Kasilinja Bussipalvelut

BussiAutoMainos

"Somerolainen Kasilinja yrittää nyt vastata liikkumisongelmiin kokeilemalla uutta bussireittiä. Toivottavasti sitä käytetään."

http://www.somerolehti.fi/2016/06/julkisia-vaikea-kayttaa/

No onkos Somerolla autoista luovuttu ja mennään bussilla?

30

776

Vastaukset

  • Kaari Utrio ärähtelee, korahtelee ja päästää muutenkin aika taledomille sopivia mylväisyjä välillä. Ukko huutelee naama punaisena suupielet vaahdossa ja sylki roiskuen suusta, että KULKEKKAA PUSSILLA KULKEKKAA PUSSILLA!!! ja silti itse painaa lambortsiinillä menemään. Ihme hörhö.

   Paljonkohan Kisalinjan päällikkö maksoi Utriolle, että antoi tollasen kommentin?


  • Jostain syystä kommenttini siitä, että kyseessä on vanha naispuolinen ihminen yms. poistettiin. :)


  • Otsikko "Julkisia on vaikea käyttää"

   Niinpä. Osta auto ja liity voittajien tiimiin. Anna köyhien prolejen mennä bussilla ja kuluttaa farkkuhousujaan paskaisilla penkeillä.


 • Fiksu yrittäjä. Nyt jos joskus kannattaa pistää bussipalvelu Somerolle. Voi sitten kuskata pakolaisia ja muita hädänalaisia VOKkiin. Bussipalvelun rinnalle taksipalvelu niin rengit voi ajaa pakolaisia VOKin ja diskon välillä. Poliisiakaan ei Somerolla ole niin ei ole kilpailijoita kuljetusalalla.

  • Isännät mylvii "Mie oon isämmaallinen ja patriootti ja Suomi ensin!" mutta silti bussit kurvaa rajalta vastaanottokeskuksen luokse ja sitten mennään tauolle paikalliseen pitseriaan. Farkun ylin nappi pitää avata kun paskamaha pursuaa jo housujen yli. Kauluspaidan ylin nappi ei mene kiinni kun on leuka välissä. Pyyhittyään majot naamalta soittaa herra iso herra liikennöitsijä rengeilleen ja mylvii kuinka kova työ äijä onkaan. Sitten mennään kotiin makaamaan sohvalle ja piereskellään akan haisteltavaksi kepap pieruja. Alkuillasta herätään taas kun ollaan telkkarin ääreen nukahdettu. Jos joku on soittanut sillä aikaa niin sitten kerrotaan miten ei ehtinyt vastaamaan puhelimeen kun on ollut niin kiire.


  • Jep. Hirveä esitys jatkuvasti päällä ihan joka säällä. Välillä vingutaan kuinka rankkaa on olla yrittäjänä ja kuinka surkeaa elämä on. Mutta silti ei ikinä koskaan mentäis muille töihin. Eli ihan shaibaa jauhavat. Yrittävät vaan pitää vielä fiksummat ja nuoremmat tulevat yrittäjät pois alalta. Reppanatutuille taas esitetään kovaa äijää ja niin varakasta. Vaikka tulot jäävätkin säälittäviksi juttuihin nähden.


 • Täähän on se sama liikennöitsijä, joka teki Somerolla koulukuljetusta.

  http://www.sss.fi/2015/09/somerolla-neuvotellaan-jalleen-koulukyydeista/

  "Kasilinja on hoitanut keskustassa sijaitsevan Kirkonmäen koulun sekä Pitkäjärven ja Ollilan kyläkoulujen kuljetukset. Kasilinja hakee neuvotteluissa korotusta kaupungin kouluajoista maksamiin korvauksiin.

  Someron kaupunki on tilanteen ratkaisemiseksi neuvotellut jatkosta Kasilinjan kanssa, mutta etsinyt samalla korvaavia kuljetuksia."

  • Mielenkiintoinen kommentti löytyy uutisesta...

   "1 vastaus: Somerolla neuvotellaan jälleen koulukyydeistä

   Hemmetti kirjoitti 13.9.2015 at 19:51

   Täyttääkö Kasilinjan kuljetuskalusto edes kaikkia määräyksiä? Turvavyöt, alkolukot, istumapaikkojen riittävyys koululaisille, ajoneuvojen lukumäärä, henkilöstön määrä ja koulutus ym. Kuka on se viranhaltija, joka on edes hyväksynyt kyseisen yrityksen ja sen kaluston koululaiskuljetuksiin?
   Vai onko taas jollain päättäjällä oma lehmä ojassa?"


  • Olen kyllä huomannut, että kalusto on vanhaa ja mun mielestä farkut jalassa ei kuuluis bussia ajaa vaikka oliskin tummat.


  • Tuokin kommentti on tuolta lehdestä poistunut. Kukakohan sinne olisi voinut asiasta vinkua?


 • Petrillä "Taidot" kohdassa vain "Asiakaspalvelu". Ei kovin monipuoliselta kaverilta kuullosta. Kuvakin on jostain grillikioskin penkiltä. Eikö yrittäjä jaksanut edes pukua laittaa kuvaa varten saati sitten seistä? Vai onko linja-auto kuski niin tottunut työssään lepuuttamaan ahteri penkissä kiinni? Näyttääpä näin olevan asian laita.

  • Toi on Raulin kioski. Ehkä siel myydään kaljaa ja makkaraperunoita ulkoisesta habituksesta päätellen.


  • Valitettavasti vaikka raitistuneen alkoholistin pukeekin pukuun niin ei se ulkonäkö siitä juuri parane.


  • Nyt pääsi parhaimmat naurun pitkään aikaan!


 • Liekö totakaan lafkaa enää parin vuoden päästä. Ei hyvin näytä menevät kun katsoo tätä yhden miehen firman sähläystä. Nyt jo liikkuu juttua Somerolla, että firma olis konkassa. Ei tosin ole. Vielä.

 • Huvittava ukkeli.

  • Somerolaiset ovat kyllä maineensa veroisia,Somerolaisia.
   Kateus on taas huipussaan tuotakin yrittäjää kohtaan.
   Parempi ajella vähän vanhemmalla kalustolla kuin olla korvia myöten veloissa vaan siitä syystä että näyttää hyvältä.
   Joku pöljä arvosteli kuskin pukeutumista.hohhoijaa,housuilla ei autoa ajeta.
   Tää on niin tätä...luuloa ilman tietoa .


  • Suomaloiset ovat täysin maineensa veroisia, suomaloisia.

   Suomaloiset ovat kateellisia eniten amerikkalaisia kohtaan, mutta toki myös kaikkea muutakin kohtaan.

   Mitä jos ajelee vanhalla kalustolla ja on silti veloissa? Jos housuilla ei autoa ajella niin voiko munasillaankin ajaa? Tai speedot jalassa jos kerran ulkonäöllä ei ole mitään väliä?

   No kulkeehan poliisitkin HAALAREISSA, joten niin kai sitten...


  • Eiks noi kaikki nettisivut pikkufirmoilla ole just tollasia? Palkataan joku muka asiantuntija nörtti tekemään kovalla rahalla joku paska wordpress sivu ja rahat kassaan.


 • Arvosteluista voi päätellä että liikennöitsijä ei ole kovin täsmällinen ja autot jotain vanhoja ritsoja.

  "Bussi oli vähän kulahtanut"

  "Bussi oli myöhässä 25 min, vaikka liikennöitsijä oli itse ehdottanut lähdön aikastamista. Sattumien summa liikenteestä tms johtuen perille päästiin ja takaisin."

  "Aluksi ongelmaksi tuli se, ettei tilauksen varmenne ikinä tullut perille asti. Se toi omia ongelmia esille."

  "Ajoneuvo oli siisti, mutta iäkäs, joka antoi vähän risaisen kuvan. "

  "Miinusta ajojärjestelijän yhteydenpidosta ja viesteihin vastaamisen viiveistä."

  "Asiallinen kuljetus, mutta kalustossa parantamisen varaa."

  "Kuski vaihtui kolme kertaa neljän päivän aikana."

  "Arvotelua pudottaa "keskimmäisen" kuskina toimineen kuskin osittain jopa törkeä käytös, joka sai lasten lisäksi myös aikuiset hieman hämilleen.
  1min ja 40sek aikataulusta myöhässä aiheutti melkoisen myrskyn, koska auto oli väärässä paikassa... Toisaalta kuski itse ei halunnut ajaa järjestäjien osoittamalle paikalle.
  Anteeksipyyntö kuitenkin tuli. Pisteet siitä. "

  "Yhteydenpito asiakkaaseen vaatii parannusta. "

  https://www.tilausajot.net/liikennoitsija/kasilinja

  • Löytyypä tuo Kasilinjan omistajankin nimi tuolta ketjusta.


 • Omistaja lyö jauhot suuhun valittajalle!

  "Tiina Talvitie
  1 arvostelu
  kuukausi sitten
  Ei ilmestynyt ollenkaan paikalle
  Vastaus yrityksen omistajalta3 viikkoa sitten
  Kuten Kampin matkakeskuksessa infotauluista itse havaitsitte ja meille vielä soittamalla varmistitte, vuoro oli todellakin peruttu 15/7 aamulla."

  • Kusilinja näyttää silti yhtä tähteä arvosteluissa.


 • Kuka ruinaa viestien poistelemistä täältä? Miksei asioista saa puhua?

  • Se voisi olla jonkun tietyn yrittäjän etujen vastaista?


 • En kyllä itse taksialalle lähtisi. "Itsenäiset" yrittäjätkin ovat täysin alistettuja välityskartellien toimesta. Välitysfirmat sanelevat kaiken. He antavat ohjeet siitä minkälaisilla autoilla "isännät" saavat ajaa/ajattaa. Minkälaiset vaatteet ja teipit saa olla... Ja sitten isännät joutuvat välitysfirmojen kuvastosta pakon sanelemina ostamaan vaatteet ja rengit ostavat itse vaatteet samaisesta kuvastosta. Taksiyrittäjät ovatkin täysin verrattavissa franchise yrittäjiin, jotka alistuvat ketjun konsepteihin. Samanlainen konseptihan on esimerkiksi LähiTaksi.

  • Olen myös pistänyt merkille, että lehdissä on jatkuvasti miten taksikuskit raiskaavat ja pahoinpitelevat maksavia asiakkaita, joita heidän pitäisi palvella. Taksikuskit myös tappelevat toistensa kanssa. Ihan retuperällä tuokin ala. Joutuvat itse maksamaan työvaatteetkin nykyään. Siitäkin oli lehdessä juttua. En kyllä lähtisi taksia koskaan ajamaan.


Ketjusta on poistettu 14 sääntöjenvastaista viestiä.