Kasilinja Bussipalvelut

BussiAutoMainos

41

3732

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ÄrähdinBussilla
      • HuvittavaHeppuKirjailija

        Kaari Utrio ärähtelee, korahtelee ja päästää muutenkin aika taledomille sopivia mylväisyjä välillä. Ukko huutelee naama punaisena suupielet vaahdossa ja sylki roiskuen suusta, että KULKEKKAA PUSSILLA KULKEKKAA PUSSILLA!!! ja silti itse painaa lambortsiinillä menemään. Ihme hörhö.

        Paljonkohan Kisalinjan päällikkö maksoi Utriolle, että antoi tollasen kommentin?


      • Haahka

        Jostain syystä kommenttini siitä, että kyseessä on vanha naispuolinen ihminen yms. poistettiin. :)


      • Motoroija

        Otsikko "Julkisia on vaikea käyttää"

        Niinpä. Osta auto ja liity voittajien tiimiin. Anna köyhien prolejen mennä bussilla ja kuluttaa farkkuhousujaan paskaisilla penkeillä.


    • Somppulainen

      Fiksu yrittäjä. Nyt jos joskus kannattaa pistää bussipalvelu Somerolle. Voi sitten kuskata pakolaisia ja muita hädänalaisia VOKkiin. Bussipalvelun rinnalle taksipalvelu niin rengit voi ajaa pakolaisia VOKin ja diskon välillä. Poliisiakaan ei Somerolla ole niin ei ole kilpailijoita kuljetusalalla.

      • Kyllä_nämä_tiedetään

        Isännät mylvii "Mie oon isämmaallinen ja patriootti ja Suomi ensin!" mutta silti bussit kurvaa rajalta vastaanottokeskuksen luokse ja sitten mennään tauolle paikalliseen pitseriaan. Farkun ylin nappi pitää avata kun paskamaha pursuaa jo housujen yli. Kauluspaidan ylin nappi ei mene kiinni kun on leuka välissä. Pyyhittyään majot naamalta soittaa herra iso herra liikennöitsijä rengeilleen ja mylvii kuinka kova työ äijä onkaan. Sitten mennään kotiin makaamaan sohvalle ja piereskellään akan haisteltavaksi kepap pieruja. Alkuillasta herätään taas kun ollaan telkkarin ääreen nukahdettu. Jos joku on soittanut sillä aikaa niin sitten kerrotaan miten ei ehtinyt vastaamaan puhelimeen kun on ollut niin kiire.


      • ÄläVingu

        Jep. Hirveä esitys jatkuvasti päällä ihan joka säällä. Välillä vingutaan kuinka rankkaa on olla yrittäjänä ja kuinka surkeaa elämä on. Mutta silti ei ikinä koskaan mentäis muille töihin. Eli ihan shaibaa jauhavat. Yrittävät vaan pitää vielä fiksummat ja nuoremmat tulevat yrittäjät pois alalta. Reppanatutuille taas esitetään kovaa äijää ja niin varakasta. Vaikka tulot jäävätkin säälittäviksi juttuihin nähden.


    • HeikkiMJ

      Täähän on se sama liikennöitsijä, joka teki Somerolla koulukuljetusta.

      http://www.sss.fi/2015/09/somerolla-neuvotellaan-jalleen-koulukyydeista/

      "Kasilinja on hoitanut keskustassa sijaitsevan Kirkonmäen koulun sekä Pitkäjärven ja Ollilan kyläkoulujen kuljetukset. Kasilinja hakee neuvotteluissa korotusta kaupungin kouluajoista maksamiin korvauksiin.

      Someron kaupunki on tilanteen ratkaisemiseksi neuvotellut jatkosta Kasilinjan kanssa, mutta etsinyt samalla korvaavia kuljetuksia."

      • SellaistaSomerolla

        Mielenkiintoinen kommentti löytyy uutisesta...

        "1 vastaus: Somerolla neuvotellaan jälleen koulukyydeistä

        Hemmetti kirjoitti 13.9.2015 at 19:51

        Täyttääkö Kasilinjan kuljetuskalusto edes kaikkia määräyksiä? Turvavyöt, alkolukot, istumapaikkojen riittävyys koululaisille, ajoneuvojen lukumäärä, henkilöstön määrä ja koulutus ym. Kuka on se viranhaltija, joka on edes hyväksynyt kyseisen yrityksen ja sen kaluston koululaiskuljetuksiin?
        Vai onko taas jollain päättäjällä oma lehmä ojassa?"


      • Vanhanaikainenko

        Olen kyllä huomannut, että kalusto on vanhaa ja mun mielestä farkut jalassa ei kuuluis bussia ajaa vaikka oliskin tummat.


      • Tuumija_tuumailee

        Tuokin kommentti on tuolta lehdestä poistunut. Kukakohan sinne olisi voinut asiasta vinkua?


      • Anonyymi
        SellaistaSomerolla kirjoitti:

        Mielenkiintoinen kommentti löytyy uutisesta...

        "1 vastaus: Somerolla neuvotellaan jälleen koulukyydeistä

        Hemmetti kirjoitti 13.9.2015 at 19:51

        Täyttääkö Kasilinjan kuljetuskalusto edes kaikkia määräyksiä? Turvavyöt, alkolukot, istumapaikkojen riittävyys koululaisille, ajoneuvojen lukumäärä, henkilöstön määrä ja koulutus ym. Kuka on se viranhaltija, joka on edes hyväksynyt kyseisen yrityksen ja sen kaluston koululaiskuljetuksiin?
        Vai onko taas jollain päättäjällä oma lehmä ojassa?"

        Tuskin oli päättäjällä oma lehmä ojassa. Kasilinja haastoi myöhemmin Someron kunnan markkinaoikeuteen, eli firma rantautui Somerolle 2013 ja olikin heti napit vastakkain ja riidoissa kunnan kanssa.


    • Rupusakki

      Petrillä "Taidot" kohdassa vain "Asiakaspalvelu". Ei kovin monipuoliselta kaverilta kuullosta. Kuvakin on jostain grillikioskin penkiltä. Eikö yrittäjä jaksanut edes pukua laittaa kuvaa varten saati sitten seistä? Vai onko linja-auto kuski niin tottunut työssään lepuuttamaan ahteri penkissä kiinni? Näyttääpä näin olevan asian laita.

      • Pukutekeepojastamiehen

        Toi on Raulin kioski. Ehkä siel myydään kaljaa ja makkaraperunoita ulkoisesta habituksesta päätellen.


      • K.Ullit

        Valitettavasti vaikka raitistuneen alkoholistin pukeekin pukuun niin ei se ulkonäkö siitä juuri parane.


      • RaivostunutAlkkis

        Nyt pääsi parhaimmat naurun pitkään aikaan!


    • Kusilinja

      Liekö totakaan lafkaa enää parin vuoden päästä. Ei hyvin näytä menevät kun katsoo tätä yhden miehen firman sähläystä. Nyt jo liikkuu juttua Somerolla, että firma olis konkassa. Ei tosin ole. Vielä.

      • Anonyymi

        Kunhan ei vain pommi räjähtäisi.


      • Anonyymi

        Etpä olisi voinut olla enempää väärässä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etpä olisi voinut olla enempää väärässä.

        Räjähtikö siis pommi? Protestilistalla pöytälaatikkofirma näyttää olevan. Hyvin pyyhkii, mutta pyyhkikööt. Mitä kokeillaan seuraavaksi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Räjähtikö siis pommi? Protestilistalla pöytälaatikkofirma näyttää olevan. Hyvin pyyhkii, mutta pyyhkikööt. Mitä kokeillaan seuraavaksi?

        Ainakin useita eri juttuja firma on kokeillut. Liekö sellainen monipalvelualan yritys kyseessä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ainakin useita eri juttuja firma on kokeillut. Liekö sellainen monipalvelualan yritys kyseessä.

        Vähän kaikkea kokeilee niin vähän tulee rahaa vähän sieltä täältä. Vähä älyisen hommia.


    • HupiukkoYrittäjä

      Huvittava ukkeli.

      • Kasilinjahyvä

        Somerolaiset ovat kyllä maineensa veroisia,Somerolaisia.
        Kateus on taas huipussaan tuotakin yrittäjää kohtaan.
        Parempi ajella vähän vanhemmalla kalustolla kuin olla korvia myöten veloissa vaan siitä syystä että näyttää hyvältä.
        Joku pöljä arvosteli kuskin pukeutumista.hohhoijaa,housuilla ei autoa ajeta.
        Tää on niin tätä...luuloa ilman tietoa .


      • HuutistaHölmöHeebolle

        Suomaloiset ovat täysin maineensa veroisia, suomaloisia.

        Suomaloiset ovat kateellisia eniten amerikkalaisia kohtaan, mutta toki myös kaikkea muutakin kohtaan.

        Mitä jos ajelee vanhalla kalustolla ja on silti veloissa? Jos housuilla ei autoa ajella niin voiko munasillaankin ajaa? Tai speedot jalassa jos kerran ulkonäöllä ei ole mitään väliä?

        No kulkeehan poliisitkin HAALAREISSA, joten niin kai sitten...


    • AlistajaKuningas
      • Datanyymi

        Eiks noi kaikki nettisivut pikkufirmoilla ole just tollasia? Palkataan joku muka asiantuntija nörtti tekemään kovalla rahalla joku paska wordpress sivu ja rahat kassaan.


    • Hannes123

      Kuka ruinaa viestien poistelemistä täältä? Miksei asioista saa puhua?

      • ÄksDee

        Se voisi olla jonkun tietyn yrittäjän etujen vastaista?


    • LähiFlaksi

      En kyllä itse taksialalle lähtisi. "Itsenäiset" yrittäjätkin ovat täysin alistettuja välityskartellien toimesta. Välitysfirmat sanelevat kaiken. He antavat ohjeet siitä minkälaisilla autoilla "isännät" saavat ajaa/ajattaa. Minkälaiset vaatteet ja teipit saa olla... Ja sitten isännät joutuvat välitysfirmojen kuvastosta pakon sanelemina ostamaan vaatteet ja rengit ostavat itse vaatteet samaisesta kuvastosta. Taksiyrittäjät ovatkin täysin verrattavissa franchise yrittäjiin, jotka alistuvat ketjun konsepteihin. Samanlainen konseptihan on esimerkiksi LähiTaksi.

      • Anonyymi

        Olen myös pistänyt merkille, että lehdissä on jatkuvasti miten taksikuskit raiskaavat ja pahoinpitelevat maksavia asiakkaita, joita heidän pitäisi palvella. Taksikuskit myös tappelevat toistensa kanssa. Ihan retuperällä tuokin ala. Joutuvat itse maksamaan työvaatteetkin nykyään. Siitäkin oli lehdessä juttua. En kyllä lähtisi taksia koskaan ajamaan.


    • Anonyymi

      Herra toimitusjohtaja mylvi, että provikkapalkka se on paras. Ei mitään tuntipalkkoja ei niissä pääse tienisteille. Taas oli Kusilinjan hönö väärässä. Kuten aina.

      Nyt korona-aikaanhan se vasta kannattais notkua tolpilla tuntipalkalla kun ei keikkaa pukkaa asiakaspalvonta-alalla.

      KJEH!

    • Anonyymi

      Eikös se ole aika outoa, että joku sanoo, ettei häntä kiinnosta yhtään poliisina oleminen tai vartijan duuni, mutta silti katsoo "PoliceActivity" nimistä kanavaa joka yö ennen nukkumaanmenoa? Jostain fantasioista se kertoo kun oikea turvallisuusalan ammattilainenkaan ei sellaista kanavaa katso. Pillikuume se on hänen huume.

      • Anonyymi

        Tiedän yhden taksikuskin Somerolta. Stadissa se ajaa. Laittaa mulle aina kuvia jostain taksilaitteesta esim. "Aggressiivinen nahkatakkinen mies jätetty pois taksin kyydistä". Kulkee vapaalla aina poliisin palveluspuvun kauluspaitaa muistuttava sininen polettipaita päällä. Joku wannabe vartijalarppaajahan se on.


    • Anonyymi

      92 viestiä poistettu. Huh!

    • Anonyymi

      Pientä järkeä voisi käyttää vaikkapa bussien reitittämisessä. Vorsan bussien ajattaminen Jokioisten kautta on naurettavaa, Joxuun tulee samaan aikaan Humppilasta bussi. 45-50 minuuttia 26 km (suorinta reittiä) matkaan. Jokioisten koulukyydit voisi hoitaa muutenkin. Suora vuoro vois poimia myös Torron naperot, niille tekis varmaan hyvää käydä koulunsa vorsasa.

      • Anonyymi

        Kultaisella 1970-luvulla naapurikunnan syrjäkylän koulun oppilaat tulivat metropolimme yläasteelle. Niistä tuli saman tien opettajien kiviriippoja, yksilöllisen kyläkoulun oppilaiden taso ei ollut edes kolmasluokkalaisiin verrattavaa. Saaristokunnan kasvatti tuli tokaluokalleni, ei ollut ehtinyt oppia edes lukemaan ekana vuonna, mutta verkoilla oli käyty tiuhaan. Molemmille tapauksille talvilämmin vesivessa oli jotain uskomatonta, jälkimmäisin purki viikonlopun kertymää joskus parikin tuntia... vetämättä.


    • Anonyymi

      Kuka on mies joka ajaa Somerolla valkoisella Ford fokuksella jossa tummennetut takalasit...

      • Anonyymi

        En ainakaan minä, mutta miten se tähän viestiketjuun liittyy?


    Ketjusta on poistettu 101 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1878
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1828
    3. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      118
      1819
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      82
      1606
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      60
      1432
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1246
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1153
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1138
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1138
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1127
    Aihe