Ah-stadionilla tässä kuussa neljät mammutti kisat!

kantakundi

Ah-stadionilla on alkanut maaliskuun kestävä kansainvälisten suurkilpailujen putki.
Paljonko lienee oikeita katsojia vai tyhjennetäänkö koulujen oppilaat saamaan kansaivälisyyskasvatusta kuten aikaisemmin. Entä kunnantupa?

Mutta tärkeintä on että tämä Maakuntaliiton Pohjois-Karjalan matkailun kärkihankkeeksi nimeämä stadion tuottaa miljoonia Kontiolahden kunnalle.

Ennakkoarvioissa summat ovat vaihdelleet yhdestä neljään jopa viiteen arvioijasta riippuen.
Arvatkaapa kenellä on korkein huuto?

11

192

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kontiolahdesta

      Ainakaan ensi viikon kisoihin tuskin on koululaisia menossa kun on loma.

      • 93485

        Saavat kai he mennä sinne lomallakin.


    • kantakundi

      Kuukauden ensimmäiset ampumahiihdon suurkisat, ainakin Karjalaisen mukaan, pidettiin viikonvaihteessa.
      Paljonko lienee ollut maksaneita katsojia kun Karjalaisessa ei ollut mainintaa, muuten laajasta uutisoinnista huolimatta.
      Hesarissakaan ei mainittu kisoista sanaakaan.
      Paljonko tuli seutukunnalle rahaa?

    • Missä_katsojat

      Taitaa noiden mammuttikisojen katsojamäärät olla aika pieniä kun hotelleista löytyy vapaita huoneita vielä viikonlopulle normaalisti.
      Eli edes maailmacupin kisat ei vedä katsojia kontiolahteen.
      Voi olla että kunta taas maksaa muutaman satatuhatta kisojen järjestämisestä.
      Muuten Lahden mm.kisojen tulot ja menot on julkisesti tiedossa jo kahdessa viikossa kisojen päättymisen jälkeen. Kontilahdessahan ei ole vieläkään selvillä mitä mm. kisat maksoi kunnalle.

      • orpopetteri

        Valtiovarainministeri Petteri Orpo vauhdittaa Ah-stadionin yleisöteltalla torstaina klo 15 Kontiolahden kokoomuksen Ah- myönteistä kuntavaalikampanjaa! On tainneet änkyrät jäädä jo marginaaliin, kun puoluejohtokin antaa näin vahvan tuen Ah-stadionin kehittämiselle ja lisäinvestoinnille! Jospa tästä löytyisikin vihdoin yhtenäinen suunta kokoomuksen kuntapolitiikalle!


    • Reilu_meininki

      Hyvä, että kokoomus astui ulos kaapista. Tietää sitten kuntavaaleissa ketä äänestää. Kontilahden Kokoomushan tunetusti vastustaa turvallisia kouluteitä lapsille ja on mukana ajamassa alas Lehmon terveyskeskusta yhdessä Keskustan kanssa, joka on jo aiemmin tiedetty ampumahiihtopuolueeksi.
      Tämä on hienoa, että puolueen kannat ilmoitetaan julkisesti, niin ei tule äänestäjille pettymystä.
      Eli äänestämällä Kokoomusta ja Keskustaa turvaamme rahan pumppauksen ampumahiihtoon lasten ja sairaiden kustannuksella. ja takaamme palveluiden alasajon Lehmossa.

      • Kuntavaaliehdokas

        EI MUUTEN PIDÄ PAIKKAANSA TUO EDELLÄMAINITTU VIESTI.

        Kontilahden Kokoomus EI vastusta turvallisia kouluteitä lapsille ja EI OLE mukana ajamassa alas Lehmon terveyskeskusta.


      • käenpoika

        Kepun, demarien ja kokoomuksen ryhmien johtajat ovat tiukasti myös noiden johtajien yhteisen ampumahiihtopuolueen johdossa.
        Niinpä puolueiden ryhmissä rivijäsenet pidetään kurissa ja herran nuhteessa suhteessa ampumahiihtoon ja sen rahoitukseen.

        Rahoituksen ylintä koordinointia hoitaa sitten Esa Haapala jonka toiveet ovat ja ovat olleet valtuustossa läpihuutojuttuja.


    • keskustarules

      Keskusta on Kontiolahden kehityksen primus motor, rakentaa hyvää ja tasapuolista kuntaa kaikille kuntalaisille kunnan eri osiin palvelut turvaten, eikä ole joka hetki valittamassa ja estämässä kunnan elinvoiman kehittämistä!

      • Ex_Impivaaralainen

        Keskusta on Kontiolahden jarru ja takapajuisuuden perikuva. Tasapuolisuutta Kontiolahden kepu ei harrasta edes omiensa parissa puhumattakaan kuntalaisten keskuudessa. Kaikki kunnan viranhaltijat on umpikepulaisia ja vain ja ainoastaan palvelemassa kepulaisia kunnassa. Kunta on jaettu kepulaisten toimesta kepulaisiin ja muut ovat kaikki kommunisteja. Mukaanlukien kokoomuslaiset jos ne ei hännystele Kepua.
        Kepulaiset Kontiolahdessa elää edelleen vuodessa 1919.
        Lehmo on Kontiolahden kepulaisille kommunistien pesäke, jolta kelpaa kepulle vain veroeurot. Nyt kun kunnan terveyskeskusten määrä tippuu yhteen Soten vuoksi, kepulaiset pitää kiinni siitä, että terveyskeskus jää pelkästään kirkonkylälle. Lehmon alueen 8500 asukkaan on matkustettava autioon kuntakeskukseen kepun tahdosta jatkossa, vaikka siellä ei asu puolta Lehmon asukasmäärästä.
        Kontiolahden kepu hallitsee maankäyttöä ja rakentamista mielivaltaisesti. Kunnan rakennus vaatimukset muuttuu jopa samalla kadunpätkällä jos joukossa on joku kepulainen rakentaja.
        Rakennusmääräykset kunnassa ei koske ollenkaan kepulaisia. Jäsenkirjan omaavat ei tarvitse mm. Naapureiden kuulumisia rakennushankkeissaan. Tälläistä on kepulainen tasa- arvo kepulaisissa Impivaarassa nimeltä Kontiolahti.


    • montako näitä ns ampumahiihtäjiä on koko maailmassa? 60 vai 70!

      Voi vittu sentään mitä juhoilua koko touhu. Douppingia vaan suoneen niin kyllä tulee mitalleita ja kristallipalloja ja perkeleesti rahaa ym...

      Ja kuka tätä paskaa pitää hengissä? Veronmaksajat saatana maksaa kaiken, keitä ei kiinnosta pätkääkään mitkään sakkokierrokset ja varapatruunat.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3487
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      156
      2109
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1805
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1716
    5. 80
      1165
    6. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    7. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      285
      1071
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      130
      999
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      939
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      72
      895
    Aihe