Aborttikiellon negatiiviset vaikutukset

Nyt kun moni kristilliskonservatiivi ylistää Trumpia siitä, että hänen hallintonsa lakkauttaa Planned Parenthood-klinikoiden tukemisen jenkkilässä että kehitysmaissa, niin onkohan kukaan miettinyt, mitkä seuraamukset sillä todellisuudessa on?

Monella on varmaan mielikuva iloisesti hymyilevistä ydinperheistä sunnuntaikirkkoineen, mutta todellisuudessa tämä johtaa vain köyhien, päihdeongelmaisten ja nälänhätää kärsivien määrän kasvuun ihan realistisessa skenaariossa. Jenkkirepublikaanit sekä Euroopankin kristilliskonservatiivit eivät halua hukata rahojaan "loisten" elättämiseen, mutta tekopyhässä hurskaudessaan kiillottavat julkisuuskuvaansa möykkäämällä kuinka "jokainen lapsi ansaitsee syntyä". Kummasti vaan niistä lapsista ei enää siinä vaiheessa välitetä, kun ne ovat ulkona kohdusta, silloin joutavat olla omillaan...

Ja kun ajattelee vielä maapallon liikakansoittumista, niin se on rikos planettaamme kohtaan, että jo ennestään liian hedelmällisissä kehitysmaissa naiset pistetään entistäkin tiuhempaan pyöräyttämään kersoja tähän maailmaan kuluttamaan luonnonvaroja.
Ilmianna
Jaa

16 Vastausta


"onkohan kukaan miettinyt, mitkä seuraamukset sillä todellisuudessa on?"

No kerroppa sinä jos tiedät?
Mistään tollasestahan ei todisteita oo näkyny mitä mutuharhoissas maalailet.

"Kummasti vaan niistä lapsista ei enää siinä vaiheessa välitetä, kun ne ovat ulkona kohdusta, silloin joutavat olla omillaan..."

Täähän se on suosijafanaatikkojen eräs naurettavista vakiokärjistelyvalheista... varsinkin varaa paatostella kun ite ei välitä sitäkään vähää yhtään minkään ikäsistä lapsista, päinvastoin, hillitön lapsivihahan se näitä raivopäitä riivaa.

Ja sitten vielä tää tekopyhistely
"Ja kun ajattelee vielä maapallon liikakansoittumista," :DD
että kun väkee on liikaa niin sehän onkin "hyvä" veruke tappaa jo olemassaolevia ihmisiä! Ite nää paasaajat ei tietenkään osallistu siihen vaikka vois alottaa sen harvennuksen ITESTÄÄN ;))) vaan eipä niljakas pelkuri pysty muuhun kun vaatiin uhrauksia vaan muilta, kuten kiivaimmin viattomilta lapsilta...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
10 VASTAUSTA:
"No kerroppa sinä jos tiedät?
Mistään tollasestahan ei todisteita oo näkyny mitä mutuharhoissas maalailet."

-Eritoten länsimaissa ne, joille noita vahinkoraskauksia sattuu, ovat harvemmin sitä koulutetuinta sakkia, jolla on varaa pitää huolta muksuistaan, se ei ole ainakaan mitään mutuilua. Ja niihin olosuhteisiin, joihin nämä lapset syntyvät eivät ole niitä terveimpiä.

"Täähän se on suosijafanaatikkojen eräs naurettavista vakiokärjistelyvalheista... varsinkin varaa paatostella kun ite ei välitä sitäkään vähää yhtään minkään ikäsistä lapsista, päinvastoin, hillitön lapsivihahan se näitä raivopäitä riivaa."

-Jaahas, sieltähän se "ad hominem" tulla tupsahti... Mutta itse aiheeseen: päinvastoin, kyseessähän on juuri olemassaolevien, tuntevien ja tiedostavien ihmislasten hyvinvoinnista huolehtiminen/huolestuneisuus, mikä tässä painaa vaakakupissa. Ei ihan täytä kyllä mielestäni lapsivihan kriteerejä. Olemassaoleva ihmisolento on nyt vaan tärkeämpi kuin jokin viikon vanha solumöykky naisen sisällä, joka ei ole valmis raskauden tuomiin vaivoihin.

