Vai vielä Hossaan aseiden kanssa heilumaan??

Pirrre68

Mikä se on tuo vimma noilla metsästäjillä, jotka haluavat ulkopaikkakuntalaisiakin metsälle Hossaan? Nehän ampuu teidänkin linnut sieltä! Hox hox...
Kansallispuistossa olisi kokonaan kiellettävä metsästys. Kiväärin luoti on tappava vielä usean kilometrin päähän, jolloin retkeilijät ovat henkensä uhalla siellä. Ihan liikaa on muutenkin vaarallisia tilanteita vuosittain!

28

809

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • riekonreva

      No kuuleppas juttuhan on niin että hidas älyiset mökkikylien/mökkien vuokraajat huomasivat vasta nyt että eipä maha tulla ulkopaikkakuntalaisia metsästäjiä jotka vuokraisivat heidän ylihinnoiteltuja pöksiään jos lupia ei myydä! Toivottavasti ei myönnetä erivapautta lupien myyntiin,ampukaa keskenänne kateelliset kyräilijät!

    • Pumpamjapumpum

      Kansallispuistossa ei pidä antaa KENENKÄÄN metsästää. Muuten koko laitos on vitsi. Metsästäjät kyllä pitävät itsestään meteliä joka asiassa ja varsinkin jos niitten kännykästä koiraa seuraavien paksumahojen "oikeuksia" rajoitetaan. Ja sitten, jos joku luontoon kuuluva petoeläin napsaisee helppona saaliina koiran, niin sitten vikistään kuin lapset, että on epäreilua, kun ei saa itse ja yksin metsässä rellestää. Rakentakaa metsästyshalli!

      • Luonnollinen67

        Kansallispuiton alue on vain 3 % valtion maista Suomussalmella! Luulisi sitä metsästysmaita muuallakin olevan kuin Hossassa....


    • eimetsästäjät

      Ei luoja nähköön metsästys oikeutta kansallispuistoon, johan se tosiaan olisi vitsi!

      • nogunhossa

        Tässä taas nähdään kainuulainen viisaus,luulevat että he "nälkämaan" ihmisinä saavat säälistä kaiken.Ei voi olla totta että nyt vaativat metsästysoikeutta Hossaan myös ulkopaikkakuntalaisille ahneuksissaan.Pelko perseessä että syksyiset ,tähän asti rosvoina pidetyt,metsästäjät jäävät tulematta eurojensa kanssa teidän kauppoja ja palveluita käyttämään.Ihailkaa niitä tuulimyllyjänne joita pidätte kehityksenä ja pitääkää turpanne kiinni!


      • Metsäläänen

        Nykyvuosina Etelä-Suomessa perustetuissa kansallispistossa sallitaan melkein pääsääntöisesti rajoitettu metsästys. Niin miten se ei sovellu tänne Kainuuseen.


      • vilunkihommoa
        nogunhossa kirjoitti:

        Tässä taas nähdään kainuulainen viisaus,luulevat että he "nälkämaan" ihmisinä saavat säälistä kaiken.Ei voi olla totta että nyt vaativat metsästysoikeutta Hossaan myös ulkopaikkakuntalaisille ahneuksissaan.Pelko perseessä että syksyiset ,tähän asti rosvoina pidetyt,metsästäjät jäävät tulematta eurojensa kanssa teidän kauppoja ja palveluita käyttämään.Ihailkaa niitä tuulimyllyjänne joita pidätte kehityksenä ja pitääkää turpanne kiinni!

        Kohtuulinen kommentti, mutta tuo viimeinen virke osoitti taas kirjoittajan henkisen tason. Pakko oli päästä hieman änkeröimään.


    • LuontoArvo

      Kuolemantapauksilta eli jokasyksyisiltä "vahingoilta" ei tultane kansallispuistossakaan välttymään.. No, vitsihän tämä koko Hossan hypetys on ollut alunperinkin.

    • pannaan.kaikki

      Eihän siinä mitään, suojellaan pois. Minusta kansallispuistot olisi rauhoitettava kokonaan ihmisltä. Kaikki kävijät pois. Kukaan ei saa nostaa itseään toista paremmaksi tai tärkeämmäksi haluiltaan. Sähköaita ympärille, semmonen hetitappava, nythän sinne tehdään vaikka mitä kun puidenhalaajat ja minkinsuojelijat haluavat reservaattinsa. Ei kovin luonnollista.
      Nekin kallioihin piirretyt tikku-ukot ovat tulleet metsästäjien toimesta, ihmisten, jotka elivät metsästämällä, eläimiä tappamalla. Jotta mitähän ne olisi sanoneet jos joku pyhällä hengellä eläväö olisi tullu sanomaan jotta mikä vimma teillä on?

    • metästäjäx

      Ei metsästystä ole kielletty paikkakuntalaisilta Hossassa, vaikka siitä tuleekin kansallispuisto.

      • tyntäkääaseenne

        No eipä tietenkään,eihän sitä aikamiesten porua kestäisi kuunnella,elämä pilalla!


    • 46576665666

      Kyllä tuo aseiden kanssa heiluminen pitäisi tehdä jossain aivan muualla kuin Hossassa. Likaa on aseita pöljillä, aselakia pitäs kiristää niin, että jos tussarit jostain syystä määräajaksi otetaan pois jonkin rikkeen/rikoksen takia, ei niitä tulisi enää ikinä takaisin antaa. Nytkin on laillisesti aseita semmoisilla öykkäreillä, joille ne ei todellakaan kuuluisi....

      • kijuy

        Kuten myös ajokortti, NIINKÖ veikkaan että olisi siellä kylillä vieläkin hiljaisempaa.


    • PeaceManU2

      Kaikki yksityishenkilöiden aseet pitäisi kerätä pois. Sitten jokainen anomaan uutta lupaa, joka voitaisiin myöntää erittäin tiukan harkinnan jälkeen. Loput aseet sulattoon.

      • Whyman

        Miksi?


    • fullpull

      Kunnanvaluuston on pikaisesti haettava erillislupaa semmoselle hankkeelle että Hossaan ympärivuotinen metsästys/kalastussoikeus ja kaikelle riistalle.
      Pyynnissä saisi käyttää ainoastaan 1000 eaa olevia välineitä. Ja joita paikalliset joutilaat kovalla hinnalla tekisivät ja möisivät. Tämä jos mikä saisi ainakin kaiken kokeneet ulkomaalaiset extremematkaajat saapumaan sankoin joukoin Hossaan. Rahaakin olisivat moisesta valmiita maksamaan. Nythän tänne tullee tyhjätaskuja hippejä tai muita omien eväiden kantajia. Miljoonamiehinä ja-naisia sinne on saatava, ei köyhiä.

      • pekkaresu

        Juurikin näin ja paikallisilta kalastus/metsästysoikeudet pois,moisia resupekkoja ei vierailijat kaipaa lorvimaan metsiin!


    • JärkiOnkadonnut

      No kuka helevetti turisti sinne uskaltaa lähteä samoilemaan ja vaeltamaan ja luontoa ihailemaan kun ei koskaan tiedä milloin ja mistä suunnasta tulee luoti takaraivoon? On oikea matkailuvaltti on todellakin!

      • sondude

        Duudsonit ehkä?


    • Järkieiolekadonnut

      Hossa vain ulkopaikkakuntalaisten käyttöön ja nämä paikalliset syvä joki elokuvasta tutut paikalliset voidaan velvoittaa pysymään kotona.He nääs eivät jätä senttiäkään paikallisille matkailuyrittäjille.Paikalliset ovat näköjään vaaraksi muille.Viittaan em JärkiOnkadonnut kirjoitukseen.

    • susihullu

      Miten siitä Hossasta nyt niin vaarallinen tulisi kulkea turistille kun ei tähänpäivään asti ole mitään ongelmia ollut. Iät ja ajat ovat turistit ja metsästäjät olleet alueella samaan aikaan, eikä valittamista ole ollut.

      • pilikill

        Ennen on vieraspaikkakuntalaisillakin ollut lupa kantaa asetta itsepuolustukseksi näitä turjakkeita vastaan!


    • Mehtäläänen

      Tässä taitaa olla kohta kyse paljon isommasta asiasta Pohjois-Suomalaisten metsästysoikeuksiin liittyen. Olisikohan kannattanut lähteä lehissä kirjoittelemaan ja turhautumistaan purkamaan ja suututtamaan etelä veteliä. Tällä tasolla olevat henkilöt yleensä ovat tälläisten asioitten yläpuoleella ja hoitavat asiat fiksusti.

      • Porhot

        Jos tästä ulkopaikkakuntalaisten metsästäjien tuomista lieveilmiöistä johtuen ei sovi heitä sinne päästää metsälle, kuten jutustusta voi päätellä. Toivottavasti nyt ei etelän porhot vedä hernettä nokkaan ja nosta vaapaata metsäsysoikeutta ramille. Näin jos käy, niin eipä naurata.


    • Hossassa

      Hossa,tuo ylimainostettu ja nylkyriyrittäjien luvattu paikka.Toivottavasti valtio kieltää linnuilta ylilennotkin Hossassa,niin ei aiheuta eripuraa metsästyksestä.Kalastuskin pitäisi kieltää kaikilta siellä.

      • haistakaavessa

        Loistava kirjoitus,minäkään en ymmärrä että surkeasta palvelusta pitäisi maksaa ylihintaa sen takia että myö ollaan niin syrjässä,niin olette ja juuri sen takia saatte meitä höynäytettyä sinne! Kuselle haisevia kapakan vessoja löytyy täältä etelästäkin niin ettei enää sen takia tarvitse sinne Kainuun maakunta aarteeseen matkustaa!


      • puistoo

        Tänne ei paikalliset , huom. paikalliset metsästäjät halua pyssyn pauketta. Metsästää voi muuallakin kuin kansallispuistossa. Hossalaisissa metsästäjissä ei ole kuin muutama "kylähullu", joka siitä uhoaa.


      • turauuno

        Kysyppä mökkienvuokraajilta,ruokapaikkojen pitäjiltä ym. palveluntarjoajilta! Vai eivät paikalliset muka tule metsästämään puistossa,älä kuule valehtele!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      64
      4406
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2219
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1734
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1478
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      25
      1411
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1207
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe