Genetiikkaa kretuille: Kromosomifuusiot ja fissiot

Koska kreationisti ei näemmä kykene ymmärtämään erittäin yksinkertaistakaan asiaa edes vuodessa, kun se esitetään oikeilla termeillä, kokeillaan vielä samaa mahdollisimman yksinkertaisesta rautalangasta kreationistien ymmärtämillä käsitteillä.

Suluissa on kerrottu esitetyn biologinen vastine jota havainnollistetaan. Sulut näyttävät tältä: ().

Aloitetaan:

Ottakaa Raamattu (genomi), siis yhtenä osana oleva kokoelma (1 kromosomi) tekstiä (DNA:ta). Repäiskää se kahtia (kromosomifissio), vaikka niin että tuloksena on erilliset VT ja UT (2 kromosomia).

Tarkistuspiste 1: Pohdi onko sinulla vielä jäljellä yhtä paljon tekstiä (DNA:ta) niissä kahdessa osassa (2 kromosomia) kuin mitä sinulla oli ennen repäisyä (kromosomifissiota) yhtenä kirjana (1 kromosomi)?

Suorita seuraava osa tarvittaessa aikuisen valvonnassa, koska siinä käsitellään kemikaaleja, jotka ovat haitallisia esim. nieltyinä tai silmään tungettuna:

Ota pullo liimaa. Liimaa (kromosomifuusio) Raamatun puolikkaat (2 kromosomia) takaisin yhteen. Nyt kaikki teksti on taas yhtenä kokonaisuutena (1 kromosomi).

Tarkistuspiste 2: Pohdi onko sinulla taas yhtä paljon tekstiä (DNA:ta) kuin lähtötilanteessa ja repäisyn jälkeen.

Jos onnistuit suorittamaan tehtävän ja sait molemmissa tarkistuspisteissä tulokseksi että sinulla on koko ajan yhtä paljon tekstiä (DNA:ta), voit kokeilla samaa tehtävää repimällä ja liimaamalla Raamattuasi yhä useampiin osiin (kromosomeihin).

Pilkkoessasi jotkut sivut voivat hieman repeillä niin että joitain sanoja katoaa repäisykohdista (pienet DNA-häviöt) mutta kokonaisuuden kannalta sillä ei ole merkitystä, koska se teksti (DNA) on suurelta osin sotkua joka tapauksessa.

Jos olet NIIN kreationisti, ettet vieläkään tajunnut mitä kromosomifuusiot ja -fissiot tarkoittavat, kerro tässä ketjussa mitä et ymmärtänyt. Koskee erityisesti Tomi Aaltoa.

30

388

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ei Raamatulla, herran tähden! Mieluummin iltapäivälehdellä.

      • Ja taas poistui palstan sisäinen viite. Uusiksi:

        Eikös iltapäivälehdet ole saatanasta?

        Raamattu kait sentään pitäisi löytyä joka kretulta. Tosin sekin hieman epäilyttää, koska noilla ei näytä yleensä olevan käsitystä sen sisällöstä, eli eivät ole ainakaan sitä lukeneet. Siispä se ainakin joutaa pilkottavaksi.

        Joka tapauksessa jopa baraminologiahihhuloinnin isä Kurt Wise havainnollisti asioita itselleen saksimalla Raamattuaan. Miksei tuo siis kelpaisi näille Wisen opetuslapsillekin?


      • utti kirjoitti:

        Ja taas poistui palstan sisäinen viite. Uusiksi:

        Eikös iltapäivälehdet ole saatanasta?

        Raamattu kait sentään pitäisi löytyä joka kretulta. Tosin sekin hieman epäilyttää, koska noilla ei näytä yleensä olevan käsitystä sen sisällöstä, eli eivät ole ainakaan sitä lukeneet. Siispä se ainakin joutaa pilkottavaksi.

        Joka tapauksessa jopa baraminologiahihhuloinnin isä Kurt Wise havainnollisti asioita itselleen saksimalla Raamattuaan. Miksei tuo siis kelpaisi näille Wisen opetuslapsillekin?

        Viitattu ketju:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14105451/kretutieteilijat-rehellisina

        On tämä palsta oikeasti melkoinen vitsi myös teknisesti, kun ei pysty enää edes viittaamaan toiseen ketjuun samalla palstalla.


    • https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22647267

      Tässä sinulle yksi tieteellinen tutkimus, joka nostaa esiin epigeneettisten muutosten yhteyden eukromatiinin häviämiseen ja kromosomikatoon. Pidän edelleen kiinni väitteistäni, koska niitä tukevat sadat uudet tieteelliset tutkimukset.

      Jos et opiskele vakavasti otettavaa tiedettä, jäät vakavasti jälkeen, utti.

      • Korjaus: heterokromatiinin häviämiseen


      • Ihan vakavissaan: miten sekaisin oikein olet?

        Hoet lukemiasi sanoja papukaijan lailla riippumatta siitä liittyvätkö ne mitenkään käsiteltävään asiaan. Etkö vain ymmärrä minkään merkityksiä ja suhdetta toisiinsa, vai onko tuo joku suojareaktio kiusallista todellisuutta vastaan, jota et itsekään enää pysty hallitsemaan?

        Miten ihmeessä tämäkin aloitus saattoi vielä olla liian vaikea ymmärrettäväksi ihmiselle jonka mukamas pitäisi opettaa lapsia suomalaisessa koulussa?


    • http://www.nature.com/neuro/journal/v17/n3/fig_tab/nn.3639_F3.html

      Ja tässä toinen tuore tutkimus, joka täydellisesti tukee väitteitäni:

      Oksidatiivinen stressi aiheuttaa vaurioita DNA:ssa, joka johtaa heterokromatiinin häviämiseen. Informaatiota katoaa.

      Tämä on nyt todistettu. Minun mieleni on hyvin levollinen,koska tiedän olevani oikeassa.

      • Sinun mielesi on sairas, koska et enää näytä olevan kiinni tässä todellisuudessa mitenkään, ja kaikki asiat näyttävät sekoittuvan nupissasi ihan hallitsemattomasti.


      • utti kirjoitti:

        Sinun mielesi on sairas, koska et enää näytä olevan kiinni tässä todellisuudessa mitenkään, ja kaikki asiat näyttävät sekoittuvan nupissasi ihan hallitsemattomasti.

        Ja minä olen meistä se ainoa, joka perustelee väitteensä tuoreimmalla tieteellisellä tutkimuksella.


      • RaamattuOnTotuus kirjoitti:

        Ja minä olen meistä se ainoa, joka perustelee väitteensä tuoreimmalla tieteellisellä tutkimuksella.

        Perustelet väärää asiaa! Ymmärrätkö: et puhu edes samasta asiasta!

        Minä olen jo perustellut oikean tässä käsitellyn asian moneen kertaan useilla tieteellisillä lähteillä, kuten tässä ketjussa, josta juuri apinoit omat harhaiset vääristelysi:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14757893/mustarotan-kromosomien-fuusiot-ja-fissiot

        Olet aivan käsittämättömän epärehellinen ja selvästi irtaantunut täysin tästä todellisuudesta ja on entistä selvempää, ettet sovellu ammattiisi.


    • ajatelepa.hiukan

      "mutta kokonaisuuden kannalta sillä ei ole merkitystä, koska se teksti (DNA) on suurelta osin sotkua joka tapauksessa"

      Mikä on vain luuloa.

      Otetaanpa esimerkki:
      Ennen repäisyä eräällä sivulla lukee: "Temppelissä Jeesus paiskoi esineitä"

      Repäistessä sanasta paiskoi katoaa toinen i-kirjain. Ero on hyvin merkitsevä.

      • Juurikin niin, kokonaisuuden kannalta ei mitään merkitystä. Joku hörhö sekoili temppelissä, aika sama paiskoiko vai paskoiko, koska esineiden paskominen nyt olisi siinä sotkussa ihan samantasoista juttua kuin ne muutkin tarinat ihmeistä.


