KÖYHÄT! ÄLÄ ÄÄNESTÄ!

mätähallitus

ÄLKÄÄ ÄÄNESTÄKÖ!
KÖYHIEN OLOSUHTEET OVAT VUOSIEN AIKANA PAHENTUNEET SUURESTI!
Itse äänistin yli 25 vuotta,kunnes tajusin,että äänestäminen on ollut aina turhaa.
Joten lopetin vuosia sit äänestämisen hallitusten ainaiseen valehtelun takia ja että heikensi eläkeläisten ja köyhien toimentuloa lisää!
Hallitus on erittäin röyhkeätä ja itsekäitä!

22

232

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jojovain

   meinaatko että asiat paranee vaikenemalla ja sillä että ei edes koeta vaikuttaa asioiden kulkuun? Mahtaisiko tuo toimitapa olla vihreän valon näyttöä ?

   • ÄläOleMasokisti

    Taas joku kokoomustrolli yrittää saada tavallisia ihmisiä jättämään äänestämättä.

    Äänestämättömyys ei ole vaihtoehto tai järkevä kannanotto!

    Jos äänestät, estät muutoksen - Nimittäin uusliberalistiglobalistien New World Order uuden maailmanjärjestyksen johon olemme siirtymässä 10%:n vähemmistön rahaeliitin etuja ajavien politiikalla. Porvarihan äänestää aina lisäetujen takia joita keskokoomus heille lobbaa.

    Muista että äänestämättömyys on ääni keskokoomuksen EKokoomuspolitiikalle joka tuhoaa Suomen hyvinvointivaltion, sopimusyhteiskunnan ja työehtojärjestelmän, kyykyttää köyhiä, työttömiä, pienituloisia, matalapalkkaisia, opiskelijoita, vammaisia, pitkäaikaissairaita, pieneläkeläisiä, yksinhuoltajaperheitä, lapsiperheitä ym. tavallisia ihmisiä. Lisäksi se yhtiöittää, yksityistää ja myy kansallisomaisuutemme-varallisuutemme ulkomaisille veroparatiisiyhtiöille.

    Muista että rahaeliitin riistäjä nauraa päin naamaasi kun annat äänesi heille jättämällä äänestämättä. Vähemmistö saa enemmistöltä äänet ja vallan edistää omia etujaan ja omaa kyltymätöntä narsistista ahneuttaan.

    Äänestä siis henkesi edestä!


  • pitäääänestää

   Just se on niin, että kun köyhät EI äänestä, niin hiiret hypii pöydällä!!!!!!

  • köyhä.äänestää.rikasta

   rikkaat hoitavat sitten maan asiat teidänkin puolesta. #trsk#.. :D

  • älä_ole_tyhmä

   Jos jättää äänestämättä, antaa tavallaan oman äänen muiden käytettäväksi, koska muiden äänien painoarvo suurenee. Tyhmintä mitä voi tehdä, on jättää äänestämättä.

   • se_on_juuri_noin

    Tästä hyötyy yleensä Kokoomus. Köhyät kun eivät äänestäisi Kokoomusta ja kun heidän äänensä eivät mene muille puolueille, niin porvaripuolue Kokoomus hyötyy.


  • en...tunne

   Kuka se KÖYHÄT on jonka ei pidä äänestää?

  • enäänestä

   Onhan se äänestämättä jättäminenkin kannanotto? Jos ei ole ketä äänestää, niin miksi äänestää itseään vastaan tai äänestää jotain vain sen takia kun sanotaan että "pitäähän sitä äänestää" ja lässyn lässyn? Eletäänkö nykyään valheellisessa ilmapiirissä, politikot valehtelee, valtamedia valehtelee, valton virkamiehet valehtelee, työpaikan pomo valehtelee, puoliso valehtelee, jopa kaveri valehtelee...? Ainahan suunta on ollut se, että jos pitää säästää, niin aina se otetaan vähävaraisimmilta tai työläisiltä, työläisiltä, jotka loppupelissä pitää tätä yhteiskuntaa pystyssä, mutta kiitokseksi saavat raippaa tai opiskelijoilta, nuorilta, jotka ovat maan tulevaisuus? Tai vanhuksilta, jotka ovat rakentaneet tätä maata ja maksaneet ikänsä veroja, nyt makaavat pahimmassa tapauksessa jossain omissa paskoissaan kun eivät saa tarpeeksi apua? Sitten kohdennetaan varoja johonkin, mistä ei ole hyötyä eikä tule olemaan hyötyä koskaan kuten nykyinen maahanmuutto?

