Aihe

Delirium ja katkolle

Voimatonjayksin

Onko kellään kokemuksia deliriumista..Eräs läheiseni sai ko.homman ja oli harhainen.Kun itse tajusi tilanteen,lähti lääkäriin ja sieltä katkolle ainakin pariksi viikoksi.Miten suhtautua häneen jatkossa..Elämä ilman alkoa alkaa katkon jälkeen sen päätin.Miten muuten olla tukena?

3

137

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • senkokenut

   Hyvä kun tajusi itse hakeutua hoitoon. Jos delirium olisi edennyt psykoosin asteelle, niin tilanne olisi voinut muuttua todella vaikeaksi, niin harhoissa olevalle itselleen, kuin sitä läheltä seuraaville.
   Joskus pahaksi äityneellä deliriumilla voi olla tervehdyttävä vaikutus, monet sen harhaisen helvetin läpikäyneet ovat raitistuneet pysyvästi.

  • DRR1

   Pari kertaa ollut delirium päällä. Vaatii aina sairaala reissun. Ensimmäisellä kerralla meni psykoosiin kun en tajunnut mennä lääkäriin. Sairaalassa antavat sellaiset napit että nukut varmasti. Parissa päivässä oireet häviää kunnolla nukutun yön jälkeen.

  • Enolerobotti123

   Joillekin jotka ovat juoneet aivonsa tarpeeksi lahoiksi niin delirium saattaa kestää loppuelämän. Siellä suljetulla on sitten hauskaa viettää laatuaikaa mielikuvitus olentojen parissa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   203
   16130
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5746