    • Kromosomifissiota on havaittu ainoastaan petrimaljoissa, eli laboratorio-olosuhteissa.

      Mauritiuksen mustarotta on ilmestynyt saarelle vasta viimeisen 400 vuoden aikana. Olemme siis jälleen havainneet nopeaa 'evoluutiota', mikä sopii täydellisesti Raamatun luomiskertomukseen ja vedenpaisumuksen jälkeiseen eliöiden nopeaan varioitumiseen. Rotasta on varioitunut 137 lajia varsin lyhyessä ajassa (alle 1500 vuotta) ja kantalaji on varioitunut juuri ennen keskiajan alkua Indonesiassa ja Malesiassa.

      T. Yosida. Cytogenetics of the Black Rat. University Park Press, Baltimore, 1980.

      On aina mukavaa kun haastat minua tutkimaan uusia asioita. Niin moni asia on selvinnyt haasteidesi jälkeen. Mitä enemmän haastat, sitä enemmän todistat Raamatun kertomuksia. Jatka samaan malliin, utti. :-)

      • Päätit sitten esitellä vielä lisää puhdasta hörhöilyä ja epärehellisyyttä samasta aiheesta.

        Fissiot on havaittu labrojen lisäksi mm. noiden rottien tapauksessa luonnosta kerätyistä näytteistä:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14757893/mustarotan-kromosomien-fuusiot-ja-fissiot

        Se tosiasia ei sillä muutu, että ilmoitat täällä lähteen nimen kertomatta sanallakaan miten se muuttaisi tuota tosiasiaa. Et ole tainnut edes lukea mitään koko lähteestä? Eikö yhtään hävetä olla noin sairaalloisen epärehellinen?

        Toisekseen se on sitä ihan samaa evoluutiota ja ihan samoja kromosomifissioita riippumatta siitä ovatko ne tapahtuneet kyseisellä saarella 400 vuoden aikana vai muulla aikajänteellä. Perin kiusallista että olet monella tapaa tullut jo myöntäneeksi evoluution ja kromosomifuusiotkin, eikö olekin?

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14752596/rot-on-jo-myontanyt-evoluution-ja-kromosomifuusiot

        Vielä kiusallisempaa ja kummallisempaa, että siitä huolimatta et kykene myöntämään näkeväsi fuusiota kuvassa:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14754705/nakotesti-rotille

        Miltä tuntuu elää noin massiivisen kognitiivisen dissonanssin kanssa?

        Entä potuttaako, että et mahda sillekään mitään, että olen paljastanut miten ne Raamatun lapselliset mesopotamialaiskertomukset ovat keskenään ristiriitaista tuubaa?

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14676644/steven-dimattei-luomismyytista
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14690927/jahvistinen-vs--papillinen-taikatulva

        Uskomuksesi ovat tyhjän päällä, ja koska et kykene myöntämään sitä, sekoilet sitten nähdysti kaikessa tiedettä koskevassakin. Lisäksi höpinäsi ovat yhtä pahasti ristiriidassa Raamatun kuin tieteenkin kanssa. Et siis usko myöskään Raamattuun. Olet vain mikälie Kohl-uskoinen.


      • Laitetaas tänne nyt vielä malliksi miten ROT tälläkin kertaa valehteli taas ihan suoraan tuosta lähteestä, josta luultavasti löysi yhden avoimesti luettavissa olevan mallisivun, muttei voinut kertoa lähdettään, koska siellä kerrotaan tuttuun tapaan päinvastaista, kuten:

        - Samat aiemmin kertomani tiedot noiden kokemista fuusioista ja fissioista.
        - Miten tuo on hyvin mielenkiintoinen esimerkki hyvin nopeasti tapahtuneista kromosomimuutoksista mikäli nuo ovat saapuneet saarelle vasta 400 vuotta sitten mutta että on yhtälailla mahdollista että ne ovat ajautuneet sinne jollain lautoilla Intiasta jo paljon aiemmin.
        - Nuo rottapopulaatiot ovat eriytyneet toisistaan jo niin paljon, että ne saattavat muodostaa nykyisin erillisiä lajeja.

        Eikö yhtään hävetä olla noin äärimmäisen epärehellinen valehtelija? Kuvittelitko tosiaan ettet jäisi näistäkin valheistasi kiinni?

        Rakastaako se fanittamasi kuviteltu jumalolio valhetta ja valehtelijoita? Onko se peräti valheen isä?


      • utti kirjoitti:

        Laitetaas tänne nyt vielä malliksi miten ROT tälläkin kertaa valehteli taas ihan suoraan tuosta lähteestä, josta luultavasti löysi yhden avoimesti luettavissa olevan mallisivun, muttei voinut kertoa lähdettään, koska siellä kerrotaan tuttuun tapaan päinvastaista, kuten:

        - Samat aiemmin kertomani tiedot noiden kokemista fuusioista ja fissioista.
        - Miten tuo on hyvin mielenkiintoinen esimerkki hyvin nopeasti tapahtuneista kromosomimuutoksista mikäli nuo ovat saapuneet saarelle vasta 400 vuotta sitten mutta että on yhtälailla mahdollista että ne ovat ajautuneet sinne jollain lautoilla Intiasta jo paljon aiemmin.
        - Nuo rottapopulaatiot ovat eriytyneet toisistaan jo niin paljon, että ne saattavat muodostaa nykyisin erillisiä lajeja.

        Eikö yhtään hävetä olla noin äärimmäisen epärehellinen valehtelija? Kuvittelitko tosiaan ettet jäisi näistäkin valheistasi kiinni?

        Rakastaako se fanittamasi kuviteltu jumalolio valhetta ja valehtelijoita? Onko se peräti valheen isä?

        Lähde:

        https://academic.oup.com/jmammal/article-abstract/62/4/866/882746/Yosida-T-H-Cytogenetics-of-the-black-rat-Karyotype?redirectedFrom=fulltext


      • Kas luinkin huolimattomasti tuon ROTin aiemman viestin ja luulin että ROT sekoili siinä vain jotain kuvitelmiaan nimenomaan mustarotan lajimääristä ja iästä mutta tuo hörhöilyhän näyttää tosiaan koskeneen rottia yleisesti, eli oli vielä luulemaanikin enemmän puustossa :).

        Ota muuten tuo viestisi talteen jonnekin ja laita tänne tarvittaessa uusiksi muokattuna, koska on melkoinen ihme jos palstan poistoautomaatti ei tartu englanninkielisiin lainauksiin ja linkkeihin.


      • utti kirjoitti:

        Kas luinkin huolimattomasti tuon ROTin aiemman viestin ja luulin että ROT sekoili siinä vain jotain kuvitelmiaan nimenomaan mustarotan lajimääristä ja iästä mutta tuo hörhöilyhän näyttää tosiaan koskeneen rottia yleisesti, eli oli vielä luulemaanikin enemmän puustossa :).

        Ota muuten tuo viestisi talteen jonnekin ja laita tänne tarvittaessa uusiksi muokattuna, koska on melkoinen ihme jos palstan poistoautomaatti ei tartu englanninkielisiin lainauksiin ja linkkeihin.

        Talletettu. :)


      • Yritin vielä huvikseni googlettaa mistä ihmeestä tuo talkoriginsin pätkä (joka löytyy kopioituna monelta hihhulifoorumilta, jollaiselta ROT on varmaan sen poiminut) olisi oikeasti peräisin. Tuo alkuosa 137 lajista löytyy useammista paikoista, eli on ollut todellinen käsitys rottien lajimääristä jossain vaiheessa. Jälkimmäistä keskiaikaviittausta ei oikein näytä löytyvän mistään ja tuon tekstin kirjoittajakin indikoi ettei olisi sitä varsinaista lähdettä lukenut.

        Wikipedia kertoo, että isorotta olisi levinnyt keskiajalla Aasiasta muualle:

        https://en.wikipedia.org/wiki/Brown_rat

        Eli olisikohan tuon kummallisen lauseen taustalla joku sekaannus tuon tai jonkin muun lajin leviämisestä muualle tai sitten jostain tietystä rottien (ala)lajista, jonka on arveltu lajiutuneen tuolloin.

        Kyllä tämä tämänkertainenkin on varmaan syytä lisätä tuonne ROTin epämääräisistä lähteistä kertovaan ketjuunkin:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14754175/rotin-lahteet


      • Minä luulen, että se varsinainen lähde todellakin on 1963, aikana ennen geenivertailuja, todellakin voinut tuontapaisen oletuksen esittää. Huomattakoon, että ROT kierosti myös ehosti tuota epätieteellistä lähdettään sanomalla "varioitunut JUURI ennen keskiajan alkua" vrt. "originally developed during and prior" Se suorastaan epigeneettisesti varioitui ROTille sopivaan muotoon. Tämä on vääristely voi tietenkin tulla myös kretusivustolta, joka olisi ollut ROTin "tieteellinen lähde."


      • Nuo tähtirivit saattaisivat kanssa suututtaa poistoautomaatin, että jos tuo ei pysy kannattaa kokeilla poistaa. Linkit taas näyttävät menevän läpi paremmin, kunhan ne sijoittaa erilliseen viestiin.


      • Alkusanat: Semmoisen ihmeellisen sattumuksen varalta, että nämä viestit kulkisivat todellakin jonkun epäpätevyyden tasoltaan hilpeän ihmismoderaattorin eteen special snowflake ROTin ilmiantamina eikä poistoista vastaisikaan epämääräisen epäonnistunut automaatti, olen tutkinut keskustelun säännöt läpi eikä tämä riko yhtäkään (1) niistä. Herjausta se ei voi olla, koska allaoleva todistaa sisällön faktuaalisesti oikeaksi. Se ei riko kenenkään tekijänoikeuksia, eikä mitään muutakaan diipadaapaa mitä siellä oli lueteltu.

        ROT, miksi koet tarvetta valehdella että lähteesi olisi tuo maksumuurin takana oleva kirja, jota et ole koskaan lukenut? Onko se kristitylle sopivaa käytöstä?

        Oikea "lähteesi" on talkoriginsin lajiutumis-sivu:

        Ja sieltä kopioit tämän kohdan (ROTlaisesti vääristellen ja kieroillen):
        (Suomennos minun)

        Vielä toinen talk.origins-osallistuja kirjoittaa:

        Minulla ei tällä hetkellä ole lähdeviitteitä kalojen lajiutumiselle,
        mutta kuitenkin pari rottien tapaukseen. Suku Rattus tällä hetkellä käsittää 137 lajia [1,2] ja sen tiedetään alunperin kehittyneen Indonesiassa ja Malesiassa Keskiajan aikana ja sitä ennen [3]. ([1] on ainoa lähde, josta
        olen tarkastanut tiedot.)

        [1] T. Yosida. Cytogenetics of the Black Rat. University Park Press, Baltimore, 1980.
        [2] D. Morris. The Mammals. Hodder and Stoughton, London, 1965.
        [3] G. H. H. Tate. "Some Muridae of the Indo-Australian region," Bull. Amer. Museum Nat. Hist. 72: 501-728, 1963.

        Katsotaanpa sitten, mitä sanotaan tutkimuspaperissa, joka EI ole maksumuurin takana ja jossa T. Yosida on ollut mukana, vuodelta 1983 (Suomennos minun):
        (Voin heittää linkillä tai pdf:llä, jos ketään sattuisi kiinnostamaan tutkia
        lähdettä)

        [...]
        "R. rattus/R. norvegicus -eriytyminen tapahtui 2-8 miljoonaa vuotta sitten, kun puolestaan R. rattuksen useat kromosomimuodot eriytyivät viimeisen 4 miljoonan vuoden aikana."

        BUSTED! Mitähän Jeesuskin sanoisi noin jumalattomasta käytöksestä, joka sisältää kompulsiivisen valehtelun mutta ei rajoitu pelkästään siihen? Varmaan pyörisi haudassaan, jos sellainen olisi kuolleelle mahdollista.


    • Teillä on sitten käsittämättömän huono muisti. Ettekö muista madeiranhiirtä, joka 500 vuodessa varioitui kuudeksi alalajiksi, koska menetti 40 kromosomista jopa 18?

      http://www.genomenewsnetwork.org/articles/04_00/island_mice.shtml

      Eliöiden nopea varioituminen todistaa Raamatun luomiskertomuksen ja vedenpaisumuksen olevan täyttä totta.

      • Sinulla on käsittämättömän huono lukutaito kun et kykene lukemaan omasta lähteestäsi:

        "The current families of Madeiran mice are not short of genetic material. They have not lost any DNA. What happened is this: over time, some of the chromosomes fused together, packing more DNA into some chromosomes."

        Samoin sinulla on myös se käsittämättömän huono muisti, kun et muista että tuo on jo kerrottu sinulle.

        Miksi muuten valehtelit ylempänä lähteistäsi? Käskikö jumalasi sinua valehtelemaan?


      • VariaattorinHihnaLuistaa

        Et ole vieläkään vastannut mistä kambrin lajeista valas, norsu ja naurulokki ovat varioituneet. Oiskohan kymmenes kerta kun kyselen?


      • "Eliöiden nopea varioituminen todistaa Raamatun luomiskertomuksen ja vedenpaisumuksen olevan täyttä totta."

        Ja vielä jälleen muistutuksena: Raamatussa on 2 keskenään ristiriitaista luomismyyttiä (peräkkäin) ja 2 keskenään ristiriitaista taikatulvamyyttiä (limittäin) ja missään siellä ei esitetä mitään varioitumista, rappeutumista tai muita hörhöilyjäsi:

        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14676644/steven-dimattei-luomismyytista
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14690927/jahvistinen-vs--papillinen-taikatulva

        Miksi esität tauotta valheita tieteestä, Raamatusta ja omista lähteistäsi?


      • utti kirjoitti:

        Sinulla on käsittämättömän huono lukutaito kun et kykene lukemaan omasta lähteestäsi:

        "The current families of Madeiran mice are not short of genetic material. They have not lost any DNA. What happened is this: over time, some of the chromosomes fused together, packing more DNA into some chromosomes."

        Samoin sinulla on myös se käsittämättömän huono muisti, kun et muista että tuo on jo kerrottu sinulle.

        Miksi muuten valehtelit ylempänä lähteistäsi? Käskikö jumalasi sinua valehtelemaan?

        ""The current families of Madeiran mice are not short of genetic material. They have not lost any DNA. What happened is this: over time, some of the chromosomes fused together, packing more DNA into some chromosomes."

        Tämä paljastaa ROT:n valehtelun koko syvyyden. Minusta tuossa on jo kyse mielenterveyden häiriöstä, kun hän yrittää puolustaa keksimäänsä valhetta, että rappeutuneet kromosomit muka voisivat hävitä älykkäästi suunnitellulla mekanismilla suvunjatkamisen yhteydessä esittelemällä linkkiä, jossa kerrotaan, että eräillä hiirillä kromosomit ovat kadonneet, kun samassa linkissä kuitenkin kerrotaan, että kyse onkin kromosomien fuusioista ja tämä asia on hänelle näytetty jo lukuisia kertoja. Kreationismi saa mielen todella sekaisin.


      • moloch_horridus kirjoitti:

        ""The current families of Madeiran mice are not short of genetic material. They have not lost any DNA. What happened is this: over time, some of the chromosomes fused together, packing more DNA into some chromosomes."

        Tämä paljastaa ROT:n valehtelun koko syvyyden. Minusta tuossa on jo kyse mielenterveyden häiriöstä, kun hän yrittää puolustaa keksimäänsä valhetta, että rappeutuneet kromosomit muka voisivat hävitä älykkäästi suunnitellulla mekanismilla suvunjatkamisen yhteydessä esittelemällä linkkiä, jossa kerrotaan, että eräillä hiirillä kromosomit ovat kadonneet, kun samassa linkissä kuitenkin kerrotaan, että kyse onkin kromosomien fuusioista ja tämä asia on hänelle näytetty jo lukuisia kertoja. Kreationismi saa mielen todella sekaisin.

        Tomi Aalto on näemmä kirjoittanut blogiinsa näitä samoja kromosomihörhöilyjään tänään.

        Siellä on alussa lainaus jossa puhutaan suoraan kromosomien yhdistymisestä ja sen perässä Tomin järjetöntä metyloitunutta sanapuuroa ja höpinää menetetyistä kromosomeista. Tyyppi väittää taas suoraan itse lainaamiansa kohtia vastaan. Käsittämätöntä.

        Tuon jälkeen on nämä samat Madeiran hiiret ja perässä Tomin aivopierentää siitä miten ihmiselläkin olisi ollut paljon enemmän kromosomeja 500 vuotta sitten ja siksi "apina/simpanssi" kromosomifuusio on "väärää tiedettä", koska se ei vastaa Tomin harhaisia hatustaan vetämiä kuvitelmia.

        Ei kait tässä voi enää muuta tehdä kuin nauraa. On tuo niin vatipäistä toimintaa.


      • utti kirjoitti:

        Tomi Aalto on näemmä kirjoittanut blogiinsa näitä samoja kromosomihörhöilyjään tänään.

        Siellä on alussa lainaus jossa puhutaan suoraan kromosomien yhdistymisestä ja sen perässä Tomin järjetöntä metyloitunutta sanapuuroa ja höpinää menetetyistä kromosomeista. Tyyppi väittää taas suoraan itse lainaamiansa kohtia vastaan. Käsittämätöntä.

        Tuon jälkeen on nämä samat Madeiran hiiret ja perässä Tomin aivopierentää siitä miten ihmiselläkin olisi ollut paljon enemmän kromosomeja 500 vuotta sitten ja siksi "apina/simpanssi" kromosomifuusio on "väärää tiedettä", koska se ei vastaa Tomin harhaisia hatustaan vetämiä kuvitelmia.

        Ei kait tässä voi enää muuta tehdä kuin nauraa. On tuo niin vatipäistä toimintaa.

        "Ei kait tässä voi enää muuta tehdä kuin nauraa. On tuo niin vatipäistä toimintaa."

        No hyvät naurut tässä on kyllä monet kerrat saanut, mutta asialla toki on tuo vakavampikin puoli, ROT kun opettaa niita pilttejä.


    • karimin

      Joka kietää Jumalan, luulee tulevansa viisaaksi,mutta sitä hölmömmäksi he tulevat kaikkine hienoine sanoineen!

    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nykynuoret puhuu nolosti englantia suomen sekaan, hävetkää!

      Kamalan kuuloista touhua. Oltiin ravintolassa ja viereen tuli 4 semmosta 20-25v lasta. Kaikki puhui samaan tyyliin. Nolo
      Maailman menoa
      199
      4700
    2. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      275
      2777
    3. 134
      1717
    4. Luovutetaanko nainen?

      En taida olla sinulle edes hyvän päivän tuttu. Nauratkin pilkallisesti jo selän takana.
      Ikävä
      67
      1411
    5. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      204
      1380
    6. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      84
      1156
    7. Miten olette lähestyneet kiinnostuksen kohdettanne?

      Keskusteluita seuranneena tilanne tuntuu usein olevan sellainen, että palstan anonyymit kaipaajat eivät ole koskaan suor
      Ikävä
      64
      1134
    8. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      75
      1089
    9. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1067
    10. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      76
      1061
    Aihe