Kuntavaalit: Turvapaikan hakijoita kotikuntaan?

Ainoastaan_persut_vastus

Vaalikone: Yli 70 prosenttia ehdokkaista kannattaa turvapaikan saaneiden sijoittamista omaan kotikuntaan
Katso tästä, kuinka ehdokkaat suhtautuvat turvapaikan saaneiden muuttoon omaan kotikuntaan.

Turvapaikan saaneiden muuttoa omaan kotikuntaan kannatettiin laajalti eri puolueissa Perussuomalaisia lukuunottamatta. Vihreiden ehdokkaat suhtautuvat puolueista myönteisimmin turvapaikan saaneiden saapumiseen omaan kotikuntaan. Kannatus on lähes sataprosenttinen (96 prosenttia). Myönteisyys oli suurta myös Rkp:ssä (95 prosenttia), Vasemmistoliitossa (89 prosenttia), Kristillisdemokraateissa (85 prosenttia) ja Sdp:ssä (82 prosenttia). Kokoomuksen ehdokkaista 74 prosenttia toivotti turvapaikan saaneet tervetulleeksi kotikulmilleen, keskustan ehdokkaista 68 prosenttia.

Perussuomalaiset oli valtakunnallisista puolueista ainut, jonka ehdokkaat selkeästi vastustavat turvapaikan saaneiden vastaanottoa omaan kotikuntaan vaalikonevastauksissaan. Perussuomalaisissa tätä mieltä on 82 prosenttia ehdokkaista.

http://yle.fi/uutiset/3-9509157?origin=rss

15

137

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Juuri.näin

   Kriittiset äänet persuille

   Perussuomalaiset oli valtakunnallisista puolueista ainut, jonka ehdokkaat selkeästi vastustavat turvapaikan saaneiden vastaanottoa omaan kotikuntaan vaalikonevastauksissaan. Perussuomalaisissa tätä mieltä on 82 prosenttia ehdokkaista.

  • KiitosSinulle

   Tuo ratkaisi ääneni persuille

   • hyvätaas

    Ääni Pressuille on ääni hyvyydelle.


  • ÄÄÄnestäkää

   Muistakaa äänestää

  • kriittinen-ääni

   Vastustan turvapaikkaturismia (loisia jotka tekeytyvät pakolaisiksi ja haluavat vain hyödyntää suomalaista sosiaaliturvaa).

   Aidosti oikeita pakolaisia pitää auttaa sillä poliittinen turvapaikka on vainottujen ihmisten oikeus. Kuitenkin heidän velvollisuutensa on lähteä pois, kun turvapaikkaa ei enää tarvita (olot rauhoittuvat ja paranevat kotimaassa).

  • Kriittine.n

   Alle 30% ei halua ja heitä pitää äänestää.

  • Helppoa_

   Onneksi vaalikoneet on olemassa ja saa suodatettua myönteisesti suhtautuvat pois.

  • matutulvaEsto

   Ratkaiseva tekijä tälläkertaa. Ehdottomasti. Äänestän persuja ja toivon todella etteivät petä!

  • TuleekoJärkiPäähän

   Vieläkö toivotte näitä Suomeen? Ruotsissa terroriisku!!!

   • mamutus_loppumaan

    Nyt saa perussuomalaiset ainakin oman ääneni.


  • Ostarilla.notkutaan

   Ostarillahan näitä turvapaikanhakijoita notkuu niin ettei suomalaiset vanhukset pääse istumaan. Yli 70 prosentilta ehdokkaista on kadonnut järjen valo. Ääni perussuomalaisille.

  • UffaHintman

   Jep. Äänestämällä vihervasemmistoa edistät myös Suomen mahdollisten "rekkakuskien" asiaa.

  • PakolaisetUnohdettu

   Turvapaikanhakijoita kyllä ollaan valmiita sijoittamaan, muttei pakolaisia!

   Turvapaikanhakija on kuka tahansa, joka tulee tänne ja sanoo taikasanan "assylum", sen jälkeen ei tarvitse enää lähteä pois, voi jäädä loppuiäkseen tänne ja tuoda koko sukunsa myöhemmin...

  • MitäPuoluettaÄänestäisi

   Ylen vaalikoneen videota ei ollut viitsinyt kunnassamme kukaan tehdä, vai eikö heille tarjottu siihen mahdollisuutta? Vaalikoneen kysymyksetkin on (tarkoituksella) huonosti laadittuja. Kysymyksistä monet ovat kaksiosaisia, eikä niihin voi vastata myöntävästi eikä kieltävästi, jos kysymyksen yksi osa on kannatettava, toinen hylättävä. Esimerkiksi kysytään "Vanhuksilla on oltava oikeus palvelukotipaikkaan, koska nykyinen kotihoito ei ole riittävää." Ei kuitenkaan tarjota sitä oikeaa vastausta, eli 'Kotihoitoa on parannettava.' Kysytään: "Sosiaali- ja terveyspalveluiden toimivuus on tärkeämpää kuin sijainti." Kumpikinhan on tärkeää, mutta jos tähän kysymykseen vastaa, tavallaan 'suostuu' siihen, että jompikumpi ei ole tärkeää. Kysytään: " Tarvitsemme vahvaa johtajuutta, joka voi korjata ongelmat ilman tarvetta kompromisseille." Vahva johtajuushan ei tarkoita sitä, että ei kuuntelisi kaikkia osapuolia - sehän olisi tyranniaa.

  • Järki.voitti

   Ruotsiin tehty terroristi-iskun takia sdp vaihtui perussuomalaisiin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   84
   13533
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   107
   1609
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1329
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1152
  Aihe