Aihealueet

Listaukset

  Lainojen yhdistely

  eioleymmärrys

  Miksi monet mainostavat kätevää lainojen yhdistelyä, mutta hakutilanteessa, hylkäävät hakemuksen.
  Minun pitäisi maksaa kuukaudessa 4 tai 5 paikkaan takaisin ja yhteensä menee n. 400e niihin paikkoihin, kun taas yhdistelylainalla säästäisin lähes puolet tuosta summasta.

  Miksi yhdistelmälainahakemukseni hylätään melkein joka paikassa, kun selkeästi laskuritkin näyttävät, että pystyisin paremmin maksamaan heille kuin muille?

  29

  796

   Vastaukset

   • Jos sinulla on useita, tai edes yksi, kallis pienlaina, niiden yhdistäminen yhdeksi tuo todellakin säästöjä heti, eikä maksa mitään. Jos et ole saanut lainaa, hakutiedoissasi täytyy olla jotain mätää. Mieti hakutietojasi lainanmyöntäjän silmin ja täytä lisäksi hakemuksia ainakin kymmenelle yhdistelylainalle. Muuta et voi tehdä. Toivottavasti tärppää. Katso hyvät yhdistelylainat täältä: kingrahoitus.fi/lainojen-yhdistaminen/

    • Yhdestylainapalvelut ovat kyllä jokseenkin turhia. Niitä tulee useinvain yksi ja yhtä kallis kuin nuo yhdistettävät. Oletko kokeillut norwegian tai komplett lainoja? Sain norwegianista aika pienillä tuloilla suht ison lainan, ja ne olis vielä tarjonneet enemmänkin.


    • Toi on nimenomaan totta. Hakekaa lainanne suoraan myöntäjältä ja kiertäkää kaukaa vertailupalvelut - varsinkin, jos ne spämmäävät tänne.


    • Hirveät korot norweigenialla😮Laina ei lyhene yhtään. Pettymys on tuokin.


   • hylkäys voi johtua siintä koska haettu lainasumma on pieni maksamatta jättämisen tuomaan hyötyyn perintään mentäessä. en tarkoita että voisit hakea reilusti enemmin mutta et todenäk häviä siinäkään mitään.

    jos joku hakee 50 000 tuhatta ja osittaa vähäänkään maksu kykyään pitäväksi. tämä pösilö ohittaa muutamien tonnien vippaajat sijoitus mielessä rahaa lainaavan mielenkiinnon kuin vanha suzuki katana jätti poliisit pysäytysvalot ja tutkat tien laitaan kädessä suu apposen avoimena

   • johtopäässä tavallaan ihmetellään miksi rikkaat rikastuu ja työttömät soppa jonossa jopa mustin luottotiedoin

    pösilö lainat minimi 50 000 tuhatta
    työttömille vähätuloiset alle 1500/kk vain creditgurua maximi 20 euroa

    mut ei sitä eroa huomaa, sillä joulupyhät on meillä kaikilla, "mussun mussun"

   • Itse kysyin lainaa bank norwegianilta 15 000 euroa vastaus 200 euroa maksua kuussa 15 vuoden ajan..pohdin mutta aattelin maksan mitä pystyn ja lainastoon teen perintä sopimuksen jos mahdollista erääntyy lasku kolmen viikon päästä ellen voita lotosta

    • jotain tuon tapaista tarkoitin vaik säveltelin ajatukseni viestiksi hui hai tyyliin.
     Arkisessa todellisuudessa ne lainanantajat laskevat kannattavuutta vain omalta puolelta ja mielenkiinto kohdistuu pieniä summia etsivistä todenäköisemmin isojen lainan summien pyytäjiin. Kaava valmiiksi rikkaat rikastuu säilyy iäti.


    • No ei kai järkyttävän kallista lainaa ottavat rikastukaan, koskaan. Kukaan vähänkään järkevä ei koskisi noiden pikavippi- ja lainanyhdistelyfirmojen lainoihin. Järkevä säästää ja käyttää vasta kun on varaa, eikä tuhlaa turhuuksiin. No asuntolaina erikseen, mutta sitäkään ei pidä hakea kuin järkevällä korolla ja vain sen verran kuin pystyy maksamaan.


   • Kokeilin kolmea eri lainapalvelua,, olisin noita pieniä rippeitä 4kpl yhdistänyt yhdelle, eli en käteistä vaan olisin pois nuo 40 prossan korolla olevat saanut pois, mutta monia tuli ja kaikilla 49-112 prossan luokkaa (risicum..cashbuddyä ym) ja niihin taas avausmaksu ym,,,ei kiitos, makselen vaikka sen 10v noita entisiä. Mitään mieltä kun heidän sivuillaan korko vain 4,9-24,,,niin mistä niin halvalla saa lainaa, kertokaahan ???

    • Miksi ensinkään olet suostunut noin kamalan kalliisiin lainoihin??? Ei voi ymmärtää. Itse olisin jättänyt ottamatta niitä ja vaikka paastonnut.


    • Kyllähän siinä on järkeä yrittää saada lainat yhdistettyä ja maksaa monen kalliin lainan sijaan yhtä halvempaa: http://www.fi/f/E10-CFijG . Haasteena on saada lainoittaja vakuutettua, että tarkoitus on maksaa laina myös takaisin, eikä vain ottaa lainaa lainan päälle, olisi saatava perusteltua uskottavasti, että maksaa muut lainat pois ja hoitaa luotettavasti jäljelle jääneen.


   • Sain vertaapankkeja.fi-palvelulta pelkkiä pikavippi- ja kulutusluottotarjouksia ja -mainoksia, yhtäkään pankkia ei ollut mukana.

   • Minullakin oli aikoinaan ongelmia saada yhdistelylainaa netistä. Kokeilin kolmea eri sivustoa jotka mainostivat halvempaa yhdistelylainaa. Minulla oli noin viisi eri vippiä jotka yhteensä maksoivat 1000€ kuussa. Hain 18 000€ yhdistelylainaa jolloin kuukausikuluni olisivat puolittuneet. Kaikki kolme sivua hylkäsivät hakemukseni vaikka olin ollut 1,5 vuotta samassa työpaikassa ja maksukyky olisi hyvin riittänyt 500€ kuukausimaksuun. Hain sitten pankista lainan jolla sain kuitattua kaikki korkeakorkoiset vipit kerralla ja korot putosivat muutamaan prosenttiin.

    • Olen. Sieltä saa pillua ja rahaa niin paljon kuin huvittaa. Ongelmana on vaan se että minulla on lerppakulli.


   • Niin kyllä lainoja kannattaa jo ihan perusmatematiikan perusteella yhdistellä. Monta pikalainaa tuo kalliit korkokulut, yksi yhdistelylaina kohtuukulut. Jää rahaa muuhunkin elämään.

    • No, kun edes sais sen yhdistelylainan...


   • Ottakaa hyvät ihmiset jo heti alussa suoraan yksi iso yhdistelylaina, niin ei tarvitse olla koko ajan ottamassa pikkuvippejä vaivaan a ja ö. Neuvokaa samanhenkisille lapsillenne, että ottavat heti 18 vuotta täytettyään yhden 50 000 euron halpakorkoisen kulutusluoton. Itsehän väitätte, että on halvempaa maksaa yhtä isoa lainaa kuin montaa pientä. Meinaan vaan, kun teidän on joka tapauksessa pakko lainailla.

   • Ne pankithan arvioi itse nämä lainanhakijat, onko hakijalla realistinen mahdollisuus selvitä takaisin maksusta. Eihän pankitkaan halua luottotappioita, vaan varmaa tuloa.

   • Hei eioleymmärrys,
    mikäli tilanteesi on edelleen ajankohtainen, suosittelen kokeilemaan lainojen kilpailuttamista. Tällöin saat vastaukset yli 25:ltä pankilta vain yhdellä hakemuksella. Säästät aikaa ja saat kattavan kuvan markkinatilanteesta. Mikäli sopivaa yhdistelylainaa ei löydy, kannattaa myös selvittää mahdollisuutta Takuusäätiön takaamaan yhdistelylainaan.

    Lainahakemuksen voi kilpailuttaa täällä: https://rahoitu.fi/?pubid=168548&pubidsub1=com7

    Ystävällisin terveisin,
    Milla
    Rahoitu.fi asiakaspalvelu

   • Minulla oli useita pienlainoja ja niiden maksaminen kävi lopulta mahdottomaksi.

    Lainojen yhdistäminen yhdeksi toi todellakin säästöjä heti! Eikä se maksanut mitään.

    Kannattaa hakea tällaisessa tilanteessa lainaa esimerkiksi täältä https://www.lainaanetista.fi/

    Ei tarvitse täyttää kuin yksi hakemus ja palvelu toimittaa saman hakemuksen yli 20 pankille, jotka lähettävät lainatarjouksen sähköpostiin. :)

   • Kuukausierän puolittaminen helvetin kovalla lainalla tarkoittaa 3kertaista maksuaikaa ja 4 kertaisia korkomenoja. Taitaa ulosotto yhdistellä pienemmillä kuluilla ja koroilla ja lakisääteisellä kuukausierällä.

   • Suuri osa tällä palstalla esitetyitä "neuvoista" ja "kokemuksista" on mainoksia. Niissä esiintyviä yrityksiä kannattaa aina välttää. Ja aina kannattaa oppia googlaamaan ne oikeat negatiiviset todelliset kokemukset eikä vain yritysten itsensä tehtailemia positiivia seikkoja. Ovat usein monistettuja eri paikkoihin copy-pastella. Maksamalla Googelle, voi vaikuttaa kaikkeen.

    • Kaikki aiheesta kirjoitetut lehtien artikkelit ovat kaupallista yhteistyötä. Jätetään joskus mainitsematta. Ovat aina kuitenkin mainosia ja roikkuvat monin tavoin näkyvillä vähintään viikon.


   suomi24-logo

   Osallistu keskusteluun

   Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Käsienpesu yhtä lähes tyhjän kanssa - Koronavirus leviää ilman välityksellä

    Kymmenet kirkossa käyneet saivat koronatartunnan Saksassa https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006517138.html "Yli 40 ihmistä on saanut koronavirustartu
    Maailman menoa
    215
    10386
   2. Millä oikeudella presidenttin Niinistö tenttasi pääministeriä ja eduskunnan puhemiestä eilen tv:ssä?

    Ei presidentti ole pääministerin esimies eikä eduskunnan puhemiehen esimies. Kummallinen tilaisuus. Yrittikö nöyryyttää Marinia ja Vanhasta?
    Maailman menoa
    235
    4822
   3. Martina manipuloi

    Martina taas manipuloi hän on suuri teeskentelijä rooli vaihdetaan lennosta. Ensin suuri uhri nyt on tarve tuoda esille että on jotain onnellista me
    Kotimaiset julkkisjuorut
    60
    876