suomen suojatyöpaikkojen puolue

Anonyymi

Miksi ei makseta lapioon nojaamisesta?

3 kommenttia

Vastaukset

 • Miksi maksaa kapitalistille liikaa jotta hän viettää ökyelämää työtötekevien ihmisten kustannuksella.

  • Äläpäs nyt !
   "Miksi ei makseta lapioon nojaamisesta?"
   Jos perustulo toteutuu ei lapioita enää tarvita niille voidaan "sosialistisen rauhanunelman" tapaan tehdä sama kuin "aseille" sulattoon ja takominen auroiksi.
   Aurat taas voidaan kytkeä kapitalisti traktoriin ja vot maailma pelastuu !!
   Tosin mihin tuo perustulo riittää , ei mihinkään sitähän pitää tehostaa vaikkapa 5000 euroa !! Joten kyllä laioita riittää jopa nojattavaksi asti jos nojaajia löytyy. Taitaa olla vain niin , että teoreetikot, sanaselittäjät ja ajatus pajalaiset valtaavat markkinat ??

 • "suomen suojatyöpaikkojen puolue"
  "Miksi ei makseta lapioon nojaamisesta?"

  Tarkoittanet kuvaannollista nojaamista lapio on suojatyöpaikkojen jonossa jo 60 lukua. Silloin keksittiin tuo "parempi demokratia" ja "kultaoksat". Jokainen oli ainakin siintävä punainen ainakin siihen asti kun puolue oli järjestänyt "siistiä "sisätyötä"". Oli kunnan taiteilijaa, kehityskonsulttia, kultturineuvojaa ja vaikka sun mitä. Lainlaatijat sorvasivat kiireellä pykäliä noiden itse keksimiensä "ammattilaisten" työllistämiseen. Sama tosin pyörii nytkin ja aina vain yhteiskunnnan rahoin ja jos se koskisi vain valtakunnan tasoa olisi tilanne jokseenkin OK. Kun sen lisänä on EU-taso on kohta velkasuhde niin , että viimeisellä tuomiolla ojennetaan kaikille lasku harppuosastolle pääsyä varten !!
  Pääasia on , että sosialistinen unelma yhteisomistuksesta täyttyy, tosin siinäkin osa omistaa ja osa monopolisoi omistamisen. Kas kun kääntöpuolellakin on kääntöpuolensa !!

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.