Ketä vastaan Helenius

georgeorgiavili

Niinku tappelee? puolitoista kk aikaa toukokuuhun ja mitään ei kuulu?
Vähintään pitää jo olla jo Whyte tai Chisora tai tms.

16

188

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KassiusKlayfeet

      Ketä vaan Albanialaista taksikuskia vastaan. Ainoa ehto on se, että ei saa olla hyvä nyrkkeilyssä. Haku on käynnissä. Muovisapelit on jo teroitettu tulossa on jäätävä, sykähdyttävä urheilutapahtuma.

    • VuosisadanTapaus

      Jännitys tiivistyy tiivistymistään Ahvenanmaan urheilupyhätön uumenissa kun Pohjolan Painajainen hikisenä timmiksi treenatussa vartalossaan lihakset väristen odottelee irtipääsyä. Maailman parhaat amatöörijuniorijalkapallovalmentajat viimeistelevät urhon kuntoa ja yrittävät päästä kärryille mistä siinä nyrkkeilyssä oikeastaan onkaan kysymys.

      Baltian taksikuskien keskuudessa tehtävä arvonta Suomen reissusta ratkeaa näinä päivinä. Mukava reissu tiedossa, hotelliaamiainen ja kaikki. Ja lauttamatka kahteen suuntaan.

      • Taffelylivoimaa

        Kysymyksiä herättää lähinnä se, onko Robben maailman kovalyöntisin oikea käsi, jo liian kova? Sipseillä hankittu urheilullisuus yhdistettynä kasvaneeseen massaan aiheuttaa suunnattoman ylipainovoiman.


    • k18k18

      Mites naiset Eikö ne saa painajaisia kun tuo vikatesmies tulee kehään?
      Saatikka lapset?

    • Säännöt.lukenut

      Katsomoon ei lasketa alle 2 promillen jurrissa ja kehään tarvitaankin 3 promillea. Sellaiset on turvarajat tuohon matsiin. Mestari itse luottaa saavansa vaaditun kisakunnon tuhdilla kiljulla.

    • VuosisadanTapaus

      Koko urheilua seuraava maailma värisee jännityksestä vuosisadan urheilutrillerin odotuksen huumassa. Maailman silmäätekevät nyrkkeilyagentit varailevat ringside-paikkoja maksaen eturivin näköalaistuimista tähtitieteellisiä summia. Seurapiirien kerma vaeltaa Suomeen kokemaan once in a lifetime-taistelun ennennäkemätöntä elämystä.

      Ahvenanmaa nousuun!

    • VuosisadanTapaus

      Laji kun laji toteaa koutsi maarianhaminan keskuskoulun pommisuojaan perustetussa valmennuskeskuksessa, mikä siinä nyrkkeilyssä muka niin erilaista on. Kun on kerran nähnyt osaa tehdä ja kun on kerran tehnyt osaa valmentaa. Den här är min valmennusfilosofia.

      Koutsin mukaan Boxing.com-ranking sivuilla on selkeästi joku ohjelmistovirhe kun ei Nightmarea näy missään. Senkin hän voi ohimennen korjata. On ennenkin Windowseja kavereille asennellut. Kerran jopa vittuillakseen Windows kympin.

    • DasReich

      On oikeastaan aivan sama kuka sieltä tulee - vain hopeaa on jaossa. Niin kauan ainakin kunhan vastustaja ei ole:

      - alle 40-vuotias
      - voittanut viimeisiä otteluita
      - yritä voittaa kyseistä ottelua

      Näillä eväillä ja reunaehdoilla melkein kaikki käy. Turpaan tulee ja nyrkkeily saa mukavasti lisää nostetta.

    • VuosisadanTapaus

      Vaikka Sergeillä onkin hyvä, vaikkakin pimeä, työ entisen kombinaatin makkaratehtaalla luxusmatka Suomeen houkuttaa. Taksinkuljettajaveljen nimipäivälahjaksi antama arpajaisvoitto tuntui aluksi rasitteelta.

      Kuljetuspuolelta manageriksi ja kulmamieheksi mukaan houkuteltu Vasilijev vaatii kuitenkin omaa huonetta Hotelli Helgasta, mikä voi olla vaikea toteuttaa 2000 ottelupalkkiolla. Oliko se euroja vai ruplia? Perkele pitää muistaa ottaa selvää.

      Sortsit pitäis varmaan jostain hommata ja hieno stagenimi kun Nightmarellakin on. Hanskat sentään järjestäjä fixaa mikä on onni kun omat tuli myytyä 3 vuotta sitten kun Sergei lopetti kuntonyrkkeilyn.

      • pugilisti

        Niin. Painajaisen valmennustiimille on jo kerran sattunut kömmähdys vastustajan hanskojen kanssa. Joku ranskalainen tuli otteluun hanskoissa joissa oli liikaa ns. kippiä. Kaiken lisäksi ranskis oli oikea nyrkkeilijä. Onneksi Robbe ei muista miten silloin kävi. Nyt olisi tiimin pidettävä huoli, että poikamme Ahvenanmaalta ei joudu uudestaan oikeaan nyrkkeilyotteluun. Muuten Sergei on selvästi taas uusi askel kohti mestaruusvyötä, kunhan se nyt ei vaan osais nyrkkeillä.


    • fertil

      Joku dementikko tuodaan sen kanssa kiehnäämään..ei tule sitten vammoja kun ei pysty enää lyömään eikä liikkumaan.. Sääliksi käy. Ei kai kukaan enää noiden touhuista suostu mitään maksamaan...?

    • VuosisadanTapaus

      Suurottelun promokuvia varten Ahvenanmaan koulukuvauksista tauolla oleva kamerataiteilija on valinnut taustaksi jykevän rantakalliomaiseman joka metaforisesti kuvaa Nightmaren yli-inhimillisen kovia ominaisuuksia.

      Kuvissa Nightmaren ilkeä irvistys on kuin kalmanhajuinen löyhähdys tuhoa niittävää kuolemaa ja eteen nostetut nyrkit huokuvat tuhovoimaa. Kuviin eksyneet lampaanpoikaset tuovat oman inhimillisen piirteensä muuten niin totaalisen raakaan imagoon. Tästä on nallekarhu kaukana.

      Onneksi kuvat saa aika nopeasti netistä Ifocolorilta. Ja halvalla. Otetaan kymppikuvia mattana. Sponssorina toimiva Adlons Pizzeria&Sportsbar lupasi maksaa.

    • Wappuna.tärähtää

      Painajainen on nähty Linnanmäen porttien takana odottamassa karnevaalikeitaan ja onnenpyörän aukeamista. Onnepyörässä kun on pääpalkintoina aivan satumaisen jättimäisen kokoisia Taffelin pusseja, joita ei muualta saa. Meinaa kuulemma satsata kaikki sossurahansa onnenpyörän pyörittämiseen ja jos ei sittenkään onnistu niin lupasi repiä pään irti lohdutuspalkinnoksi saatavalta pehmonallelta. On se hurja.

    • wfwwwfq

      Chisora on valmis haaste lähetty 27.5 olisi ottelu helgen väki vielä miettii että mitä tehdä eli pelko on kova sillä chisora ei olekaan bussi kuski kuten basilet yms. veikaan että helge mukamas loukaantuu ja ottelee vasta syksyllä tai ensi talvena taas jonkun bussikuskin kanssa toi ruotsin grant ois sopiva vastus vois kehua että on pohjolan kunnkku meirän helge jos voittas muuhun ei rahkeet taida riitää.

      • jafilsapäässä

        Chison tukka on harmaantunut.


      • efewfewrf
        jafilsapäässä kirjoitti:

        Chison tukka on harmaantunut.

        Juu ja helenius se jo kaljuuntuu päälaeltaan ei kerennyt tulla edes noita harmaita. Ikä eroa näillä herroilla taas on muutama hassu päivä ei edes viikkoa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1661
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      5
      1275
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe