Oikea vai väärä uskonto?

Väärävaioikea

Oletteko kysyneet koskaan muslimilta että onko islam ainoa oikea uskonto ja ovatko ei-muslimit kaikki vääräuskoisia? Suuttuuko muslimi, vaikeneeko vai toteaako Islamin ns. Viimeiseksi uskonnoksi?

22

359

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koraanissa ei käytetä sellaista sanaa kuin vääräuskoinen, mutta kyllä, muslimit uskovat, että islam on Jumalalta tullut ja ns. viimeinen uskonto. Mikään, mikä on islamin kanssa ristiriidassa, ei ole totta.

      • ibrahim.al.muharim

        eli suomeksi kaikki jotka eivät ole samaa mieltä, ovat ristiriidassa koraanin kanssa, joten heidän päämääränsä on?
        Ei liene vaikeaa miettiä.


      • PossuaHuuleen

        Koraanissa on käytetty sanaa "pakana". Onko koraanin "pakana" sellainen henkilö joka ei ole muslimi?


    • Prof_Takajeejee

      islam ei ole uskonto vaan uskonnoksi naamioitu vallan ja valloittamisen väline. Lukekaa koraani ja hahmottakaa sen opit, miten Muhammed johdattaa seuraajansa fundamentalismiin ja ylemmyyden harhaan. Hahmottakaa, millä ja miten islam viekoittelee ja lahjoo kannattajaansa. Tästä ei saatanalliset säkeet selvemmäksi voi enää muuttua. Voidaan jo nimittää faktaksi se, että "missä islam siellä kuolema". Seuratkaa muslimijohtajien esiintymistä ja muslimien toimintaa. Uhoa, uhkailua, kiristystä, pelottelua, kuolonuhreja, terrorismia, ihmisoikeusrikoksia... Muslimien teot allahin nimeen todistaa islamin pimeän puolen todellisuuden.

    • miätääl

      "Mikään mikä on islamin kanssa ristiriidassa, ei ole totta". Näin taitaa jokainen usko(nto) ajatella itsestään. Mitkä ovat juuri islamin perustelut väitteelle?

    • dsrgtgdsdsgd

      Piirrä pilakuva Muhamedista niin näet vakaamuksen syvyyden.

      • Piirrä pilakuva profeetta Muhammadista niin todistat vain oman pienuutesi.

        No, ihmiset saavat kicksejä mitä ihmeellisimmistä asioista.


      • PossuaHuuleen
        a.yahya kirjoitti:

        Piirrä pilakuva profeetta Muhammadista niin todistat vain oman pienuutesi.

        No, ihmiset saavat kicksejä mitä ihmeellisimmistä asioista.

        No, me kaikki tiedämme mistä muslimit saavat kicsejä....


      • PossuaHuuleen kirjoitti:

        No, me kaikki tiedämme mistä muslimit saavat kicsejä....

        Hah, "me kaikki"?


    • Kristityt uskovat vailla minkäänlaista todistetta omaan mielikuvitusjumalversioonsa.

      Tavallaan hämmästelen tuoreemman, niinikään vailla todisteen häivää esitetyn mielikuvitusallahin syrjimistä kristikunnan keskuudessa. Jos yksi ihmisen säveltämä jumala kelpaa, miksei toinenkin?

      • dfghdfhfdg

        Katse kohti muslimimaailmaa. Sellaista yhteiskuntaako tännekin toivot?


      • dfghdfhfdg kirjoitti:

        Katse kohti muslimimaailmaa. Sellaista yhteiskuntaako tännekin toivot?

        Minä kirjoitan nyt hitaasti.
        Sinun on helpompi ymmärtää.
        Sinun jumala olematon.
        Allah olematon.
        Uskovainen yksinkertainen.
        Kysyttävää?


      • suurinta.tyhmyyttä
        he-ma kirjoitti:

        Minä kirjoitan nyt hitaasti.
        Sinun on helpompi ymmärtää.
        Sinun jumala olematon.
        Allah olematon.
        Uskovainen yksinkertainen.
        Kysyttävää?

        Olet typerys joka ei ymmärrä, että sinunkin loppusi tulee jossain vaiheessa.
        Elät harhassa itse, etkä ymmärrä että on olemassa ikuinen elämä.
        Mutta vielä on sinullakin armonaikaa, ota Jeesus vastaan.


      • dfghdfghdfg
        he-ma kirjoitti:

        Minä kirjoitan nyt hitaasti.
        Sinun on helpompi ymmärtää.
        Sinun jumala olematon.
        Allah olematon.
        Uskovainen yksinkertainen.
        Kysyttävää?

        "Tavallaan hämmästelen tuoreemman, niinikään vailla todisteen häivää esitetyn mielikuvitusallahin syrjimistä kristikunnan keskuudessa. Jos yksi ihmisen säveltämä jumala kelpaa, miksei toinenkin?"

        Tähän vastasin senkin Tapio; mieluummin kristittyjä hihhuleita kuin muslimeja. By far.


    • alfa123om22

      Islam tosin on ainoa uskonto, joka hyväksytään Jumalan edessä. Mutta on myös niin, että kaikkien muiden uskontojen johtohenkilöt ja eliitti on uskossaan islamin kannalla. Tämä lukee Koraanissa. Niin esim. Helluntailaiset ja Jehovan todistajat ovat jossain määrin poikenneet puhtaimmasta evankeliumista ja ovat omaksuneet oppeihinsa paljon islamia.

      Evankelis-Luterilaisuus puolestaan oli lähes täyttä islamia. Vaikka luterilaisten joukossa on paljon pettureita. Yhdysvaltojen perustuslaki on kauttaaltaan islamin mukainen. Samoin Valitus, Ranskan Vallankumous, Sosialismi ja kaikki muutkin merkittävät liikkeet ja uskonnot ovat ammentaneet voimansa islamin uskosta, Koraanista ja Mujaddid uudistajilta.

      Myös monet tärkeät keksinnöt kuten laivojen potkuri perustuu Koraanin, jossa sanotaan: Me panemme laivat KYNTÄMÄÄN merta ihmisten hyödyksi. Potkurihan todellakin muistuttaa kyntöauraa rakenteeltaan.

      Kalevala puolestaan todistaa, että vielä 500 luvulla Suomessa ei ollut karjataloutta, mutta kun islam sai valtaa maailmassa 600-700 luvuilla Suomessakin vähitellen siirryttiin karjatalouteen. Islam on koko maailmaa elävöittävä, virvoittava, uudistava ja rikastuttava uskonto, vaikka valitettavasti arabian alueilla se jäi jälkeen 1800-luvun alussa muista, koska hylkäsi tummaihoisen DanFrodio Mujaddid:in opetuksen. Mm. sen, että mikä on Profeetan (saas) omaa kuuluu itse asiassa Jumalalle eli Allahille.

      Islam ei ottanut kovin vakavasti kaikkia omia Mujaddid uudistajiaan 1800-1900 luvulla, mutta länsimaat sen sijaan ottivat. Esim. kun tarkastelee teollisuuspohatta Andrew Carnegien kirjoittamien kirjojen nimiä välittyy niistä Imaami Mahdin tehtävät ja toimenkuva täysin. Samoin Big Bang teoria yms., joita Mirza Ghulam Ahmad on esittänyt vertauskuvin kirjoissaan.

      • 383934934

        Hahhaa, kiitos kirjoituksestasi. Sain hyvät naurut.


    • miätääl

      Se ei kyllä ole ihan totta että kristityillä ei olisi mitään todistetta nk. mielikuvitusjumalversiostaan.. Pyhä kirjansako ei siitä mitään puhu? Pystyykö joku todistamaan että on pelkkää mielikuvitusta?

      Millä perusteella Koraani sanoo että kaikkien muiden uskontojen johtohenkilöt ovat uskossaan islamin kannalla? Raamatussa ei lue islamista mitään, ei puolesta eikä vastaan koska islamia ei Raamiksen synnyn aikoihin ollut vielä olemassakaan.

      • fdghfdghfdg

        Musli/arabimaailmassa vaikuttaa hyvin vahvasti Dunner-Krugerin ylivertaisuusvinouma. Ovat niin saatanan tyhmiä, että luulevat tietävänsä.


      • että.semmosta.oppia

        No itse asiassa varoitetaan islamista.
        Ensinnäkin islam sai siis alkunsa siitä, että enkeli ilmestyi muhammetille, tosin muhametti ei tiennyt oliko kyseessä enkeli vai demoni. Jotain mustaa oli laittanut kuitenkin muhametille sydämeen.

        Muhammed väitti siis saaneensa näyn ollessaan yksin luolassa. Kun hän hämmennyksissään ja peloissaan juoksi vaimonsa luo ja tämä vakuutti Muhammedille, että ilmestys oli ollut enkeli Gabriel eikä demoni, kuten Muhammed oli itse ajatellut.

        Koraani 42:51. Yhdellekään kuolevaiselle ei sovi, että Jumala puhuu hänelle muutoin kuin ilmoituksen kautta tai verhon takaa tai lähettämällä sanansaattajan, joka Hänen luvallaan ilmoittaa Hänen tahtonsa; Hän on totisesti korkea, viisas.

        Kuitenkin koraanin mukaan allah puhui Mossekselle, Aabrahamille jne, mutta ei kuitenkaan Muhammedille?

        Ja sitten siihen raamatun varoitukseen:

        "Minua kummastuttaa, että te niin äkkiä käännytte hänestä, joka on kutsunut teidät Kristuksen armossa, pois toisenlaiseen evankeliumiin,
        joka kuitenkaan ei ole mikään toinen; on vain eräitä, jotka hämmentävät teitä ja tahtovat vääristellä Kristuksen evankeliumin.
        Mutta vaikka me, tai vaikka enkeli taivaasta julistaisi teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä me olemme teille julistaneet, hän olkoon kirottu.
        Niinkuin ennenkin olemme sanoneet, niin sanon nytkin taas: jos joku julistaa teille evankeliumia, joka on vastoin sitä, minkä te olette saaneet, hän olkoon kirottu."

        Ja kummasti raamattu puhuu väärästä profeetasta, jonka loppu on tulisessa järvessä.


    • Pääjumala

      Kaikki uskonnot ovat ainoita oikeita. Asia riippuu vain siitä, mikä niistä on sattunut pääkoppaan pesiytymään. Jumalakin lakkaa olemasta samalla hetkellä kun viimeinen uskova lakkaa siihen uskomasta.

    • muhasenmatti

      ISLAM EI OLE USKONTO, vaan nerokas hallinto-oppi ja suuri kusetus. Murhamiehet toimivat jumalansa tahdosta. Eivätkö Muslimit milloinkaan ihmettele, että jotain mätää on.

    • miätääl

      Eiköhän Jumala tosiaan puhu kenelle vaan parhaaksi katsomallaan tavalla, tavalla joka ihmiselle sopii ja jonka hän ymmärtää, ilman sen kummempia rajoituksia.

      Vielä:
      "Yhdellekään kuolevaiselle ei sovi, että Jumala puhuu hänelle muutoin kuin ilmoituksen kautta tai verhon takaa tai lähettämällä sanansaattajan, joka Hänen luvallaan ilmoittaa Hänen tahtonsa; Hän on totisesti korkea, viisas."
      -kuuluuko tuo viimeinen lause tuohon kokonaisvirkkeeseen vai onko liitetty siihen jostain toisesta kohdasta?

      En usko Jumalan lakkaavan olemasta jos Häneen ei uskota, ei meinaan taida olla olemisensa siitä riippuvainen..

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1883
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1446
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1411
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      15
      1394
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1365
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      9
      1356
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1337
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1270
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1210
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1197
    Aihe