kirjoittamasi Raamatun jakeet olet irroittanut oikeista asiayhteyksistä, se on Jumalan Sanan raiskaamista, sitä josta syytät toisia. Surullista että olet joutunut harhaan. Olet vihamielinen, katkerakin. Muista kuitenkin, että voit palata katuen Jeesuksen luo takaisin. Ota myös huomioon että palsta on avattu ennenkaikkea elämän ahdingoissa olevia varten, kaipaamme rehellistä, myötätuntoistakin viestintää. Lyötyjä ei saa enää lyödä! Itse olen löytänyt henk koht uskostani Jeesukseen vahvuutta ja turvaa elämääni. Vilpittömällä ja rehdillä mielellä kun luet raamattua, niin löydät sitä sinäkin.

        >Minä olen tie ja TOTUUS ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani> Johanneksen evank 14:6

        Älköön teidän sydämenne olko murheellinen. USKOKAA JUMALAAN JA USKOKAA MINUUN. Johannekse evank 14:1

        Huomaa: Jeesus kehottaa uskomaan eli luottamaan Jumalaan ja Jeesukseen!

        >Ei yksikään, joka häneen uskoo, joudu häpeään> Roomalaiskirje 10:11


      • mrjvjejw

        Suomen valtion kirkko oppeineen kouluttaa uskomaan.
        Ketä uskomaan ja kenen antaman opin mukaan???

        Jeesus on uskomisen kieltänyt:
        Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
        24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
        24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
        24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
        24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko."


      • Julupuki
        Aina.vierellä kirjoitti:

        Jeesukseen voi luottaa 100%, paras ystävä. Armollisuus ja Uskollisuus ovat Vapahtajamme luonteenominaisuuksia.

        Työnnä nyt nuo jeesus- jutut syvälle takapuoleesi.
        Kannattaa mielummin uskoa joulupukkiin. Joulupukin on todistettavasti nähnyt lähes kaikki maailman ihmiset. Jeesusta ei kukaan.
        Joulupukki tahtoo hyvää. Fiktiivinen hahmo nimeltä jeesus on kiikuttamassa ihmisiä helvettiin.
        Eli valitse näistä.


    • Hei
      Esität valtavan ison ja tärkeän kysymyksen. Voiko ihmisiin luottaa, ja jos voi niin kuinka voisi oppia luottamaan? Ei ole helppoa luottaa jos on kokenut tuota mitä kuvaat. Henkinen ja fyysinen väkivalta ovat vakavia esteitä ihmisen hyvinvoinnille. Kellään ei ole ollut oikeutta tehdä sinulle niin! Ei ole ihme, ettet luota kehenkään ja ahdistut ja pelkäät muiden seurassa.
      Uskon kuitenkin, että sinulla on mahdollisuus päästä eteenpäin elämässäsi. Vaikkei nyt aurinko paista kuin ehkä ulkona, asiat voivat muuttua valoisampaan suuntaan. Mutta tarvitset tukea ja apua, yksin on vaikea saada itseluottamustaan rakennettua. Sillä ajattelisin, että se on kaiken perusta, myös hyvien ihmissuhteiden. Voi olla, että perusluottamuksesi omaan itseen ja koko elämään on jäänyt vajavaiseksi. Tämä ei johdu sinusta vaan kasvuympäristöstäsi. En tiedä perheestäsi muuta kuin että vanhempasi taitavat riidellä usein? Onko kiintymyssuhteesi heihin jäänyt turvattomaksi? Lapsuudessa rakennetaan itsetunnon ja luottamuksen perusta.

      Mutta toivoa ei ole menetetty, vaikka olisitkin saanut huonommat kortit elämäsi alkutaipaleelle. Käypä katsomassa sivustoa www.mielenterveystalo.fi
      Síeltä pääset alkuun asioiden selvittelyssä.

      Ihmisiin voi pääsääntöisesti luottaa, se on vakaa uskoni. Toki kristittynä ja pappina usko rakastavaan Jumalaan kannattelee itseäni. Mutta vaikka me ihmiset olemme vajavaisia ja teemme virheitä, on meihin rakennettu myös hyvyyttä ja luottamusta.

      Toiveikkain terkuin,
      pappi Elisabet

      • yannelainen

        Kirkko papistoinen on tavallisin ahdistuksen aiheuttaja.

        Pitkä aikaisen pappiskoulutuksen saaneena sinun pitäs kyllä se tietää...

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi
        Pappislupaus
        Kirkkojärjestyksen mukaan Pappislupaus menee näin:
        "Minä N. N. lupaan kaikkitietävän Jumalan edessä, että toimittaessani pappisvirkaa, jonka olen valmis ottamaan vastaan, tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa ja jakaa pyhiä sakramentteja Kristuksen asetuksen mukaan. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaaTahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa. Kaikkea tätä tahdon noudattaa niin, että voin vastata siitä Jumalan ja ihmisten edessä. Tähän Jumala minua auttakoon."

        HUOM!!!
        Jumalan palvelemisen tahto on täysin kumottu pappislupauksen tässä lauseessa: "siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa"

        ja tahdon seuraksista....
        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

        Tahdolle eksyttää, aiheutetaan jakomilisyyttä, mielen aivopesusta johtuvia sairauksia....

        ev.l. uskontunnustuksen mukaan pappikin uskovaisineen ovat ateisteja....
        FAKTAT VOITTE TARKISTAA...
        -järjettömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        -Ymmärtämättömyydenne:
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        -Ihmisyydestänne luopuminen:
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        -Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        -ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        HUOM!
        https://fi.wikipedia.org/wiki/Ateismi
        "Ateismi eli jumalattomuus tarkoittaa jumalauskon puuttumista tai käsitystä, jonka mukaan jumalia ei ole olemassa."

        -Jeesuksen seuraajat ovatkin kristillisiä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        USKONTUNNUSTUKSEN KALTAINEN PAPPIKIN... Jumala ja Jeesus ei ole pappeja virkaan asettanut vaan sen tekee rikollisuus itse.

        Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
        12:38 Ja opettaessaan hän sanoi: "Varokaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla
        12:39 ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
        12:40 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion."

        Jos raamattuun on luottamista, niin usko ja kaste ei pelasta. Ei uskossa ollut kastamaton ryövärin Jeesus otti mukaansa Paratiisiin.

        Joten olisi hyvä, jos ihmisyydestääkin uskontunnustuksissaan luopuneet luopuisivat sairauksia aiheuttavista valheellisuuksistaan...


      • jeesuksenhanuri

        Allekirjoitan tuon, että kirkko (jumala/ jeesus/ helvetti) aiheuttaa todella paljon vahinkoa.
        Oma elämäniloni meni jo lapsena, kun kuulin maailmanlopusta ja helvetistä.
        Ei lienet ihan tervettä se, että 9- vuotias lapsi rukoilee hidasta kuolemaa ihan vain siksi, että varmasti ehtii pyytää syntejä anteeksi kaikilta, joita vastaan on kenties rikkonut.
        Jos välttämättä haluaa johonkin taruolentoon uskoa, niin kannattaa suunnata katseet vaikkapa buddhalaisuuteen. Siinä on huomattavasti väkivallattomampi uskonto, kuin vaikkapa islam tai kristinusko.


    • lkfdjwjw2j

      #Esität valtavan ison ja tärkeän kysymyksen. Voiko ihmisiin luottaa, ja jos voi niin kuinka voisi oppia luottamaan? Ei ole helppoa luottaa jos on kokenut tuota mitä kuvaat. Henkinen ja fyysinen väkivalta ovat vakavia esteitä ihmisen hyvinvoinnille.#

      "Henkinen ja fyysinen väkivalta ovat vakavia esteitä ihmisen hyvinvoinnille.#
      MIKSI SITTEN OLET SELLAISEN RIKOLLISUUDEN PALVELUKSESSA?

      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

    • nujnuubub

      Raamattu on, valitettavasti, väärennetty. Jumalan ja Jeesuksen Oman Sanan Pyhää Raamattua ei koskaan ole ollut kirjoitetussa muodossa. Sen vuoksi, Jeesus lähetti omilleen Pyhän Hengen tueksi. Tuki, raamatun väärentäjät kiristivät Pietariltakin Jeesuksen antamia opetuksia ennen kuin tappoivat Pietarin ja niitä oppeja kirjoittivat raamattuun osittain törkeästi väärennettyinä.

      VT - on historiaa jonka muutamiin kohtiin Jeesus opeissaan viittaa.

      JEESUKSEN EVANKELIUMEISTA väärentämättöminä ei ole paljoa jäljellä ja sitä vähääkään ei pappislupauksen antaneet saa opettaa ja saarnata. Noin 18 Jeesuksen evankeliumeista on vain neljä Paavali ja sen oppikunta ottanut raamattuun, osittain voimakkaasti väärennettynä.

      UT - on paavalilais-luterilaisuuden eksytys tulkintoja Jeesuksen evankeliumeista ja mm Jumalan ja Jeesuksen Lain väärennyksellistä tekstiä sisältävä.

      Siis todellisuudessa JEESUKSEN EVANKELIUMIT eivät edes kuulu rikollisen kristinuskon raamattuun. Niistä, arviolta 18:sta evankeliumeista neljä osittain rajusti väärentämällä luvatta anastettiin rikollisuuden käyttöön. Sen väärennös työn aloitti Paavali oppikuntineen. Ja ehkä törkein on suomenkielisenä 1992 vuoden saatanallisuuden käsikirja jossa Jumalan ja Jeesuksen Lakiakin väärensivät tosi pahan eksytyksen aikaan saamiseksi.

      Joh. Ilm. 22:18, 19 "Minä todistan jokaiselle, joka tämän kirjan profetian sanat kuulee: Jos joku panee niihin jotakin lisää, niin Jumala on paneva hänen päällensä ne vitsaukset, jotka ovat kirjoitetut tähän kirjaan; ja jos joku ottaa pois jotakin tämän profetian kirjan sanoista, niin Jumala on ottava pois sen osan, mikä hänellä on elämän puuhun ja pyhään kaupunkiin, joista tässä kirjassa on kirjoitettu. "

      http://www.ortodoksi.net/tietopankki/henkilot/pyhat/uuden_testamentin_pyhat/apostolit/apostoli_paavali.htm

      "Nykyinen Raamatun tutkimus kiistelee useiden kirjeiden autenttisuudesta. Kirjeestä hebrealaisille kiistellään erityisesti ja siitä on kiistelty jo alkukirkon ajoista asti. Se ei ilmeisesti ole apostoli Paavalin kirjoittama. Kuinka tahansa, kirkon Raamatun kohtia sisältävä luettelo esittelee nämä kaikki Paavalin kirjeinä. Tähdellä merkittyjä kirjeitä pidetään todennäköisesti Paavalin seuraajien kirjoittamina."
      Kirje roomalaisille
      Ensimmäinen kirje korinttilaisille
      Toinen kirje korinttilaisille
      Kirje galatalaisille
      Kirje efesolaisille *
      Kirje filippiläisille
      Kirje kolossalaisille *
      Ensimmäinen kirje tessalonikalasille
      Toinen kirje tessalonikalasille *
      Ensimmäinen kirje Timoteukselle *
      Toinen kirje Timoteukselle *
      Kirje Titukselle *
      Kirje Filemonille
      Kirje hebrealaisille *

      Tutkijoille;
      täältä löydätte raamatun puutteellisuuksia, jakomielisyyksi. valheita jne:
      http://www.vapaa-ajattelijat.fi/kritiikki/raamattu/raam1.html

      JEESUS ei käskenyt saarnata ja opetta paavalilais-luterilaisuuden rikolisuuden evankeliumia, ei edes Jumalan, Jeesuksen ja Pyhän Hengen Nimeen.
      Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
      16:15 Ja hän sanoi heille: "Menkää kaikkeen maailmaan ja saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille."
      Jäljellä olevaa Jumalan ja Jeesuksen Oman Sanan tietoa (OSITTAIN TÖRKEÄSTI VÄÄRENNETTYNÄ) löydät raamatun UT:n:
      -Matteuksen evankeliumista
      -Markuksen evankeliumista
      -Luukkaan evankeliumista
      -Johanneksen evankeliumista

      Jeesuksen evankeliumia ev.l. pappislupauksen antaneet papit eivät saa Jeesuksen evankeliumia saarnata tai opettaa vaan heidan tulee pysyä paavalilais-luterilaisuuden eksytys tulkinnoissa. Sellaisia eksytys tulkintoja ovat mm kaste ja ehtoollinen.
      Jeesus ei ole käskenyt kastaa ketään, LAPSIAKAAN, lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuden jäseniksi.
      Ehtoollisen Jeesus tarjosi omille, KRISTILLISILLE opetuslapsilleen eikä kristittyjen rikollisuuden kristityille Jeesuksen pilkkaamiseksi.
      katekismuksen herran ehtoollinen on Jeesusta pilkkaava eksytys jossa tehdään Jeesuksen ulostetta.
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      15:15 Niin Pietari vastasi ja sanoi hänelle: "Selitä meille tämä vertaus."
      Ja voitte olla varmoja, että Jeesuksen antama vastaus on edelleen sama:
      15:16 Mutta Jeesus sanoi: "Vieläkö tekin olette ymmärtämättömiä?
      15:17 Ettekö käsitä, että kaikki, mikä käy suusta sisään, menee vatsaan ja ulostuu?

      Törkeää eksytystä ja ahdistusta aiheuttavaa valheellisuutta uskontunnustuksen antaneiden toimesta....

      /Jatkuu

    • luontoonliikkumaan

      Et kerro asemastasi, oletko opiskelija vai oletko jo työelämässä.
      Opiskelijoiden terveydenhuollon kautta yleensä löytyy joku mielenterveystyöhön perehtynyt ihminen ja lisäksi jokaisessa terveyskeskuksessa on psykiatrisia sairaanhoitajia. Keskustelu ammattilaisen kanssa auttaa, mutta ei ole mitään keinoa muuttaa tilannetta nopeasti. Vähitellen voit harjoitella luottamista. Voit myös miettiä, missä tilanteissa ihmiset ovat osoittautuneet luotettaviksi.

      Onko sinun mahdollista muuttaa asumaan yksin? Ei tarvitsisi kuunnella vanhempiesi riitoja.

      Suosittelen sinulle jotain luontoharrastusta: lintuyhdistys, luonto- ja ympäristöyhdistys, melontaseura, Suomen Ladun paikallisyhdistys tai voit mennä mukaan suunnistajien iltarasteille. Rastikausi alkaa toukokuussa. Luonto ja liikunta tarjoavat yleensä myönteisiä kokemuksia myös niitä lajeja harrastavista ihmisistä.

    • bgtvrcrcerc

      Kysykää papeiltanne,

      -miksi ihmisen pitää olla uskontunnustuksan kaltainen,
      JUMALASTA, IHMISYYDESTÄÄN, JÄRJESTÄÄN JA YMMÄRRYKSESTÄÄN luopunut?

      Ellei Jumala ja Jeesuksen antamaa tyhjentävää vastausta papilla/papeilla ole antaa, niin oliskohan syy siihen se, että Jumalan ja Jeesuksen Nimeen palvelevat rikollisuuden herra jumalaa/jumalia?

      ---
      HUOM!
      herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
      "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."

      TUO, herra jumalan käskyssä oleva "jumalia" paljastaa muutamia totuuksia ymmärtäväisille.
      1/ "jumalia" oli 1500 luvulla maailmassa paljon. Ja luder/luther (on nimimerkki) on itse itsestään selaisen tehnyt.
      2/se kristittyjen valheellisuus "yhdestä jumalasta" paljastu ja samalla kumoaa lopullisesti kristittyjen opit.

      Siis opettaa yksijumalallisuuden oppia
      ja
      samalla tunnustavat että on jumalia (kuninkaat)

      Tuollaiset jakomielisyydet aiheuttaa eksytetyssä ihmisessä sielullista sairautta, ahdituksineen.

      Ymmärtäkää se.....

      Raamatussa on oikeaa tietoakin, mutta sen esille ottaminen vaatii paljon sillä siinä olevat Jeesuksen evankeliueita neljä (noin 18:sta) on valitettavasti väärennettyjä ja UT teksteissä tarkoituksella eksytykseksi väärin tulkittu.
      Väärin tulkitsemisesta esimerkki... kasteesta:

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaste#Luopuminen_paholaisesta
      "Kreikkalaisessa Uudessa testamentissa käytetään kastamisesta verbiä baptizō, "upottaa", "painaa veden sisään", "pestä", "kastaa", ja kasteesta substantiivia baptisma."
      HUOMATKAA SANA "PESTÄ" JOKA KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA MYÖS "PESEYTYMISTÄ."
      JA huomatkaa.... Tämä pelastaa "kaste pelastaa" päivittäin tuhansia mm sairaaloissa...
      Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
      13:10 Jeesus sanoi hänelle: "Joka on kylpenyt, ei tarvitse muuta, kuin että jalat pestään, ja niin hän on kokonaan puhdas; ja te olette puhtaat, ette kuitenkaan kaikki.
      13:14 Jos siis minä, teidän Herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, olette tekin velvolliset pesemään toistenne jalat.
      13:15 Sillä minä annoin teille esikuvan, että myös te niin tekisitte, kuin minä olen teille tehnyt."

      Siis ihmisen terveydelle, oli, etenkin siihen aikaan ja niissä olosuhteissa tärkeää yllä pitää puhtautta. Tulehtunut haava saattoi johtaa kuolemaan jne....

      JA TUOSTA JEESUKSEN ANTAMASTA OPETUKSESTA EKSYTTÄJÄT KEHITTI EKSYTYS OPPINSA, MM...
      Lapsikaste rikoksista...
      Tässä, papin tekstissä on 4 törkeää valetta, "taivaan isän" nimeen...
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
      "Hei Mirka,
      Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
      Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
      Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
      t. Maarit-pappi "

      #Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.#
      JEESUKSEN OPPI PELASTAA EIKÄ LIITA LAPSIAKAAN, LAPSIAKIN RIKOLLISESTI KOHTELEVIEN RIKOLLISUUDEN LAHKOIHIN....

      #Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.#
      JEESUS EI OLE RIKOLLISUUDEN KIKKOJÄRJESTYKSEN ASETTAJA VAAN USKONTUNNUSTUKSESSANNE OLETTE JUMALASTA JA JEESUKSESTA LUOPUNEITA.
      EIKÄ JEESUS KÄSKENYT LAPSIA KASTAA VAAN JEESUS SIUNASI LAPSIA JA SAMASSA TILAISUUDESSA TOISIN LAPSIA KOHTELEVILLE ANTOI MYLLYNKIVIEN KÄYTTÖOHJEET OPIKSI.

      #Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!#
      JUMALASTA USKONTUNNUSTUKSESSAAN LUOPUNEIDEN "TAIVAAN ISÄ" ON TODELLISUUDESSA LAPSIAKIN RIKOLLISESTI KOHTELEVIEN LAHKON TODELLINEN herra, JOLLE "MAARIT-PAPPI" ON USKONTUNNUSTUKSEN JA PAPPISLUPAUKSEN ANTANUT.

      Uskonvapaus ei tarkoita sitä, että saa väärää todistusta jakamalla aivopestä edes aivopesu ammattilaisena toisia, lapsiakin ikuisiksi rikollisiksi!
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
      'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

      IHMISENÄ OLEMISTA EI LAISSA KIELLETÄ NIIN MIKSI RIKOLLISUUDEN SALLITAAN TOIMIA IHMISYYTTÄ VASTAAN?
      Ihmisyydestänne luopuminen:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
      'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
      'Olemme syntisiä'

    • nnubyvtvtrd

      On vaikea oppia luottamaan, MUTTA osoittamalla toisille olevansa luottamuksen arvoinen niin ehkä sitä kautta oppii valitsemaan heidät, jotka ovat luotettavia.

      Nykyisessä markkina taloudessa luottamus on kaupallisessa mielessä jopa kahden ihmisen välisessä suhteessa vaikea jos avomielisyyttä ja luottamuksen vahvistus puuttuu. Kaupappisesti voi aina antaa kirjallisen sopimuksen
      mutta
      sitä ei voi tehdä luotettavan ystävyyden suhteen sillä jo kirjalisen sopimuksen vaatimus toiselta, osoittaa ettei luota häneen ja silloinen molemmin puolinen suhde on epäluotettava...

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Luottamus
      #Luottamus on tunne tai varmuus siitä, että johonkuhun tai johonkin voi luottaa, että joku tai jokin ei petä toiveita tai aiheuta pettymystä.[1] Itseluottamus on luottamusta omaan itseensä.[1]

      Ihmisten välinen luottamus on tunnetta ja kokemusperäistä tietoa. Luottava ihminen uskoo, että luottamuksen kohde ei halua hänelle pahaa, vaan tarkoittaa hyvää. Jos ihminen epäilee toisen moraalia ja aikeita, luottamusta ei synny. Luottamuksen edellytyksiä ovat hyvien aikeiden lisäksi osaaminen (kompetenssi) ja riski.

      Luottamus on ennen kaikkea tunne, jonka kohdistamme ihmiseen, johon luotamme. Luotettavuus sen sijaan riippuu omasta käyttäytymisestämme. Muut arvioivat miten luotettavasti käyttäydymme. Lyhin tie luottamukseen on käyttäytyä luotettavasti ja olla luottamuksen arvoinen. Luottavaisuus on ominaisuus, johon vaikuttaa sekä persoonallisuus että kasvuympäristö. Toiset luottavat helpommin kuin toiset.

      Viime aikoina Suomessa on tutkittu luottamusta erityisesti työelämän kontekstissa. Luottamus esimiehen ja alaisen välillä on erityisen tärkeää sekä työhyvinvoinnin että tehokkuuden kannalta. Myös luottamusta organisaatioon on tutkittu. Jotta organisaatioon voi luottaa, tarvitaan toimivia rakenteita, oikeudenmukaisia toimintatapoja ja yhteisiä sääntöjä, jotka ovat kaikkien tiedossa ja kaikille samat.#

      • ljpipiåököj

        Minä en todistele enää kenellekään yhtään mitään. Te todistelette minulle, ja pitkään!


    • Harva.mua.haluaa

      Aloittaja, opettele huomioimaan se, että jos toinen pettää, niin sinulla on varasuunnitelma. Itse toimin niin, vaikka olen elänyt rakastavassa perheessä. Koko elämä on epävarmuudessa elämistä, toisen ihmisen voi menettää minä hetkenä tahansa. Lupaaja voi joutua perumaan ja itse voit joutua perumaan antamat lupaukset. Otat liian vakavasti luottamuksen. Yritä vahvistua luottamaan siihen että itse pärjäät toki surut surren ja pettymyksen kokien. Pettymyksiä tulee tämän tästä, se on vahvuutta että niiden kestämisen jälkeen pystyy jatkamaan normaalia elämää.
      Mene harrastusryhmiin, jos et saa läheistä ystävää, niin itse olen tehnyt, kun minusta ei pidetty. Siellä opit pikkuhiljaa hyväksymään itsesi ja toiset sekä saat rohkeutta. Koko elämä on opettelemista. Voimia!

      • varasukkahousut

        Naiselta odottaan kulttuurissamme täydellistä omistautumista miehelleen. Muuten sut "kivitetään". Nytkin kiltisti kotosalla istun ja odottelen miehen luodessa uraa. Minäkin koetin mutta feministit torppas.


    • fkvkek32j

      Joskus, on myös niinkin, että kun itse on tietoisesti, tai jopa tietämättään sitä, itse epäloutettava niin uskoo, luulee toisia kaltaisikseen. Siinä tapauksessa tilanteens korjaamiseksi on hyvä aloittaa omasta itsestään korjaamalla puuteitaan. Ei ole häpeä olla puutteellinen mutta se on häpeä jos puutteestaan on tietoinen eikä ryhdy tarpeellisiin toimiin tilanteen korjaamiseksi. Avuksi voi jopa pyytää jotain vaikka kaltaistaan ja yhdessä auttaa toinen toisiaan luottamuksen saamiseksi molemmille.

    • hyh87

      Itselläkin on ongelma luottaa ihmisiin koska peruskoulu oli yhtä helvettiä. Vielä nytkin olen varuillani ollessani muiden ihmisten seurassa. Ahdistusta on hankala hoitaa, varsinkin jos on kohdannut sekä henkistä että fyysistä väkivaltaa. Se jättää pysyvät arvet ihmiseen. On vaikea keksiä mitään lohduttavaa sanottavaa. Ehkä lemmikin hankkiminen auttaisi. Ihmiset usein pysähtyy juttelemaan omistajan kanssa.

      • ijug6f56f5

        Äläs ny... olen sen kokenut ja varttuneena pikkupirut häpeävät mutta eivät silti pyydä anteeksi ja sopia asioita eikä heillä yksilöinä ole voimaa taltuttaa ketään mutta laumana ollessaan olivat kuin hyenia konsanaan. Vaikka eivät enää laumassa olekkaan.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      398
      1585
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1298
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      117
      1235
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      171
      1198
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      997
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      906
    7. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      834
    8. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      826
    9. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      820
    10. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      97
      734
    Aihe