Prinsessa Diana vietiin piratismin mukana.

DiaKuvala

Piratismi vei prinsessa Dianan hengen jotta Queen elizabeth2 ja pohjoismaiden kuningas suku voisi kehittää keltaisesta ja vihreästä Chilin joka on risteytyksen tuloksesta androidgreen värinen ja näin prinsessa Dianan ruumiista, ruumiin osasta tai tuhkasta tehtiin tälläinen chili joka pistää pään sekaisin ja voi johtaa ruokamyrkytykseen ellet ole kuninkaan sukua. Tämä on ihmisoikeusrikkomus ja oman kuningas suvun murhaamista mitä maapallossa kenenkään ei pitäisi matkia millään chilillä. Piraatit ovat halunneet keksiä omia tavoitteita ja toiset piraatit ovat varastaneet toisilta. Euroopan piraatit varastivat amerikan piraateilta ja tekivät tämän androidgreen värisen chilin mikä sekoittaa vain kuvioita ja maapallon vesistöjä ja se on rikollisuudella tuotettu joten siinä ei voi olla mitään hyvää.
Eurooppalaiset ovat varastaneet keltaisen ja vihreän alkuperäisen chilin ja tämä on tosi juttu ja amerikkalainen tietää aina enemmän chileistä. Jos joku idiootti väittää että amerikassa ihmiset ja kansa keskimäärin ei tiedä enemmän chileistä ja väittää että ne ei ole etelä-amerikasta kotoisin niin silloin minusta ihminen on selvä äidinnussija. Amerikkalainen ei anna chilejä eurooppalaisille koska he ovat kautta historian varastaneet niitä ja eurooppalainen paino ei näy koulukirjoissa. Amerikkalainen chili on kaiken lisäksi parempi paremman maaperän takia eikä eurooppalaiset idiootit kuuntele amerikkalaista tiedettä edes miten chileistä tulee parempi euroopassa eikä eurooppalainen halua pysyä ajantasalla niiden tutkimusten tuloksien kanssa. Juu ja eurooppa on loista! Katso meidän ihanaa somaa pakolaiskriisiä! On niin ihanaa! Kaikki ovat iloisia tästä?

7

180

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • SotaJatkuu

      Tämähän on jo vanha tieto, että prinsessa Dianan murhasi Mosad.
      Diana teki aktiivista työtä palestiinalaisten olojen parantamiseksi israelilaisten pahoinpitelijöitten kuriin saattamiseksi.
      Hän yritti saada myös jalkaväkimiinat kielletyiksi maailmassa.
      Olisi pitänyt varoa tätä siionistista toimintaa, joka teki jo Kennedystäkin selvää, kun hän vaati israelilaisia lopettamaan ydinasekehittelynsä ja varustelunsa.
      He tekevät murhan monen tahon kertomana eikä siitä ole Mosad koskaan joutunut tilille ja hirttotuomioihin, sodan saksalaisia upseereja vetivät hirteen kyllä.
      Sotien lietsojiksi monet tahot tuolla netissä myös osoittavat sormella Israelia.
      USA on mukana kuin sätkynukke, ei rankaise israelia vaikka se yritti jopa upottaa amerikkalaisten laivan 1967. Tästä olisi varmasti syttynyt sota jos joku muu valtio olisi uskaltanut hyökätä ilman tunnuksia ja ampunut kumiveneissä olleita.
      Moni siitä selviytynyt on katkerana muistellut ystäviensä kuolemia.

      • Marikaalinen

        Tekstisi on todella radikaalista. Oletko harkinnut piiloittaa avainta taskussa sen sijaan että pidät perseen reijässä avaintasi?


      • Sesiittä

        Murhasi ,??? Eikös hän kuollut sen takia kun ei käyttänyt turvavyötä !!?


    • Hohhoijjakkaa

      He itse tappavat keskenään tämä nykyinen kuningas kunta koska he ovat radilalisoituneita ja he tuovat kamelinpaskaa massamaahnmuutolla jotta he voisivat leikkiä radikalismillä koska he ovat radikaalisia. Heidän pitää luopua kruunusta ja holvin rikkauksista koska he ovat pettäneet ihmiskuntaa sekä haluan tänne avaimen!

    • MIKÄ-OLI-KOULUTUS

      TAVIS-OLI
      6.8.2017 16:14
      UUSI
      Melko miehekkään oloinen. Kaiken kaikkiaan läpi uransa alusta loppuun asti ns. poikatyttö. Hiukset olivat paksut ja hyvinvoivat, silti leikattu miesmäinen lyhyt "reipas" poikamainen malli. Osaan kuvitella hänet pidemmillä hiuksilla sidottuna vaikka ylös, jollekin löydälle nutturalle tms. Naisellista ah niin paljon pehmeämpää olisi ollut. Kovin pitkä ihminen, pitkäraajainen. Ei siro. Ei sievä. Outo katse, vetäytyvä, ujo, katse maassa tai pälyilevä. Vartalon- eli kehonkielestä enemmän: Istuma-asennot, jalkojen asennot (varsinki ennen ns kuninkaalliskoulutusta, mutta sen jälkeenkin ) jalat usein reippaasti, auki, jalkaterät ulospäin vähän jätkämäisesti. En pidä kellekään naisella tuosta tyylistä. En itsekään levittele jalkateriäni tai reisiäni julkisesti.

      • Oletpa-ilkeä-ihminen

        Olisiko pitänyt olla lyhytkoipinen, leveäp-----nen, paksukaulainen kana - pitkine, mustiksi värjäittyine, sotkuisine hiuksineen? Sekö on naisellista?


      • Huhhuhhuuhh

        Tahallista pahansuopuutta Diana harrasti , kaikki hänen mielestään oli syypäitä avioliiton epäonnistumiseen ! Mutta ei hän itse!! Aika harhaista ajatella että hänen sulhot murhattiin ym !ei suostunut hoitoihin vaikka niitä hänelle tarjottiin ! Onkohan pohjalla sairaus?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      11
      1284
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1245
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1140
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      11
      1018
    5. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      996
    6. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      26
      992
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      8
      974
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      962
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      961
    10. Kaupungin valtuuston yleisötilaisuus

      YouTubessa katsojia 76 Buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha buahahaha
      Varkaus
      1
      960
    Aihe