Avoin jäähyväiskirje Veikkauksen arvontapeleille.

Lopeta_et_häviä

Monopoliyhtiö Veikkauksen toiminta on viime aikoina mennyt todella hulluksi. Mainonta on paisunut jättimäisiin mittoihin ja on jo päälle käypäisyydessään vailla vertaa.

Alkaa jopa ahdistaa, etenkin kun yhtiön toiminta ei natsaa alkuunkaan siihen kuvaan, mitä se yrittää mainonnan ja markkinoinnin keinoin itsestään antaa. Markkinointi kulut kyllä kasvaa, mutta pelimyynti sakkaa, kun pelaajat kääntävät yksi toisensa jälkeen selkänsä ahneelle monopolifirmalle, joka kyllä lupaa paljon, mutta ei anna mitään.

Veikkaus ei todellakaan ole mikään peliharrastajan palvelutalo, sillä siellä ei kuunnella asiakaskuntaa, heidän palkkojensa maksajaa sillä herkällä korvalla jota nykyaika vaatii.
Miksi Veikkaus on hakenut palveluoppinsa 1960-luvun verotoimistosta? Vastaukseksi ei nyt kelpaa, että valtiovallan toinen verotoimistohan se tavallaan nykymuodossaan on, sillä Veikkaukselta heruvat liikevoitothan on kirjattu valtion tulo ja menoarvioon.

Arvontapeleissä asiakkaat toivovat läpinäkyvyyttä ja tätä läpinäkyvyyttä edusti aluksi pelaajien keskuudessa hyvän vastaanoton saanut joka iltainen televisioitu Kenon palloarvonta.

Vaan mitä tekee Veikkaus? Lisäsää ahneuksissaan aluksi arvontojen määrää. Tulee päivä- ja ilta-arvonta kunkkukertoimin, tai ilman ja kun sekään ei ahneelle riitä, lätkäistään siihen päälle vielä varmuudeksi myöhäisillan arvonta ja pelaajien kiinnostus Kenoon tekee stopin.

Miten tuohon kysynnän hiipumiseen suhtautuu Veikkaus? No nämä peliyhtiön valopäät tekevät täydellisen markkinointi mokan ja päättävät korvata alkuperäisen ilta-arvonnan pallokone arvonnan pallot tietokonearvonnalla. Tämä oli minulle ja monelle muulle entiselle Veikkauksen arvontapeli asiakkaalle liikaa. Lopetimme kokonaan Kenon pelaamisen.

Olen myös lopettamassa Loton pelaamisen, koska Lotto arvonta on pilattu jo ties monennenko kerran.
Se ensimmäinen Loton alamäen alkusykäys menee Kokoomuksen Sanni Grahn Laasosen ansioluetteloon, mutta alamäki vie ja vauhti on siitä alkaen näyttänyt vain kiihtyvän ja siitä kaikki kunnia kuuluu ihan vaan Veikkauksen omalle väelle. Keksikää vaikkapa vielä pari ylimääräistä Lottoon kuulumatonta lisäpeliä pelattavaksi ja arvottavaksi Lotto-pelien arvonnan yhteyteen ja pyöritelkää voittoluokkia, niin se on siinä. Loppu!

57

1422

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hearhearrr

      HYVIN SANOTTU SIELLÄ ETURIVISSÄ!!

    • NänSeMännöö

      Mitä väliä sillä on miten arvonta suorutetaan kunhan se on rehellistä? Tv arvonnasta koituu kustannuksia jotka on pois tuotoista! Eihän nuo pelit ole tarkoitettukkaan pelaajien rikastuttamiseksi vaan ovela tapa ottaa ylimääräiset rahat hölmöltä kansalta ison kirstuun!

      • Juuri niin. Siksi on niin koomista seurata näitä itkijöitä, jotka ovat närkästyneitä, kun eivät olekaan rikastuneet pelaamalla.


      • tekosyitä

        TV-arvonnasta koituvat kustannukset ovat vain Veikkauksen tekosyitä muuttaa arvontoja salamyhkäisempään suuntaan. Arvonta pitää olla reilu tapahtuma. Vertaa nykyistä Keno arvontaa vaikkapa tuohon Viking Loton Norjassa tapahtuvaan arvontaan, niin onhan noissa eroa.
        Suurinta asiakkaan kusetus on Kaikki tai ei mitään pelissä jossa ei todellakaan voittoja jaella. Katsokaa, vertailkaa ja ihmetelkää muutaman vuoden takaisia pelien palautusprosentteja niin huomaatte, että jossain on vikkaa.

        Vetopeleissä, jotka perustuvat asiakkaitten urheilutietämykseen on Veikkauksella tarjottavat kertoimet myös järestään noin 15-20% pinempiä, kuin esim. Unidetin vastaavat. Veikkauksen "rehellisyydestä" ja ahneudesta kertoo myös Veikkauksen harrastama ja kaikessa muussa raahaliikenteessä kielletty pennien pyöristys asiakkailta vedon välittäjälle rahastoitavaksi.
        Joka pienestä vilpistä keksitään, sitä on syytä jatkossa aina epäillä.


      • Anonyymi
        10-14 kirjoitti:

        Juuri niin. Siksi on niin koomista seurata näitä itkijöitä, jotka ovat närkästyneitä, kun eivät olekaan rikastuneet pelaamalla.

        Juu, javeikkauksen omat pikku arpoja tolvanat vetää välistä, kun ovat ensin etukäteen valinneet kaikkien löttöjen ja kenojen numerot itselleen. Välustä vetäjät. Ja bossejen älyttömät palkat, palkkiot bonukset. Niillä olisi suorat arvonnat maksettu teeeveessää.


    • eioikeinei

      Onko nuo arvonnat rehellisiä ja oikeudenmukaisia???? Valtio omistaa Veikkauksen, valtion virkamies (sisäasiainministeriön virallinen valvoja) on sekä valvoja että arpoja ja saa vielä pelatut rivit ennen arvontaa tiedostoihinsa. Tämäkö on ihan oikein vai??? Ja näkeehän sen jo otsallaan, miten voittojen määrä on laskenut kuin kissanhäntä alkuajoista. Jos ei seuraa niin ei huomaa!!

    • fdsdsfsfssdf

      Veikkaus on valtio valtion sisällä ja mafiosojen kaltaista on toimintakin - keille nämä ns voitot päätyy, olisi jollekin MOTIN kaltaiselle uskaliaalle toimittajaryhmälle purtavaa. Ainakin nämä ns arvonnat viikoittain näyttää olevan täynnä ns pelkkää isokenkäistä väkeä.. Veljien rahanjakolaitos tuttaville ja sukulaisille??

      • Esa123Turunen

        Aivan niin on


    • Lotto-Saituri-Keisari

      Minä voitin lotossa viime vuonna 5200€, kun en lotonnut 100€ viikossa.

      • paremmax

        Pikku rahoja mä voitin 52000 ku en hassannu donaa viikossa.


      • hkjgk

        Mä en oo laittanu ku 1 Ye:n


    • Lopettakaa ne epätodennäköiset lotot sekä muut arvontapelit ja siirtykää vedonlyöntiin,Raveihin tai pokeriin tai vaikka vakioveikkaus.

      • Eituuria

        Gambleri1 puhuu asiaa. Tuuripelit on aina pelaajaa vastaan. Vakio ja ravit parempi vaihtoehto.


      • En siirry. Sillä vajaan neljän euron panoksella, minkä käytän lottopeleihin, ei vedonlyöntipeleitä voisi edes sillä pienoisella 1/19 000 000 todennäköisyydellä voisi voittaa miljoonapottia. Ja kun en juurikaan seuraa urheilua, niin minulle vedonlyöntipelit olisivat joka tapauksessa onnenpeliä. Eikä niillä olisi yhtä paljoa viihdearvoakaan.

        Se on kokonaan toinen asia, että nämä valittajat eivät ymmärrä mitään todennäköisyyksistä. Esimerkiksi se ihmettely, että on paljon päävoitottomia kierroksia; totuushan on, että normikierroksella "ei-osumaa" -tuloksen todennäköisyys on lähes kolminkertainen siihen nähden, että edes yksi täysosuma löytyisi (koska 70-75% mahdollisista seitsemän numeron yhdistelmistä on pelaamatta). En ole ihan varma nykyisistä luvuista, mutten erehtyne paljoa, jos väitän, että vasta potin kasvaessa yli 5 M€ (ilman tuplauspelleilyä) lisääntyy pelaaminen niin paljon, että täysosuman löytymisen todennäköisyys on yli 50%.


    • 423

      3,80 viikko on se hyvä tapa pelata. Ei ahista eikä vatuta. Ja ehkä joskus se osuu, luultavasti ei.

    • pitkäveto

      Miten mukamas kannattaa siirtyä vakioon? Olettekos seuranneet kuinka voitot esim. alavoittoluokilla ovat pienentyneet lähes olemattomiksi. Monareiden kertoimet aivan totaalisen romahtaneet. Miksi kannattaisi maksaa enemmän kun me joka tapauksessa pelataan. Esim. Grand prix vakio. Jos saat 16 peliä kiinni, niin muutama euro. Jo pelaamalla pitkävetoa singlenä voittaa saman kuin 16/18 oikein vakiossa. Onkos tuo nyt järkevää? jos pelaat singlenä samat 18 peliä kuin vakiossa, niin voitat tosiaan enemmän kuin 16 oikein keskivertotuloksella.Puhumattakaan vielä alemmista voittoluokista. Ja systeemisi kestää enemmänkin virheitä ja huteja. Järjen käyttö on sallittua!

    • tänkjuu

      Olipa hyvä vinkki, eiku pelaamaan..

    • lottery

      Ruotsi aikoo purkaa valtion pelimonopolinsa mutta aikoo silti laittaa peliyhtiöille 15-20% veron, eli vastedeskin pelaamalla maksaa lisää veroa:
      http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201703312200094918_ul.shtml

      Suomen pelimonopoli Veikkaus Oy varsinkin on vain veroluonteiseen lisämaksamiseen houkutteleva houkutusansa. Yhtä hyvin ihan kaikki verot voisi periä niin että maksamalla veron osallistuu lottery-arvontaan DD

      • dorkan_staili

        Suomen pelimonopoli Veikkaus Oy varsinkin on vain osallistumisesta veloittava.
        Yhtä hyvin voit olla pelaamatta.


      • Rahavirran_suunta
        dorkan_staili kirjoitti:

        Suomen pelimonopoli Veikkaus Oy varsinkin on vain osallistumisesta veloittava.
        Yhtä hyvin voit olla pelaamatta.

        Aivan, juu. Veikkaus Oy on osallistumisesta veloittava, mutta ei osallistumisesta palauttava. DD


      • Anonyymi

        Ruotsissa osataankin kaupallisin menetelmin tehdä oikeasti rahaa, vaikka musiikilla, verraten Suomessa osataan tehedä velkaa ja velan perään aina lisää uutta velkaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ruotsissa osataankin kaupallisin menetelmin tehdä oikeasti rahaa, vaikka musiikilla, verraten Suomessa osataan tehedä velkaa ja velan perään aina lisää uutta velkaa.

        Miten Suomen tätyykin aina hakea lisää lisää lisää velkaa, kuvittelisi itaran Veikkauksenkin puolelta rahasäkin repeävän jo liitoksistaan rahasta.


    • tietääkökukaan

      Ovatko jo playtceh tä hakeneet Suomen monopoliin kuuluvasti 20% payoutti asetuksia. Pitäähän kasinon olla ajantasalla edellisen version kanssa, eli vain joulun aikaan annetaan vähän moukua pelaailille, muutoin vain yksi hirmu voitto jaossa, siis, eh, mainoksen mukaan.

    • juujuujuuu

      x.....joulupukki , äänestys, eduskunta, laki, lotto....eläkekertymä........autovero.

    • AhneusKäyLankeemuksen

      Erittäin hyvä avoin kirje, ahneella on paskanen loppu, toivottavasti tämä pätee myös veikkaukseen, itse teen ainakin ratkaisut siten että pätee.

    • Nnnnkkyyt

      Lopettakaa pelaaminen.arvonnat huijausta kaikki.

    • VeikkausÖverit

      Mitenköhän saisi pelkästään Veikkauksen mainokset blokattua netissä? Ärsyttävää jatkuvaa tyrkytystä.

    • Anonyymi

      Pidämme minuutin hiljaisen hetken.

    • Anonyymi

      Kenoarvonta on hämärää ,tulokset tulevat jostain sama jokeri!?

      • Anonyymi

        Olen samaa mieltä,numerot tulevat "hatusta"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olen samaa mieltä,numerot tulevat "hatusta"

        Numerot tulevat juuri niin kuin veikkaus niiden haluaa tulevan. Siis kokonaiskuvassa ja tilinpäätöksessä.


      • Anonyymi

        Teillä, koko porukalla, on todellakin korvien väissä todella hämärää :))))))


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Teillä, koko porukalla, on todellakin korvien väissä todella hämärää :))))))

        Helppo Sinun, monimiljonäärin, on hymyillä ja pilkata itseäsi köyhempiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helppo Sinun, monimiljonäärin, on hymyillä ja pilkata itseäsi köyhempiä.

        Et voine olla mua köyhempi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et voine olla mua köyhempi!

        Ei kaikkea rikkautta voi eikä kannata mitata rahassa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kaikkea rikkautta voi eikä kannata mitata rahassa.

        Raha on ainoa asia mikä todella merkitsee ja mikä pyörittää kaikkea.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raha on ainoa asia mikä todella merkitsee ja mikä pyörittää kaikkea.

        Samaa mieltä. Pieleen on menty kun rahasta on tullut aikamme epäjumala. Äkkirikastumusen tavoittelu mahd. Pienellä vaivalla on nostettu jalustalle. Kaikki eivät voi onnistua. Lottovoittoja ja ns. Voittajahaastatteluja tehtaillaan myynnin edistämiseksi ja liitossa Veikkauksen kanssa tuntuu olevan mediakenttä kattavasti. Tulee vaikutelma että voittoja tulee kuin sieniä sateella. Lopputulema on karu: selvästi yli 5,5 miljoonaa maamme väestöstä on lottopelien puolesta seuraavan 50 vuoden aikana tasan yhtä köyhiä kuin nytkin... Ellei jopa köyhempiä. Mainos on valetta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä. Pieleen on menty kun rahasta on tullut aikamme epäjumala. Äkkirikastumusen tavoittelu mahd. Pienellä vaivalla on nostettu jalustalle. Kaikki eivät voi onnistua. Lottovoittoja ja ns. Voittajahaastatteluja tehtaillaan myynnin edistämiseksi ja liitossa Veikkauksen kanssa tuntuu olevan mediakenttä kattavasti. Tulee vaikutelma että voittoja tulee kuin sieniä sateella. Lopputulema on karu: selvästi yli 5,5 miljoonaa maamme väestöstä on lottopelien puolesta seuraavan 50 vuoden aikana tasan yhtä köyhiä kuin nytkin... Ellei jopa köyhempiä. Mainos on valetta.

        Ja maamme rikkaista erittäin erittäin pieni osa [jos ollenkaan] koostuu lottovoitosta vaurastuneista. Ja takuulla esim. markka - ajan voittajista osa on menettänyt extra varallisuutensa. Näin on asian laita muutaman kymmenen vuoden päästä nyt mahd. Jotain voittaneiden kohdalla. Oma veikkaukseni on: niistä jotka mahdollisesti jotain voittaa, 3-10 % onnistuu menettämään extra varallisuutensa 40 vuodessa. Plus osa perillisistä mokailee ja omaisuus pirstaloituu myös perinnönjakojen myötä. Itse erittäin vaikeita riippuvuuksia potevana mahdollisesti kuuluisin tuohon reiluun 3 % osuuteen. En tarkoita että köyhyyskään mitään kivaa olisi. Asiat ei ole ihan mustavalkoisia tälle 3 % ihmisistä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ja maamme rikkaista erittäin erittäin pieni osa [jos ollenkaan] koostuu lottovoitosta vaurastuneista. Ja takuulla esim. markka - ajan voittajista osa on menettänyt extra varallisuutensa. Näin on asian laita muutaman kymmenen vuoden päästä nyt mahd. Jotain voittaneiden kohdalla. Oma veikkaukseni on: niistä jotka mahdollisesti jotain voittaa, 3-10 % onnistuu menettämään extra varallisuutensa 40 vuodessa. Plus osa perillisistä mokailee ja omaisuus pirstaloituu myös perinnönjakojen myötä. Itse erittäin vaikeita riippuvuuksia potevana mahdollisesti kuuluisin tuohon reiluun 3 % osuuteen. En tarkoita että köyhyyskään mitään kivaa olisi. Asiat ei ole ihan mustavalkoisia tälle 3 % ihmisistä.

        Kuten itsekin myönnät yli 95 % ihmisistä lottovoitto toisi pelkkää parannusta elämään. Siispä anna muiden voittaa ja nauttia voitosta. Ihan turhaan saarnaat pelaamisen lopettamisesta. Emme lopeta!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Samaa mieltä. Pieleen on menty kun rahasta on tullut aikamme epäjumala. Äkkirikastumusen tavoittelu mahd. Pienellä vaivalla on nostettu jalustalle. Kaikki eivät voi onnistua. Lottovoittoja ja ns. Voittajahaastatteluja tehtaillaan myynnin edistämiseksi ja liitossa Veikkauksen kanssa tuntuu olevan mediakenttä kattavasti. Tulee vaikutelma että voittoja tulee kuin sieniä sateella. Lopputulema on karu: selvästi yli 5,5 miljoonaa maamme väestöstä on lottopelien puolesta seuraavan 50 vuoden aikana tasan yhtä köyhiä kuin nytkin... Ellei jopa köyhempiä. Mainos on valetta.

        Sinä köyhdyt. Me muut vaurastumme! Ottaako päähän?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuten itsekin myönnät yli 95 % ihmisistä lottovoitto toisi pelkkää parannusta elämään. Siispä anna muiden voittaa ja nauttia voitosta. Ihan turhaan saarnaat pelaamisen lopettamisesta. Emme lopeta!

        Töykeä tyyli. Mihin pyrit? Oletko itse Veikkauksen ja median uhri...? Kyllä äkillinen rahan paljous voi tuoda katkeruutta, kateutta ja kaunaa esim. Sukuun. Jos mahd. Voitot osuu valmiiksi ahneille pihimyksille! Joiden silti pitää saada omat perintönsä sentin tarkkuudella himaan eikä voi tulla vastaan yhtään köyhempien sisarusten kanssa tms.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sinä köyhdyt. Me muut vaurastumme! Ottaako päähän?

        Miksi pitää kirjoitella halventavaan sävyyn?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi pitää kirjoitella halventavaan sävyyn?

        Suoli palstalla iso osa puhuu pelkkää puppua hu vikseen


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei kaikkea rikkautta voi eikä kannata mitata rahassa.

        Kun olet köyhä niin asut savimajassa ja näet nälkää. Kun olet rikas saat kaiken mitä haluat.. Siinä kaikki mitä ihmisen tarvitsee elämästä tietää.


    • Anonyymi

      Kätevää ja kyseenalaista mainostaa Viking lottoa viikkoja 25-31 miljoonan euron päävoitolla, jättää päävoitto jakamatta päivää ennen tiedossa olleita sääntömuutoksia jotka nostavat rivihintaa ja laskevat päävoiton 25 miljoonaan.
      Koko tämån viikon on kyseisen pelin tv mainoksia tuutattu 31 miljoonaa mainostamalla.
      Isoimpia voittoja ei jaettu lainkaan ja nyt potti onkin laskenut 25 miljoonaan sekä rivihinta nostettu.
      Tätä voi sitten pitää jakamatta vaikka koko kesän ja rahaa ropisee peliyhtiöille.

      Sinänsä tuttua, aikaisemmin loton 10 viikon kestolottoa mainostettiin tietyllä maksimipotilla. Kun monet haksahtivat ostamaan tämän 10 vkon kestoloton, laskettiin päävoittoa 200 000 eurolla.

      • Anonyymi

        Itseasiassa Loton päävoittoa laskettiin ennalta ilmoittamatta 1,5 miljoonasta 1,2 miljoonaan euroon.
        Asiasta laitettiin palautetta peliyhtiölle, jolta tuli 'alentuvalla asenteella' väsätty vastine, jossa väitettiin päävoiton olleen 1,4 miljoonaa ja asiakasta suurinpiiertein vietiin kölin alta.
        Toivonmukaan kyseisen mieshenkilön ura tässä yhtiössä on päätetty tai päättynyt yt neuvottelujen jälkeen tai muusta syystä.


    • Anonyymi

      "Itseasiassa Loton päävoittoa laskettiin ennalta ilmoittamatta 1,5 miljoonasta 1,2 miljoonaan euroon."

      No voe tokkiisa, tuo päätöshän tehtiin tietenkin "pelaajien toiveesta".

      • Anonyymi

        Liittykää lopettajiin! Itsekin oon lopettanut Veikkauksen rahapeleihin osallistumisen. Oon säästänyt suunnilleen sen summan, jonka ennen peleihin käytin. Voittoja ei nimittäin tullut juuri mitään. Käytännöllisesti katsoen menetin jokaisen pelaamani euron / markan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Liittykää lopettajiin! Itsekin oon lopettanut Veikkauksen rahapeleihin osallistumisen. Oon säästänyt suunnilleen sen summan, jonka ennen peleihin käytin. Voittoja ei nimittäin tullut juuri mitään. Käytännöllisesti katsoen menetin jokaisen pelaamani euron / markan.

        Miksi ihmiset jaksaa pelata pelejä vuodesta toiseen häviten kaikki niihin tuhlaamansa rahat. Ja sitten Moraalisessa krapulassa kun rahat katoaa taivaan tuuliin... Niin mitä tehdään: no tietysti syytetään Veikkaus-firmaa huijauksesta. Haaveilua - pettymystä vuodesta toiseen ja Veikkauksen korruptiokerho kerää potit ja bonukset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi ihmiset jaksaa pelata pelejä vuodesta toiseen häviten kaikki niihin tuhlaamansa rahat. Ja sitten Moraalisessa krapulassa kun rahat katoaa taivaan tuuliin... Niin mitä tehdään: no tietysti syytetään Veikkaus-firmaa huijauksesta. Haaveilua - pettymystä vuodesta toiseen ja Veikkauksen korruptiokerho kerää potit ja bonukset.

        Etkö nyt itse nimenomaan viimeisessä lauseessa anna ymmärtää, että Veikkausvoittoja ei ole vaan ne menee Hyvä veli - tyyliin pienelle sisäpiirille taloudellisten väärinkäytösten hengessä. Kuin poliitikko joka samassa lauseessa saa sisällytettyä "kyllä" ja "ei" - mielipiteet jostain asiasta. Moderoi ihtiäs, jos ymmärrät termin merkityksen...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö nyt itse nimenomaan viimeisessä lauseessa anna ymmärtää, että Veikkausvoittoja ei ole vaan ne menee Hyvä veli - tyyliin pienelle sisäpiirille taloudellisten väärinkäytösten hengessä. Kuin poliitikko joka samassa lauseessa saa sisällytettyä "kyllä" ja "ei" - mielipiteet jostain asiasta. Moderoi ihtiäs, jos ymmärrät termin merkityksen...

        Voitte kinastella maailman tappiin asti kannattaako pelata ja huijaako joku. Tuskin huijaa Veikkaus kun ei se lupaa varmoja voittoja. Selvästi ilmoittaa: Lotossa liki 19 miljoonaa riviä. Ja yks ainoo tuo päävoiton.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voitte kinastella maailman tappiin asti kannattaako pelata ja huijaako joku. Tuskin huijaa Veikkaus kun ei se lupaa varmoja voittoja. Selvästi ilmoittaa: Lotossa liki 19 miljoonaa riviä. Ja yks ainoo tuo päävoiton.

        Ei kannata pelata. Selviö. Huijaako joku? Mahdotonta sanoa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Voitte kinastella maailman tappiin asti kannattaako pelata ja huijaako joku. Tuskin huijaa Veikkaus kun ei se lupaa varmoja voittoja. Selvästi ilmoittaa: Lotossa liki 19 miljoonaa riviä. Ja yks ainoo tuo päävoiton.

        Niin, kyllä ja sen päälle se että rahapeli yhtiöt aina vahtii ensin oman edun. Todennäköisyys on se mukava yleinen sumutin kaiken päälle. Mitä jos veikkaus rupeaisi kaatumaan, koska " todenäköisyys" sanoo näin, miten on? Kaatuuko veikkaus ja edun saaja poliitikot koska näin surkeasti pääsi käymään....


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niin, kyllä ja sen päälle se että rahapeli yhtiöt aina vahtii ensin oman edun. Todennäköisyys on se mukava yleinen sumutin kaiken päälle. Mitä jos veikkaus rupeaisi kaatumaan, koska " todenäköisyys" sanoo näin, miten on? Kaatuuko veikkaus ja edun saaja poliitikot koska näin surkeasti pääsi käymään....

        Saisi kaatua. Kyllä valtiolla on muutkin konstit kerätä veroja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saisi kaatua. Kyllä valtiolla on muutkin konstit kerätä veroja.

        Se ei pitkälle riitä jos me [Suomi kaksnelosessa tätä palstaa seuraavat] lopetamme Veikkauksen tukemisen. Tuskin kovinkaan monta kymmentä tuhatta seuraajaa on näillä keskusteluketjuilla. Mutta pelaamisen lopettaminen on yksi parhaita päätöksiäni.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Se ei pitkälle riitä jos me [Suomi kaksnelosessa tätä palstaa seuraavat] lopetamme Veikkauksen tukemisen. Tuskin kovinkaan monta kymmentä tuhatta seuraajaa on näillä keskusteluketjuilla. Mutta pelaamisen lopettaminen on yksi parhaita päätöksiäni.

        Aloittaa voi vain kerran [pelaamisen]. Sama pätee lopettamiseen. Mistäs tiät ootko jo lopettanut vai vieläkö retkahdat.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aloittaa voi vain kerran [pelaamisen]. Sama pätee lopettamiseen. Mistäs tiät ootko jo lopettanut vai vieläkö retkahdat.

        Eihän sitä mistään 100 % varmuudella voikaan tietää. Samahan se on tupakoinnin lopettamisessa: miksi puhua vain lakosta, jonka mieltää määräaikaisena. Lopettaminen on LÄHTÖKOHTAISESTI jotain muuta. En enää halua menettää rahojani Veikkauksen peleihin. Siksi lopetin. Pelaamisessa ei kerta kaikkiaan ole mitään jota kaipaisin enää.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      50
      5035
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3307
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1442
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1285
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      990
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      898
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      258
      800
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      738
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe