Miksi ihmeessä on näin?

Laitoin tässä jonkin aikaa sitten keskustelun aluksi hieman aiheita. Kuitenkaan yksikään ei vastannut kysymyksiin eikä jatkanut aiheiden käsittelyä vaan kaikki luikkivat piiloon jonkun oman pusikkonsa taakse. Miksi te niin teette? Eikö missään komuohjeessa sanota, miten fiksua keskustelua käydään, se ei saa olla entisen vitsin tyyliä ”Hyvää päivää – kirvesvartta” tyyliin. Arvelen teidän kaikkien tuon vanhan vitsin jo tuntevan.

Te väitätte minun valehtelevan mutta kukaan ei ole yhtäkään valhetta tuonut esiin, ainoa moka mikä on löydetty, on yksi ohi lyöty vuosiluku, joka oli tuosta virheestä huolimatta normaalijärkisen pääteltävissä helpostikin. Eikö aidan komupuolelta löydy ketään selväjärkistä selvin päin?

Kun syytätte, niin kertokaa myös mitä olen valehdellut koska tyypillinen vastauksenne joka kuuluu, kaikki olet valehdellut ei ole asiallinen vastaus jos ei samaan syssyyn esitä korjaavia näkemyksiä jokaiselle kaikille valheille yksityiskohtaisesti.

Ette pystyneet huolimatta kommunismin ja sosialismin jatkuvasta mainoksestanne huolimatta kertomaan yhtäkään positiivista tulosta noiden oppien mukaan hoidetuista talouksista ja kuitenkin olette saaneet yrittää jo 100 vuotta. Miksi jatkatte jos ei ole mitään positiivista näkyvissäkään? Eikö se ole tollon hommaa?

Sitten on alkanut syyttely natsismista vaikka en ole asiaan millään muotoa puuttunut. Onko se komuloisen ainoa puolustus keino alkaa syyttely kun ei omia linjojaan enää kykene puolustamaan verbaalisti? Oletteko todella niin tyhmiä koko joukko jotta kuvittelette tässä maailmassa ja ajassa tuollaisen tuottavan jotain positiivista tulosta? Käytännössähän se vain osoittaa kykenemättömyyttänne. Olette kuin lerppakaluinen mies nuoren tytön pesällä! Siinä menee yrityskin hukkaan.

Niitä vastaan olette kateuksissanne hyökänneet, jotka ovat oikeasti ansainneet suuriakin tuloja. Ette osaa erottaa mitä eroa eri tulomuodoilla on vaikka kilpailukykyyn, se kannattaa korjata heti miten ja miettiä uusiksi!

Kun kaikki tiedämme jottei sosialistinen tai kommunistinen talous ole missään sitä pidempää tikkua saanut niin miksi te edelleen sitä kauppaatte? Eikö olisi aika luovuttaa koska mitään ei ole edes tulossa menestyksen suhteen? Eikö kannattaisi alkaa miettimään uutta suuntaa ja uusia keinoja miten taloutta hoidetaan ilman massatyöttömyyttä, jota nykyinen työvoima politiikka ruokkii?
Ilmianna
Jaa

21 Vastausta


"Te väitätte minun valehtelevan ...."

Tiedättehän sen itsekin niin ettei muiden tarvitse sitä Teille kertoa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
En tiedä koska pyrin aina kertomaan TOTUUDEN ja vain TOTUUDEN!!

Siksi väittäjän olisi syytä kertoa mikä hänen totuutensa olisi esittämäni sijaan ja tuo vielä perustellen.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
:DDDDDD!!! Perkale! Oot huippu! Tajuton! Itse toteat edellisessä ketjussa, että se on liian pitkä yli 150 postausta eikä kukaan ole vastannut sinulle! Jeekare ukko!!
Kirjoitat kuinka kommunistit ovat saneet yrittää jo 100 vuotta eikä positiivista tulosta kommunismista ole tullut.
Kyllä kun lukee Wikipediasta Neovostoliiton taloudesta kommunismin aikana asiat pelkästään asioina niin siellä lukee, että Neuvotoliiton kansantalous kehittyi joinkain vuosina 3 kertaa nopeammin kuin USA:n. Ongelmia tietysti oli ja on vieläkin, mutta niin niitä on kaikissa länsimaisissa demokratioissakin.
Sinä et valehtele sinulla on oma totuutesi ja se ei pala tulessakaan. Vaikka sinulle vastaa, kirjoittaa mitä mieltä itse asioista on niin sinun mielestäsi ajattelee komumaisesti, esittää komupravdaa, vaikka kertoisin wc - käynnistä!
Täällä ei kukaan kommunistista järjestelmää ole kaupannut tai vaatinut. Tutustumista kirjallisuuteen ja asiaan kyllä.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kukaan ei vastannut esittämiini aiheisiin vaan te aloitte sinä mukaan lukien kirjoittamaan asian vierestä.

Jos kommunistisella taloudella meni NL:ssa paremmin kuin USA:lla niin miksi USA ei mennyt konkurssiin vaan NL?

Kyse on siitäkin olivatko nuo NL luvut oikeita vai olivatko ne tuhtaa? Eihän sinne päästetty lännen talousmiehiä katsomaan missä se totuus piilee. Kun tiedämme sen pravdan mitä siellä syötettiin niin minä ainakaan en ole valmis uskomaan NL talouden todellisia loikkia. Jos niitä olisi ollut niin se suuri ja mahtava olisi tuossa naapurissa edelleen loistokkaana!

Sinullakin kk meni taas selityksiksi eikä alkuperäisiin aiheisiin saatu valaistusta komunäkökulmasta! Miksi se on niin vaikeaa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Olet kuin 5-vuotias: äiti miksi linnut lentää, mihin ne lentää, lentääkö se kauas, mitä se sitten tekee kun se on kaukana.
Ei näin oikeata keskustelua synny!
Minä sanon nyt: kiva, kiitti ja moi!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ei todella synny jos ei vastata siihen mitä toinen kysyy vaan kierrellään. Se lienee kommunismin ydin, todellisuuden karttaminen pravdan ja tuhtan avulla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
"Te väitätte minun valehtelevan mutta kukaan ei ole yhtäkään valhetta tuonut esiin..."

Edellinen avauksesi oli täynnä esittelyä valheistasi. Komuviha taitaa sumentaa aivosi. Liekö jo muusia!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Mitä valheita siinä oli ja mikä oli totuus mielestäsi niissä asioissa?

Jos et pysty esittämään niin siinä ei ollut yhtäkään valhetta mutta komuloisena et uskalla tunnustaa totuutta.

Nyt alat vaan kokoamaan niitä valheita ja selvittämään sen asian totuutta ja sitten katsomme oletko edes ymmärtänyt lukemaasi jota suuresti epäilen!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aloitus viestittä avoimesti palstalla valkoisen Suomen taholta kommunistien tai heiksi epäiltyjen surmaamista tai vankilaan laittamisesta. Sen yhteydessä hän esittää kommunisteille vapaaehtoisesti luopumista toiminnastaan.
Aloitus pitää ihanteena väkivaltaa vasemmistolaisia kohtaa ja syöttää teoriaa, että näin Suomi niminen maa edistyy.
Ylläpidon tulisi seurata viestejä ja olla yhteydessä turvallisuusviranomaisiin. Viestintä ei ole satunnaista. Se on jatkuvaa ja toistuvaa. Jopa SS-joukkomme ovat ihanne hänelle, koska ne tappoivat Saksan armeijassa kommunisteja.
Aloitus viestii väkivallan puolesta vasemmistolaisia kohtaan ja näkee kommunistimörköjä joka nurkassa
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kannattaa opetella lukemaan ja ymmärtämään lukemansa ennen kuin alkaa vastailemaan.

Nythän arvoisa.herra:n kirjoittama viesti ei perustu aloittajan kirjoittamaan vaan omiin päiväuniin jotka eivät näytä nekään olevan ihan terveellä pohjalla näin sivusta katsojasta. Esim. SS joukot lienevät vain noita kommunistien ihanteita kun niitä pitää jatkuvasti mainostaa eikä päivän ongelmille riitä enää kapasiteettia kommunismin kutistamissa aivoissa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Eipä valehdella.

Suomalaista koottu pataljoona liitettiin Saksan SS-järjestön ja kansanmurhaaja Himmlerin alaiseksi. Se laitettiin tappamaan kommunisteja itärintamalle. Suomalainen ss-pataljoona perustettiin Rytin hallituksen toimesta 1 941.

Pataljoonan jäsenet perustivat perinneyhdistyksen vaalimaan fasistista ss-perinnettä. Pataljoonan jäsenet ovat kuolleet tai lähellä sitä. Kuitenkin järjestö toimii, hankkii jäseniä ja jäseniä kasvatetaan ss-perinteitä ihannoiden.
http://www.veljesapu.fi/pages/SS-Aseveljet_ry/3226

Extyökkäri on luultavasti järjestön jäsen. Niin samankaltainen on hänen poliittinen agendansa kuin Hitlerin kansallissosialisteilla.
Kerropa rehellinen totuus.
Komut eivät luonnollisestikaan tue Aatun ja Extyökkärin kansallissosialismia siksi että sillä ei ole mitään tekemistä sosialismin kanssa. Se on rujo ääriporvarillinen väkivaltaoppi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Missä ne tänään ovat? Missä se sinun SS:säsi piileskelee?

Minä puhun ja kirjoitan tästä päivästä! Minä en ole komuloinen ja elän 2000 lukua enkä sitä kommunismin kulta-aikaa joskus 1900 luvun alkupuoliskolla.

Olen tosiaan jäsen parissa kolmessa harrasteyhdistyksessä kuten purjehdusseurassa ja parissa taiteellisemmassakin. Muihin yhdistyksiin en ole katsonut tarpeelliseksi liittyä.

Tuo kansallissosialismisihan on lähes samaa kuin kommunismi joten minä kyllä pidän niistä näppini irti!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
RETKIKOULUMESTARIT0070
20.3.2017 0:45
UUSI
HEI! Voimme kai todeta sen asian olevan totta, että molemmat siis Talvisodan ja Jatkosodan aloitti Suomen Valkoinen Armeija ikävä KYLLÄ Hyvät Sinimustat. Miksi on asiat siten kuin tarinoin eli SUOMI aloitti Talvisodan?

Niin ja nyt 1970-luvulla suoritettiin myös SUOMI-valtiossa Sotatieteellinen ja Yhteiskuntatieteellinen TUTKIMUS erikoisesti Talvisota-asiassa.

Nyt sitten Sotatieteellisten Karttapaperien mukaan kuten esimerkiksi Suomen Talvisodan Sotataktiset Topografikartat, niin tultiin huomaamaan ainakin sellainen asia, että kun Talvisota alkoi vuonna 1939 marraskuun viimeisenä päivänä, niin tästä päivästä noin neljän viiden viikon ajan Sotakarttojen Hyökkäysnuolet osoittivat SUOMI-valtiosta NL:ään eli Venäjän Karjalaan päin. Jos nyt se tieto, että NL eli Puna-armeija olisi aloittanut Talvisodan, niin Sotakarttojen Hyökkäysnuolten olisi jo Talvisodan ensimmäisestä päivästä lähtien pitänyt osoittaa hyökkäyssuunnan osalta NL:stä SUOMI-valtioon päin eikä niin kuin näissä kartoissa oli SUOMI-valtiosta NL:ään päin.

Jos nyt Teidän Otto Tiusanen mielestänne NL aloitti Talvisodan, niin miten ihmeessä Te voitte selittää näiden mainitsemieni Sotakarttojen antaman tiedon, siis Hyökkäysnuolet osoittivat SUOMI-valtiosta NL:n Venäjän Karjalaan päin? Me voimme vielä huomata sen asian, että ainakin erään Kulkurin ja Katunarrin saamien tietojen mukaan nämä mainitsemani Sotatieteelliset Topografikartat eivät olleet Neuvostoarmeijan upseerien tekemiä vaan SUOMI-valtion Mikkelissä olleen Päämajan.
Tykkää · Vastaa · Hetki sitten
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
7 VASTAUSTA:
Jos Suomi aloitti talvisodan niin koska, missä ja millä joukko-osastolla Suomi hyökkäsi surkean pikkurääpäleen Neuvostoliiton niskaan?

Laita linkki siihen historian dokumenttiin josta tuo ilmenee ja katsokin jottei siinä ole pravdaa asiasta vaan jäykkää faktaa!

Sinun karttasi tuskin kertoivat mitään reaalista vaan olivat jostain vanhemmasta karttaharjoituksesta joissa mielikuvitus sotaa ja strategioita käytiin läpi. Sitä lienee tehty maailman sivu jo Caesarin aikoihin ikuisessa Roomassa. Hommahan sujui kunnes muistaakseni Hannibal teki jotain mihin kukaan ei uskonut ja hyökkäsi selustan puolelta norsutankkiensa voimin. Vai miten se meni, siitä kun on jo sen verran aikaa jotta nuo lapsuuteni tapahtumat eivät enää ihan kirkkaina ole muistissa!

Sitten vaan niitä linkkejä tai myönnät jotta ryssä hyökkäsi ja aikoi komupaskiaisen Ku(u)sisen johdolla alkaa Suomen siirtämisen neuvostovaltojen iloiseen joukkoon Kremlin loisien riistettäväksi ja tyhjiin imettäväksi kuten ne tekivät monille naapureilleen vapauttamisen nimissä. Kommunismin vapautus kun tarkoittaa monelle vapautusta näistä maallisista vaivoistamme joko osin tai totaalisti.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Extyökkäri kirjoitti:
Jos Suomi aloitti talvisodan niin koska, missä ja millä joukko-osastolla Suomi hyökkäsi surkean pikkurääpäleen Neuvostoliiton niskaan?

Laita linkki siihen historian dokumenttiin josta tuo ilmenee ja katsokin jottei siinä ole pravdaa asiasta vaan jäykkää faktaa!

Sinun karttasi tuskin kertoivat mitään reaalista vaan olivat jostain vanhemmasta karttaharjoituksesta joissa mielikuvitus sotaa ja strategioita käytiin läpi. Sitä lienee tehty maailman sivu jo Caesarin aikoihin ikuisessa Roomassa. Hommahan sujui kunnes muistaakseni Hannibal teki jotain mihin kukaan ei uskonut ja hyökkäsi selustan puolelta norsutankkiensa voimin. Vai miten se meni, siitä kun on jo sen verran aikaa jotta nuo lapsuuteni tapahtumat eivät enää ihan kirkkaina ole muistissa!

Sitten vaan niitä linkkejä tai myönnät jotta ryssä hyökkäsi ja aikoi komupaskiaisen Ku(u)sisen johdolla alkaa Suomen siirtämisen neuvostovaltojen iloiseen joukkoon Kremlin loisien riistettäväksi ja tyhjiin imettäväksi kuten ne tekivät monille naapureilleen vapauttamisen nimissä. Kommunismin vapautus kun tarkoittaa monelle vapautusta näistä maallisista vaivoistamme joko osin tai totaalisti.
HEI!

PSN1 Extyökkäri Kirjoitti seuraavasti: "Jos Suomi aloitti talvisodan niin koska, missä ja millä joukko-osastolla Suomi hyökkäsi surkean pikkurääpäleen Neuvostoliiton niskaan?"

PSN2 Extyökkäri Kirjoitti Seuraavasti: "Laita linkki siihen historian dokumenttiin josta tuo ilmenee ja katsokin jottei siinä ole pravdaa asiasta vaan jäykkää faktaa!"

PSN3 Extyökkäri Kirjoitti Seuraavasti: "Sinun karttasi tuskin kertoivat mitään reaalista vaan olivat jostain vanhemmasta karttaharjoituksesta joissa mielikuvitus sotaa ja strategioita käytiin läpi. Sitä lienee tehty maailman sivu jo Caesarin aikoihin ikuisessa Roomassa. Hommahan sujui kunnes muistaakseni Hannibal teki jotain mihin kukaan ei uskonut ja hyökkäsi selustan puolelta norsutankkiensa voimin. Vai miten se meni, siitä kun on jo sen verran aikaa jotta nuo lapsuuteni tapahtumat eivät enää ihan kirkkaina ole muistissa!!"

HEI!!!
Jos nyt Teidän Herra Extyökkäri mielestänne näkemäni kartat olivat ns. Harjoitussotakarttoja, niin MIKSI näissä kartoissa ei tätä mainittu? Nyt näiden mainitsemieni karttojen pohjalta on pidetty myös RAUK:ssä Suomen Historian Kursseja ja vielä siten, että opettajina on ollut Suomen Valkoinen Armeija rs:n ns. Oikeistolaiset Upseerit. Oletteko Te Arvoisat Toverit ja Porvarit sitä mieltä, että Armeijaupseerit olisivat kertoneet jostain Harjoituskartoista Sotahistorian Oppitunnilla vai oletteko Te todella myös sitä mieltä, että NE mainitsemani Sotataktiset Kartat kertovat vain ja ainoastaan totuuden Suomen Talvisodan Sotatapahtumista ei siis PRAVDA eli Sekototuus rs:ää?
Miksi Te ette tuo nähtäväksemme näitä Talvisodan Sotataktisia Karttoja varsinkin, kun TE uskotte niiden olevan enemmän tai vähemmän epämääräisiä?
Tuokaa nyt KARTAT kehiin Arvoisat Toverit ja Porvarit!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ROTARIKOULUMESTARIT0000 kirjoitti:
HEI!

PSN1 Extyökkäri Kirjoitti seuraavasti: "Jos Suomi aloitti talvisodan niin koska, missä ja millä joukko-osastolla Suomi hyökkäsi surkean pikkurääpäleen Neuvostoliiton niskaan?"

PSN2 Extyökkäri Kirjoitti Seuraavasti: "Laita linkki siihen historian dokumenttiin josta tuo ilmenee ja katsokin jottei siinä ole pravdaa asiasta vaan jäykkää faktaa!"

PSN3 Extyökkäri Kirjoitti Seuraavasti: "Sinun karttasi tuskin kertoivat mitään reaalista vaan olivat jostain vanhemmasta karttaharjoituksesta joissa mielikuvitus sotaa ja strategioita käytiin läpi. Sitä lienee tehty maailman sivu jo Caesarin aikoihin ikuisessa Roomassa. Hommahan sujui kunnes muistaakseni Hannibal teki jotain mihin kukaan ei uskonut ja hyökkäsi selustan puolelta norsutankkiensa voimin. Vai miten se meni, siitä kun on jo sen verran aikaa jotta nuo lapsuuteni tapahtumat eivät enää ihan kirkkaina ole muistissa!!"

HEI!!!
Jos nyt Teidän Herra Extyökkäri mielestänne näkemäni kartat olivat ns. Harjoitussotakarttoja, niin MIKSI näissä kartoissa ei tätä mainittu? Nyt näiden mainitsemieni karttojen pohjalta on pidetty myös RAUK:ssä Suomen Historian Kursseja ja vielä siten, että opettajina on ollut Suomen Valkoinen Armeija rs:n ns. Oikeistolaiset Upseerit. Oletteko Te Arvoisat Toverit ja Porvarit sitä mieltä, että Armeijaupseerit olisivat kertoneet jostain Harjoituskartoista Sotahistorian Oppitunnilla vai oletteko Te todella myös sitä mieltä, että NE mainitsemani Sotataktiset Kartat kertovat vain ja ainoastaan totuuden Suomen Talvisodan Sotatapahtumista ei siis PRAVDA eli Sekototuus rs:ää?
Miksi Te ette tuo nähtäväksemme näitä Talvisodan Sotataktisia Karttoja varsinkin, kun TE uskotte niiden olevan enemmän tai vähemmän epämääräisiä?
Tuokaa nyt KARTAT kehiin Arvoisat Toverit ja Porvarit!
Ne eivät olleet minun piirtämiäni joten kysy niiltä joiden karttoja ne olivat. Toisaalta ne kaikki jotka olivat siinä asemassa talvisodan alkaessa lienevät manan majoilla.

Miksi et tuo esiin niitä dokuja jotka tuon sinun "tietosi" vahvistavat? Varmaa on, että jos siten silloin olisi tapahtunut niin historian kirjat olisivat pullollaan tarinoita siitä.

Miksi kaikki muut kuin sinä ovat muuta mieltä asiasta? Eikö se jo ole aika moinen ihme jos vain yksi fiksu olisi moisen asian havainnut? Olemmeko me loput noin 6 miljardia niin lopen tyhmiä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Extyökkäri kirjoitti:
Ne eivät olleet minun piirtämiäni joten kysy niiltä joiden karttoja ne olivat. Toisaalta ne kaikki jotka olivat siinä asemassa talvisodan alkaessa lienevät manan majoilla.

Miksi et tuo esiin niitä dokuja jotka tuon sinun "tietosi" vahvistavat? Varmaa on, että jos siten silloin olisi tapahtunut niin historian kirjat olisivat pullollaan tarinoita siitä.

Miksi kaikki muut kuin sinä ovat muuta mieltä asiasta? Eikö se jo ole aika moinen ihme jos vain yksi fiksu olisi moisen asian havainnut? Olemmeko me loput noin 6 miljardia niin lopen tyhmiä?
HEI!
On nyt HYVÄ huomata se asia, että minulla ei ole mahdollisuutta päästä suoraan näihin karttoihin käsiksi siis NE kartat eivät ole minun kirjahyllyllä tai toimistokaapissa, joten en voi auttaa TEITÄ Herra Extyökkäri. Voin myös sanoa sen asian, että KUKA tai KETKÄ SUOMI-valtiossa uskaltavat tuodan nämä Talvisodan Sotakartat nähtäville suoraan. Miksi Te ette mene Suomen Kansallisarkisto rs:n osastolle nimeltä Sota-arkisto ja kysy näitä mainitsemiani Talvisotakarttoja? Olenhan NE Sotakartat jo muutamaan kertaan nähnytkin, joten HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että MIKSI minä ja MIKSI ei Toverit ja Yrittäjänerot kuten esimerkiksi Te Arvoisa Herra Extyökkäri ja Kumppanit.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
SATAMAPALVELUMESTARIT000 kirjoitti:
HEI!
On nyt HYVÄ huomata se asia, että minulla ei ole mahdollisuutta päästä suoraan näihin karttoihin käsiksi siis NE kartat eivät ole minun kirjahyllyllä tai toimistokaapissa, joten en voi auttaa TEITÄ Herra Extyökkäri. Voin myös sanoa sen asian, että KUKA tai KETKÄ SUOMI-valtiossa uskaltavat tuodan nämä Talvisodan Sotakartat nähtäville suoraan. Miksi Te ette mene Suomen Kansallisarkisto rs:n osastolle nimeltä Sota-arkisto ja kysy näitä mainitsemiani Talvisotakarttoja? Olenhan NE Sotakartat jo muutamaan kertaan nähnytkin, joten HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että MIKSI minä ja MIKSI ei Toverit ja Yrittäjänerot kuten esimerkiksi Te Arvoisa Herra Extyökkäri ja Kumppanit.
Oleelliset tiedot ja kartat löytyvät jokaisen kirjaston historiallisen opuskokoelman kohdalta, hae sieltä.

Lisäksi täällä netissäkin on lukuisia osoitteita joista asia selviää kun kirjoitat hakuun vaikka "talvisota" tai "talvisodan alku"! Jos ei noista selviä niin on syytä mennä hakemaan apua valkotakkisten armeijalta, niillä on monesti hyviä selityksiä pakkomielteisille ja ne useasti osaavat päästää sellaisenkin jumin irti joka näyttää iskeneen korviesi väliin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Extyökkäri kirjoitti:
Oleelliset tiedot ja kartat löytyvät jokaisen kirjaston historiallisen opuskokoelman kohdalta, hae sieltä.

Lisäksi täällä netissäkin on lukuisia osoitteita joista asia selviää kun kirjoitat hakuun vaikka "talvisota" tai "talvisodan alku"! Jos ei noista selviä niin on syytä mennä hakemaan apua valkotakkisten armeijalta, niillä on monesti hyviä selityksiä pakkomielteisille ja ne useasti osaavat päästää sellaisenkin jumin irti joka näyttää iskeneen korviesi väliin.
HEI!
Nyt Ne Kartat, jotka me voimme löytää kirjastoista, niin eivät ole alkuperäisiä vaan ns. IKL- ja AKS-perusteisia, joten nyt TOTUUSARVO on hyvin suhteellinen eli epämääräinen. Mehän ilmeisesti tiedämme vielä sen asian, että eihän Suomalainen Äärimmäinen Oikeisto ole koskaan myöntänyt sitä, että ei NL:n Armeija ole aloittanut Suomen talvisotaa vaan Teidän Lapuan Liike rs:n Kannattajakunta.

PS1 Oleelliset tiedot ja kartat löytyvät jokaisen kirjaston historiallisen opuskokoelman kohdalta, hae sieltä.
OP1 Löytyykö todella vai vain Suomen Äärioikeiston ns. OMA TOTUUS?

PS2 Lisäksi täällä netissäkin on lukuisia osoitteita joista asia selviää kun kirjoitat hakuun vaikka "talvisota" tai "talvisodan alku"!
PS3 Jos ei noista selviä niin on syytä mennä hakemaan apua valkotakkisten armeijalta, niillä on monesti hyviä selityksiä pakkomielteisille ja ne useasti osaavat päästää sellaisenkin jumin irti, joka näyttää iskeneen korviesi väliin.
OP2 Onko nyt kaikki epäily siis Historiatieteellinen TUTKIMUS Vainoharhaista Jakomielitautia vai voimmeko sanoa sen asian, että jos jostain väitetään jotain sellaista, että tarvitaan Valkotakkisia Asianomaista henkilöä hoitamaan, niin ihan hyvin voimme kysyä, että mikä loppujen lopuksi on sitten se paljon puhuttu TOTUUS ja vielä kerran TOTUUS? (Kyllähän nyt Herra Extyökkäri ja Kumppanit voi kertoa jotain sellaista kuin PRAVDA eli Epämääräisyys eli siis suoraan sanoen VALHE-asiaa)

OP3 Minä olen yrittänyt tutkia Talvisota-asiaamme sekä VERKKO- että myös KIRJASTOYMPÄRISTÖ rs:stä, mutta olen tullut siihen tulokseen ikävä KYLLÄ, että jos TOTUUS on se, minkä Te Extyökkäri väitätte sen olevan, niin ihan HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että MIKSI Te ette ole tuoneet kehiin ns. Alkuperäisiä Talvisotakarttoja siis Topografikarttoja eikä vain sovelluksia kuten nyt tällä hetkellä.
(Voinhan nyt sanoa sen, että olen jo RAUK-aikanani nähnyt eräät Suomen Talvisodan Sotataktiset Topografikartat ja kuten myös 1970-luvulla suoritetun Talvisotatutkimuksen Tutkimustulokset.)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
ROTTAKOULUMESTARIT000 kirjoitti:
HEI!
Nyt Ne Kartat, jotka me voimme löytää kirjastoista, niin eivät ole alkuperäisiä vaan ns. IKL- ja AKS-perusteisia, joten nyt TOTUUSARVO on hyvin suhteellinen eli epämääräinen. Mehän ilmeisesti tiedämme vielä sen asian, että eihän Suomalainen Äärimmäinen Oikeisto ole koskaan myöntänyt sitä, että ei NL:n Armeija ole aloittanut Suomen talvisotaa vaan Teidän Lapuan Liike rs:n Kannattajakunta.

PS1 Oleelliset tiedot ja kartat löytyvät jokaisen kirjaston historiallisen opuskokoelman kohdalta, hae sieltä.
OP1 Löytyykö todella vai vain Suomen Äärioikeiston ns. OMA TOTUUS?

PS2 Lisäksi täällä netissäkin on lukuisia osoitteita joista asia selviää kun kirjoitat hakuun vaikka "talvisota" tai "talvisodan alku"!
PS3 Jos ei noista selviä niin on syytä mennä hakemaan apua valkotakkisten armeijalta, niillä on monesti hyviä selityksiä pakkomielteisille ja ne useasti osaavat päästää sellaisenkin jumin irti, joka näyttää iskeneen korviesi väliin.
OP2 Onko nyt kaikki epäily siis Historiatieteellinen TUTKIMUS Vainoharhaista Jakomielitautia vai voimmeko sanoa sen asian, että jos jostain väitetään jotain sellaista, että tarvitaan Valkotakkisia Asianomaista henkilöä hoitamaan, niin ihan hyvin voimme kysyä, että mikä loppujen lopuksi on sitten se paljon puhuttu TOTUUS ja vielä kerran TOTUUS? (Kyllähän nyt Herra Extyökkäri ja Kumppanit voi kertoa jotain sellaista kuin PRAVDA eli Epämääräisyys eli siis suoraan sanoen VALHE-asiaa)

OP3 Minä olen yrittänyt tutkia Talvisota-asiaamme sekä VERKKO- että myös KIRJASTOYMPÄRISTÖ rs:stä, mutta olen tullut siihen tulokseen ikävä KYLLÄ, että jos TOTUUS on se, minkä Te Extyökkäri väitätte sen olevan, niin ihan HYVÄ KYSYMYS on nyt se, että MIKSI Te ette ole tuoneet kehiin ns. Alkuperäisiä Talvisotakarttoja siis Topografikarttoja eikä vain sovelluksia kuten nyt tällä hetkellä.
(Voinhan nyt sanoa sen, että olen jo RAUK-aikanani nähnyt eräät Suomen Talvisodan Sotataktiset Topografikartat ja kuten myös 1970-luvulla suoritetun Talvisotatutkimuksen Tutkimustulokset.)
Käytä sinä mestari järkeä ja kaikki lutviintuu!

Täytyy häpeäkseni myöntää kaapissani olevan merikortteja runsaammin kuin talvisodan karttoja.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Tämä avaus on taas näitä narsistin ulostuksia, joille ei voi kuin nauraa.... valitettavasti.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Miksi ihmeessä on näin?

Laitoin tässä jonkin aikaa sitten keskustelun aluksi hieman aiheita. Kuitenkaan yksikään ei vastannut kysymyksiin eikä jatkanut aiheiden käsittelyä vaan kaikki luikkivat piiloon jonkun oman pusikkonsa taakse. Miksi te niin teette? Eikö missään komuohjeessa sanota, miten fiksua keskustelua käydään, se ei saa olla entisen vitsin tyyliä ”Hyvää päivää – kirvesvartta” tyyliin. Arvelen teidän kaikkien tuon vanhan vitsin jo tuntevan.

Te väitätte minun valehtelevan mutta kukaan ei ole yhtäkään valhetta tuonut esiin, ainoa moka mikä on löydetty, on yksi ohi lyöty vuosiluku, joka oli tuosta virheestä huolimatta normaalijärkisen pääteltävissä helpostikin. Eikö aidan komupuolelta löydy ketään selväjärkistä selvin päin?

Kun syytätte, niin kertokaa myös mitä olen valehdellut koska tyypillinen vastauksenne joka kuuluu, kaikki olet valehdellut ei ole asiallinen vastaus jos ei samaan syssyyn esitä korjaavia näkemyksiä jokaiselle kaikille valheille yksityiskohtaisesti.

Ette pystyneet huolimatta kommunismin ja sosialismin jatkuvasta mainoksestanne huolimatta kertomaan yhtäkään positiivista tulosta noiden oppien mukaan hoidetuista talouksista ja kuitenkin olette saaneet yrittää jo 100 vuotta. Miksi jatkatte jos ei ole mitään positiivista näkyvissäkään? Eikö se ole tollon hommaa?

Sitten on alkanut syyttely natsismista vaikka en ole asiaan millään muotoa puuttunut. Onko se komuloisen ainoa puolustus keino alkaa syyttely kun ei omia linjojaan enää kykene puolustamaan verbaalisti? Oletteko todella niin tyhmiä koko joukko jotta kuvittelette tässä maailmassa ja ajassa tuollaisen tuottavan jotain positiivista tulosta? Käytännössähän se vain osoittaa kykenemättömyyttänne. Olette kuin lerppakaluinen mies nuoren tytön pesällä! Siinä menee yrityskin hukkaan.

Niitä vastaan olette kateuksissanne hyökänneet, jotka ovat oikeasti ansainneet suuriakin tuloja. Ette osaa erottaa mitä eroa eri tulomuodoilla on vaikka kilpailukykyyn, se kannattaa korjata heti miten ja miettiä uusiksi!

Kun kaikki tiedämme jottei sosialistinen tai kommunistinen talous ole missään sitä pidempää tikkua saanut niin miksi te edelleen sitä kauppaatte? Eikö olisi aika luovuttaa koska mitään ei ole edes tulossa menestyksen suhteen? Eikö kannattaisi alkaa miettimään uutta suuntaa ja uusia keinoja miten taloutta hoidetaan ilman massatyöttömyyttä, jota nykyinen työvoima politiikka ruokkii?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta