Ahdistus pilaa elämän

Epäihminen

Ahdistus on siis karannut ihan täysin konrtollin pimeälle puolelle enkä enää vaan pärjää. Oon kohta 19-vuotias nainen ja amiksen loppusuoralla. Koulua olisi käytävänä enää työharjottelun verran, mut ongelmaksi on muodostunu se etten pysty olemaan työpaikalla. Olin ensimmäiset 2 viikkoa paikassa jossa ahdistuskohtaukset oli päivittäisiä, itkin (salaa tietenkin) mutta kunnolla vasta kotiin päästyä, ehkä jo matkalla. Jäin viikon sairaslomalle ja nyt homma jatkuu toisessa paikassa, tänään sain paniikin ja jopa oksensin. Itkin about ensimmäisen puolentunnin sisällä työpaikalle päästyäni. Olen työpaikalla kuin rautakangen niellyt ja naama punasena täristen yritän olla itkemättä. Ajatukset juoksee hulluna ja se ei tilannetta paranna yhtään. En enää nuku öisin, en ole kyllä nukkunut moneeen moneen kuukauteen kunnolla. Lihakset on jumissa jännityksestä, raajat mukamas kipeänä (ei pysty rauhoittumaan, "sattuu" kun pitää väkisin paikoillaan), jatkuva pääkipu yms...

Ongelmathan siis ovat alkaneet jo ennen harjoittelua, mut tää harjoittelujakso on nyt ollut joku piste I:n päälle sitten. Ahdistuskohtaukset, paniikki, uniongelmat ja itku on ollut osa arkea jo pitkään, mut nyt kaikki on karannut käsistä enkä vaan kykene enää.

Asun vielä vanhempieni luona ja oon salannut niiltä kaiken kunnes nyt sitten en enää vaan voinut pitää itteäni kasassa vaan kaikki purskahti ulos kerralla. Syy miksen ole kertonut ongelmistani oli se että tiesin kuinka huonosti ne siihen reagoi. Vanhemmat syyttää mua siitä etten pärjää ja ratkaisu kaikkeen on vain "Propral naamaan ja elämä ei toimi näin ettei mihinkään voi mennä, kasaa ittes" Eli muuta apua ei heiltä oo luvassa kun pelkkää syyllistämistä. Ja luultavasti vielä enemmän syyllistämistä siitä, jos en saa hoidettua koulua loppuun niin, et valmistuisin keväällä.

En kehtaisi olla enempää vaivaksi koululla ja vielä enemmen vaivaan työpaikkoja mun "eipäs, juupas" meinigillä. Uuteen työpaikkaan lähdin vain siksi, että saisin tän koulun kasaan, mutta kun se rupee nyt tuntumaan erittäin epätodennäiköiseltä niin en tiedä kehtaanko nyt peruuttaa vain pois tuolta uudesta työpaikasta ja ilmoittaa opettajalle, että sorry, pää leviää käsiin. Lääkäriinkiin kai olisi menävä, kenties lääkitystä harkittava, keskusteluapua vähintään mutten tiedä mitä kannataisi tehdä ja mitä kautta apua kannattaisi lähteä hakemaan ?

Onko kellään vastaanlaisia kokeuksia, miten toimitte yms.. ?

(Antakaa elämään protipejä...)

12

437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aloituskannustus

      Sinulla on kelju tilanne. Lievästi sanottuna. Henkisissä vaikeuksissa syitten löytäminen olisi usein alku henkiselle paranemistielle. Eli mikä ahdistustasi aiheuttaa ?
      Onko se ehkä vanhempiesi odotukset tai vaatimukset sinua kohtaan ?
      Minulla on vanhemmat, jotka "ei ymmärrä mitään henkisiä vaikeuksia",
      vaatimukset minua kohtaan olivat kovat, vaikka tukemaan ja auttamaan he eivät kyenneet yhtään. Oli pakko onnistua kaikessa, muuten oli surkimus heidän mielestään.
      Se oli hirveän ahdistavaa.
      Koulussa sinulla on ilmeisesti mennyt hyvin ?
      Ahdistaako sinua se, että tunnet, että työharjoittelussa sinua "mitataan" mitä osaat ?
      Vaatimuksia onnistumisesta ?
      Suorituspaineita ?
      Voi olla että mistään tällaisesta ei ole kyse.
      Heitin ilmaan muutamia juttuja auttaakseni sinua (mahdollisesti) tiedostamaan, mistä pohjimmiltaan on kyse, niin voit työstää itseäsi ulos pahimmasta.
      Terveyskeskuksessa on psykiatrinen hoitaja, hänen kanssaan jutteleminen ja pohtiminen voisi olla joku alku solmujen avaamiseksi.
      Usko itseesi ! Kyllä sinä pärjäät ! Olet fiksusti kirjoittava/ajatteleva nuori nainen !

    • Apuasaa

      Kannattaa ihan ensiksi mennä juttelemaan koulupsykologille ja pohtia siellä sitten jatkosta.
      Tosi sääli, että vanhempasi eivät ymmärrä tai tajua auttaa sinua. Ehkä kannattaisi kuitenkin yrittää vielä ilmaista asiat heille siten, että ymmärtäisivät kuinka vakasta asiasta on kyse. Rohkeasti vaan nyt apua hakemaan joko koululta tai terveyskeskuksesta. Et ole yksin!

    • eräshyvävaihtoehto

      Hei ! Suomen Mielenterveysseuralla on valtakunnallinen kriisipuhelin
      010-195202. Se vastaa aamusta klo 9 seuraavaan aamuun klo 7.
      Viikonloppuna alkaen klo 15 seuraavaan aamuun klo 7 asti.
      Sinne soitti lähes 180000 ihmistä vuonna 2016, eli kynnys soittaa on matala.
      Niin moni on tarvinnut apua sinun lisäksesi. Et ole ainoa ongelmissasi.
      Voi joutua soittamaan kolmekin kertaa ennenkuin ehditään vastata (lukee sivuilla)
      700 vapaaehtoista on vastaamassa. Voi soittaa nimettömänä, kaikki on luottamuksellista.
      Suomen Mielenterveysseura toimiin monilla paikkakunnilla. (Googleta)
      Sieltä voit varmaan kysyä esimerkiksi mihin omalla paikkakunnallasi kannattaisi ottaa yhteyttä saadakseen keskusteluapua.
      Apua on lähellä, rohkaistu vain ottamaan yhteyttä, minne sitten katsotkin parhaaksi ottaa yhteyttä.
      Kaikki sympatiani on sinun puolellasi ! Lämpimiä halauksia sinulle !

    • enorobo

      Toivottavasti olet pystynyt soittamaan terveyskeskukseen tai muualle apua saadaksesi ! Ne tahot on olemassa juuri sitä varten, että voi pyytää apua.
      Tavoitteesi on niin lähellä, että saat koulun kasaan, että tee palvelus itsellesi, soita !
      Puhelimen päässä vastaa ihan tavallinen ihminen, joka ammattinsa puolesta voi sinua auttaa ja neuvoa !
      Siitä se lähtee kulkemaan eteenpäin.
      On parempi ja helpompi puhua alan ihmisen kanssa kuin vanhempien, joilla ei nyt ilmeisesti ole tilannetajua.
      Tsemppiä !

      • Epäihminen

        Kiitos tsempeistä, oikeasti on tullut tarpeeseen kaikki positiiviset sanat. Soittoa en oo saanut aikaseks, yritin uudestaan puhua vanhempien kanssa, mut keskustelu päätyi "kohta oot pumpattuna täyteen jotain mielialalääkkeitä jossain laitoksessa" ja nohh, niin. Yritin ilmaista, et jos hankkiutuisin lääkäriin niin tilanne vaan paheni ja nyt sitten vaan jatkan tän harjottelun loppuun, pitkin hampain itku silmässä mut eteen päin vaan. "Propralia vaan naamaan ja menoks", jes jes. Koulupsykologiin oon ottanut yhteyttä, et on mulla kuitenki joku edes lähelle ammattilaista jolle puhua aina kun tuntuu siltä.

        On kans kiva huomata, et ihmiset ymmärtää. Jotenki kaikista ajatuksista tulee niin itsekriittisiä ja itseään mollaavia, et ajattelee muiden ajattelevan luuseriksi ja turhaksi hulluksi, mut hyvä huomata että eii. Ehkä rohkaistun vielä avoimemmaksi ihan täällä näytön toisella puolen ja saan sanaisen arkkuni auki jollekin joka osaisi auttaa mua pääsemään eroon tästä mörököllistä päässä.


    • Feeniksin_kyynel

      "Lääkäriinkiin kai olisi menävä, kenties lääkitystä harkittava, keskusteluapua vähintään mutten tiedä mitä kannataisi tehdä ja mitä kautta apua kannattaisi lähteä hakemaan ?"

      Usein on niin, että kun omat tavat selviytyä eivät riitä ja työntekokyky vaarantuu niin on hyvä jo viimeistään lähteä hakemaan apua. Kuten aiemmin on mainittu, niin terveyskeskus, Suomen Mielenterveysseura ja kriisipuhelin ovat hyviä vaihtoehtoja.

      Jos koet, että et haluaisi puhelimeen soittaa tai välttämättä edes käydä missään ennen kuin olet varma siitä, miten olisi hyvä toimia, niin aina voi keskustella myös netissä:

      https://sekasin247.fi/

      Tuolla vapaaehtoiset päivystää ja antaa ohjeita ja vinkkejä. He voivat myös antaa sulle neuvoja ihan arjesta selviytymiseen ja kongreettista tietoa siitä, miten sä voit edetä asiasi kanssa.

      • hyh87

        Olen samaa mieltä hänen kanssaan vaikka en ole tuota joutunut käyttämäänkään. Kannattaa puhua myös kavereille tästä asiasta. Tuskin he sentään alkaa syyttämään sinua.


    • Feeniksin_kyynel

      "Propral naamaan ja elämä ei toimi näin ettei mihinkään voi mennä, kasaa ittes"

      Tyhmää, ettei sulla ole ymmärtäviä vanhempia. Tukevat ihmiset ois jo hyvä lähtökohta. Kuten oot varmaan huomannu niin juuri syyllisyys ja häpeä toivomusten ja odotusten pettämisestä ovat ehkä jarruttaneet sua. Et ole vielä tohtinut vähentää työtaakkaa.

      Nykyään tulee ehkä liiankin helposti sellainen olo yhdellä jos toisella, että pitäisi vain kestää jatkuvaa väsymystä, kiirettä, ahdistusta, uupumusta ja stressiä kun muutkin näyttävät kestävän. Mut tällanen vertailu ja oman kehonsa hätähuutojen aliarvioiminen voi pahimmillaan viedä ennenaikaisen hautaan.

      Unenpuute alkaa vaikuttamaan jo lyhyelläkin aikavälillä. Vastustuskyky laskee, jolloin sairaudet iskee helpommin. Keskittymiskyky on nollissa, negatiiviset tunteet tulee helpommin pintaan ja itsehillintä on olematonta. Tällöin sortuu virheisiin ja epätoivottuun käytökseen joka taas pistää negatiivisen kierteen pyörimään.

      Jos multa kysytään, niin mielummin hoitaisin itteni kuntoon ja huolehdin terveydestäni kuin antaisin ainakaan oireiden pahentua pitempiaikasesti. Sit sen jälkeen voi taas katsoa mihin voimat riittää. Joskus vaan täytyy rauhoittaa elämää vaikka olisi omaa ja muiden halua jatkaa sinnikkäästi eteenpäin.

      Toisaalta jo lyhyessäkin ajassa, oikeiden ihmisten avulla, tiedoilla ja keinoilla (elämäntavat, tukevat ihmiset, erilaiset harjoitteet, lääkkeet) voi huomata, että elämä alkaa taas sujumaan, sitä voi jopa hallita ja ahdistusta on vähemmän. Ei se määrä vaan se laatu. Ja sitten kun taas pääsee tekämään töitä, niin sekin voi auttaa kun huomaa selviytyvänsä siitä.

      Tää on tällasta jatkuvaa sopeutumista. Mitä kestän, mitä en kestä. Keho ei kestä ikuisesti ja se kyllä valittaa kovaan ääneen jos ei kestä. Mutta sitten kun siihen kiinnittää huomionsa, eikä välttele kipua ja pahaa oloa vaan lähtee selvittämään tilannetta ja ahdistuksen perimmäisiä syitä, niin voi sekasotku lähteä purkautumaan.

      Tosiaan suosittelen käyttämään tota aiemmasta kirjoituksesta löytyvää sekasinchattia.

      Tsemppiä!

    • onkosinullakokemusta

      uskonvapaus on Suomen Perustuslain mukaan kaikille oma oikeus. Toisen puolesta uskominen on Laittomuutta.
      Se tarkoittaa myös sitä, että lapsikaste on rikos, josta kirkko oppeineen ja papistoineen EI OTA VASTUUTA RIKOKSENA, VAAN ASETTAVAT SEN, LASTEN VANHEMPIA EKSYTTÄEN HEIDÄN PERISYNTI RIKOKSIKSI. SE TOTUUS TULEE ESIIN KIISTATTOMASTA MM TÄSTÄ PAPIN TEKSTISSÄ JOSSA ON NELJÄ TÖRKEÄÄ VALETTA "taivaan isän" NIMEEN VALEHTELUNA:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
      #Hei Mirka,
      Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
      Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
      Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
      t. Maarit-pappi #

      JOS joku ei löytä neljää valetta tuosta niin ei ole häpeällistä kysyä niin kerron sen jos kerrot mitkä löysit niin minun ei tarvii kaikkia erikseen osoittaa.

      USKONVAPAUDEN OIKEUDESTA SUOMEN PERUSTUSLAIN MUKAAN:
      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
      Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
      2 luku
      Perusoikeudet
      6 §
      Yhdenvertaisuus
      Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.
      Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.
      Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.
      Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.

      Perustuslain 11 §:n mukaan "Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

      LAPSENA, SYLIVAUVANA KASTETTU EI OLE USKOA JA KASTETTA SAANUT VALITA VAIKKA LAKI SEN OIKEUDEN HÄNELLE ANTAA.
      SIIS:
      SUOMEN VALTION KIRKKO ON RIKOLLINEN INSTITUUTIO JOKA SIIRTÄÄ USKOVAISILLEEN RIKOKSENSA EÄMÄNSÄ AIKAISIKSI AHDISTUKSEKSI JA PERISYNNIKSI /PERISYKSI RIKOKSEKSI:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
      'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

      NÄIN OLLEN, olitpa uskovainen tai et, niin
      jos olet uskontunnustuksen antanut niin et ole syyllinen omaan mielenterveyteesi.
      TOSIN
      on rippikoulun käytämättömiäkin mielelstään sairaita mutta mielestäni vähemmässä määrin ja usein rippikoulu koulutuksen saaneiden kavereiden tartuttamina.
      TIETYSTI
      ahdistuneisuus voi johtua perinnöllisistä syistäkin mutta useimmiten perussyy on silloinkin sama, usko!

      Siis, suomessa koulutetaan (lue: aivopestään) kansalaisia mieleltään sairaiksi TYÖLLISTÄMÄÄN SAIRAIKSI KOULUTETTUJA!!!
      "piiri pieni pyörii" ja veronmaksajat, elättää suuren joukon järjettöminä kituvia valtion kirkon uhreja JA KAIKKIIN KORKEASTI KOULUTETTUJEN AMMATTILAISTEN SUURET PALKKA KUSTANNUKSET OVAT TARPEETTOMASTI HANKITTUJA SUURIMMALTA OSALTAAN!

      Koska saadaan edes suomessa "järjettömiksi" ja "rikollisiksi" kouluttaminen loppumaan jotta SUOMESSA OLISI VÄHEMMÄN MIELELTÄÄN SAIRAITA AHDISTUNEITA IHMISYYDESTÄÄN LUOPUMAAN EKSYTETTYJÄ ????

      Saa arvostella kantaani. Minulla ei ole tietolähteenä muuta kuin oma elämän kokemus ja ennen kaikkea Suomen Perustuslaki ja väärännetystä raamatusta Jeesuksen evankeliumista löytämien todellisten totuuksien faktat.

      kaste on yksi ahdistuksen lähde...:
      Huomaa raamatun väärentäjien sairaan jakomielisyys:
      Johanneksen evankeliumi:
      3:22 "Sen jälkeen Jeesus meni opetuslapsineen Juudean maaseudulle ja oleskeli siellä heidän kanssaan ja kastoi."
      4:2 "Vaikka Jeesus ei itse kastanut, vaan hänen opetuslapsensa."

      Joten edelleen kasteesta väärennökset oikeisten totuudeksi on Jeesuksen antamassa opissa ja esimerkillisissä TEOISSA:
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaste#Luopuminen_paholaisesta
      "Kreikkalaisessa Uudessa testamentissa käytetään kastamisesta verbiä baptizo, "upottaa", "painaa veden sisään", "pestä", "kastaa", ja kasteesta substantiivia baptisma."
      HUOMATKAA SANA "PESTÄ" JOKA KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA MYÖS "PESEYTYMISTÄ."

      Tämä pelastaa "kaste pelastaa" päivittäin tuhansia mm sairaaloissa...
      Johanneksen evankeliumi:
      13:10 Jeesus sanoi hänelle: "Joka on kylpenyt, ei tarvitse muuta, kuin että jalat pestään, ja niin hän on kokonaan puhdas; ja te olette puhtaat, ette kuitenkaan kaikki.
      13:14 Jos siis minä, teidän Herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, olette tekin velvolliset pesemään toistenne jalat.
      13:15 Sillä minä annoin teille esikuvan, että myös te niin tekisitte, kuin minä olen teille tehnyt."

      TULKINTANI:
      JEESUS EI OLE KÄSKENYT KASTAA KETÄÄ, LAPSIAKAAN, lapsikin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuden jäseniksi, uskovaisiksi, mieleltään sairaaksi aivopestäväksi jne..

      JEESUS SIUNASI LAPSIA ja toisin lapsia kohteleville antoi myllynkivien käyttö ohjeet, samassa tilaisuudessa...

      JEESUS TODISTI, ettei usko ja kaste pelasta, mm ottamalla ei uskossa olleen kastamattoman ryövärin Paratiisiin.

      Oletko ahdistuneena syyttömästi?

    • onkosinullakokemusta

      uskonvapaus on Suomen Perustuslain mukaan kaikille oma oikeus. Toisen puolesta uskominen on Laittomuutta.
      Se tarkoittaa myös sitä, että lapsikaste on rikos, josta kirkko oppeineen ja papistoineen EI OTA VASTUUTA RIKOKSENA, VAAN ASETTAVAT SEN, LASTEN VANHEMPIA EKSYTTÄEN HEIDÄN PERISYNTI RIKOKSIKSI. SE TOTUUS TULEE ESIIN KIISTATTOMASTA MM TÄSTÄ PAPIN TEKSTISSÄ JOSSA ON NELJÄ TÖRKEÄÄ VALETTA "taivaan isän" NIMEEN VALEHTELUNA:

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
      #Hei Mirka,
      Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
      Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
      Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
      t. Maarit-pappi #

      JOS joku ei löytä neljää valetta tuosta niin ei ole häpeällistä kysyä niin kerron sen jos kerrot mitkä löysit niin minun ei tarvii kaikkia erikseen osoittaa.

      USKONVAPAUDEN OIKEUDESTA SUOMEN PERUSTUSLAIN MUKAAN:
      http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
      Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
      2 luku
      Perusoikeudet
      6 §
      Yhdenvertaisuus
      Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.
      Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.
      Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.
      Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.

      Perustuslain 11 §:n mukaan "Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

      LAPSENA, SYLIVAUVANA KASTETTU EI OLE USKOA JA KASTETTA SAANUT VALITA VAIKKA LAKI SEN OIKEUDEN HÄNELLE ANTAA.
      SIIS:
      SUOMEN VALTION KIRKKO ON RIKOLLINEN INSTITUUTIO JOKA SIIRTÄÄ USKOVAISILLEEN RIKOKSENSA EÄMÄNSÄ AIKAISIKSI AHDISTUKSEKSI JA PERISYNNIKSI /PERISYKSI RIKOKSEKSI:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
      'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

      NÄIN OLLEN, olitpa uskovainen tai et, niin
      jos olet uskontunnustuksen antanut niin et ole syyllinen omaan mielenterveyteesi.
      TOSIN
      on rippikoulun käytämättömiäkin mielelstään sairaita mutta mielestäni vähemmässä määrin ja usein rippikoulu koulutuksen saaneiden kavereiden tartuttamina.
      TIETYSTI
      ahdistuneisuus voi johtua perinnöllisistä syistäkin mutta useimmiten perussyy on silloinkin sama, usko!

      Siis, suomessa koulutetaan (lue: aivopestään) kansalaisia mieleltään sairaiksi TYÖLLISTÄMÄÄN SAIRAIKSI KOULUTETTUJA!!!
      "piiri pieni pyörii" ja veronmaksajat, elättää suuren joukon järjettöminä kituvia valtion kirkon uhreja JA KAIKKIIN KORKEASTI KOULUTETTUJEN AMMATTILAISTEN SUURET PALKKA KUSTANNUKSET OVAT TARPEETTOMASTI HANKITTUJA SUURIMMALTA OSALTAAN!

      Koska saadaan edes suomessa "järjettömiksi" ja "rikollisiksi" kouluttaminen loppumaan jotta SUOMESSA OLISI VÄHEMMÄN MIELELTÄÄN SAIRAITA AHDISTUNEITA IHMISYYDESTÄÄN LUOPUMAAN EKSYTETTYJÄ ????

      Saa arvostella kantaani. Minulla ei ole tietolähteenä muuta kuin oma elämän kokemus ja ennen kaikkea Suomen Perustuslaki ja väärännetystä raamatusta Jeesuksen evankeliumista löytämien todellisten totuuksien faktat.

      kaste on yksi ahdistuksen lähde...:
      Huomaa raamatun väärentäjien sairaan jakomielisyys:
      Johanneksen evankeliumi:
      3:22 "Sen jälkeen Jeesus meni opetuslapsineen Juudean maaseudulle ja oleskeli siellä heidän kanssaan ja kastoi."
      4:2 "Vaikka Jeesus ei itse kastanut, vaan hänen opetuslapsensa."

      Joten edelleen kasteesta väärennökset oikeisten totuudeksi on Jeesuksen antamassa opissa ja esimerkillisissä TEOISSA:
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaste#Luopuminen_paholaisesta
      "Kreikkalaisessa Uudessa testamentissa käytetään kastamisesta verbiä baptizo, "upottaa", "painaa veden sisään", "pestä", "kastaa", ja kasteesta substantiivia baptisma."
      HUOMATKAA SANA "PESTÄ" JOKA KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA MYÖS "PESEYTYMISTÄ."

      Tämä pelastaa "kaste pelastaa" päivittäin tuhansia mm sairaaloissa...
      Johanneksen evankeliumi:
      13:10 Jeesus sanoi hänelle: "Joka on kylpenyt, ei tarvitse muuta, kuin että jalat pestään, ja niin hän on kokonaan puhdas; ja te olette puhtaat, ette kuitenkaan kaikki.
      13:14 Jos siis minä, teidän Herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, olette tekin velvolliset pesemään toistenne jalat.
      13:15 Sillä minä annoin teille esikuvan, että myös te niin tekisitte, kuin minä olen teille tehnyt."

      TULKINTANI:
      JEESUS EI OLE KÄSKENYT KASTAA KETÄÄ, LAPSIAKAAN, lapsikin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuden jäseniksi, uskovaisiksi, mieleltään sairaaksi aivopestäväksi jne..

      JEESUS SIUNASI LAPSIA ja toisin lapsia kohteleville antoi myllynkivien käyttö ohjeet, samassa tilaisuudessa...

      JEESUS TODISTI, ettei usko ja kaste pelasta, mm ottamalla ei uskossa olleen kastamattoman ryövärin Paratiisiin.

      Oletko ahdistuneena syyttömästi?

      • jeesuksenperse

        Työntäkää nyt ne jeesukset reikään, jonne aurinko ei koskaan paista.
        Hitto vie, turha tulla jeesustelemaan näille palstoille.
        Hihhuloikaa kirkoissa, jos hihhuloittaa.


      • rfrdewas2a21

        Totta ihan turhaan, ahdistusta vaan aiheuttavat uskovaisilleen muiden psyykkisten sairauksien lisäksi.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      386
      1492
    2. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      105
      1278
    3. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      116
      1210
    4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      162
      1113
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      44
      987
    6. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      896
    7. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      816
    8. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      800
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      91
      794
    10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

      8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
      Maailman menoa
      167
      681
    Aihe