Israelissa parannuksen tekijöitä.

Tähtikanava

Israelissa nuori vl on saarnannut synnit anteeksi muutamalle ihmiselle.
He ovat siis juutalaisia, ei arabeja.

Onko siis kauan odotettu Israelin etsikkoaika alkamassa, niin kuin on ennustettu? Ja vastaavasti pakanoiden etsikkoaika päättymässä lähitulevaisuudessa?

46

887

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihmetteliä22

      Otin selvää Israelista.

      Täyttä puppua ja paskaa koko juttu.

      Oli muka yrittänyt lahjoa jopa tipakallakin, ei toiminut.

    • haistvittu

      Israelissa ei tiedetä hevon vittua lestalahkosta, saati, missä Suomi on maailmankartalla,

    • Ihan_normaalia

      Avaus on normaalia vanhoillislestadiolaista valehtelua.

      Vanhoillislestadiolainen ihminen saa jo vl-äidinmaidossa kyvyn ja halun valehdella. Sekä hengellisistä asioista että muista asioista.

      • Pää_kiin-

        ni, heinolalainen harhaoppinen!

        Ymmärrän täysin koraanin sanoman. Muslimien luonteeseen kuuluu ylivertaisuuden harha. Kun tämä lisätään muslimien aggressiivisuuteen ja väkivaltaisuuteen taipuvaisuuteen, niin ymmärretään paremmin, mihin islam kannattajaansa johdattelee. Tämä oppi tulee puhtaasti koraanista sekä siitä, miten muslimiyhteisöjä johdetaan. Puheet rauhan uskonnosta perustuvat puhtaasti laskelmoituun tapaan tehdä muslimeihin ja islamiin liittyvistä asioista "antirasistisia". Tämä on helposti todettavissa suvakkien kommenteista. Ne nimittäin perustuvat sekulaarien ja modernien muslimien tapaan elää, johon ei kuulu väkivaltaisuus ja aggressiivisuus.

        Totuus islamista ei ole sitä mitä suvakkileiri sanoo, vaan totuus löytyy islamin maailman tapahtumista. Usein "rasisti" yritetään vaientaa myös käyttämällä hyväksi aihetta "vain pieni osa muslimeista on radikaaleja". Mutta "rasisti" vaientaa suvakin latomalla ruudulle faktan, että sadat miljoonat muslimit harjoittaa sitä islamia, mihin liittyy ei-sivistykselliset asiat, kuten julkiset teloitukset, kunniamurhat, eläinten kidutus, naisen alistaminen, ihmisoikeusrikokset, fyysinen väkivalta, aseellinen väkivalta jne. Jokainen koraania lukenut tietää, mitä tarkoittaa suuri jihad ja pieni jihad ja miten ne näkyy elävässä elämässä. Jokainen koraania lukenut tietää, miten koraani opettaa suhtautumaan ei-muslimeihin ja miten se opettaa käyttäytymään ei-muslimeja kohtaan. Jokainen koraania lukenut tietää myös, millaisia kidutusmenetelmiä ja raakuuksia koraani opettaa. Suvakilla on taipumus kieltää tällaisten asioiden olemassaolo. Varokaa siis suvakkeja, jotka aivopesevät ihmisiä uskomaan toisenlaiseen islamiin, rauhan uskontoon. Tämä on koraanista opittu tapa. Saa valehdella, jos siitä on Muhammedin seuraajalle hyötyä tai tilanne vaatii valehtelemista.


    • Tähtikanava

      Synninpäästön julistajana oli siis suomalainen nuori vanhoillislestadiolainen. Se selvennykseksi.

      • Päästelyä

        Siinähän veeällät päästelette isäntänne saatanan kunniaksi.


      • Et_sinä_heinola-
        Päästelyä kirjoitti:

        Siinähän veeällät päästelette isäntänne saatanan kunniaksi.

        lainen eläkeläispapparainen parantanutkaan tapojasi, vaikka kaupunginjohtakja ja kirkkoherra kehottivatkin sinua tekemään niin


      • Luulizin
        Päästelyä kirjoitti:

        Siinähän veeällät päästelette isäntänne saatanan kunniaksi.

        Outo kommentti. Vaikka eri tavalla uskottaisiinkin, niin eikö kuitenkin uskota samaan Jumalaan, jos siis itseäsi kristittynä pidät?


    • Sonntag

      Tiedä häntä, mutta israelilaisten tv:tä katsoin ja siellä lastenohjelmaa. Nuori nainen toi puuristin, vasaran, nauloja ja nallekarhun.
      Hän otti ristin ja naulasi nallekarhun ristille ja sanoi: Natsijeesus, natsijeesus, kuole..ja hakkasi vielä ristiinnaulitsemisen jälkeen nallekarhua kylkeen vasaralla.
      KAUHEAA! ...JA VIELÄ LASTENOHJELMAA!! Voi katsoa tuota vieläkin netissä jos vain etsiin, kuvottaa, en katso minä kyllä enää moista son....aa!

    • Tärkeää

      https://youtu.be/0MWiPhRylGg

      Tuossa on osa etsikkoaikaa linkkinä. Israelilainen sotilas pysäyttää pikkutytön pyöräilemästä ja potkii palestiinalaistytön polkupyörää ja viskaa sen pensaikkoon.
      Törkeyksiä riittää. Unisefin raportti tuli nettiin, mutta siionistit saivat senkin totuuden torven poistettua sivuilta. TÖRKEÄÄ!

      • Jubba

        Sotilas ei potki pyörää, vaan pitää jalkaa pyörän päällä merkkinä siitä, että tyttö ei saa jatkaa matkaa sillä. Sotilas ei viskaa pyörää pensaikkoon vaan siirtää sen sinne. Mitään törkeää ei videolla tapahdu.

        Meidän suomalaisten on joskus vaikeaa ymmärtää, että jos jotain saa käsiinsä, se ei tarkoita sitä, että sen saisi omistukseensa. Tyttö oli ottanut pyörän luvatta käyttöönsä. Poliisi otti pyörän pois ja siirsi sen sivuun siihen asti, että voi luovuttaa sen omistajalle tai että omistaja voi hakea sen takaisin itselleen.

        Jos Unisef julkaisee jotain tai jos jotain julkaistaan Unisefin nimissä luvatta tai jos Unisef ei väitteistä huolimatta ole jotain julkaissut, niin se, että se ei ole nyt tai ei ole koskaan ollut netissä saatavana ei tarkoita sitä, että Israelin olemassa oloa kannattava henkilö eli siionisti olisi poistanut tai poistattanut sen netistä.


      • Raakalainen2017

        Todella oksettavaa käyttäytymistä "aikuiselta". Sillä, eihän tuo ole aikuisen käytöstä vaan keskenkasvuisen tai vähäjärkisen.
        Jättäisivät lapset rauhaan. Eipä silti tappoihan sotilas raskaana olevan naisenkin kun isäntää epäiltiin israelin vastaisesta toiminnasta.
        Siis kaikki pikaoikeudenkäynnillä. Historiaa sadan vuoden takaa, joka toistuu.


      • Jubba
        Raakalainen2017 kirjoitti:

        Todella oksettavaa käyttäytymistä "aikuiselta". Sillä, eihän tuo ole aikuisen käytöstä vaan keskenkasvuisen tai vähäjärkisen.
        Jättäisivät lapset rauhaan. Eipä silti tappoihan sotilas raskaana olevan naisenkin kun isäntää epäiltiin israelin vastaisesta toiminnasta.
        Siis kaikki pikaoikeudenkäynnillä. Historiaa sadan vuoden takaa, joka toistuu.

        Jää aika epäselväksi että kenen käytökseen viittaat. Videolla näkyvät aikuiset käyttäytyivät asiallisesti. Poliisi otti tytöltä pois hänen luvatta käyttöönottamansa pyörän. Isompi tyttö löi/potkaisi tyttöä, jolta pyörä otettiin pois. Ilmeisesti viittasit tähän tyttöön joka löi/potkaisi pienempäänsä.

        Muihin syytöksiin on turha ottaa kantaa ennen kuin kerrot mistä olet tuosta lukenut ja annat siihen linkin. Voidaan sitten katsoa, että onko kyse ollenkaan siitä mitä väität.


      • liisaR47

        Tämä on sitä jokapäiväistä pirullista puuhaa sotilaitten taholta, jota palestiinalaiset saavat kestää ja niellä. Luulisi, että näille sotilaille opetetaan alakoulussa jo käytöstavat, vaan näyttää olevan ihan kakaroiden käyttäymistä tuo.


      • Jarkki74

        Onhan tuota lasten kiusaamista ja päälle sylkemistä nähty ennenkin. Lapsia on jopa haettu keskellä yötä kodeistaan kuulusteluihin.
        Lapselta pyörän varastanut ja pusikkoon heittänyt pitäisi vielä putkaan ja kunnon tuomio. Epäinhimillistä, ihmekös, että viha vain kasvaa miehittäjiä kohtaan.


      • Jubba
        Jarkki74 kirjoitti:

        Onhan tuota lasten kiusaamista ja päälle sylkemistä nähty ennenkin. Lapsia on jopa haettu keskellä yötä kodeistaan kuulusteluihin.
        Lapselta pyörän varastanut ja pusikkoon heittänyt pitäisi vielä putkaan ja kunnon tuomio. Epäinhimillistä, ihmekös, että viha vain kasvaa miehittäjiä kohtaan.

        Tuo että kirjoitat useammalla nimimerkillä samaan keskusteluun ei anna kovin vakuuttavaa kuvaa kyvystäsi keskustella, varsinkin kun et tunnu ymmärtävän kirjoitettuja kommentteja, etkä ymmärrä mitä lähteessä lukee ja mitä videolla taphtuu.

        Kuinka monta eri nimimerkkiä samassa keskustelussa on ennätyksesi? Kuinka montaa eri nimimerkkiä käytät päivässä? Veikkaan, että kirjoitat joka viestisi eri nimimerkillä.


      • ProPalestiina

        Törkeää ja vastuutonta käytöstä sotilaalta!!! Eivät osaa kuin lapsia kiusata.


    • ccdeffghj

      Kysyisin, kun Israelia väitetään usein miehittäjävaltioksi, niin miten se on mahdollista, kun tämän päivän Israel on rajoiltaan sama kuin silloin kun Israel YK:n edeltäjän toimesta syntyi? Missä ovat ne miehitetyt alueet?

      • Jubba

        Kyse ei ole miehityksestä, vaan politiikasta, uskonnosta, rahasta, vallasta, propagandasta ja retoriikasta.

        Voimakkain termi jota tuosta "miehitysestä" pitäisi käyttää on se, että Juudean ja Samarian alueet ovat kiistanalaisia.


      • Karttoja_tietämättömille

      • Jubba
        Karttoja_tietämättömille kirjoitti:

        Katsopa tuosta kun olet kerran puolustaja vailla vertaa ja tietoja. Tässä näet kartasta mitä israel on muilta varastanut alkaen sotia. Se on 2017 vielä vallalla tuo sotien lietsominen naapurivaltioihin. Se edistää israelin laajentumista, kuten myös näitten pakolaisten poistaminen alueilta, herää!

        https://www.google.fi/search?q=israel map 1948&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwi3y6Gg_e_SAhWC1SwKHaYFAnoQsAQIFg&biw=1920&bih=950

        Kiitos kuvista ja lähteistä. Katsoin niitä muutaman ensimmäisen. Tuossahan ei ollut tarkoituskaan, että jokaiseen lähteeseen tutustuisi.

        Sivuilla kerrottiin mm. että:
        - kyseisiä karttoja on käytetty sellaisten asioiden perustelemiseen, joita ko. kartat eivät tue, eli niitä käyttäen on mm. virheellisesti yritetty todistella ns. palestiinalaisten oikeutta Israelin hallinnassa oleviin alueisiin
        - "...the problem is that this map has little to do with reality, for it completely misrepresents the recent history of Palestine-Israel." http://www.catholicsforisrael.com
        - arabit alkoivat vyörymään alueelle suurina massoina kun juutalaiset alkoivat laittamaan paikkoja kuntoon
        - Jordanjoen itäpuolinen osa Palestiinaa nimettiin kahdesti uudelleen, jotta sen ei enää muistettaisi olevan osa Palestiinaa ja että sen alueen jakaminen pitäisi huomioida kun puhutaan Palestiinan jakosuhteesta
        - vuoden 1949 - 1967 kartassa virheellisesti ilmoitetaan Egyptin ja Jordanian hallitsemia maita palestiinalaisten maiksi.
        - jne.

        Nämä olivat hyödyllisiä lähteitä, vaikka menikin ohi keskustelun aiheen.


    • ccdeffghj

      ""Kyse ei ole miehityksestä, vaan politiikasta, uskonnosta, rahasta, vallasta, propagandasta ja retoriikasta."

      Älkää sitten enää käyttäkö sanaa miehittäjävaltio!

    • kkkuuytr

      Tuo on kannanotto palestiinalaisten näkökulmasta, mutta missä viipyy katsanto israelilaisten silmin, joka on varsin erilainen. Ei voi välttyä siltä, etteikö israelilaisten olemassaolo tai turvallisuus ole uhattuna palestiinalaisten ja muitten arabien taholta, jotka eivät edelleenkään hyväksy Israelin valtion olemassaoloa ja oikeutta, vaikka aikanaan melkein kaikki maailman valtiot sen hyväksyivät, jota hyväksyntää pitäisi kunnioittaa ja siitä sopimuksesta pitää kiinni, mutta rikollisuus on sitä, että sopimuksista ei pidetä kiinni. Ei voida luoda kahden valtion rinnakkaineloa, jos toinen ei hyväksy toisen olemassaoloa, kuten palestiinalaiset eivät hyväksy. Suutari pysyköön lestissään eli ilman omaa valtiota, kun ei osaa olla diplomaatti toisia valtioita kohtaan. M.O.T.

    • Israel.rules

      Hienoa Israel, joka pärjäät hyvin vihamielisten arabimaiden keskellä!

      Isot ja vihamieliset arabimaat ovat monta kertaa käyneet kimpassa piskuisen Israelin kimppuun tavoitteenaan "työntää Israel mereen".

      Aina ovat palanneet nokka porossa ja haavojaan nuollen takaisin kotikonnuilleen. Jumala valvoo silmäteräänsä Israelia.

      Tähänkin ketjuun on kirjoittanut moni/tai yksi arabiterroristeja fanittava tyyppi. Säälittävää fanitusta.

    • Israelin_puolella

      Tähän ketjuun on näköjään kertynyt paljon RAUKKAMAISIA itsemurhaiskuja mm. kahviloihin ja koululaisbusseihin tekevien muslimiterroristien ystäviä ja hengenheimolaisia.

      Kannatatte varmaan myös sitä kyseisten terroristien käyttämää taktiikkaa, että he pakottavat omia siviilejä suojakilviksi itselleen sekä kouluttavat lapsia itsemurhaiskujen tekijöiksi.

      Muslimiterroristit kohdistavat iskunsa AINA siviilikohteisiin haluten murhata niin monta viatonta siviiliä kuin suinkin mahdollista.

      On varmaan hienoa olla hengenheimolainen noiden RAAKALAISMAISTEN MURHAMIESTEN kanssa.

      Eikö vaan?

    • MakeM55

      Miehittäjävaltio hampaisiin asti aseistettuna atomiasein ja vielä muurien sisällä harjoittamassa aparheidia alkuperäisasukkaita vastaan.
      Pärjää huonosti, sillä maine on todella terroristivaltiona levinnyt.
      Se on saanut rahaa ja kerjännyt vielä Sveitsin pankkien kaikki lähes 800 tiliä tyhjiksi, joilla ei ollut omistajia ja vielä saanut 1,25 miljardia USA:n apupainostuksella!
      On se siionistien raha tehokas ase sekin ja goyat vain antavat vielä lisääkin, varsinkin kukkahattumummot ja vaarit.

      • uskovainen_

        Rauhoittukaa natsit!


      • Näin_veikkaan

        MakeM55:n isovanhemmat availivat varmaankin kaasuhanoja Auschwitzissa.


      • Jubba

        Olipa heikkoa arvailua.


    • uusi_liitto

      #Onko siis kauan odotettu Israelin etsikkoaika alkamassa, niin kuin on ennustettu? Ja vastaavasti pakanoiden etsikkoaika päättymässä lähitulevaisuudessa?#

      Israel ja pakanat tarina loppui jo vuonna 33 tai lopullisesti vuonna 36 (Korneliuksen huonekunnan kaste). Israelin tarinan loppu sinetöitiin vuonna 70.
      Hengellinen Israel ilmaantui vuonna 33 helluntaina, ja kun viimeinenkin heistä on lopullisesti sinetöity, päästävät enkelit tuhon tuulet irti.
      Ilmestyskirja 7:1-3
      "Tämän jälkeen näin neljä enkeliä, jotka seisoivat maan neljällä kulmalla ja pidättelivät maan neljää tuulta, ettei mikään niistä puhaltaisi yli maan ja meren eikä vasten ainoatakaan puuta. 2 Ja vielä näin yhden enkelin, joka nousi idästä kantaen elävän Jumalan sinettiä. Hän huusi kovalla äänellä noille neljälle enkelille, joille oli annettu valta hävittää maata ja merta: 3 "Älkää hävittäkö maata, älkää merta älkääkä puita, ennen kuin olemme painaneet sinetin meidän Jumalamme palvelijoiden otsaan."
      Ketkä kuuluvat hengelliseen Israeliin? Niin kuin Korneliuksesta alkaen on käynyt, niin pakanoillekin aukesi ovi hengelliseksi israelilaiseksi. Se oli suuri askel Jumalan järjestelyissä ja sitä eivät tahdo uskoa monet nykyäänkään. Tässä ovat ne, joilla on todellinen Aabrahamin usko:
      Roomalaisille 2: 28,29
      "28 Oikea juutalainen ei ole se, joka on juutalainen ulkonaisesti, eikä oikea ympärileikkaus ole se, joka on ulkonaisesti näkyvänä ruumiissa. 29 Oikea juutalainen on se, joka on juutalainen sisimmässään, ja oikea ympärileikkaus on sydämen ympärileikkaus, jota ei saa aikaan laki, vaan Henki. Tällainen juutalainen saa kiitoksen Jumalalta, ei ihmisiltä."

    • Abrahammia

      Vl:t eivät Aimon mukaan mene minnekkään ennenkuin kutsutaan ja sittenkin harkinnan jälkeen.

      Kukapa kutsuisi kun oikeitakin Kristuksen käskylle uskollisia on !?!

    • Joidenkin lähteiden mukaan heitä on jo 3300 henkeä. He ovat Jeesuksen seuraajia.

      • AminPrinciple

        Taitaa olla samnalaista höpötystä kun ns. Turkin ebkelistä. Luvutkin olivat smaa luokkaa.

        Vl:t eivät ole Israelissa lähetystyössä kun kukaan ei ole vielä hietä hoksannut kutsua.


      • Israelissa on enemmän kristittyjä joka kaupungissa, mitä lestadiolaisia koko maailmassa.
        Heitä kustutaan messiaanisiksi.

        Se, että joku kertoo ordodoksi juutalaiselle, tai israelilaiselle synnit anteeksi, ei pääse edes loppuun lausetta, kun he häipyvät helmat hulmuten.

        He eivät ole pellejä, kuten tämän aiheen kirjoittajat.

        Viimeksi kun olin maahan yhteydessä (tuttavaani) netissä ja kirjoitin Kerhon valhtelusta ihmiselle, joka tuntee mahdolliset läheystyöntekijät, nauroi, ettei tuollisella laholla ole maassa yhtään lähetystyöntekijää, eikä tarvitse tullakaan.

        Todella naurettavaa.


      • vapaakirkosta
        Kesitas kirjoitti:

        Israelissa on enemmän kristittyjä joka kaupungissa, mitä lestadiolaisia koko maailmassa.
        Heitä kustutaan messiaanisiksi.

        Se, että joku kertoo ordodoksi juutalaiselle, tai israelilaiselle synnit anteeksi, ei pääse edes loppuun lausetta, kun he häipyvät helmat hulmuten.

        He eivät ole pellejä, kuten tämän aiheen kirjoittajat.

        Viimeksi kun olin maahan yhteydessä (tuttavaani) netissä ja kirjoitin Kerhon valhtelusta ihmiselle, joka tuntee mahdolliset läheystyöntekijät, nauroi, ettei tuollisella laholla ole maassa yhtään lähetystyöntekijää, eikä tarvitse tullakaan.

        Todella naurettavaa.

        Harakatkin nauraa sinulle.


      • lestaharakkako

        ai vapaakirkon harakka, onko se jokin uusi laji?


    • Siitä on noin vuosi aikaa, kun Israeliin vietiin elävä evankeliumi. Se leviää siellä vauhdilla.

      • voiherraväki

        oletko sinä joku mentaalipotilas vai miksi tuollaista ropaskaa kirjoitat !!??


      • voieihyvänenaika
        voiherraväki kirjoitti:

        oletko sinä joku mentaalipotilas vai miksi tuollaista ropaskaa kirjoitat !!??

        Eiköhän se tullut sieltä Israelista se evankeliumi jo parituhatta vuot tasitten !

        onko tuo tähtiryhmä joku alakoululaisten pellekerho kun suunnilleen kaikki sen jutu ton samaa tasoa!

        Siellä ei kuule Israelissa kukaan korvaansa lotkauta jollekkin lestalaisten syntisaarnoille, pysyisitte edes hiukan Raamatussa se auttaisi hieman edes.


      • TÄHTIRYHMÄ
        voieihyvänenaika kirjoitti:

        Eiköhän se tullut sieltä Israelista se evankeliumi jo parituhatta vuot tasitten !

        onko tuo tähtiryhmä joku alakoululaisten pellekerho kun suunnilleen kaikki sen jutu ton samaa tasoa!

        Siellä ei kuule Israelissa kukaan korvaansa lotkauta jollekkin lestalaisten syntisaarnoille, pysyisitte edes hiukan Raamatussa se auttaisi hieman edes.

        Evankeliumi on palannut sinne takaisin.


      • Sanahan heillä on ollut tiedossa jo ennen Suomeen tuloa, mutta Jeesusta eivät kaikki ole vielä vastaan ottaneet.

        Olen nähnyt siellä useita braktaatien jakajia, kukaan niistä ei ole osoittautunut Kerholaiseksi.

        Tuossa Jeesuskysymyksessä, miten sokea sokeaa kuljettaa, ja siellä ei ole Kerholla kokoontumispaikkaa ja tuntuu, että siellä Kerholaiset jotenkin häpeää itseään, kulkevat porukoussa, hattu silmillä.


      • kirkkainsilmin
        Kesitas kirjoitti:

        Sanahan heillä on ollut tiedossa jo ennen Suomeen tuloa, mutta Jeesusta eivät kaikki ole vielä vastaan ottaneet.

        Olen nähnyt siellä useita braktaatien jakajia, kukaan niistä ei ole osoittautunut Kerholaiseksi.

        Tuossa Jeesuskysymyksessä, miten sokea sokeaa kuljettaa, ja siellä ei ole Kerholla kokoontumispaikkaa ja tuntuu, että siellä Kerholaiset jotenkin häpeää itseään, kulkevat porukoussa, hattu silmillä.

        No ei se niin paha ole kulkea hattu silmillä kuin se ,että sinä kuljet saatana taskussa.


      • Vl-rules
        kirkkainsilmin kirjoitti:

        No ei se niin paha ole kulkea hattu silmillä kuin se ,että sinä kuljet saatana taskussa.

        Ei liity mäntti avaukseen


    • Helvattihäämöttää

      Kesitaksella on noita naurukavereita joka paikassa. Kempeleen kunnallisvaaleissa nauroivat kahvihuoneessa vl-äitien raskausmahoille. Kesitaksen kerhossa nauravat kehitysvammaisillle, kun harjoittelevat kettinkisidontaa. Israelin Kesitaksen wannabejuutalaiset nauravat pelastuksen sanomalle, kun kuvittelevat olevansa Abrahamin lapsia. Hymyt hyytyy, kun Jeesus sanoo viimeisellä tuomiolla Kesitaksen kerholle, että menkää hevettiin täältä.

      • 123-4

        Liittykö asia, vaikka puhut täyttä paskaa, aloitukseen.
        Olet todella saastaa.


    • SaarnojaMahtuuMaailmaan

      No, mikseivät saarnanneet arabeille?

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      38
      1913
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      43
      1486
    3. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1421
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      17
      1408
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      16
      1398
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1375
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1347
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1290
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1220
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      5
      1207
    Aihe