Sipilän maakuntahallinnon ja Soten risteytys

Norminpurkua

35

383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SipilänSekoilut

      Kaaviohirviö sote-uudistuksesta saa pään pyörälle - politiikan tutkija irvailee: "Hallinto tosiaan kevenee!"

      Perjantai 3.3.2017

      Sosiaali- ja terveydenhuollon uusia rakenteita kuvaava kaavio herättää hämmennyksen ja huvituksen sekaisia tunteita sosiaalisessa mediassa.


      http://www.iltalehti.fi/politiikka/201703032200080286_pi.shtml

    • TumpelotMinisterit
      • Näen.se.vaan.on

        Vaikea tätä SDP:n hallituskaudellaan pahasti karikolle ajamaa Suomi-laivaa on mahdottomuus kenenkään saada yht`äkkiä käännytettyä oikeaan suuntaan. Jutta Urpilaisen ja kumppaneiden vallankahvassa olo maksoi meille kaikille Suomalaisille kalliin hinnan. Jos oppositio olisi hiljaa, niin kyllä tämän maan asiat saataisiin nopeammalla aikataululla kuntoon, mutta kun niiden änkyttäjien pitää periaatteen vuoksi vastustaa kaikkea päätöksen tekoa.


    • Erkki.Mämmeltä

      Näen.se.vaan.on

      ""5.3.2017 14:35
      Vaikea tätä SDP:n hallituskaudellaan pahasti karikolle ajamaa Suomi-laivaa on mahdottomuus kenenkään saada yht`äkkiä käännytettyä..........................""


      Nythän sinä kirjoitat aivan potaskaa. Et tiedä asioista

      Katsoppas seuraavista linkeistä tosiasiat.

      2007 - 2010 Pääministeri Matti Vanhanen, valtiovarainministeri Jyrki Katainen, (neljän kopla Matti Vanhanen, Jyrki Katainen, Stefan Wallin ja Tarja Gronberg)
      2011 - 2014 Pääministeri Jyrki Katainen, Valtivaraiministeri Jutta Urpilainen ja 1 vuosi Rinne
      2015 - 2019 Pääministeri Juha Sipilä, valtiovarainministeri Alexander Stubb ja Petteri Orpo

      Eli vallan kahvassa ovat olleet 2007 lähtien nimenomaan KEPU ja KOK. Ja katsoppas alla olevista linkeistä. Syyskuussa 2008 "Neljän kopla" (vanhanen, Katainen, Wallin ja Gronberg piti kuuluisan kokouksen, jossa Vanhanen päätti Kataisen kanssa, että suomi aloittaa "velkaelvytyksen".

      Sillä päätöksellä ja toimenpiteillä Suomen taloudesta hukkui edellisten hallitusten "punainen lanka" jolla Suomi pystytettiin 1990 lamasta uteen kukoistukseen ja hyvinvointiin.

      Viimeisten Kepo KOK hallitusten jhdolla Suomi on syösty taloussyovereihin takaviistoon, ja Sipilän hallituksen "loikkien" ja "Valtion taseen" eli omaisuuden kuppamisen vuoksi sählinki on vain pahentunut "takaviistoon"

      ÄÄrikepulaisten ei kannata nyt ihan poskettomia näillä toteutuneilla referensseillä tulla kääntymyksestä julistamaan.


      http://blogs.helsinki.fi/talouttajahistoriaa/2014/11/29/onko-valtiovarainministerin-varilla-valia/

      http://blogs.helsinki.fi/talouttajahistoriaa/2014/11/29/onko-valtiovarainministerin-varilla-valia/

      • äntti_äänekoskelta

        Kyllä totuus on se, että tämä hallitus laittaa asioita systemaattisesti askel kerrallaan kuntoon demareiden vastustuksesta huolimatta. Kaikki toimenpiteet tuskin ovat edes ketään miellyttäviä, mutta pakon edessä kun olemme... Demareiden vallassaolon jatkuessa olisimme banaanivaltioiden listalla, johon kukaan tuskin haluaisi. En edes viitsi avata tollaisii Sosdemien sontalootalinkkejä. Olen niitä lukenut ihan kyllästymiseeni saakka. Luulisin että ei ainakaan valveilla olevaan kansaan uppoa näissä vaaleissakaan kaikenmaailman roskapuheet. Noi kirjoituksesi ovat silkkaa sosdemilais-vihreiden puppupuheita... Joutuu Rinteen änkyttäjä vielä selkä seinää vasten kansan edessä poskettomia lupauksia oppositiosta tehdessään. Lipponen-Urpilainen-Rinne. Tässäpä ketju joka tulee jäämään historian kirjoihin Suomea vahingoittavina vallankäyttäjinä....


      • Juuso.Multialta

        Kyllä totuus on, että
        2013 julkisen velan suhde bruttokansantuloon oli 56 %.
        2016 jukisen velan suhde bruttokansantuloon oli 68 %
        Eritysholhoukseen joutuu EU-sääntöjen mukaan 60 % suhteella.

        Ja Sipilän hallitus on äheltänyt vain 1,5 vuotta.

        Kyllähän asia on niin, ettei tämäkään hallitus maataloustukiaisilla ja hevosenpaskatukiaisilla Suomen taloutta kuntoon laita.
        Vain "hyvien veljien" ja hevos kaverien lompakko paisuu.


    • JärkeäHommiin

      Ketkä antaneet koko ajan enemmän ja enemmän rahaa rikkaille maanviljelijöille ja suuryrityksille? Kepu ja Kokoomus tietenkin.
      Täysin idioottimaista toimintaa, että tavallisten ihmisten kulutusta supistetaan ja rikkaille annetaan lisää - myös velkarahalla.
      Miksi suomalaisille maanviljelijöille annetaan neljä kertaa enemmän rahaa kuin ruotsalaisille? Ovatko niin kädettömiä?

      • Fakta.tietoa

        Matti Vanhanen - Jyrki Katainen - Alexander Stubb - Juha Sipilä. Tässäpä ketju joka tulee jäämään historian kirjoihin Suomen talouden raunioittaneina vallankäyttäjinä. Huonoimpina koko Suomen itsenäisyyden ajalta. Tuon numerodatan on Valtiovarain ministeriön ja Tilastokeskuksen julkaisemia, joten kannattaa katsoa totuutta silmiin hömöläisen inttämisen sijasta.


      • Karjalankunnailta

        Siehä puhelet niin siulla ei olis alahuulta ollenkaan. Voit sinnäi alakoo moanvilijelijäks ni neät minkälaista raharäiskettä tämä on. Moatiloja männöö vasaran alle nii mää ja osta tila itelles! Soat tehä töitä 1,50 euron tuntipalakalla jos hyvin männöö, jos huonosti männöö nii mänetät kaikki. Oamulla mie lähi karjoa hoitamaa puolviijen maissa ku sinä sosialisti-kommari-viherpiipittäjä mikä mahatkaa olla vasta pierasit ja kiänsit kylykeä. Eikö sulla ressukalla oo tuommosille ala-arvoosille kirijotuksilles muuta paikkoo ku tämä s24? Vilikas mielkuvitus siulla ainakin näyttääp olevan. Mie ainassii oon pyrkinnä pysymään tottuuvessa.

        Meillä Suomalaisilla ku on nuo olosuhteet moatallouvessa huomattavasti huonommat ku Ruohtalaisilla. Tiijän että eipähä siulle kannata selitteä ku et sie ymmärrä kuitenkaa. Meillä pannoo halla ja pellottii on kivisiä pieniä tilikkuja. Myö moajussit tehhään talakouvella hommia, että sosialistit soap kajehtia ja sovat syyvä kotimaisia elintarvikkeita. Kyllähä mie oon huomannu että punikeilla on tarkotus syyvä moatalloutta että soavat tämän moaseuvun koajettua nurin. Sehhä ne kirijottaap seuroavaan hallitusohjelmaasa.


      • Voi.Voi.surkeutta

        Ei tarvi ostaa, kun minulla on jo, riittävästi peltoa ja metsää.
        Oli 1972 kaikkiaan 26,7 hehtaaria. Olen hankkinut kylän KEPU vikisiöiltä vuoskymmenien aikaan kylän lepikot ja risukot lisää.

        Nyt on komeata metsää ja harvennuskkuista on tullut rahoo ihan mukavasti vuoskymmeniä ja jo pitkän aikaa myös päätehakkuista. On todella komeita metsiä.

        Omakohtaisesti tiedän kokemuksesta, että metsän ostaminen on 45 vuoden aikajänteellä ollut parhaita sijoituksia. Kasvaa vuodessa 5 prosenttia korkoa korolle ja pyyn myynnin sijoituksesta Metsäliiton tosuusmaksuihin on saanut vuosikymmeniä korkoa 5 - 8 prosenttia korkoa korolle puhtaana käteen.


      • kostomieles

        Hyvä mielikuvitus sinulla. Oliko sitte järkevää loikata kepusta soskuihin?


    • Lehmäpoika

      Niin se vaan Sipilä hallituksen alkajaistoimina antoi Hevosmieskavereilleen hevosen paskan polttamiseen 66 miljoonaa Euroa tukirahaa valtiolta.

      Kuulemma kehitysloikka, mutta olikin taaksepäin

      • lehmäpojanvelmies

        Pakkohan se hevosen paska on jonkun polttaa pois kun Rinteen leiri on sille niin allergista porukkaa. Lienee kaikilla jonkinsortin astmapiiput takataskuissaan paskan hajun varalta?


      • Kauramoottoreita

        Mutta vain suomalainen maajussi ei viitsi eikä osaa polttaa hevosenpaskaa ILMAN TUKIRAHAA


      • työtäjatuskaa

        Maajussi osaa ja tietää, että paska palaa itsekseen. Tässä tärkeää tietoa sinulle demari, talonpojan tappaja mikä lienetkään. Lukaisin juuri eo. Karjalankunnailta kirjoittelevan Maajussin tekstistä millaista rahassa kylpemistä tää Maajussin työ on. Laskin, että minulle jäi palkkaa viimevuonna vajaa 2 egua tunnille. Tekisitkö sinä tällaista korvausta vastaan töitä? Eikä voi ryhtyä lakkoilemalla vaatimaan palkankorotusta kuten vasemmistopuolueaktivisteilla on tapana.


    • järki.hoi

      Kaikkea paskaa ne vassarit jauhaa kirjoitteluissaan-voihan prkl. Eikö muuta työtä ole kuin paskan puhumimista. Menkäät töihin elekääkä joutavia jurisko!!! Vaikka maatalous lopetetaisiin Suomesta kokonaan, niin ei niistä säästyneistä tuista paljoa valtion kassa lihoisi. Sitäpaitsi ko. elinkeinon tuet tulevat EU:lta vaikka ovatkin kaikkien jäsenvaltioiden maksamia rahoja.
      Nytten saapi kommunistit ja Sdp:läiset syödä puhtaita elintarvikkeita kun Suomessa vielä elintarvikkeita tuotettaan, josta asiasta pitää suorastaan iloita. Hormoonilla kasvatettu liha ja myrkytetyt elintarvikkeet eivät ole lainkaan hyvä asia.

    • minäkinite

      Laskin, että minulle jäi palkkaa viimevuonna vajaa 2 egua tunnille. Taitaa vihervasurit kusettaa maajusseja. Maataloustuki vuosittain eu tuki 900000000€ kansallinen tuki 1100000000€ tuen saajia 67000 tuo tekisi 17.5 egua tunnille lisäksi siitä hevosenpskassta saadut myyntitulot.

    • Juhafani

      Sipilän voi jo nyt huoletta nostaa kaikkien aikojen parhaaksi pääministeriksi Suomessa. Hieno mies ja ymmärtää niin sisä- kuin ulkopolitiikkaa. Harvinaisen lahjakas ikäisekseen, nuori kun vielä on. Hyvin saanut vetoomuksellaan hyväosaisia talkoisiin, nyt olisi jo eläkeläisten, lapsiperheiden ja muiden vastaavien vuoro osallistua vuorostaan talkoisiin.

      • 6457

        Olihan toi sarkasmia olihan?


    • RahaaRiittääRikkaille

      Niin varmaan on paras PM! Nytkin hukannut puoli miljardia jonnekin. Varmaan Talvivaaraan tai muihin "kannattaviin" bisneksiin. Paljon järkevämpää olisi lisätä pienituloisten käyttörahaa kun kulutus kerran vetää. Vienti ei, koska suomalaiset insinöörit eivät keksi mitään kiinnostavaa, tylsiä kun ovat. Maatalous- ja yritystuet pois ja veroparatiisikikkailu kielletyksi, niin johan rahat riittää KELA-tukiin. Nyt vain köyhät osallistuneet "talkoisiin".

      • Mieti.mitä.möläytät

        Maatalous- ja yritystuet pois...niin justiinsa! Kukas niille työläisille sitten töitä antaa? Sammuu koko Suomi lopullisesti! Kaikkia pöhköpäisiä mölläyksiä sitä suusta päästellään. Miksi et osta maatilaa tai perusta yritystä ja ala työllistämään ihmisiä kun ne kerta mielestäsi herkkua ovat.


    • RahaaRiittääRikkaille

      Eihän ne firmat työllistä nytkään. Miksi työllistäisivät kun mitään sanktioita ei tule tukipummeille ja orjia saa ilmaiseksi. Velkarahaa jaettakoon sitten myös köyhille kun yritykset "ei vaan pysty" maksamaan. Eihän ne voi, muuten ei kurssit ja osingot nouse.

      • Ja.tiedän.mistä.puhun

        Ei ne firmatkaan niin tyhmiä ole, että tietentahtoen alkavat palkaamaan porukkaa yrityksiinsä työllistämisen ilosta ja tekemään tappiota. Liiketoiminnan pitäisi perustua aina positiiviseen tulokseen. Paljon on yrityksiä mennyt vasaran alle, suurimpana syynä ylisuuret kulut ja kun työllistäminen on Suomessa liian kallista. Työläiset sentään saavat takuuvarmasti aina palkkansa, jos ei muualta niin palkkaturvan kautta. Yrittäjät saavat tehdä töitä työn ilosta niin että asiat ovat yölläkin mielessä. Ei ole paikkaa mihin valittaa... Yrittäjillä ei ole edes kunnon sosiaaliturvaa, kuten työläisillä. Kaiken edellämainitun lisäksi yrittäjät ovat köyhien riistäjiä ja eniten haukuttuja kaiken kansan sylkykuppeja. Minä puhun nyt pien- ja keskisuurista yrityksistä, joita Keski-Suomen alueella on suurin osa yrityksistä. En puhu mistään suurista pörssiin listautuneista yrityksistä. Kannattaisi edes joskus työläisenkin olla kiitollinen osastaan ja arvostaa työnantajia.


    • RahaaRiittääRikkaille

      Miksiköhän niitä kauppoja menee nurin eikä ole sitten työpaikkojakaan? Koska pienituloisilla ei ole rahaa muuhun kuin välttämättömään. Kohta täällä ei montaa kauppaketjua ole jäljellä. Eli yrittäjillekin olisi parempi, että kokoaikaiset työntekijät saisivat vähintään 2 000 euroa kuussa. Mutta ei, on parempi tuhota ay-liike ja koko maa, jotta muutamalla ökyllä menee hyvin ja saavat orjia. Rikkaat kehtaavat vaatia matalampia palkkoja vaikka itse saavat ennätyspalkkoja ja bonuksia.

    • soteuudistus

      Kauheinta on se jos tuo soteuudistus toimii suunnitellulla tavalla. Siinä menee koko sosialismi ja eduskunnan oppositio ihan piloille.
      Uudistuksen jälkeen opposition on vaikea selittää miksi sote toimii hyvin vaikka se on ihan väärin tehty.

    • huuuuu

      Eihän tässä mistään terveydenhoidosta ja sosiaalipalveluista ole kyse. Pääasia on että saatiin Kepu unelmat maakuntahallinnosta liikkeelle. Kepun maisterit tarvitsevat töitä. Siitä on kysymys.
      Maakuntajako on idioottimainen. Meillä ovat Keskipohjanmaan ja Kainuun minimaakunnat ja Uudenmaan jättiläinen. Pohjanmaa on jaetty tyhmästi kahtia, koska Vaasa ja Seinäjoki eivät siedä toisiaan. Etelä-Savo on hajoamispisteessä, koska Mikkeli ja Savonlinna tappelevat kaikesta.

    • pettynyt.ex.demari

      Voi hyvä tavaton tuota Antti Rinteen vaalitentin antia! Olen täysin pettynyt Rinteen esiintymiseen ja sanomisiin. Mies istuu puolueensa puheenjohtajan mandaatilla ja asiatietous näyttää olevan täysin hukassa. Saatikka sitten että puheenjohtaja Rinne muistaisi edes omia viime hallituskauden aikaisia päätöksiään ja ymmärtäisi niiden päätösten vaikutukset mm. koulutusleikkauksia ajatellen. Minulle ja varmaan monelle muullekin tämän iltaista vaalitenttiä seuranneelle kävi selväksi, että nykyisellä hallituksella ei liene kovinkaan paljon tekemistä monien, monien ikävien asioiden suhteen, vaan ne juontavatkin juurensa edellisen hallituksen ajoilta.

      Itse tässä katselen ja kuuntelen poliitikkoja samalla puoluekantaani miettien. Tänä ehtoona tuli selväksi, että osaltani vastuuta tuntevana kansalaisena en tule antamaan valtakirjaa Rinteen edustamalle kansanliikkeelle tulevissa kuntavaaleissa-en totta vie. Eikö demareilla ole tosiaankaan laittaa tv-esiintymisiin pätevämpää henkilöä kuin Rinne. Lieneekö puolueen linja oikeestikin Rinteen sanoman mukainen???

    • raakkujat
    • Katso.Sipilä.Loikkaa
      • Rinne.ei.vakuuta.kansaa

        Juu...ei räksyttäen vaan rakentaen yhdessä.


      • viisasta.asioiden.hoitoa
        Rinne.ei.vakuuta.kansaa kirjoitti:

        Juu...ei räksyttäen vaan rakentaen yhdessä.

        Talouskasvu on vauhdissa, sen ovat kertoneet monet mittarit ja talousasiantuntijoiden ennusteet. Kiitos Sipilän hallitukselle valtavasta työstä! Tästä muistamme kiittää huomisissa kuntavaaleissa.


    • PollePeloton

      Niin ja fortumin ja Valtion rahojen yksitäistämisestä omiin ja lastensa busineksiin, sekä hevosenkakka busineksiin

      • huomista.ootellessa

        Sossujen surkeaa ja epätoivoiselta vaikuttavaa räpiköintiä pajon tällä foorumilla.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1505
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      170
      1203
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1060
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      947
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      870
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      66
      793
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      777
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    10. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      59
      725
    Aihe