Aihe

missähän osoitteessa

tuttuosoite

pekka siitoin asui 1993. katselin naantalissa kuvatun haastattelun talo näytti tutulta mutten muista missä talo oli, tahi onko edelleen.

11

417

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • IsäOliPekanTuttu

   Tiedän, mutta mitäs se sua kiinnostaa? Kuka olet?

  • tuttuosoite

   siks vaan kiinnostaa, kun joskus olin siinä talossa pekan luona, mut sen verran sukset sekasin et talo on on päässy unohtumaan. ainut mikä on vieläkin tallella on pekan antama puolueen säännöt, ja tavoitteet. kohtia on koneella kirjoitettu paperille 25 kappaletta. vastaavaa ei taida monelta löytyä.

   • Anonyymi

    Voitko linkittää kuvan säännöksistä? Arvokas historiallinen aineisto.


  • Osoitetuttu

   Tiedossa on, mutta nykyisten asukkaiden ja naapuruston rauhan säilymiseksi en katso aiheelliseksi kertoa osoitetta enkä siitäkään, miten se on selvitettävissä.
   Mikäli hallussasi on tuota materiaalia, voinet toimittaa ne esim. Säännöt Siitoimen oppipojille.Mutta huolehdi itsesi vuoksi, että toimittamassa materiaali ei sisällä Suomen lakia rikkovaa tekstiä (esim. Kiihottamista kansanryhmää vastaan etc).

   Suosittelisin ensisijassa kuitenkin, että toimittaisi aineiston poliisilaitokselle, josta se suojelupoliisin läntisen alueen virkamies lähetettäisi aineiston edelleen suojelupoliisille Helsinkiin, joka todennäköisesti lähettäisi ne edelleen Valtionarkistoon käytettäväksi esim. mahdollista natsismin esiintymistä Suomessa perehtyville tutkijoiden käyttöön.

  • oskuprp

   useasti juopottelin pekan kanssa. vehmaallakin käytiin. sama ok talo on naantalissa edelleenkin, vanha 50- luvun talo. osoite on helppo selvittää, jos sen haluaa tietoonsa, ei ole mitenkään salaista tietoa.

  • Naantalilainen

   Pekka Siitoin asui osoitteessa Alikatu 9.

   Talossa toimii nykyisin ravintola Hasta La Pasta eli valtakunnanjohtajan entiseen pitkäaikaiseen kotiin pääsee tutustumaan helposti.

   • HastaLaSiitoin

    Onko tuolla mitään muistolaattaa tai vastaavaa edes seinässä? Tai ravintolan sisustuksessa valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin esillä?


   • Anonyymi
    HastaLaSiitoin kirjoitti:

    Onko tuolla mitään muistolaattaa tai vastaavaa edes seinässä? Tai ravintolan sisustuksessa valtakunnanjohtaja Pekka Siitoin esillä?

    Toivottavasti on talon ainutlaatuinen historia komeasti esillä pastaruokalassa.


  • pipipersut

   Vitun rasistit..

  • Kakewas

   Näitä miehiä tarvittaisiin lisää, pitämään mamut pois

  • Krappula

   Alikadulla talo 9 oli Siitoinin. Nimi oli Krappula.

  Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   608
   29537
  2. Naisen vessakäynti suhteen alussa

   Mä olin ihastukseni kaa viettämässä viikonloppua. Eka kertaa yövyin miehen luona. Toisen yön jälkeisenä aamuna mulla meni vatsa aivan sekaisin. Oltiin
   Parisuhde
   288
   20807
  3. Liikenne topissa

   Mitäs liedenpohjassa tekeillä ku kuus kutosen liikenne katkaistu..poliisioperaatio
   Virrat
   40
   14057
  4. Maisa se jaksaa valehdella

   https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/28acb452-15ff-470d-80c3-511ad69abec0 Taas on syytön, taas on todisteita jotka jossain vaiheessa paljastaa Ma
   Kotimaiset julkkisjuorut
   352
   10847
  5. Liedenpohja

   Mikä hässäkkä siälä on päällä ??
   Virrat
   77
   7984