Mitä mieltä Esa Kemppainen keskustan listalla.

mat2012

Piti välivuoden kunnallispolitiikasta työkiireisiin vedoten. Matkailu alan toimija tietääkseni. Oli valtuuston puheenjohtaja vuosi 2012 ja Tapani Kemppainen silloin hallituksen puheenjohtaja. Kesäkuussa 2012 valtuuston kokouksessa Esa puolusteli
rahan palautusta n. 300 sataa tuhatta Ukkohallan yrittäjälle täysin alkuperäisen sopimuksen vastaisesti missä ko. summa piti jäädä kunnalle. Kuntalaisille vahingollinen sopimus. Kokouksessa kiitteli vielä virkamies työskentelyä tässä asiassa.Julkisessa asiakirjassa on kylläkin todettu,että työskentely oli ala-arvoista ja täysin käsittämätöntö. Onko seuraavalla kaudella tarkoitus avata jälleen raha hanat kohdistuen Ukkohallaan näiden matkailumiesten toimesta.

12

583

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • TeboilinParlamentti

      Ukkohalla on hyrynsalmelle elintärkeä. Jokaisen hyrynsalmelaisen on viimeistään nyt ymmärrettävä, että jokaikisen tukea tarvitaan paikkakuntamme yritystoiminnan kaikinpuoliseen kehittämiseen. Siinä touhussa ei huru-ukkojen tekemiä valituksia ja vittuiluja tarvita vaan yhteistä rintamaa kotikunnan elinvoiman ylläpitämiseksi.

      Liity mukaan positiivisen kehittämisen kierteeseen!!! Potkaise valittajia perseelle!!

      • Katseeteenpäinnyt

        Juuri näin se on. Hyvä positiivisuus ja kehitys. Alas valitus ja laput silmillä politiikka.


    • Kypärv

      Poroparlamentissa Iskun talolla joitakin vuosia sitten Esa ilmoitti ettei tule koskaan olemaan ehdolla missään vaaleissa. Koskaan ei pidä sanoa, ei koskaan!

      • Valittajatpois

        Hyvä vaan että Esa on lähtenyt mukaan. Nyt tarvitaan uutta verta valtuustoon. Ei tämä maailma valittamalla parane. Valittajat menkööt merten taa.


      • MUUALLLEMUUTTANUT

        Kyllä kunnan rahoja ei saa panna yhtään ukkohallaan jollekkin yrittäjälle esim.
        Huomatkaa hyötyykö kuntalaiset yhtään ukkohallan toiminnasta, katsokaa ihmiset perkele taajamaa, tyhjiä rakennuksia ja vielä rapistuvia rakennuksia, PITÄISI NE RAHAT KOHDISTAA VAIKKA HUONOJEN RAKENNUSTEN PURKAMISEEN KESKUSTASSA, MUTTA EI TAIDA MONTAA RAKENNUSTA JÄÄDÄ SEN JÄLKEEN KADUN VIERELLE.
        PAHA OLO TULEE KUN AJAA KYLÄN LÄPI JA KATSELEE YMPÄRILLEEN.


      • Entvih
        Valittajatpois kirjoitti:

        Hyvä vaan että Esa on lähtenyt mukaan. Nyt tarvitaan uutta verta valtuustoon. Ei tämä maailma valittamalla parane. Valittajat menkööt merten taa.

        Miten niin uutta verta Esa Kemppainen matkailumies on. Hyrynsalmen kunnan kaikissa päätöksissä ollut mukana missä rahavirtoja on osoitettu eri projeteihin ja suurinpana päätöksenä rahan palautus kolmesataa tuhatta aivan aiheettomasti mitä perusteli ja puolusteli naama punaisena valtuustossa 2012 Onneksi asiaan puuttui kuntalainen ja päätös nurin Pohjoi-Suomen Hallinto-oikeudessa.


    • huithai

      Miten ne kuntalaiset hyötyy vanhojen rakennusten purkamisesta !Hyvin on asiat jos ei tule eikä ole paha olo muusta kuin vanhoista rakennuksista ! Ukko hallasta olisi toivoa saada veromarkkojakin ,mutta se kolme koota KATEUS KATEUS KATEUS !

      • haihuihoi

        Siisti on tien raitti, vai onko parempi rahat panna ukkohallaan ja keskusta on kauhean näköinen. Pakko purkaa pitää syrjäkylälläkin jos naapuria haittaa !!
        Purattaa jos ei pura omistaja, kunta purkaa jaottaa rahat omistajilta.


      • Oma_lehmä_ojassa

        Kunta ei voi neuvoa kiinteistöjen kunnossapidossa, koska kunnan varikko on kuin sodan jäljiltä.


    • SaneerajaTeknikko

      Kunta ei voi mennä purkamaan yksityisten ihmisten rakennuksia.

    • Hana92

      Matkailu mies viimmeisen päälle. Aikovatko aukaista kunnan raha hanat Tapani Kemppaisen kanssa Ukkohallaan , vai huomasiko jotakin matkailu käyttöön itselleen sopivaa ostettavaa kunnalta. Koulu tuli varsin kohtuulliseen hintaan aikoinaan.

    • valivalivali

      Hei Hana92. Miksi sinä et katso ja osta kunnalta niitä itsellesi ''sopivia'' kiinteistöjä kohtuulliseen hintaan?? Eikö perse kestä sossuelätillä, vai oletko muuten vaan valittaja??

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1585
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1224
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1147
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1066
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      1027
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      582
      1015
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      920
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      912
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      774
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      700
    Aihe