No hyi ..ttu!

HyiHyiHyi

Että pystyy "ihminen" olemaan vastenmielinen. Täysi sekopää ja valehtelija. Ihan oksettaa ja aiheuttaa fyysistä pahoinvointia, että TUOLLAISIAKIN on oikeasti olemassa! Pelkkä kasa haisevaa ..skaa se on. Ei mitään muuta.

7

452

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Ykköseltäkakkoselle

   No mitä nyt kerto? Mikä oli syy ettei pääse tällä kertaa? Vai kertoiko taas uskomattoman tarinan minusta? Tiedän sen vedättävän sua edelleen. On se muuten aika sika kun ajattelee mitä touhuaa. Et ikinä uskoisi mitä sinusta kertoo!

   • HyiHyiHyi

    Tässä ei todellakaan ole mistään pettävistä puolisoista yms. kyse, vaan ihan muunlaisista asioista.


  • latamoonsiitä

   Kuvailit taas kerran hyvin itseäsi pakko-oireinen kanttura! 😁

  • jkdldk

   meneekö naiselle vai miehelle?

   • HyiHyiHyi

    Väliäkö sillä? Sanotaan nyt sen verran, että molemmat edustetaan samaa sukupuolta, mutta mistään homo- tai lesbo -jutusta ei myöskään ole kyse. Kyse asioista, mitä on laissa määritelty, mutta tämä saatanan sekopää joka on itsensä nostanut muiden yläpuolelle, kuvittelee ettei lait ja säännöt häntä koske... Että ei voi muuta kuin ihmetellä, miten asemassa, jossa ehkä kannattaisi olla "kiinnostunut" omasta maineestaan, ihminen onkin täysin epärehellinen paska. No sitä niittää mitä kylvää. Ennemmin tai myöhemmin. Jos ei minun kohdalla, niin joskus tulevaisuudessa varmasti jonkun muun kohdalla. Ei ne kaikki paskakikkareetkaan porskuta loputtomiin, eikä tämä vittupää ole kuitenkaan niin suuri tekijä, ettei joku vielä isompi tule joskus vastaan. Joku joka pistää tämän ihmispaskan maksamaan oikein viimeisen päälle. Ja maksamisessa rahasta kyse, ei mistään metaforista. Vielä se tulee seinä vastaan tällekin ihmispaskalle. Ja edelleen - hyi saatana, mihin ihmiskunnan kuonaan sitä voikin törmätä. Huh, huh...


  • hyihyivaan

   Minkä vuoksi sinun piti erikseen oikein mainita ettei kyse mistään seksuaalisuuteen liittyvistä jutuista. Mistä on oikein kyse? Miksi pelkäät anonyymillä palstalla niin paljon ettet voi sanoa suoraan mistä kyse.

   • HyiHyiHyi

    Siksi "piti ihan erikseen mainita", kun heti ensimmäisessä kommentissa kuviteltiin olevan jotain seksiin liittyvää kyseessä. Ihmiset kun ei osaa ajatella koskaan muuta, kuin vain nussimista. Mitä tahansa kirjoittaa minne tahansa, aina siihen tulee joku kyselemään "oliko mun mies/vaimo?" -tyylistä, tai "meneekö miehelle vai naiselle?". Aina luullaan, että kaikki liittyy parisuhteisiin, pettämisiin ja jättämisiin - ihan kuin ei mitään muunlaisia ihmissuhteita tai asioita olisi olemassakaan.

    Anonyymi palsta on juuri oikea paikka kirjoittaa tästä asiasta, kun vituttaa. Eikä ole mitään tarvetta ja syytä kertoa sen tarkemmin mistä kyse - kuin että valehtelevasta toisia hyväksikäyttävästä lakia rikkoneesta epärehellisestä ihmisperseestä. Jos et mielestäsi ole sellainen, niin asiahan ei kai sinua kosketa.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   161
   2317
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   125
   1774
  3. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   97
   1657
  4. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   99
   1505
  5. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1342
  6. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   226
   1331
  7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   58
   1293
  8. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   212
   1247
  9. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   99
   1141
  10. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

   "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
   Maailman menoa
   252
   986
  Aihe