Lainojen yhdistely

eioleymmärrys

Miksi monet mainostavat kätevää lainojen yhdistelyä, mutta hakutilanteessa, hylkäävät hakemuksen.
Minun pitäisi maksaa kuukaudessa 4 tai 5 paikkaan takaisin ja yhteensä menee n. 400e niihin paikkoihin, kun taas yhdistelylainalla säästäisin lähes puolet tuosta summasta.

Miksi yhdistelmälainahakemukseni hylätään melkein joka paikassa, kun selkeästi laskuritkin näyttävät, että pystyisin paremmin maksamaan heille kuin muille?

35

2661

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kai.Vari66

      Jos sinulla on useita, tai edes yksi, kallis pienlaina, niiden yhdistäminen yhdeksi tuo todellakin säästöjä heti, eikä maksa mitään. Jos et ole saanut lainaa, hakutiedoissasi täytyy olla jotain mätää. Mieti hakutietojasi lainanmyöntäjän silmin ja täytä lisäksi hakemuksia ainakin kymmenelle yhdistelylainalle. Muuta et voi tehdä. Toivottavasti tärppää. Katso hyvät yhdistelylainat täältä: kingrahoitus.fi/lainojen-yhdistaminen/

      • norskiayhdistelyä

        Yhdestylainapalvelut ovat kyllä jokseenkin turhia. Niitä tulee useinvain yksi ja yhtä kallis kuin nuo yhdistettävät. Oletko kokeillut norwegian tai komplett lainoja? Sain norwegianista aika pienillä tuloilla suht ison lainan, ja ne olis vielä tarjonneet enemmänkin.


      • grhgrhjg

        Toi on nimenomaan totta. Hakekaa lainanne suoraan myöntäjältä ja kiertäkää kaukaa vertailupalvelut - varsinkin, jos ne spämmäävät tänne.


    • varmalaina
      • Pölvästi

        Hirveät korot norweigenialla😮Laina ei lyhene yhtään. Pettymys on tuokin.


    • sj123
    • suorituskyky-ratkaisee

      hylkäys voi johtua siintä koska haettu lainasumma on pieni maksamatta jättämisen tuomaan hyötyyn perintään mentäessä. en tarkoita että voisit hakea reilusti enemmin mutta et todenäk häviä siinäkään mitään.

      jos joku hakee 50 000 tuhatta ja osittaa vähäänkään maksu kykyään pitäväksi. tämä pösilö ohittaa muutamien tonnien vippaajat sijoitus mielessä rahaa lainaavan mielenkiinnon kuin vanha suzuki katana jätti poliisit pysäytysvalot ja tutkat tien laitaan kädessä suu apposen avoimena

    • on_se_kummaa

      johtopäässä tavallaan ihmetellään miksi rikkaat rikastuu ja työttömät soppa jonossa jopa mustin luottotiedoin

      pösilö lainat minimi 50 000 tuhatta
      työttömille vähätuloiset alle 1500/kk vain creditgurua maximi 20 euroa

      mut ei sitä eroa huomaa, sillä joulupyhät on meillä kaikilla, "mussun mussun"

    • raataja49

      Itse kysyin lainaa bank norwegianilta 15 000 euroa vastaus 200 euroa maksua kuussa 15 vuoden ajan..pohdin mutta aattelin maksan mitä pystyn ja lainastoon teen perintä sopimuksen jos mahdollista erääntyy lasku kolmen viikon päästä ellen voita lotosta

      • on_se_kummaa

        jotain tuon tapaista tarkoitin vaik säveltelin ajatukseni viestiksi hui hai tyyliin.
        Arkisessa todellisuudessa ne lainanantajat laskevat kannattavuutta vain omalta puolelta ja mielenkiinto kohdistuu pieniä summia etsivistä todenäköisemmin isojen lainan summien pyytäjiin. Kaava valmiiksi rikkaat rikastuu säilyy iäti.


      • jenniina1111

        No ei kai järkyttävän kallista lainaa ottavat rikastukaan, koskaan. Kukaan vähänkään järkevä ei koskisi noiden pikavippi- ja lainanyhdistelyfirmojen lainoihin. Järkevä säästää ja käyttää vasta kun on varaa, eikä tuhlaa turhuuksiin. No asuntolaina erikseen, mutta sitäkään ei pidä hakea kuin järkevällä korolla ja vain sen verran kuin pystyy maksamaan.


      • Anonyymi
        jenniina1111 kirjoitti:

        No ei kai järkyttävän kallista lainaa ottavat rikastukaan, koskaan. Kukaan vähänkään järkevä ei koskisi noiden pikavippi- ja lainanyhdistelyfirmojen lainoihin. Järkevä säästää ja käyttää vasta kun on varaa, eikä tuhlaa turhuuksiin. No asuntolaina erikseen, mutta sitäkään ei pidä hakea kuin järkevällä korolla ja vain sen verran kuin pystyy maksamaan.

        Melkonen riski, jos ottaa jotain muuta kuin yhdistelylainaa ja sitäkin pankista kilpailuttamalla ne https://www.massia.fi ja nyt puhun ihan aktia yms jotka saa tuoltakin samassa. Tässä ei ole mitään riskiä ja jos on pöllöillyt ja ottanut vippiä joskus ennen tolkuttomil koroil niin sitten lainan yhdistäminen on järkevää pelkästään


    • Pirulautanäitä

      Kokeilin kolmea eri lainapalvelua,, olisin noita pieniä rippeitä 4kpl yhdistänyt yhdelle, eli en käteistä vaan olisin pois nuo 40 prossan korolla olevat saanut pois, mutta monia tuli ja kaikilla 49-112 prossan luokkaa (risicum..cashbuddyä ym) ja niihin taas avausmaksu ym,,,ei kiitos, makselen vaikka sen 10v noita entisiä. Mitään mieltä kun heidän sivuillaan korko vain 4,9-24,,,niin mistä niin halvalla saa lainaa, kertokaahan ???

      • minttuli89

        Miksi ensinkään olet suostunut noin kamalan kalliisiin lainoihin??? Ei voi ymmärtää. Itse olisin jättänyt ottamatta niitä ja vaikka paastonnut.


      • sj123

        Kyllähän siinä on järkeä yrittää saada lainat yhdistettyä ja maksaa monen kalliin lainan sijaan yhtä halvempaa: http://www.fi/f/E10-CFijG . Haasteena on saada lainoittaja vakuutettua, että tarkoitus on maksaa laina myös takaisin, eikä vain ottaa lainaa lainan päälle, olisi saatava perusteltua uskottavasti, että maksaa muut lainat pois ja hoitaa luotettavasti jäljelle jääneen.


    • 999ooolki
    • rgjooijerg

      Sain vertaapankkeja.fi-palvelulta pelkkiä pikavippi- ja kulutusluottotarjouksia ja -mainoksia, yhtäkään pankkia ei ollut mukana.

    • 3_prosentin_korko

      Minullakin oli aikoinaan ongelmia saada yhdistelylainaa netistä. Kokeilin kolmea eri sivustoa jotka mainostivat halvempaa yhdistelylainaa. Minulla oli noin viisi eri vippiä jotka yhteensä maksoivat 1000€ kuussa. Hain 18 000€ yhdistelylainaa jolloin kuukausikuluni olisivat puolittuneet. Kaikki kolme sivua hylkäsivät hakemukseni vaikka olin ollut 1,5 vuotta samassa työpaikassa ja maksukyky olisi hyvin riittänyt 500€ kuukausimaksuun. Hain sitten pankista lainan jolla sain kuitattua kaikki korkeakorkoiset vipit kerralla ja korot putosivat muutamaan prosenttiin.

    • Mirjami77
      • Fukime

        Olen. Sieltä saa pillua ja rahaa niin paljon kuin huvittaa. Ongelmana on vaan se että minulla on lerppakulli.


    • eihätää

      Niin kyllä lainoja kannattaa jo ihan perusmatematiikan perusteella yhdistellä. Monta pikalainaa tuo kalliit korkokulut, yksi yhdistelylaina kohtuukulut. Jää rahaa muuhunkin elämään.

      • Pöh24

        No, kun edes sais sen yhdistelylainan...


    • Miia.ml
    • etheth0iteh0nit

      Ottakaa hyvät ihmiset jo heti alussa suoraan yksi iso yhdistelylaina, niin ei tarvitse olla koko ajan ottamassa pikkuvippejä vaivaan a ja ö. Neuvokaa samanhenkisille lapsillenne, että ottavat heti 18 vuotta täytettyään yhden 50 000 euron halpakorkoisen kulutusluoton. Itsehän väitätte, että on halvempaa maksaa yhtä isoa lainaa kuin montaa pientä. Meinaan vaan, kun teidän on joka tapauksessa pakko lainailla.

    • Sj123

      Ne pankithan arvioi itse nämä lainanhakijat, onko hakijalla realistinen mahdollisuus selvitä takaisin maksusta. Eihän pankitkaan halua luottotappioita, vaan varmaa tuloa.

    • Hei eioleymmärrys,
      mikäli tilanteesi on edelleen ajankohtainen, suosittelen kokeilemaan lainojen kilpailuttamista. Tällöin saat vastaukset yli 25:ltä pankilta vain yhdellä hakemuksella. Säästät aikaa ja saat kattavan kuvan markkinatilanteesta. Mikäli sopivaa yhdistelylainaa ei löydy, kannattaa myös selvittää mahdollisuutta Takuusäätiön takaamaan yhdistelylainaan.

      Lainahakemuksen voi kilpailuttaa täällä: https://rahoitu.fi/?pubid=168548&pubidsub1=com7

      Ystävällisin terveisin,
      Milla
      Rahoitu.fi asiakaspalvelu

    • esajoonas

      Minulla oli useita pienlainoja ja niiden maksaminen kävi lopulta mahdottomaksi.

      Lainojen yhdistäminen yhdeksi toi todellakin säästöjä heti! Eikä se maksanut mitään.

      Kannattaa hakea tällaisessa tilanteessa lainaa esimerkiksi täältä https://www.lainaanetista.fi/

      Ei tarvitse täyttää kuin yksi hakemus ja palvelu toimittaa saman hakemuksen yli 20 pankille, jotka lähettävät lainatarjouksen sähköpostiin. :)

    • Elämaksa

      Kuukausierän puolittaminen helvetin kovalla lainalla tarkoittaa 3kertaista maksuaikaa ja 4 kertaisia korkomenoja. Taitaa ulosotto yhdistellä pienemmillä kuluilla ja koroilla ja lakisääteisellä kuukausierällä.

    • KaikkiHuijaavat

      Suuri osa tällä palstalla esitetyitä "neuvoista" ja "kokemuksista" on mainoksia. Niissä esiintyviä yrityksiä kannattaa aina välttää. Ja aina kannattaa oppia googlaamaan ne oikeat negatiiviset todelliset kokemukset eikä vain yritysten itsensä tehtailemia positiivia seikkoja. Ovat usein monistettuja eri paikkoihin copy-pastella. Maksamalla Googelle, voi vaikuttaa kaikkeen.

      • Pelkkää.mainosta

        Kaikki aiheesta kirjoitetut lehtien artikkelit ovat kaupallista yhteistyötä. Jätetään joskus mainitsematta. Ovat aina kuitenkin mainosia ja roikkuvat monin tavoin näkyvillä vähintään viikon.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Taitaa surimmalle osalle ulosotto olla edelleen paras yhdistelylaina.

      Nuo pikaluottofirmojen 20% koro+kulut+nostomaksut eivät pienennä kuluja vaan lisäävät, koska tavoitteena on yleensä puolittaa kk-erä sekä 3 kertaistaa takaisinmaksua sekä korkokulut verrattuna alkuperäisiin lainoihin. Lisäksi ehkä otetaan samalla pari tonnia extraa, niin pääsee taas vähän tuhlaamisen makuun.

      Nuo isohkot lainat 20% korolla ovat aika pirullinen keksintö. Lainalle pitäisi olla todella pakottava tarve ja maksukyvyn riittää n. vuoden takaisinmaksuajalle.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      90
      3900
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      598
      3677
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3672
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2311
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      56
      2265
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      325
      1980
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1957
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      187
      1786
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      27
      1463
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1362
    Aihe