   • EdesHiemanSelkärankaa

    Ei ole kannanotto vaan idioottimaista tyhmyyttä ja ääni niille jotka ovat sinulle kaikkein haitallisimpia. Kyllä pitää omaa tahtoa sen verran riittää että jaksaa raahustaa sinne vaalipaikalle itsensä ja muiden takia. Ei saa olla niin laiska ja saamaton. Jos ei ole hyvää vaihtoehtoa niin äänestä pahimman vaihtoehdon vastapuoluetta. Fakta on että esim. Kokoomuksen, kepun ja RKP:n kannattajat äänestävät lähes aina, koska porvarihallitus tai porvaripuolue päähallituspuolueena lobbaa hyväosaisille lisäetuja köyhiä kyykyttämällä. Näin porvarien suuhteellinen kannatus vaaleissa kasvaa koska ne joiden todella pitäisi äänestää jättävät äänestämättä pääosin laiskuuttaan.


   • PahinVaihtoehto
    EdesHiemanSelkärankaa kirjoitti:

    Ei ole kannanotto vaan idioottimaista tyhmyyttä ja ääni niille jotka ovat sinulle kaikkein haitallisimpia. Kyllä pitää omaa tahtoa sen verran riittää että jaksaa raahustaa sinne vaalipaikalle itsensä ja muiden takia. Ei saa olla niin laiska ja saamaton. Jos ei ole hyvää vaihtoehtoa niin äänestä pahimman vaihtoehdon vastapuoluetta. Fakta on että esim. Kokoomuksen, kepun ja RKP:n kannattajat äänestävät lähes aina, koska porvarihallitus tai porvaripuolue päähallituspuolueena lobbaa hyväosaisille lisäetuja köyhiä kyykyttämällä. Näin porvarien suuhteellinen kannatus vaaleissa kasvaa koska ne joiden todella pitäisi äänestää jättävät äänestämättä pääosin laiskuuttaan.

    Äänestämättömyys ei ole kannanotto vaan idioottimaista tyhmyyttä ja ääni niille jotka ovat sinulle kaikkein haitallisimpia. Kyllä pitää omaa tahtoa ja selkärankaa sen verran olla että jaksaa raahustaa sinne vaalipaikalle itsensä ja muiden takia. Ei saa olla niin laiska ja saamaton sadomasokisti. Jos ei ole hyvää vaihtoehtoa niin äänestä pahimman vaihtoehdon vastapuoluetta.

    Fakta on että esim. Kokoomuksen, Kepun ja RKP:n kannattajat äänestävät lähes aina, koska porvarihallitus tai oma porvaripuolue päähallituspuolueena lobbaa hyväosaisille lisäetuja köyhiä kyykyttämällä. Näin porvarien suuhteellinen kannatus vaaleissa kasvaa, koska ne joiden todella pitäisi äänestää jättävät äänestämättä pääosin laiskuuttaan.

    Mikä ihme siinä muuten on että ihmiset äänestävät rikkaiden ihmisten asioita ajavaa Kokoomusta? Kenties minäkin jos tulot olisi yli 6.000 eur/kk ja muista välittämättä haluisin vain itselle lisäetuja, mutta kun on tällainen tavallinen, rehellinen ja empaattinen duunari, niin ei tulisi mielenkään.

    Äänestämättä jättäminen on sama kuin antaisi äänensä Kokoomukselle. Kaikkein ahkerimmat äänestäjät löytyvät porvareista ja meno on nyt sen mukaista.

    He jotka jättävät äänestämättä eivät todennäköisesti äänestäisi Kokoomusta. On Kokoomuksen edun mukaista että "köyhät" ja "luuserit" jättävät äänestämättä. Kokoomus ajaa rikkaiden asioita joten "köyhät" tekevät itselleen karhunpalveluksen kun eivät äänestä.

    Mitä enemmän kokoomus siis kepittää köyhiä ja pienituloisia hallituksessa sitä suurempi osa näistä jättää kokonaan äänestämättä "vastalauseena" politiikalle, ja sitä suuremman kannatuksen kokoomus saa vaaleissa ja sitä suuremmalla painoarvolla se voi kepittää köyhiä ja pienituloisia, joista taas suurempi osa jättää äänestämättä.
    Näin 10%:n rahaeliitin ja varakkaiden etuja lobbaava vähemmistö päättää Suomen ja suomalaisten asioista. Katkaise tämä tuhon kierre.

    Kokoomus kiittää varmasti hiljaisesti kaikkia heitä jotka eivät äänestä.


  • Äänestäkää

   Äänestämättä jättäminen on sama kuin antaisi äänensä Kokoomukselle. Kaikkein ahkerimmat äänestäjät löytyvät porvareista ja meno on nyt sen mukaista.

   • Kyykyttäjät

    ÄÄni myös menee vihervasemmistolle.


   • takuuvarma-tieto
    Kyykyttäjät kirjoitti:

    ÄÄni myös menee vihervasemmistolle.

    Ei mene. He jotka jättävät äänestämättä eikät todennäköisesti äänestäisi Kokoomusta. On Kokoomuksen edun mukaista että "köyhät" ja "luuserit" jättävät äänestämättä. Kokoomus ajaa rikkaiden asioita joten "köytät" tekevät itselleen karhunpalveluksen kun eivät äänestä.

    Kokoomus kiittää varmasti hiljaisesti kaikkia heitä jotka eivät äänestä.


  • kusetusko

   Tosin kun kukaan ei äänestä herää kysmys moniko tollo istuu eduskunnassa? Siinäpä sitä olisi jopa tosi teeveen paikka mitä se "kansanedustaja".......

   • heheheheeee

    Nyt on kuntavaalit, ei eduskuntavaalit. Nyt valitaan oman kaupungin/kunnan päättäjät. Luulisi kaikkia kiinnostavan miten oman kunnan asioita hoidetaan.


  • hyvä..meille

   Kokoomus kiittää äänestämättä jättämisestä. Iso kiitos.

   • kusetusko

    Aivan ei tarvitse ihmetellä et kusessa ollaan, nyt voisi lainata erästä kokoomustolloa et aivan fantastista????


  • idiokratia

   On jotenkin huvittavaa että ketjun aloittajan kaltaiset henkilöt jotka ovat yli 20 vuotta äänestäneet jotain helvetin Sipilöitä ja Lipposia siksi koska "telkkari sanoi että ne on niitä varrrrmoja läpimenijöitä" heittävät nyt hanskat tiskiin kun oma tyhmyys alkoi maistumaan paskalta.

   Nytkin sinulla on internet käytössäsi ja pystyisit hyvinkin etsimään niiden kaikkein tunnetuimpien ehdokkaiden joukosta niitä vähemmän esillä olevia ehdokkaita ja antaa niille äänesi.

   Monet jotka ruikuttavat äänestämisen turhuudesta ovat juuri niitä samoja jotka ovat aina antaneet äänensä lähinnä jollekin kuuluisalle varrrrmalle läpimenijälle jotka vähät välittää oman kansansa hyvinvoinnista.

   Monella kun on sellainen päähänpinttymä että pieniä ehdokkaita ei kannata äänestää, oli ne sitten kuinka hyviä tahansa, kun ei niitä muutkaan idiootti-äänestäjät äänestä. "Sit menee oma ääni iha hukkaan ku ei oo mukana voittajien joukossa, nyyh." Kun kaikki kitisijät ajattelevat näin, niin lieneekö mikään ihme ettei meno politiikassa muutu koskaan ja aina samat kusipäät johtaa meitä yhä syvemmälle suohon.

   Suomalaiset köyhät ovat ansainneet kohtalonsa. Valinnan avaimet kun ovat teidän käsissänne olleet aina ihan alusta asti. Aivot teiltä tosin puuttuvat, mutta juuri siitä syystä kiero eliittimme suosiikin tätä meidän demokratiaamme. ;-)

   • uutta_verta_tilalle

    Itse annoin ääneni täysin uudelle kaverille. En halua että sama paska jatkuu. Rahojen tuhlaaminen hyysäykseen on loputtava.


  • EnÄänestä

   Aloittaja puhuu asiaa. Joka ikinen kerta aina vaalien alla jalkaantuvat ehdokkat äänestäjien pariin valehtelemaan, että minua kun äänestät, niin laitetaan välittömästi köyhien, sairaiden ja heikompi osaisten asiat kerralla kuntoon.
   Luvataan rahaa, hoitoa, huolenpitoa ja kaikkea mahdollista hyvää.
   Kuinkas sitten käykään, köyhien, sairaiden ja heikompi osaisten hyvinvointia leikataan ja mitään vaalilupauksia ei pidetä.
   Nytkin leikattiin kansaneläkkeitä ja tukia, vaikka elinkustannus indeksi on nousuut.
   Samaan aikaan nostettiin ehdokkaiden vaalipalkkioita ja seuraavaksi nostetaan kansanedustajien palkkoja, jota perustellaan elinkustannus indeksin nousuna, vaikka kansanedustajien kaikki elinkustanus kulut korvataan veronmaksajien rahoista.

   • bisnes.bisnes

    Eliitti ottaa köyhiltä ja antaa rikkaille. Näin se maailma pyörii. Köyhät kyykkyyn.


  • kyllästynyt_

   Olen äänästänyt elämän aikana heikompien puolesta.
   Joten selvät säveleet oli ketä äänistin.
   Vaikka yksi ihminen löytysikin,mut ei päätä puoluen asioita tai muuta asioita.
   Eli ei ole ollut puolueta,johon uskosin enää. Ja äänestämisen jättäminen on myös kannan ottoni ja piste.
   Etenkin nyt,kun katsoo ketkä taas melskavat kaupunkien/kuntien asioita.
   Kiitos,jokaiselle mielipiteistä ja kirjoituksista.

   Aloittaja itse

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   5563
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   397
   4314
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   1711
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1231
  Aihe