Älkää käyttäkö tamponeja!

Turhautunutm

Minulta on nyt kaksi ensimmäistä oikeaa parisuhdetta kariutunut siksi, että ei ole ollut luottamusta, koska en ole voinut tietää, oliko tyttö ihan varmasti neitsyt. Molempien peruste tai tekosyy: tamponi.

Älkää tytöt käyttäkö tamponeja ennen seksiä! Immenkalvo ja veri ei sinänsä ole seksissä tärkeä kuin joillekin fetissinä, mutta sen merkitys on toimia luottamuksen perustana. Immenkalvo ei ole turha.

14

589

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jdkdjdj

      en käytä 😊

      • Turhautunutm

        Hyvä tietää, että on vielä kunnon naisia :)


    • Ölkkjnb

      Ööö, haet siis vain neitsyitä seksikumppaneiksi??? Turhaudu kuule ihan rauhassa!!

      • Turhautunutm

        Ekassa lauseessa jo kerron, että kyse oli oikeista parisuhteista.


      • Ölkkjj

        Eli et aio harrastaa seksiä?


      • Turhautunutm

        Neitsyitä ei voi tosiaan hankkia seksikumppaneiksi, koska jo heti seksin aluksi neitsyys on mennyttä.


    • muavituttaa

      neitsyet on huolwttomia.
      vanhat lihavat lehmät vaa märiswe vaikka,sais munaa joka koloon ni stressais vaan miten on hyväkskäytetty olo.
      toi

    • päivälapsi

      Minuakin harmittaa, että ekalla kerralla ei tullutkaan verta, ja tyttö vain sanoi, että neitsyys meni jo vuosia sitten TAMPONILLE. Siinä hän erehtyi, että eihän se neitsyys tamponille mennyt. Mutta luottamus kyllä meni. Koskaan en voi olla 100% varma. Monia pitkissä suhteissakin eläviä petetään. Aina on mahdollista, että hän valehtelee, tai vaikka että häntä on lapsena käytetty hyväksi ja hän on sulkenut sen mielestään. Hänellä on aika synkkä luonne, ja sellainen voisi sopia kuvaan.

      Sitä paitsi olisin halunnut, että olisi tullut verta lakanoille tai minkä pyyhkeen päällä nussimmekaan ekaa kertaa. Se nyt vaan kuuluu asiaan, vaikka ei erityisesti veri kiihotakaan. Se on kuin kukka se veritarha jonka haluan poimia mukaani ikiajoiksi.

      Tavallaan minulla on poikuus tallella, koska en ole aloittanut seksielämääni niinkuin pitäisi avaamalla tie uuteen maailmaan. Sehän oli jo auki, joten en avannut mitään! Voin tosiaan ajatella näin, koska eihän se poikuus ole samanlainen juttu kuin neitsyys naisella. Poikuus on pelkkää kokemuksen puutetta, ja jos kokemus ei tyydytä, niin sen voi sivuuttaa.

      • päivälapsi, tiesitkö, että saastaisuus on erittäin tarttuvaa, eikä sitä saa enää millään pois?

        Poikuutesi ei ole ollenkaan tallessa, ei "tavallaan" eikä muuten. Oletpa vielä saastuttanut itsesi bylsimällä tytön kanssa, jota et etukäteen tarkistanut, onko immenkalvo tallessa. Tilanne on sinulla nyt samankaltainen, kuin olisit saanut aidsin. Olet saastunut, ja jos kosket vaikka neitsyeenkin, hänkin tulee saastuneeksi.

        Kunnollinen tyttö karttaa sinua. Saat korkeintaan valehtelevan maantieporton, mutta luultavasti et saa häntäkään, sillä levität ympärillesi saastaisuuden löyhkää, josta ihmiset tietävät karttaa sinua.

        Olet tuhonnut itsesi.


      • Löysästi.vaan

        Mene sinä satusetä tuhoamaan itsesi! On se kumma kun yhdessä keskustelussa kehotat neitsyttyttöä kulkemaan vittu paljaana ja mahdollisimman nopeasti hankkiutumaan neitsyydestä eroon. Kerrot myös että elegantti nainen on ylpeä huoran nimestään. Ja nyt sitten paheksut syvästi, ettei immenkalvoa ole tarkistettu. Että pikkasen on ristiriitaisuutta...


      • perkeleen.rennosti.m

        Tuo "rennosti.m" on täysi avohoitopotilas. Kehottaa jopa alaikäisiä kulkemaan perseet paljaana ja jakamaan "sulovittuaan" jokaiselle. Säälittävä kyrvänsyylä pedofiili koko hupiukko


      • Löysästi.vaan kirjoitti:

        Mene sinä satusetä tuhoamaan itsesi! On se kumma kun yhdessä keskustelussa kehotat neitsyttyttöä kulkemaan vittu paljaana ja mahdollisimman nopeasti hankkiutumaan neitsyydestä eroon. Kerrot myös että elegantti nainen on ylpeä huoran nimestään. Ja nyt sitten paheksut syvästi, ettei immenkalvoa ole tarkistettu. Että pikkasen on ristiriitaisuutta...

        En yleensä tunne tarvetta vastata trolleille, mutta tässä on kyllä mielenkiintoinen paikka.

        Kirjoittaja ei käsitä ironiaa, jota kielitieteessä myös kutsutaan salaivaksi. Ironian ymmärtämättömyys on yleistä hyvin pienillä lapsilla, vajaamielisillä, autisteilla ja eräillä muilla mentaalisesti sairailla.

        Olen kyllä epäillytkin, että tyttö, joka kirjoittelee löylykauhan työntämisestä perseeseen, sairastaa Touretten syndroomaa ja tuo erityisesti esiin koprolaliaa.

        <<Koprolalia (kr. κόπρος ’uloste’ λαλιά ’puhe’) on varsinkin Touretten oireyhtymään kuuluva oire. Sillä tarkoitetaan pakonomaista tarvetta puhua hävyttömyyksiä. Myös jatkuva kirosanojen (tahdoton) käyttö normaalissa puheessa on koprolalialle ominaista.>> https://fi.wikipedia.org/wiki/Koprolalia


    • Löysästi.vaan

      Päivälapsi, olet ulkona kuin lumiukko! Logiikkasi mukaan, nainen joka on pitkään ilman seksiä, siis yhdyntää, tulee neitsyeksi uudelleen. Kannattaisi ottaa vähän paremmin selvää, miten se poikuus lähtee, se ei todellakaan ole kokemuksen puutetta.

      • päivälapsi

        Missä sanoin, että neitsyys tulisi naiselle uudelleen?? Sanoin vain, että miehen poikuus ei ole samanlainen asia kuin naisen neitsyys. Miehen poikuus on omasta mielestä tyydyttävän kokemuksen puutetta, eikä sillä ole oikeastaan väliä kenellekään paitsi miehelle itselleen. Naiset eivät nirsoile miesten kokemukselle. Naisen neitsyys on alkuperäisen, yhä vallitsevan yleis-inhimillisen käsityksen mukaan sitä, että miehen kalu ei ole työntynyt sisään. Poikuus ja neitsyys ovat ihan eri asiat, ja siten se, mikä koskee poikuutta, ei koske neitsyyttä.

        Mies ei edes voi olla neitsyt. Neitsyys on naisen alapään tila. Miehellä voi siis olla vain ns. poikuus. Poikuus on seksuaalisen siirtymäriitin puuttumista. Jos mies kokee vaikka suihinoton riittäväksi siirtymäksi seksin maailmaan, niin häneltä on "poikuus" mennyt. Jos ei riitä vääränlainen pillukaan, kuten minulle, niin "poikuus" on yhä riesana. Ja lopultakin ihan sama, miten poikuus määritellään, koska se on vain pintakulttuurinen konstruktio. Naisen neitsyys on paljon syvempi asia, jonka arvostus on koodattu geeneihin.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      337
      3357
    2. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      226
      2063
    3. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      59
      1652
    4. Tiesitkö? Farmi Suomi Kirsikka Simberg on tämän julkkisnaisen tytär - Katso tyrmäävät mallikuvat!

      Oho, aikamoinen ylläri. Tiesitkö?! Kirsikka Simberg on yksi tämän kauden Farmi Suomi -kisaajista. Hänellä ei ole tuttu t
      Suomalaiset julkkikset
      5
      1487
    5. Kaipaaville

      Kerro sun tunteesi ja ajatukset tähän jos et uskalla irl!
      Ikävä
      83
      1356
    6. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      286
      1257
    7. Miten haluaisit

      Että reagoisin jos näkisin sinut nyt?
      Ikävä
      83
      1101
    8. Sinua tulen kyllä ikävöimään pitkään nainen

      mutta oli pakko tehdä päätös oman mielenrauhan vuoksi. Toivottavasti saat elämältä kaiken mitä haluat.
      Ikävä
      52
      1091
    9. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      85
      1064
    10. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      149
      925
    Aihe