Pattaya vajoaa mereen muutamassa vuodessa

656546456456

korroosion takia, pattayan ongelmat jatkuvat, ranta on katoamassa, teiden ja talojen perustukset on myös vaarassa jopa 500m päässä rantakadulta, kuten lukuisat teiden vajoamat joita täälläkin palstalla on uutisoitu.

http://yle.fi/uutiset/3-5315407

39

507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • WanhaUutinen

      Hoh Hoijaa yli 6 vuotta vanhan uutisen Lerppa kaivoi Pattayan solvaus arkistostaan. Olet todella sairas tyyppi, persläpi Lerppa.

      Päivitä kovalevysi poju

    • 6vuottaPattayalla

      Lerpan mielikuvituksessa kaikilla rannoilla normaali eroosio ulottuu jo rakennuksiinkin jotta oikein päätti joutessaan uuden aloituksenkin aiheesta tehdä, ahkeran googlauksen jälkeen. Vastataan sitten tälle "upseerille ja herrasmiehelle".

      Ei tämä nyt lerppa mikään Venetsia ole tämä Pattaya.

      Kauniin Pattaya Beach Roadin jalkakäytävän leventämisen yhteydessä parannettiin vedenpuhdistusjärjestelmää ja samalla siihen tuli oleskelulevikkeitä, istutuksia, penkkejä ja uusia portaita rannalle sekä jalkakäytävän alle rantatörmä.

      Nämä toimet lisäsivät Beach Roadin suosiota ja monet dallaa sitä urheilumielessäkin ja paikalliset pitävät siinä breikkejään. Palvelut ja safkat kun löytyy kätevästi tien toiselta puolelta uusia suojateitä pitkin.

      Hiekkaa ajetaan Pattaya Beachille viimeistään ensi vuonna.

      Voit sitten tehdä sen seitsemännenkin Pattayan vuosittaisen matkan sinne vaimojesi ja lastesi kanssa ja ottaa muoviämpärin ja lapion mukaan. Eihän tuon hiekan kustannus ole kuin 2 euroa per turisti vuodessa ja se on siinä.

      Rantapäivinä itse menen kylläkin Wongamat beachille tai Larnille, enkä ole käyttänyt Pattaya Beachiä ainakaan vuoteen. Rantalomailijat tekee pitkälti samoin ja thaiperheet vierailevat Jomtienilla. Pattaya Beach on melko vähäisessä käytössä nykyisin.

      Se oli muutes nimimerkki "maaritseppä" joka kirjoitti "krotiilista" Pattayan rannalla.
      Paljastit nyt sitten että sellainenkin nimimerkki oli käytössäsi "zaphhodbx:n" jälkeen.
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/14118105/uiminen-pattyalla
      "Jäi uimiset väliin tänään,Krotiili bognattiin rantavedestä.
      Onneksi on iso allas"

      Tuollaisiakin tuulesta temmattuja huhuja levittelit "lomakohteestasi" ja "ystäviesi asuinkaupungista" :)

      Että semmoinen satusetä se Lerppa se.

      • TyytyväinePerhematkaaja

        Taitaa tuo aloittaja olla kateellinen Pattayalle, kateellinen suomalainen toimii juuri noin kuin aloittaja.


      • vääräänkurkkuun
        TyytyväinePerhematkaaja kirjoitti:

        Taitaa tuo aloittaja olla kateellinen Pattayalle, kateellinen suomalainen toimii juuri noin kuin aloittaja.

        Pattaya on vienyt siltä miehen tai vaimon, tai niin tuo ainakin kuvittelee. Ei muutoin kukaan sairaskaan ihminen jaksaisi kampanjoida tuohon malliin. Kyseisellä henkilöllä ei ole taitoa katsoa peiliin.


      • 76575675678

        Resuperse olet siis niin pihalla pattayan asioista kuin vain voi olla tuo sama uutinen julkaistiin vuonna 2010, 2012, 2014 , 2016 marraskuun 17 pv.

        eikä vielä ole laitettu tikkua ristiin reppana, vuonna 2011 oltiin oikeasti kiinnostuneita ongelmasta, ja työt lähes aloitettiin, kunnes huomattiin että turisteilta ei löytynyt tuota kahta euroa nokka, saatikka valtiolta.

        tutustuisit edes hieman taustoihin, resuperse...

        Ei sinusta saa edes mitään haastetta, luulet jotain tietäväsi resuperse...

        Sinä et todellakaan tiedä tämän maan asioista, kulttuurista muusta kuin Hua Hin leidareista, ja rattayalta.

        http://www.bangkokpost.com/archive/long-delayed-b430m-refill-of-pattaya-beach-set-for-december


    • NumeromiesLapsenTasolla

      Kova poika aloittaja on valehtelemaan.

    • hellämietonenn

      Aivokorroosion takia lerpan ongelmat jatkuvat, loppukin järki on katoamassa, luku ja kirjoitustaidon perusteet ovat myös vaarassa tuossa tyhmässä päässä, kuten lukuisat henkisen tasonsa vajoamansa osoittavat, joita täälläkin palstalla on nähty.

      PS: Lerppa hei, silloin kun itse yksin ja ainoastaan laittelet tänne joitakin merkityksettömiä uutislinkkejä tai blogikirjoitelmia, niin silloin et voi yleisellä tasolla sanoa että "joita täälläkin palstalla on nähty". Tuohan on ihan sama kuin menisit kauppatorille esittelemään velttoa vehjettäsi ja sitten huutaisit kovan ääneen että "hyi saatana täällähän ihmiset näyttelevät munaa muille"

      Ymmärrätkö miten typerää ja ala-arvoista on käytöksesi?

      • 76575675678

        En tiedä kun en ole heiluttanut vehjettäni julkisella paikalla, resuperse


    • numeroita

      Ilmastonmuutos sulattaa maapallon jäätiköitä vauhdilla. Merenpinta nousee ennusteen mukaan metrejä. Huono juttu raskaasti lähes merenpinnan tasolle rakennetuille alueille.

      • HuaHininloppu

        Tuo on totta ja Hua Hin on paljon ennen Pattayaa kokonaan veden alla, koska Pattaya onneksi sijaitsee korkeammalla. Tietysti myös Thaimaan, Hua Hiniä monin verroin vilkkaampana ja suurempana, sekä arvokkaampana matkailukeskuksena myös pengerretään ajoissa, toisin kuin Hua Hin joka saa jäädä veden alle. Bangkok tietysti myös pelastetaan.


      • asiaonkäsitelty

        Ensinnäkään kyse ei ole korroosiosta vaan eroosiosta.

        Toiseksi Pattaya Beachia laajennetaan tänä vuonna takaisin vuoden 1952 tasolle 429 miljoonan bahtin hankkeella 2,8 kilometrin matkalla.

        Kolmanneksi Pattayan rakennukset eivät ole tässä asiassa millään tavalla uhattuna.

        Neljänneksi ilmastonmuutos ja jäätiköiden mahdollisen sulamisen seurauksista ei vielä tiedetä juurikaan mitään varmaa. Hypoteesit kilpailee keskenään ja jäätiköt ovat joidenkin tietojen mukaan päinvastoin kasvussa kuin sulamassa.

        Viidenneksi Pattayan kaupunki laskee rantaan päin voimakkaasti, eikä merenpinnan nousu sitä uhkaa.

        Helsinki on enemmänkin uhattuna mahdollisesti seuraavan 80 vuoden aikana.
        https://suomenkuvalehti.fi/jutut/kotimaa/tulvakartta/

        Selväähän on että minkään elävän kaupungin ei anneta jäädä merenpinnan alle, vaan rakennetaan tulvien estojärjestelmiä, kuten Hollannissa esimerkiksi on tehty jo sata vuotta.


      • 76575675678

        Eroosiota on rannan ongelmat, korroosiota on esim. Bali Hai Pier vaurioituminen, merivesi on tuhonnut betoniraudat, tämä sama ongelma on myös 500m alueella rannasta sisämaahan päin.


      • äläpäshöpsi
        76575675678 kirjoitti:

        Eroosiota on rannan ongelmat, korroosiota on esim. Bali Hai Pier vaurioituminen, merivesi on tuhonnut betoniraudat, tämä sama ongelma on myös 500m alueella rannasta sisämaahan päin.

        Minkä lähtee mukaan 500m sisämaahan? Lerppanewsin vai? Se ei vaan toimi se maailma niin, kuin Lerppanews-uutistoimistossa, sori vaan.

        Ja kuten huomasit, niin rantaa laajennetaan tänä vuonna vuoden 1952 tasolle 492 miljoonan bahtin sopimuksen velvoittamana ja se on upea juttu elvyttää Pattaya beach uuteen kukoistukseen kasvavassa huippumodernissa metropolissa!

        Minä aion ostaa tänä vuonna oman kämppäni lisäksi pari sijoitusasuntoa uusista condoista. Nyt on ostajan markkinat. 600 euroa neliö lähtee Bangsaraystä 130 neliön kämppä, joka maksaa kahden vuoden päästä 1400 egee neliö.


      • whatabouthua
        76575675678 kirjoitti:

        Eroosiota on rannan ongelmat, korroosiota on esim. Bali Hai Pier vaurioituminen, merivesi on tuhonnut betoniraudat, tämä sama ongelma on myös 500m alueella rannasta sisämaahan päin.

        Onko huassa rakennettu muutes mitään viime vuosina? En ainakaan nostureita nähnyt läpi ajaessani. Peitetäänkö se hiekalla koska koko hevonpaska?

        Pattayalle nousee koko ajan pilvenpiirtäjiä ja muita luxuscondoja kuin sieniä sateella. Thaimaan ykkönen sijoituskohteena.


      • 656546456456
        HuaHininloppu kirjoitti:

        Tuo on totta ja Hua Hin on paljon ennen Pattayaa kokonaan veden alla, koska Pattaya onneksi sijaitsee korkeammalla. Tietysti myös Thaimaan, Hua Hiniä monin verroin vilkkaampana ja suurempana, sekä arvokkaampana matkailukeskuksena myös pengerretään ajoissa, toisin kuin Hua Hin joka saa jäädä veden alle. Bangkok tietysti myös pelastetaan.

        Taas tuota tietämätöntä kuraa, Hua Hinin lentoasema sijaitsee viisi metriä merenpinnan 0 tason yläpuolelle ja pattayan vastaava on kolme metriä lentokentältä mitattuna, jokainen joka tietää jotain lentämisestä tietää tämän... on nämä reppanoita... lisäksi Hua Hin alueella on paljon vuoria, jotka olennaisesti helpottavat vesimassojen käsittelyä

        Nämä pattayan rannankorjaus kirjoitukset on vuodelta 2010 jolloin kansainvälinen lehdistö puutui asiaan alkuvuonna 11, mm. suomalainen roskalehdistö uutisoi laajasti, vuonna 2012, 2014 ja 2016 sama uutinen julkaistiin, jopa tarkalleen samana päivänä, tiedätkö siihen resuperse syystä, vuoden 2014 uutinen löytyy bangkok postin uutisarkistosta, repppana, tuo korjauksen kustannusarviokin on ollut sama nämä vuodet.

        EI niitä aleta korjaamaan ennenkuin peruskaava pattayan kehityksestä on valmis, kävelykadun rannanpuoleinen osa vedetty maan tasalle, koko alue on purku-uhan alla, ja valtiolunastaa maat itselleen, tästä oli suuri itku pattayalla muutaman kuukausi sitten...

        Mitä taas Hua Hinin läpiajamiseesi, hua hin on pääosin rakennettu sellaiseksi kun on tarpeen, joskin parhaillaan rakenteilla ainakin 40 isoa projektia... mutta laajentuminen tapahtuu pranburin ja cha amin suuntiin... jotta vältytään ettei hua hinistä tule samanlainen turistislummi kuin pattayan on... jossa kaikki alkuperäinen on tuhottu.


      • 656546456456

        Mutta tottahan se on pattayan ranta on 2,8 kilometriä... ja sekin on likakaista kuin viemärissä, eikä siellä tosiasiassa viihdykään kuin rotat, Hua Hinissä on yhtenäistä rantaviivaa 25,8 kilometriä joten jokaiselle löytyy paikka jossa viihtyy....


      • oikealentäjä
        656546456456 kirjoitti:

        Taas tuota tietämätöntä kuraa, Hua Hinin lentoasema sijaitsee viisi metriä merenpinnan 0 tason yläpuolelle ja pattayan vastaava on kolme metriä lentokentältä mitattuna, jokainen joka tietää jotain lentämisestä tietää tämän... on nämä reppanoita... lisäksi Hua Hin alueella on paljon vuoria, jotka olennaisesti helpottavat vesimassojen käsittelyä

        Nämä pattayan rannankorjaus kirjoitukset on vuodelta 2010 jolloin kansainvälinen lehdistö puutui asiaan alkuvuonna 11, mm. suomalainen roskalehdistö uutisoi laajasti, vuonna 2012, 2014 ja 2016 sama uutinen julkaistiin, jopa tarkalleen samana päivänä, tiedätkö siihen resuperse syystä, vuoden 2014 uutinen löytyy bangkok postin uutisarkistosta, repppana, tuo korjauksen kustannusarviokin on ollut sama nämä vuodet.

        EI niitä aleta korjaamaan ennenkuin peruskaava pattayan kehityksestä on valmis, kävelykadun rannanpuoleinen osa vedetty maan tasalle, koko alue on purku-uhan alla, ja valtiolunastaa maat itselleen, tästä oli suuri itku pattayalla muutaman kuukausi sitten...

        Mitä taas Hua Hinin läpiajamiseesi, hua hin on pääosin rakennettu sellaiseksi kun on tarpeen, joskin parhaillaan rakenteilla ainakin 40 isoa projektia... mutta laajentuminen tapahtuu pranburin ja cha amin suuntiin... jotta vältytään ettei hua hinistä tule samanlainen turistislummi kuin pattayan on... jossa kaikki alkuperäinen on tuhottu.

        lento kapteeni(oma nimityksensä) lerpan kone olisi syöksynyt maahan näillä tiedoilla!!!
        Häpeä lerppa, et osaa muuta kuin valehdella, ICAO:n tietojen mukaan Hua Hinin kentän korkeus merenpinnasta on 62 ft ~ 19 m ja Pattayan 42 ft~ 13 m.


      • LerppaLiioitteleeTaas
        656546456456 kirjoitti:

        Mutta tottahan se on pattayan ranta on 2,8 kilometriä... ja sekin on likakaista kuin viemärissä, eikä siellä tosiasiassa viihdykään kuin rotat, Hua Hinissä on yhtenäistä rantaviivaa 25,8 kilometriä joten jokaiselle löytyy paikka jossa viihtyy....

        Kuinka kaupungilla jonka pinta-ala on alle 5km2 voi olla niin pitkä ranta mitä numeromies taas valehtelee.


      • OikeaaTietoaEiLerpan
        656546456456 kirjoitti:

        Mutta tottahan se on pattayan ranta on 2,8 kilometriä... ja sekin on likakaista kuin viemärissä, eikä siellä tosiasiassa viihdykään kuin rotat, Hua Hinissä on yhtenäistä rantaviivaa 25,8 kilometriä joten jokaiselle löytyy paikka jossa viihtyy....

        Näin Lerppa sinunkin mielestäsi luotettavassa wikipediassa lukee Pattayan Beach roadin rannasta. Lopeta siis jo tuo lapsellinen valehtelu.

        Pattaya Beach[muokkaa | muokkaa wikitekstiä]


        Pattaya Beach Road. Vasemmalla Mike Shopping Mall -tavaratalo. Meri on oikealla.
        Pattaya Beach sijaitsee kaupungin keskustassa. Pattaya Beachin vedenlaatu on parantunut sen jälkeen, kun rannalle tehtiin vedenpuhdistamo ja viemäröinti, eikä hotellien jätevesiä enää lasketa mereen, vaan kierrätetään


      • professionalpilot
        oikealentäjä kirjoitti:

        lento kapteeni(oma nimityksensä) lerpan kone olisi syöksynyt maahan näillä tiedoilla!!!
        Häpeä lerppa, et osaa muuta kuin valehdella, ICAO:n tietojen mukaan Hua Hinin kentän korkeus merenpinnasta on 62 ft ~ 19 m ja Pattayan 42 ft~ 13 m.

        Onneksi lerppa ei ole lentäjä, ILS -lähestymisessä olisi ollut tukevasti maan sisässä, ai mutta eihän mokomalla korpikentällä ole ILS laitteita.
        Pattayan U-Tapaolta löytyy tietysti, koska on kansainvälinen kenttä.
        นักบินมืออาชีพ


      • kommentoilerppa
        professionalpilot kirjoitti:

        Onneksi lerppa ei ole lentäjä, ILS -lähestymisessä olisi ollut tukevasti maan sisässä, ai mutta eihän mokomalla korpikentällä ole ILS laitteita.
        Pattayan U-Tapaolta löytyy tietysti, koska on kansainvälinen kenttä.
        นักบินมืออาชีพ

        Mielenkiinnolla odotan lerpan kommenttia asiaan!


      • tuossahanselukee
        656546456456 kirjoitti:

        Taas tuota tietämätöntä kuraa, Hua Hinin lentoasema sijaitsee viisi metriä merenpinnan 0 tason yläpuolelle ja pattayan vastaava on kolme metriä lentokentältä mitattuna, jokainen joka tietää jotain lentämisestä tietää tämän... on nämä reppanoita... lisäksi Hua Hin alueella on paljon vuoria, jotka olennaisesti helpottavat vesimassojen käsittelyä

        Nämä pattayan rannankorjaus kirjoitukset on vuodelta 2010 jolloin kansainvälinen lehdistö puutui asiaan alkuvuonna 11, mm. suomalainen roskalehdistö uutisoi laajasti, vuonna 2012, 2014 ja 2016 sama uutinen julkaistiin, jopa tarkalleen samana päivänä, tiedätkö siihen resuperse syystä, vuoden 2014 uutinen löytyy bangkok postin uutisarkistosta, repppana, tuo korjauksen kustannusarviokin on ollut sama nämä vuodet.

        EI niitä aleta korjaamaan ennenkuin peruskaava pattayan kehityksestä on valmis, kävelykadun rannanpuoleinen osa vedetty maan tasalle, koko alue on purku-uhan alla, ja valtiolunastaa maat itselleen, tästä oli suuri itku pattayalla muutaman kuukausi sitten...

        Mitä taas Hua Hinin läpiajamiseesi, hua hin on pääosin rakennettu sellaiseksi kun on tarpeen, joskin parhaillaan rakenteilla ainakin 40 isoa projektia... mutta laajentuminen tapahtuu pranburin ja cha amin suuntiin... jotta vältytään ettei hua hinistä tule samanlainen turistislummi kuin pattayan on... jossa kaikki alkuperäinen on tuhottu.

        Miten vaikeaa sinulle lerppa on luetun ymmärtäminen? Duuni tehdään tänä vuonna 100 metrin pätkissä, ettei turismi kärsi.

        Marine Joint Venture Co was hired for B429 million to reclaim Pattaya Beach over a distance of 2.8 kilometres from North Pattaya to South Pattaya. The work is set to finish next year.

        The reclamation covers 100-metre-long sections at a time to prevent any impacts on tourism and the environment.


      • keltainenportti
        656546456456 kirjoitti:

        Taas tuota tietämätöntä kuraa, Hua Hinin lentoasema sijaitsee viisi metriä merenpinnan 0 tason yläpuolelle ja pattayan vastaava on kolme metriä lentokentältä mitattuna, jokainen joka tietää jotain lentämisestä tietää tämän... on nämä reppanoita... lisäksi Hua Hin alueella on paljon vuoria, jotka olennaisesti helpottavat vesimassojen käsittelyä

        Nämä pattayan rannankorjaus kirjoitukset on vuodelta 2010 jolloin kansainvälinen lehdistö puutui asiaan alkuvuonna 11, mm. suomalainen roskalehdistö uutisoi laajasti, vuonna 2012, 2014 ja 2016 sama uutinen julkaistiin, jopa tarkalleen samana päivänä, tiedätkö siihen resuperse syystä, vuoden 2014 uutinen löytyy bangkok postin uutisarkistosta, repppana, tuo korjauksen kustannusarviokin on ollut sama nämä vuodet.

        EI niitä aleta korjaamaan ennenkuin peruskaava pattayan kehityksestä on valmis, kävelykadun rannanpuoleinen osa vedetty maan tasalle, koko alue on purku-uhan alla, ja valtiolunastaa maat itselleen, tästä oli suuri itku pattayalla muutaman kuukausi sitten...

        Mitä taas Hua Hinin läpiajamiseesi, hua hin on pääosin rakennettu sellaiseksi kun on tarpeen, joskin parhaillaan rakenteilla ainakin 40 isoa projektia... mutta laajentuminen tapahtuu pranburin ja cha amin suuntiin... jotta vältytään ettei hua hinistä tule samanlainen turistislummi kuin pattayan on... jossa kaikki alkuperäinen on tuhottu.

        Muut valheesi ja vääristellyt tietosi tuossa onkin jo käsitelty, mutta tämä pisti vielä silmään

        "mutta (hua hinin) laajentuminen tapahtuu pranburin ja cha amin suuntiin... jotta vältytään ettei hua hinistä tule samanlainen turistislummi kuin pattayan on... jossa kaikki alkuperäinen on tuhottu"

        Taas tuo skitsofreniasi tekee temppujaan. Ensin haluat kaikki Pattayan vanhat rakennukset purettaviksi ja sen jälkeen haikailet kuitenkin alkuperäisten vanhojen rakennusten perään.. Mitä sviddua?

        Mikä se on sitä sinun peräänkuuluuttamaasi "alkuperäistä"? En keksi Hua Hinista mitään alkuperäistä muuta kuin se rintamamiestalon näköinen rautatieasema. Onko jotakin muuta, josta olet ylpeä?

        Millainen beach roadi ja walking streetti teillä on siellä hua hinissa? Miksi hua hinissa käy monta kertaa vähemmän turisteja kuin Pattayalla, jos siellä kerta on niin ihanaa?


      • alkuja-alku
        keltainenportti kirjoitti:

        Muut valheesi ja vääristellyt tietosi tuossa onkin jo käsitelty, mutta tämä pisti vielä silmään

        "mutta (hua hinin) laajentuminen tapahtuu pranburin ja cha amin suuntiin... jotta vältytään ettei hua hinistä tule samanlainen turistislummi kuin pattayan on... jossa kaikki alkuperäinen on tuhottu"

        Taas tuo skitsofreniasi tekee temppujaan. Ensin haluat kaikki Pattayan vanhat rakennukset purettaviksi ja sen jälkeen haikailet kuitenkin alkuperäisten vanhojen rakennusten perään.. Mitä sviddua?

        Mikä se on sitä sinun peräänkuuluuttamaasi "alkuperäistä"? En keksi Hua Hinista mitään alkuperäistä muuta kuin se rintamamiestalon näköinen rautatieasema. Onko jotakin muuta, josta olet ylpeä?

        Millainen beach roadi ja walking streetti teillä on siellä hua hinissa? Miksi hua hinissa käy monta kertaa vähemmän turisteja kuin Pattayalla, jos siellä kerta on niin ihanaa?

        Tuota alkuperäisyyshöpinää en joo koskaan ole ymmärtänyt. Yksikään turistikohde, beachi tai hotelli kun ei ole alkuperäinen, eikä missään päin maailmaa. Ne on tehty turisteille mieleisiksi jotta turisti viihtyy. Ei turisti viihdy pusikossa.
        Ainoat alkuperäiset kansat tässä maailmassa ovat eristyksissä elelevät heimot jossakin Amazonin viidakoissa. Sinnekö lerppa haikailee?
        Eivät ne täysin vieraan kulttuurin tiiviit yhteisöt halua mitään hölmön näköistä lerppaa sinne mainoslippalakissaan kameroineen norkoilemaan. Heittävät keihään selkään ja pistävät pataan porisemaan.

        Olen vieraillut Thaimaassa ainakin suurimmilla ancient-temppelialueilla Sukhothaissa, Ayutthayassa, Buriramissa sun muualla. Niitä voi sanoa alkuperäisiksi, mutta ne ovat suojelukohteita ja nähtävyyksiä. Ei niissä voi asua eikä niitä kukaan jaksa koluta montaa kertaa.

        Jos pitää valita, niin mieluummin vetelen Pattayalla Hootersin terassilla mättöruokaa naamariin ja siemailen bisseä, kuin tuijotan jotakin fakin alkuperäistä jossakin.


      • 656546456456
        tuossahanselukee kirjoitti:

        Miten vaikeaa sinulle lerppa on luetun ymmärtäminen? Duuni tehdään tänä vuonna 100 metrin pätkissä, ettei turismi kärsi.

        Marine Joint Venture Co was hired for B429 million to reclaim Pattaya Beach over a distance of 2.8 kilometres from North Pattaya to South Pattaya. The work is set to finish next year.

        The reclamation covers 100-metre-long sections at a time to prevent any impacts on tourism and the environment.

        Etkö sinä resuperse osaa lukea, bangkok postin uutsiarkistosta vuodelta 2014 löytyy tuo mainitsemasi homma, marraskuun 19 päivän uutisista, siinä kerrottiin tarkalleen samat asiat kuin viime vuonna marraskuu 19 pv... oletko oikeasti tyhmä vai esitätkö sitä vain, sitä hetkeä saat odottaa että ensimmäinen hiekkakuorma sinne ajetaan muuta kuin muutamaa pakkokorjausta lukuunottamatta... reppana...

        Resuperse ota ensin selvää mitä tarkoittaa nollataso, en mpy vaan nimen omaan nollatasosta... mutta mitäpä sinä resuperse näistä tiedät.


      • oudostuttaakummastuttaa
        656546456456 kirjoitti:

        Etkö sinä resuperse osaa lukea, bangkok postin uutsiarkistosta vuodelta 2014 löytyy tuo mainitsemasi homma, marraskuun 19 päivän uutisista, siinä kerrottiin tarkalleen samat asiat kuin viime vuonna marraskuu 19 pv... oletko oikeasti tyhmä vai esitätkö sitä vain, sitä hetkeä saat odottaa että ensimmäinen hiekkakuorma sinne ajetaan muuta kuin muutamaa pakkokorjausta lukuunottamatta... reppana...

        Resuperse ota ensin selvää mitä tarkoittaa nollataso, en mpy vaan nimen omaan nollatasosta... mutta mitäpä sinä resuperse näistä tiedät.

        Kerrohan lerppa lisää niistä ilmailuasioista, miten ne ILS lähestymiset lento kapteenilta sujuivat?
        Ihme, että et Pilven Veikkoihin kuulu, kokeneena evp armeijapilottina...


      • miksivalitat
        656546456456 kirjoitti:

        Etkö sinä resuperse osaa lukea, bangkok postin uutsiarkistosta vuodelta 2014 löytyy tuo mainitsemasi homma, marraskuun 19 päivän uutisista, siinä kerrottiin tarkalleen samat asiat kuin viime vuonna marraskuu 19 pv... oletko oikeasti tyhmä vai esitätkö sitä vain, sitä hetkeä saat odottaa että ensimmäinen hiekkakuorma sinne ajetaan muuta kuin muutamaa pakkokorjausta lukuunottamatta... reppana...

        Resuperse ota ensin selvää mitä tarkoittaa nollataso, en mpy vaan nimen omaan nollatasosta... mutta mitäpä sinä resuperse näistä tiedät.

        Kannattaa lukea uudempia uutisia. Diili on tehty joulukuussa 2016 ja työt valmistuu tänä vuonna. Miksi sinua harmittaa noin paljon Thaimaan suosituimman lomakohteen kunnostus ja kehitystyöt? Eikös se ole hyvä että sinun 6 kertaa vuodessa käymäsi lomakohde pidetään kunnossa?


      • 654767567657

        Ei harmita pätkääkään, sama uutinen julkaistaan 19 marraskuuta vuosina 2014 ja 2016, siis tarkalleen sama... Hommia ei aloitettu vuonna 2015, enkä usko että aloitetaan tänäkään vuonna, Tällainen on sitä kuuluisaa kulttuurieroa, asiat hoidetaan täällä toisella logiikalla kuin suomessa on totottu, kannattaisi varmaan miettiä miksi kumpikin uutinen on julkaistu samana päivänä, eri vuonna, vuonna 2011 pattaya rannan kunto ylitti kansainvälisen uutiskynnyksen, ja vuonna 2012 ranta luvattiin korjata mutta asialle ei ole tehty mitään.

        Toinen kulttuuriin vaikuttava asia on matkailuministerin kommentit pattayan ongelmista, asiaa uutisoitiin täällä ja myös kansainvälisesti jonkin verran, mutta mitä korjausta ei tapahtunut, mutta mirror lehti veti etusivulle 27.000 prostituoitua, ja pattayan rikollisuuden, likaisuuden alkoi tapahtumaan, koskaan pattaya historiassa ei poliisi ja armeija ole puuttunut näin voimallisesti pattayan asioihin, erinomaista oli myös alkuvuodesta ko. ministerin ulostulo asiassa, ja toteavan että ongelmat ovat syvällä ja varsin vakavia, eikä niitä korjata päivässä eikä kahdessa, mutta me korjaamme ne varmasti, tähän suuntaan pattaya pitää oikeasti viedä, tästä kiitos Thaimaan uskomattoman upealle hallinnolle, joka on tajunnut että vanha pattaya on tiensä päässä, ja pitää rakentaa uusi parempi.


      • 6vuottaPattayalla
        654767567657 kirjoitti:

        Ei harmita pätkääkään, sama uutinen julkaistaan 19 marraskuuta vuosina 2014 ja 2016, siis tarkalleen sama... Hommia ei aloitettu vuonna 2015, enkä usko että aloitetaan tänäkään vuonna, Tällainen on sitä kuuluisaa kulttuurieroa, asiat hoidetaan täällä toisella logiikalla kuin suomessa on totottu, kannattaisi varmaan miettiä miksi kumpikin uutinen on julkaistu samana päivänä, eri vuonna, vuonna 2011 pattaya rannan kunto ylitti kansainvälisen uutiskynnyksen, ja vuonna 2012 ranta luvattiin korjata mutta asialle ei ole tehty mitään.

        Toinen kulttuuriin vaikuttava asia on matkailuministerin kommentit pattayan ongelmista, asiaa uutisoitiin täällä ja myös kansainvälisesti jonkin verran, mutta mitä korjausta ei tapahtunut, mutta mirror lehti veti etusivulle 27.000 prostituoitua, ja pattayan rikollisuuden, likaisuuden alkoi tapahtumaan, koskaan pattaya historiassa ei poliisi ja armeija ole puuttunut näin voimallisesti pattayan asioihin, erinomaista oli myös alkuvuodesta ko. ministerin ulostulo asiassa, ja toteavan että ongelmat ovat syvällä ja varsin vakavia, eikä niitä korjata päivässä eikä kahdessa, mutta me korjaamme ne varmasti, tähän suuntaan pattaya pitää oikeasti viedä, tästä kiitos Thaimaan uskomattoman upealle hallinnolle, joka on tajunnut että vanha pattaya on tiensä päässä, ja pitää rakentaa uusi parempi.

        In your dreams lerppa. Siellä Hua Hinin kuihtuvassa kuolleessa hevonpaskan mafiakaupungissa, joka on piiritetty tiesuluilla, jossa kukkaruukut räjähtelee ja jossa vanhuksia hakataan, on turha koettaa hurskastella yhtään mitään mistään muualta. Johan se todettiin tilastojenkin mukaan, että Hua Hin on Thaimaan rikollisin kaupunki.

        Pattayalla ei ole mitään ongelmia turistin eikä asukkaan näkökulmasta. Me kun emme täällä mieti Googlen ääressä asioita, vaan eletään ihan kuin ennenkin.

        On hieno homma että rantaan tulee pinta-alaa lisää entiseen malliin!

        Ne sinun mainostamasi ratsiat ja muut on pelkästään hyväksi ja niitä on tehty koko tämä vuosikymmen. Niillä pidetään paikat siistinä ja alaikäisillä ja paperittomilla ei ole asiaa Pattayalle. Pattaya on Thaimaan turvallisin ja siistein kaupunki. Siitä on sekin todisteena että se tämä on Thaimaan suosituin. Ei taida Hua Hin mahtua edes kymmenen sakkiin. Ei siis pure tämä sinun parjauskampanjasi turisteihin. Harmittaako? Näyttää harmittavan. Otan osaa, että sinulla ei ole enää elämää googlen ulkopuolella.

        Me lähdetään hakemaan Nakluan torilta seafoodia. Tulee vieraita Suomesta.


      • keuhkotpaskana
        654767567657 kirjoitti:

        Ei harmita pätkääkään, sama uutinen julkaistaan 19 marraskuuta vuosina 2014 ja 2016, siis tarkalleen sama... Hommia ei aloitettu vuonna 2015, enkä usko että aloitetaan tänäkään vuonna, Tällainen on sitä kuuluisaa kulttuurieroa, asiat hoidetaan täällä toisella logiikalla kuin suomessa on totottu, kannattaisi varmaan miettiä miksi kumpikin uutinen on julkaistu samana päivänä, eri vuonna, vuonna 2011 pattaya rannan kunto ylitti kansainvälisen uutiskynnyksen, ja vuonna 2012 ranta luvattiin korjata mutta asialle ei ole tehty mitään.

        Toinen kulttuuriin vaikuttava asia on matkailuministerin kommentit pattayan ongelmista, asiaa uutisoitiin täällä ja myös kansainvälisesti jonkin verran, mutta mitä korjausta ei tapahtunut, mutta mirror lehti veti etusivulle 27.000 prostituoitua, ja pattayan rikollisuuden, likaisuuden alkoi tapahtumaan, koskaan pattaya historiassa ei poliisi ja armeija ole puuttunut näin voimallisesti pattayan asioihin, erinomaista oli myös alkuvuodesta ko. ministerin ulostulo asiassa, ja toteavan että ongelmat ovat syvällä ja varsin vakavia, eikä niitä korjata päivässä eikä kahdessa, mutta me korjaamme ne varmasti, tähän suuntaan pattaya pitää oikeasti viedä, tästä kiitos Thaimaan uskomattoman upealle hallinnolle, joka on tajunnut että vanha pattaya on tiensä päässä, ja pitää rakentaa uusi parempi.

        Lerppa ei todellisuudessa ollut lentäjä ennen sairaseläkettään vaan nuohooja.
        https://www.youtube.com/watch?v=MyT-Sz2Wdg0


    • HöpsistäHei

      Höpsistä !!!!!
      Johan tuossa viisaat on kirjoittanut jäätiköistä ja merenpinnan nousuista metrikaupalla.
      Harmi, Hesastakin jää vaan Kallion kaupunginosa pilkistämään, mutta onnex sielä on niitä thai-hieromoita.
      Nyt kiireenvilkkkaa palstaongelmaiset ihan oikeasti matkalle Thaimaahan, kun sielä vielä on tatamia muuallakin kuin Chiang Maissa.

    • lerppaeilennä-itse

      Eipä lento kapteeni(oma nimityksensä) taaskaan vastannut mitään, kyselyyni ilmailuasioista.
      Tämä ei toki ollut eka kerta ja osoittaa selkeästi, että kyseessä on lentämisestä mitään tietämätön maalaisjuntti.

      • eimitäänuutta

        Saman vetäytymisen se on tehnyt jo purjehduksen, sukeltamisen, matkakohteiden asiantuntemuksen, Pattayan tuntemuksen, sotilasuran ja monen muun asian kanssa. Se äijä tai ämmä on pelkkä iso läjä paskaa joka lueskelee vain vanhoja uutisia ja vääntää ne mieleiseensä malliin sairaassa pääkopassaan. Ei tunne keskustelupalstojen historia toista yhtä kipeetä tyyppiä.


    • flashflood

      Ainakin rankkasateiden aiheuttamat tulvat ovat muuttuneet vuosi vuodelta pahemmiksi.

      • isompimittakaava

        Maapallolla on erilaisia sykleissä tapahtuvia asioita erittäin monista asioista riippuen. Pitkiä tapahtumavälejä on muun muassa aurinkokuntamme sijainti galaksimme spiraalissa, jonka haaran kiertäminen kestää 250000 vuotta. Sijainnistamme ja asennostamme riippuu ilmastomme suuressa mittakaavassa. Olihan meillä jääkausikin, eikä se johtunut ihmisen aiheuttamasta ilmastonmuutoksesta.
        Maapallo on kohdannut historiansa aikana useita joukkotuhoja, joista tunnetuin mutta ei suurin, oli dinosaurusten aikakauden päättänyt meteori Jukatanin niemimaalle.
        Supertulivuoren purkaus tappoi Afrikasta miltei kaiken juuri silloin, kun muutama nykyihmisen esi-isä oli sieltä lähtenyt seikkailemaan Lähi-itään.

        Jos Maan ikä olisi vuorokausi, niin nykyihminen on ollut täällä vain 4 sekuntia. Emme ole ihan niin merkittäviä kuin kuvittelemme. Kaikella millä on alku, on myös loppu.


    • SivustaSeurannut

      KAIKELLA MILLÄ ON ALKU, ON MYÖS LOPPU !!!!!!!!

      Kirjoitit palstan järkevimmän kirjoituksen, kiitos.

      Koska tämän palstan aloitettu idiotismi loppuu ja tämä palsta alkaa olemaan matkailupalsta ?

      Täytyykö odottaa yksi sukupolvi ?

      • näinsevainon

        lerpan kuoltua kaikki on hyvin.


    • Antikorroosio

      Varmaan sitten, kun Pattaya on ruostunut puhki.

    • Pera_elää_täällä

      Ketää kiinnostaa, mitä jossakin maailman toisella laidalla tapahtuu.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      69
      1870
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      164
      1499
    3. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      88
      1272
    4. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      125
      1265
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      49
      1190
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      270
      989
    7. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      952
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      107
      905
    9. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      104
      857
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      46
      695
    Aihe