"Ja sitten vielä tää tekopyhistely
"Ja kun ajattelee vielä maapallon liikakansoittumista," :DD
että kun väkee on liikaa niin sehän onkin "hyvä" veruke tappaa jo olemassaolevia ihmisiä! Ite nää paasaajat ei tietenkään osallistu siihen vaikka vois alottaa sen harvennuksen ITESTÄÄN ;))) vaan eipä niljakas pelkuri pysty muuhun kun vaatiin uhrauksia vaan muilta, kuten kiivaimmin viattomilta lapsilta..."

-Nyt suorastaan hämmennyin... Tappaa jo olemassaolevia ihmisiä? Missä kohtaa mainitsin jotkin kansanmurhat lääkkeeksi liikakansoituksen hoitoon? Liikakansoituksen vuoksi juuri naisille olisi taattava ehkäisyneuvontaa, mahdollisuus turvalliseen aborttiin ja heille olisi tarjottava koulutusta, jonka avulla he voisivat saada muitakin vaihtoehtoja elämälleen kuin olla miesvaltaisen, sortavan kulttuurin lapsenteko- ja seksintarpeentyydytysautomaatteja ukoille.

Jos syntyvyydensäännöstely ja sukupuolten välinen tasa-arvo ahdistaa, niin ainahan voi muuttaa vaikka Saudi-Arabiaan, siellähän täyttyy kaikkien konservatiivien unelmat. :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Lisäyksenä vielä, että tuossa liikakansoitusta koskevassa kohdassa tarkoitin juurikin kehitysmaita ja siellä esiintyvää naisten oikeuksien polkemista, en sitä, että länsimaissa toimittaisiin juuri samoin. Ihan vain mainitakseni, jottei tarvitse kenenkään alkaa huutelemaan mitään "feminatseista". :)
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
"ovat harvemmin sitä koulutetuinta sakkia, jolla on varaa pitää huolta muksuistaan, se ei ole ainakaan mitään mutuilua. Ja niihin olosuhteisiin, joihin nämä lapset syntyvät eivät ole niitä terveimpiä."

Jälleen omia kuvitelmias.. mistä sinä tiedät minkälaista sakkia kaikki on? Ja köyhyyskö ois hyväkin syy tappaa ihmisiä? Sinäkö määrität mikä on tarpeeks "epäterveitä" oloja missä ei voi elää? Oisko jollain muulla oikeus määrittää sun elämäs olot liian epäterveiks ja sit tappaa sut? Kai nääkin ylikiperät kysymykset on taas jotain "argumenttivirheitä" :D

"Jaahas, sieltähän se "ad hominem" tulla tupsahti... "

Liian tyhjentävää vaan? ;) mites usein sinä ja sakkis sellasiin syyllistyy :DD niin ja hups, sieltähän se sossupaatti taas paljastu..

"olemassaolevien, tuntevien ja tiedostavien ihmislasten hyvinvoinnista huolehtiminen/huolestuneisuus"

Höpö höpö. Mites se paranis tappamalla jotain muita lapsia?
Tekopyhää jokatapauksessa, vai mites niistä "huolehditaan/huolestutaan" tappamalla jo kohtuun?

"Olemassaoleva ihmisolento on nyt vaan tärkeämpi kuin jokin viikon vanha solumöykky naisen sisällä,"

Mutumutu. Oikeus elää ylittää kyllä kirkkaasti jonkun itsekkään ämmän mukavuudenhalut ja "kehon käyttö-oikeuden" tappamiseen!

"Tappaa jo olemassaolevia ihmisiä? Missä kohtaa mainitsin jotkin kansanmurhat lääkkeeksi liikakansoituksen hoitoon? Liikakansoituksen vuoksi juuri naisille olisi taattava ehkäisyneuvontaa, mahdollisuus turvalliseen aborttiin"

Todellakin hämmentävää.. samassa vastauksessa ensin kiellät kaiken ja sitten vastaat ite että mahdollisuus kansanmurhaan onkin oltava!

"olla miesvaltaisen, sortavan kulttuurin lapsenteko- ja seksintarpeentyydytysautomaatteja ukoille."

Tyypillistä feminatsin miesvihapuhetta. Onko sulla joku seksikompleksikin?

"sukupuolten välinen tasa-arvo ahdistaa, niin ainahan voi muuttaa vaikka Saudi-Arabiaan"

Ja TAAS tääkin naurettavuus :D kyse ei oo mistään sukupuolten tasa-arvosta, vaan pienten lasten tasa-arvosista ihmisoikeuksista joita sunkaltaset himoitsee sortaa kuolettavasti. Mutta muuta vaikka Espanjaan, eikös siellä jollain klinikoilla tapeta lapsia ihan raskauden loppuun saakka, jos ei nirri lähde kohdussa niin sieltä ulos tultua, ihan täysaikaselta lapselta... siinä sulle vasta unelmien taivas!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Wau, nyt tuli kyllä sellainen täyslaidallinen kiikkeriä aasinsiltoja, josta voisin jo todeta yhden nettimeemin mukaisesti "actually, I'm not even mad, that's amazing".

Edelleenkään, niiden muutamista soluista koostuvan möykyn hävittäminen ei ole verrattavissa tiedostavan, tuntevan ihmisvauvan tappamiseen vai kieltäisitkö miehiltäkin masturboimisen, koska se on "ihmisten murhaamista"? Ja se, mitä niihin olosuhteisiin tulee, niin onko se nyt jotenkin humaania, että ihmisiä PAKOTETAAN syntymään kurjiin olosuhteisiin uskonnollisin tai ideologisin perustein? Vastaapa ihan rehellisesti.

Joka kohtaa en edes jaksa alkaa kommentoimaan, sillä niistä paistaa läpi niin surkeat trollausyritykset, jotta voisin tähän loppuun käyttää omaa retoriikkaasi ja toivoa, että häiriköinnin sijaan käytät aikasi hihhulilahkosi herätyskokouksissa mesoamiseen/pedofiiliprofeettasi edessä kumartelemiseen lähimmässä viha-aatetta levittävässä moskeijassasi/piirroshahmoponeille runkkaamiseen heittäen mällisi fedorahattuusi tunkkaisessa itsemurhayksiössäsi.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
"nyt tuli kyllä sellainen täyslaidallinen kiikkeriä aasinsiltoja,"

Sitä saa mitä tilaa ;)

"niiden muutamista soluista koostuvan möykyn hävittäminen ei ole verrattavissa tiedostavan, tuntevan ihmisvauvan tappamiseen vai kieltäisitkö miehiltäkin masturboimisen, koska se on "ihmisten murhaamista"?"

SUN mutuissas ihmisen tappaminen on jotenkin (miten?) iiiihan eri juttu kun ihmisen tappaminen.
Toi on jotenkin niin säälittävää aina kun iänikuinen sukusolu-kortti nousee esiin.. mutta minkä sille voi kun fanaatikot ei kykene tajuaan eroja puolikasperimäisten elimistön solujen ja ihmisyksilöiden välillä. Ja vain jälkimmäisiä voidaan murhata.

" ihmisiä PAKOTETAAN syntymään kurjiin olosuhteisiin uskonnollisin tai ideologisin perustein? "

Vai että oikeinko pakotetaan... no kas kun ei mee sitten kesken? Mutta sun mielestä siis mitään pahaa ei oo niiden KUOLEMAAN pakotuksessa!! Tajuatko edes naurettavaa tekopyhyyttäs.... ja vastaappa nyt rehellisesti (jos edes osaat), kellä on oleva tlivalta määrittää mitkä olot on liian huonoja että kannattas mieluumin olla kuollu?? Sullako?! Sinä voit tehdä sen määrityksen VAIN ja ainoastaan OMASTA elämästäs! Sitäpaitsi heikot lähtökohdat elämässä ei tietenkään tarkota että koko elämä ois yhtä heikkoo. Sieltä on mahdollisuus hyvään elämään, kuolleena ei oo sitäkään. Ja koskaan kuullu ADOPTIOSTA?

"sillä niistä paistaa läpi niin surkeat trollausyritykset,"

Tottakai se on heti "trollausta ja häiriköintiä" kun asia muuttuu liian vaikeeks ja kaikki surkeat miljoonasi nähdyt ja ennenkin kumotut suosijakiihkoargumentit on jälleen kerran rytisten kumottu.

"käytät aikasi hihhulilahkosi herätyskokouksissa "

Ja uskis-stereotypiat senku jyllää kiikomielisekoharharaivopääriehufeminatsifanaatikkolastenmurhienylistäjäverikäsikalmankammioluolalellilorttotraumaatikkoaivokääpiöllä :DDDDDDDD
Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Aina helpompaahan se mulle ois jos kukaan sun kaltanen rääväturpa ei laukois iänikuisia naurettavia typeryyksiään kunnon asiakeskustelu-yritysten perään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
jätätokisontimatta kirjoitti:
Aina helpompaahan se mulle ois jos kukaan sun kaltanen rääväturpa ei laukois iänikuisia naurettavia typeryyksiään kunnon asiakeskustelu-yritysten perään.
Mahtoi sinua naurattaa, kun tuon vitsin heitit. Oikeastaan taidatkin olla koomikko? Valitettavasti vain omasta mielestäsi...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
niinkumitä kirjoitti:
"nyt tuli kyllä sellainen täyslaidallinen kiikkeriä aasinsiltoja,"

Sitä saa mitä tilaa ;)

"niiden muutamista soluista koostuvan möykyn hävittäminen ei ole verrattavissa tiedostavan, tuntevan ihmisvauvan tappamiseen vai kieltäisitkö miehiltäkin masturboimisen, koska se on "ihmisten murhaamista"?"

SUN mutuissas ihmisen tappaminen on jotenkin (miten?) iiiihan eri juttu kun ihmisen tappaminen.
Toi on jotenkin niin säälittävää aina kun iänikuinen sukusolu-kortti nousee esiin.. mutta minkä sille voi kun fanaatikot ei kykene tajuaan eroja puolikasperimäisten elimistön solujen ja ihmisyksilöiden välillä. Ja vain jälkimmäisiä voidaan murhata.

" ihmisiä PAKOTETAAN syntymään kurjiin olosuhteisiin uskonnollisin tai ideologisin perustein? "

Vai että oikeinko pakotetaan... no kas kun ei mee sitten kesken? Mutta sun mielestä siis mitään pahaa ei oo niiden KUOLEMAAN pakotuksessa!! Tajuatko edes naurettavaa tekopyhyyttäs.... ja vastaappa nyt rehellisesti (jos edes osaat), kellä on oleva tlivalta määrittää mitkä olot on liian huonoja että kannattas mieluumin olla kuollu?? Sullako?! Sinä voit tehdä sen määrityksen VAIN ja ainoastaan OMASTA elämästäs! Sitäpaitsi heikot lähtökohdat elämässä ei tietenkään tarkota että koko elämä ois yhtä heikkoo. Sieltä on mahdollisuus hyvään elämään, kuolleena ei oo sitäkään. Ja koskaan kuullu ADOPTIOSTA?

"sillä niistä paistaa läpi niin surkeat trollausyritykset,"

Tottakai se on heti "trollausta ja häiriköintiä" kun asia muuttuu liian vaikeeks ja kaikki surkeat miljoonasi nähdyt ja ennenkin kumotut suosijakiihkoargumentit on jälleen kerran rytisten kumottu.

"käytät aikasi hihhulilahkosi herätyskokouksissa "

Ja uskis-stereotypiat senku jyllää kiikomielisekoharharaivopääriehufeminatsifanaatikkolastenmurhienylistäjäverikäsikalmankammioluolalellilorttotraumaatikkoaivokääpiöllä :DDDDDDDD
"SUN mutuissas ihmisen tappaminen on jotenkin (miten?) iiiihan eri juttu kun ihmisen tappaminen.
Toi on jotenkin niin säälittävää aina kun iänikuinen sukusolu-kortti nousee esiin.. mutta minkä sille voi kun fanaatikot ei kykene tajuaan eroja puolikasperimäisten elimistön solujen ja ihmisyksilöiden välillä. Ja vain jälkimmäisiä voidaan murhata."

Voisitko valaista minua, että miten esim. 3 päivän ikäinen alkio on laskettavissa "ihmisyksilöksi" ja miten "hän" on tärkeämpi kuin vaikkapa 16-vuotias kantajansa, joka on tullut väkisinmakaamisesta raskaaksi?

"Vai että oikeinko pakotetaan... no kas kun ei mee sitten kesken? Mutta sun mielestä siis mitään pahaa ei oo niiden KUOLEMAAN pakotuksessa!! Tajuatko edes naurettavaa tekopyhyyttäs.... ja vastaappa nyt rehellisesti (jos edes osaat), kellä on oleva tlivalta määrittää mitkä olot on liian huonoja että kannattas mieluumin olla kuollu?? Sullako?! Sinä voit tehdä sen määrityksen VAIN ja ainoastaan OMASTA elämästäs! Sitäpaitsi heikot lähtökohdat elämässä ei tietenkään tarkota että koko elämä ois yhtä heikkoo. Sieltä on mahdollisuus hyvään elämään, kuolleena ei oo sitäkään. Ja koskaan kuullu ADOPTIOSTA?"

Se päättää raskaudestaan, joka on raskaana, mutta onhan se ilmiselvää, jos lapsi on syntymässä narkkarihelvetin keskelle tai vakavasti vammaisena, niin näissä tapauksissa on abortti ihan humaani ratkaisu, vaikka kuinka sitä pro-lifelitanioita toistettaisiin Raamattu tai Koraani kourassa. Toistan, naisella on itse oma oikeus päättää kehostaan, se solumöykky nyt ei vain ole verrattavissa mitenkään olemassaolevaan ihmiseen, se ei tunne tai ajattele mitään. Mutta tietysti eritoten kehitysmaissa on lisättävä naisten tietoutta siitä, että he päättävät itse kehoistaan ja siten lisääntymisestään ensisijassa, eivätkä mitkään vaimojaan pieksävät savimajaukot tai silmään kusevat uskonnolliset johtajat.

Tottakai se on heti "trollausta ja häiriköintiä" kun asia muuttuu liian vaikeeks ja kaikki surkeat miljoonasi nähdyt ja ennenkin kumotut suosijakiihkoargumentit on jälleen kerran rytisten kumottu.

Jaaha... Jotenkin vain muistelisin nähneeni näitä sinunkin omia argumenttejasi "ehkä" jossain aiemminkin, joiden perustelut tuppaavat aina nojaavan aina vain tunneperäiseen höttöön eikä faktoihin. Etkä sen puoleen edes antanut mitään vastauksia, kunhan vain vänkäät vastaan ja nikkaroit yhä noita aasinsiltoja, joita ei edes viinaan menevä peräkylän rakennustarkastaja hyväksyisi.

"käytät aikasi hihhulilahkosi herätyskokouksissa "

Hyvä on, esitäpä sitten että mikä on se rationaalinen, objektiivinen syysi tälle riekkumisellesi ja naisvihallesi?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
niinkumitä kirjoitti:
"nyt tuli kyllä sellainen täyslaidallinen kiikkeriä aasinsiltoja,"

Sitä saa mitä tilaa ;)

"niiden muutamista soluista koostuvan möykyn hävittäminen ei ole verrattavissa tiedostavan, tuntevan ihmisvauvan tappamiseen vai kieltäisitkö miehiltäkin masturboimisen, koska se on "ihmisten murhaamista"?"

SUN mutuissas ihmisen tappaminen on jotenkin (miten?) iiiihan eri juttu kun ihmisen tappaminen.
Toi on jotenkin niin säälittävää aina kun iänikuinen sukusolu-kortti nousee esiin.. mutta minkä sille voi kun fanaatikot ei kykene tajuaan eroja puolikasperimäisten elimistön solujen ja ihmisyksilöiden välillä. Ja vain jälkimmäisiä voidaan murhata.

" ihmisiä PAKOTETAAN syntymään kurjiin olosuhteisiin uskonnollisin tai ideologisin perustein? "

Vai että oikeinko pakotetaan... no kas kun ei mee sitten kesken? Mutta sun mielestä siis mitään pahaa ei oo niiden KUOLEMAAN pakotuksessa!! Tajuatko edes naurettavaa tekopyhyyttäs.... ja vastaappa nyt rehellisesti (jos edes osaat), kellä on oleva tlivalta määrittää mitkä olot on liian huonoja että kannattas mieluumin olla kuollu?? Sullako?! Sinä voit tehdä sen määrityksen VAIN ja ainoastaan OMASTA elämästäs! Sitäpaitsi heikot lähtökohdat elämässä ei tietenkään tarkota että koko elämä ois yhtä heikkoo. Sieltä on mahdollisuus hyvään elämään, kuolleena ei oo sitäkään. Ja koskaan kuullu ADOPTIOSTA?

"sillä niistä paistaa läpi niin surkeat trollausyritykset,"

Tottakai se on heti "trollausta ja häiriköintiä" kun asia muuttuu liian vaikeeks ja kaikki surkeat miljoonasi nähdyt ja ennenkin kumotut suosijakiihkoargumentit on jälleen kerran rytisten kumottu.

"käytät aikasi hihhulilahkosi herätyskokouksissa "

Ja uskis-stereotypiat senku jyllää kiikomielisekoharharaivopääriehufeminatsifanaatikkolastenmurhienylistäjäverikäsikalmankammioluolalellilorttotraumaatikkoaivokääpiöllä :DDDDDDDD
Sitä saa mitä tilaa ;)

Herra Jumala, ihminen! Käsitätkö sinä LAINKAAN, mitä kirjoitat?

Kun sinun joku toteaa rakentelkevan kiikkeriä - suomeksi sanottuna HUONOJA aasinsiltoja - sinä toteat: "Sitä saa mitä tilaa ;)"

Muutko siis pyytävät sinulta HUONOJA vertauksia ja asioiden yhdistämisiä toisiinsa?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
"kun tuon vitsin heitit."

Missä siellä vitsi oli?

"miten esim. 3 päivän ikäinen alkio on laskettavissa "ihmisyksilöksi""

Lueppa nyt vaan sitä perusbiologiaa ja ihmisoikeuksista.. mikä oikeus se ylittääkään kaikki muut.

"niin näissä tapauksissa on abortti ihan humaani ratkaisu"

Samalla logikalla muut voi perustella jälkiabortin ihan "humaaniks ratkasuks" vaikka sun kaltasille.

"naisella on itse oma oikeus päättää kehostaan, se solumöykky nyt ei vain ole verrattavissa mitenkään olemassaolevaan ihmiseen,"

Jankuti jankkaa. Kun se lapsi ei nyt vaan ole sen NAISEN KEHOO. Mutta omalla mutulogiikallas sinäkin oot vaan pelkkä tunnoton solumöykky, vailla järkee ja ymärrystä, jonka surkeen elämän saa tappaa halutessaan.

"muistelisin nähneeni näitä sinunkin omia argumenttejasi "ehkä" jossain aiemminkin, joiden perustelut tuppaavat aina nojaavan aina vain tunneperäiseen höttöön eikä faktoihin."

Jos "muistelet" sellasia :D niin esille sitten vaan missä mä tai joku muu vastustaja on väittäny jotain faktaks eikä niitä todisteita sitten oo ollu, tai juuri tollasia kiemurtelevia selittelyä mitä sulta pelkästään näkee..

"Etkä sen puoleen edes antanut mitään vastauksia, kunhan vain vänkäät vastaan ja nikkaroit yhä noita aasinsiltoja,"

Minkäs sille voi kun sinä jatkat tota...
Mikä on se rationaalinen, objektiivinen syysi tälle riekkumisellesi ja lapsivihallesi?

"Muutko siis pyytävät sinulta HUONOJA vertauksia ja asioiden yhdistämisiä toisiinsa? "

Muutko pyytää sulta pelkkiä mutusyytöksiä ja loputonta kiemurtelua totuuden ympärillä?
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Konservatiiveille aika tyypillistä on tekopyhyys. Esitetään moraalista mutta sieltä julkkarin takaa löytyy sitten vaikka mitä.Abortit menee nyt vaan maan alle. Nehän ei lopu vaan Trumpan hallinto on pistänyt rahahanat kiinni. Samalla menee ehkäisyneuvonta jne joka oikeesti vähentää abortteja.Surullista. Onneksi meillä on paremmin.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
2 VASTAUSTA:
Komppaan. Voimme olla ylpeitä, että elämme maassa, jossa asiat vielä toistaiseksi perustellaan ja päätöksiä tehdään järjellä ja faktoilla, toisin kuin tuolla Cheeseburgerlandiassa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
Saa tosiaan nähdä toteutuuko edes murto-osakaan näistä suosijasakin joka välissä maalailemista "kauhukuvista" :) vai saisko vaan entistä useemmat lapsipolot pitää ihmisoikeudellisen elämänsä...
Useinhan ne uudet suuntaukset vyöryy sieltä lännestä tännekin hiukan jälkijunassa.. mutta ainiin, täällä "sivistyksen onnelassahan" ei lait muutu enää ikinä mihkään, varsinkaan jos on ollu jo tosi pitkään voimassa :D
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
En tiedä onko tämä nyt oikea paikka sanoa mitä kuuluu ja kuka käskee. Ihminen on aina ollut ihminen. Jos jollakulla on joku harhaluulo siitä miten ja kuinka kunkin pitää ja tulee elää voi mennä vain toisen nahkoihin (harvalta onnistuu). Sanoja ja tekoja on niin erinlaisia. Ja kun kielletään ja ei yleissivistetä ollenkaan voi onnitella itseään. Jos nyt joku kuvittelee että toinen ihminen tehtailee itselleen abortteja on jo itsessään tyhmä. Joskus itkettää toisinaan ei, tämä ihmisten tyhmyys itsessään.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aloittaja nyt löytää aasinsillan aborttikiellon tuhoavaan vaikutukseen vaikka pohjaan palaneesta puurosta.
1
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Aborttikiellon negatiiviset vaikutukset

Nyt kun moni kristilliskonservatiivi ylistää Trumpia siitä, että hänen hallintonsa lakkauttaa Planned Parenthood-klinikoiden tukemisen jenkkilässä että kehitysmaissa, niin onkohan kukaan miettinyt, mitkä seuraamukset sillä todellisuudessa on?

Monella on varmaan mielikuva iloisesti hymyilevistä ydinperheistä sunnuntaikirkkoineen, mutta todellisuudessa tämä johtaa vain köyhien, päihdeongelmaisten ja nälänhätää kärsivien määrän kasvuun ihan realistisessa skenaariossa. Jenkkirepublikaanit sekä Euroopankin kristilliskonservatiivit eivät halua hukata rahojaan "loisten" elättämiseen, mutta tekopyhässä hurskaudessaan kiillottavat julkisuuskuvaansa möykkäämällä kuinka "jokainen lapsi ansaitsee syntyä". Kummasti vaan niistä lapsista ei enää siinä vaiheessa välitetä, kun ne ovat ulkona kohdusta, silloin joutavat olla omillaan...

Ja kun ajattelee vielä maapallon liikakansoittumista, niin se on rikos planettaamme kohtaan, että jo ennestään liian hedelmällisissä kehitysmaissa naiset pistetään entistäkin tiuhempaan pyöräyttämään kersoja tähän maailmaan kuluttamaan luonnonvaroja.

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta