Ketä vastaan Helenius

Niinku tappelee? puolitoista kk aikaa toukokuuhun ja mitään ei kuulu?
Vähintään pitää jo olla jo Whyte tai Chisora tai tms.
Ilmianna
Jaa

16 Vastausta


Ketä vaan Albanialaista taksikuskia vastaan. Ainoa ehto on se, että ei saa olla hyvä nyrkkeilyssä. Haku on käynnissä. Muovisapelit on jo teroitettu tulossa on jäätävä, sykähdyttävä urheilutapahtuma.
Ilmianna
Jaa
Jännitys tiivistyy tiivistymistään Ahvenanmaan urheilupyhätön uumenissa kun Pohjolan Painajainen hikisenä timmiksi treenatussa vartalossaan lihakset väristen odottelee irtipääsyä. Maailman parhaat amatöörijuniorijalkapallovalmentajat viimeistelevät urhon kuntoa ja yrittävät päästä kärryille mistä siinä nyrkkeilyssä oikeastaan onkaan kysymys.

Baltian taksikuskien keskuudessa tehtävä arvonta Suomen reissusta ratkeaa näinä päivinä. Mukava reissu tiedossa, hotelliaamiainen ja kaikki. Ja lauttamatka kahteen suuntaan.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kysymyksiä herättää lähinnä se, onko Robben maailman kovalyöntisin oikea käsi, jo liian kova? Sipseillä hankittu urheilullisuus yhdistettynä kasvaneeseen massaan aiheuttaa suunnattoman ylipainovoiman.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mites naiset Eikö ne saa painajaisia kun tuo vikatesmies tulee kehään?
Saatikka lapset?
Ilmianna
Jaa
Katsomoon ei lasketa alle 2 promillen jurrissa ja kehään tarvitaankin 3 promillea. Sellaiset on turvarajat tuohon matsiin. Mestari itse luottaa saavansa vaaditun kisakunnon tuhdilla kiljulla.
Ilmianna
Jaa
Koko urheilua seuraava maailma värisee jännityksestä vuosisadan urheilutrillerin odotuksen huumassa. Maailman silmäätekevät nyrkkeilyagentit varailevat ringside-paikkoja maksaen eturivin näköalaistuimista tähtitieteellisiä summia. Seurapiirien kerma vaeltaa Suomeen kokemaan once in a lifetime-taistelun ennennäkemätöntä elämystä.

Ahvenanmaa nousuun!
Ilmianna
Jaa
Laji kun laji toteaa koutsi maarianhaminan keskuskoulun pommisuojaan perustetussa valmennuskeskuksessa, mikä siinä nyrkkeilyssä muka niin erilaista on. Kun on kerran nähnyt osaa tehdä ja kun on kerran tehnyt osaa valmentaa. Den här är min valmennusfilosofia.

Koutsin mukaan Boxing.com-ranking sivuilla on selkeästi joku ohjelmistovirhe kun ei Nightmarea näy missään. Senkin hän voi ohimennen korjata. On ennenkin Windowseja kavereille asennellut. Kerran jopa vittuillakseen Windows kympin.
Ilmianna
Jaa
On oikeastaan aivan sama kuka sieltä tulee - vain hopeaa on jaossa. Niin kauan ainakin kunhan vastustaja ei ole:

- alle 40-vuotias
- voittanut viimeisiä otteluita
- yritä voittaa kyseistä ottelua

Näillä eväillä ja reunaehdoilla melkein kaikki käy. Turpaan tulee ja nyrkkeily saa mukavasti lisää nostetta.
Ilmianna
Jaa
Vaikka Sergeillä onkin hyvä, vaikkakin pimeä, työ entisen kombinaatin makkaratehtaalla luxusmatka Suomeen houkuttaa. Taksinkuljettajaveljen nimipäivälahjaksi antama arpajaisvoitto tuntui aluksi rasitteelta.

Kuljetuspuolelta manageriksi ja kulmamieheksi mukaan houkuteltu Vasilijev vaatii kuitenkin omaa huonetta Hotelli Helgasta, mikä voi olla vaikea toteuttaa 2000 ottelupalkkiolla. Oliko se euroja vai ruplia? Perkele pitää muistaa ottaa selvää.

Sortsit pitäis varmaan jostain hommata ja hieno stagenimi kun Nightmarellakin on. Hanskat sentään järjestäjä fixaa mikä on onni kun omat tuli myytyä 3 vuotta sitten kun Sergei lopetti kuntonyrkkeilyn.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Niin. Painajaisen valmennustiimille on jo kerran sattunut kömmähdys vastustajan hanskojen kanssa. Joku ranskalainen tuli otteluun hanskoissa joissa oli liikaa ns. kippiä. Kaiken lisäksi ranskis oli oikea nyrkkeilijä. Onneksi Robbe ei muista miten silloin kävi. Nyt olisi tiimin pidettävä huoli, että poikamme Ahvenanmaalta ei joudu uudestaan oikeaan nyrkkeilyotteluun. Muuten Sergei on selvästi taas uusi askel kohti mestaruusvyötä, kunhan se nyt ei vaan osais nyrkkeillä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Joku dementikko tuodaan sen kanssa kiehnäämään..ei tule sitten vammoja kun ei pysty enää lyömään eikä liikkumaan.. Sääliksi käy. Ei kai kukaan enää noiden touhuista suostu mitään maksamaan...?
Ilmianna
Jaa
Suurottelun promokuvia varten Ahvenanmaan koulukuvauksista tauolla oleva kamerataiteilija on valinnut taustaksi jykevän rantakalliomaiseman joka metaforisesti kuvaa Nightmaren yli-inhimillisen kovia ominaisuuksia.

Kuvissa Nightmaren ilkeä irvistys on kuin kalmanhajuinen löyhähdys tuhoa niittävää kuolemaa ja eteen nostetut nyrkit huokuvat tuhovoimaa. Kuviin eksyneet lampaanpoikaset tuovat oman inhimillisen piirteensä muuten niin totaalisen raakaan imagoon. Tästä on nallekarhu kaukana.

Onneksi kuvat saa aika nopeasti netistä Ifocolorilta. Ja halvalla. Otetaan kymppikuvia mattana. Sponssorina toimiva Adlons Pizzeria&Sportsbar lupasi maksaa.
Ilmianna
Jaa
Painajainen on nähty Linnanmäen porttien takana odottamassa karnevaalikeitaan ja onnenpyörän aukeamista. Onnepyörässä kun on pääpalkintoina aivan satumaisen jättimäisen kokoisia Taffelin pusseja, joita ei muualta saa. Meinaa kuulemma satsata kaikki sossurahansa onnenpyörän pyörittämiseen ja jos ei sittenkään onnistu niin lupasi repiä pään irti lohdutuspalkinnoksi saatavalta pehmonallelta. On se hurja.
Ilmianna
Jaa
Chisora on valmis haaste lähetty 27.5 olisi ottelu helgen väki vielä miettii että mitä tehdä eli pelko on kova sillä chisora ei olekaan bussi kuski kuten basilet yms. veikaan että helge mukamas loukaantuu ja ottelee vasta syksyllä tai ensi talvena taas jonkun bussikuskin kanssa toi ruotsin grant ois sopiva vastus vois kehua että on pohjolan kunnkku meirän helge jos voittas muuhun ei rahkeet taida riitää.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Chison tukka on harmaantunut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
jafilsapäässä kirjoitti:
Chison tukka on harmaantunut.
Juu ja helenius se jo kaljuuntuu päälaeltaan ei kerennyt tulla edes noita harmaita. Ikä eroa näillä herroilla taas on muutama hassu päivä ei edes viikkoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Ketä vastaan Helenius

Niinku tappelee? puolitoista kk aikaa toukokuuhun ja mitään ei kuulu?
Vähintään pitää jo olla jo Whyte tai Chisora tai tms.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta