YLE manipuloi taas härskisti maahanmuutosta!?

HerääSuomi

YLE on tehnyt parikin juttua, jossa "ääripäiden" edustajat laitetaan keskustelemaan maahanmuutosta. Vastakkain laitettiin suvakki ja RASISTI!? Miksi ei pantu vastakkain holtitonta mamupolitiikkaa ja maltillista sellaista kannattavaa kansalaista?

Siis holtitonta mamupolitiikkaa vastustavat järkevät kansalaiset leimataan taas kerran tylysti rasisteiksi!

85% kansalaisista vastusti mamutulvaa maahamme toissasyksynä. Vain hyvin pieni osa heistä on mitään rasisteja. Kuitenkin tuollaisella härskin laskelmoivalla vastakkainasettelulla pyritään suomalaisten suuri enemmistö tahraamaan kiihkosuvakkien mieliherjauksella.

Tuollaiseen törkeään manipullointiin ei tule alistua!

17

336

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mediatarkkailija

      Kyse on tyypillisestä kiihkosuvakkien ja mamutusmedian propagandasta. He kutsuvat itseään todella laimealla suvakki-"haukkumasanalla". Kun taas vastustajansa he panevat törkeästi rasismi-lokeroon.

      "Suvakkihan" tarkoittaa suvaitsevaista. Hui, kuinka kauhea leima!!?? Rasisti-nimitys vastapainoksi(?) on taas lähellä natsi-nimitystä.

      Tuollainen nimityksillä ja käsitteillä pelaaminen on vasemmistoliberaalien eli kulttuurimarxistien mieliharrastus. Yhteiskuntatieteilijät koostuvat pääasiassa tuosta sakista ja valtamedioiden toimittajistakin suurin osa.

      Niinpä saamme lukea tuota nimitys-propagandaa jatkuvasti valtamedioista.

    • Sompanssi

      Jos vastustat Suomen Islamisoimista kehitysmaamuslimeilla olet auttamatta fasisti natsirasisti ja tätä viljelee koko valtamedia sumeilematta totuutena. Siksi kukaan täysjärkinen ei voi asiasta keskustella kiihkottomasti koska suvakkimedia ja suvakit päättävät tässä maassa mikä on oikein ja mikä väärin. Mutta se mihin tämä Islamisaatio pitkässä juoksussa johtaa on nähtävissä ympäri eurooppaa esim Ranskassa, Ruotsissa, Saksassa, Hollanissa, Britanniassa jne.

    • eiVALLANniinvallan

      MaailmanMatti tulee korjaamaan kaiken oikeaksi havaitsemiensa epäkohtien kohdalla.Suomi24 trolli nro 1.

    • siitässaittetaas

      Samanaikaisesti ollaan huolissaan keskustelun kärjistymisestä ja lisätään vastakkainasettelua.
      Sekö tehdyllä tutkimuksella oli tarkoitus että sitä käytetään vahvistamaan sitä skitsofreenistä kuvaa jota asioista pidetään yllä?
      Myötätuntoa asiassa saavat ainoastaan ne tutkijat jotka vaikuttavat tehneensä työnsä vilpittömästi ja ammattitaitoisesti.
      Mutta tämä arvoisa ylivaltamedia yle ottaa ja pyyhkii hanurinsa koko arvokkaalla tutkimuksella ja ravistelee rippeet sormistaan tyrmistyneelle kansalle ihmeteltäväksi.
      Pavlovin koiratkin saatiin murrettua täysin tahdottomisksi uikuttajiksi ärsykkeiden jatkuessa ja voimistuessa loputtomiin.
      Tämä ylen siedätyshoito noudattaa selkeästi samaa mallia.

    • Meiän-Matti

      Yle peittelee härskisti kansanmurhaa. Kansalaisten pakkovaihto on sitä suurinta rassissmia, mitä maailmassa voi olla. Miksi yle sallii tämän?

    • suvakki-harhautus

      Huomatkaa. kuinka suvakki-nimitys on muka jotain ääripäätä!?

      Eli suvakkimedia ja -toimittajat yrittävät esittää itse olevansa jotain muuta kuin suvakkeja? Eihän nyt toimittajat voi olla mitään äärityyppejä! ;-)

      • Totuuskomissio

        Yle Puheella on ollutkin runsaasti laitonta maahan tunkeutumista ihastelevia toimittajia ohjelmien teossa ja sukupuoleen katsomatta.

        Kuunteli tuossa juuri Akti ohjelmaa, siinä oli pientä parannusta, kun matu vastaisetkin kannanotot päästettiin läpi ja annettiin puhua faktaa maahan tunkeutumisesta.

        Tätä ei ole juurikaan tapahtunut aiemmin.


    • kiihkosuvakit

      Rasistin äärivastapuolta pitäisi kutsua KIIHKOsuvakiksi. Mutta suvakkimedia ei suostu laittamaan sellaista etuliitettä, koska eivät halua loukata sekopäisiä kiihkosuvakkeja.

    • Valehteluonnormi

      Onkohan media aina valehdellut yhtä paljon kuin nykyään? Vai onko se vain tullut ilmi internetin tiedonvälityksen takia. Jokainen kansalainenhan voi nyt tarkistaa tietoja netistä ja seurata jopa suoraa lähetystä "rikostilanteista" youtubissa.
      Kansalainen osaa nykyään verrata näkemäänsä suoraa lähetystä seuraavan päivän uutisotsikoihin.
      Mutta eniten ihmetyttää migrin luvut turvapaikan saaneista. Kun heidän omia taulukoitaan katsoo heidän omilta nettisivuiltaan ja harrastaa hieman peruskoulumatikkaa niin joutuu ihmettelemään sitä 2/3 osan kielteisiä päätöksiä.
      Kun heidän omat taulukot puhuu paljon pienemmistä määristä kielteisiä päätöksiä.

      • wqwqww

        YLE:llä on kyllä vanhat perinteet aivopesusta. 1970 luvulta lähtien oli Reporadiota ja Naapurineljännestä, joissa ihailtiin sumeilematta Neuvostoliiton silloisia oloja.
        Aivopesu onnistui, koska vasemmisto sai toisen kerran sodan jälkeen enemmistön Eduskuntaan. Toisinajattelijat olivat saatanan tunareita ja heidän uransa päättyi yleensä siihen.


    • FaktanTarkastajat
    • Sompanssi

      Islaminusko ja sitä noudattavat kehitysmaamuslimit eivät vaan sopeudu tänne syntiseen länsi-eurooppaan koskaan kulttuureineen, siitähän on vaikka kuinka paljon näyttöä ympäri länsi-eurooppaa. Se kuinka paljon sitä pitää sietää Suomessa on kaikkien täysjärkisten ihmisten itse päätettävä äänestämällä, ennenkuin on liian myöhäistä.

    • Minusta on älytöntä maksaa mediamaksua, mediasta jota en käytä. Tämä maahanmuutto tulva ja sen uutisoiti ylessä sai minut huomaamaan etten voi enää uskoa valtamediaan, koska se yrittää kaikin keinoin muuttaa totuutta esim. raiskaukset joita turvapaikan hakija ovat tehneet ja muut rikokset.
      Yleä ei meidän kotona siis enää katsota ollenkaan. Uutiset luen nykyään netistä. Maikkarista katsotaan muutama lastenohjelma, kun lapset ovat niihin tottuneet.
      On hyvin surullista ettei meillä Suomessa ole enää lehdistönvapautta.
      Ylen maahanmuutto keskustelujen tarkoitus on vain saada jokainen kriittinen näkemys maahanmuutosta näyttämään rasistiselta. En minä ole rasisti, en vain halua lisää elättejä tänne, sillä niitähän ne ovat. Minulla on nyt veroprosentti 30%. Teen joka arki 10h työpäivän ja katselen välillä toimiston ikkunasta, noita loisivia maahanmuuttajia. Jos meidän maahanmuuttopolitiikka olisi samalaista kuin veljeskansallamme Virolla tai Unkarilla, minun veroprosenttini olisi 25%...Miksi minun pitää aina maksaa näistä suvakkien kotkotuksista?
      Kuntavaaleissa minulle riittää että ehdokas lupaa: ettei kuntaa tule enää turvapaikan hakijoita.

      • kaikkisontahelsvattiin

        Pitäs olla samanlainen systeemi YLEveron, kuin kirkollisveronkin kanssa, että siitä voi irtisanoutua. Onhan koko YLEn idea olla valtaapitävien rakkikoira ja puudeli yhtä aikaa. Vain propagandakoneisto saa toimia näin, vapaan median on tultava toimeen omillaan ja oltava tietenkin niin puolueeton, kuin se vaan on mahdollista. YLE on suojatyöpaikka ja se näkyy myös siinä sonnassa mitä se suoltaa. Kansalta pitäs kysyä haluaako se YLEn kaltaisen järjestön vai ei?

        Moni asia katoaisi, jos siitä järjestettäisiin kansanäänestys ja nämä suojatyöpikkalaiset tietää sen, ne tietää miten hataralla pohjalla koko touhu nykyään jo on. Kaikki samaa sontaa, EU, YLE, kirkko, SPR jne. jne.

        Kaikki pois ja suorat kansanäänestykset kaikista tärkeistä asioista. Yhteiskunnan pitää kehittyä paremmaksi ja se onnistuu vain tätä kautta.


    • järjetöntähyysäystä

      Olen opettaja ja vastustan nykyisen kaltaista hallitsematonta maahantuloa ja siitä syntyviä yhteiskunnallisia ongelmia. Maamme poliittinen johto ajaa maatamme kohti pelon ilmapiiriä ja vastakkain asettelua! Omaamme surkeimman johdon sitten Venjän vallan.

      Kantasuomalaisten oikeudet mitätöidään vähitellen kunniakansalaisten arvojen alle. Kyse ei mistään monikulttuurisuudesta vaan häikäilemättömyydestä horjuttaa arvojamme.

      Ongelmat ovat vasta alkamassa. Tulevaisuudessa saamme pelätä lähimmäistemme turvallisuudesta jokapäiväisen arkemme aikana. Notkujia ja siipeilijöitä riittää pitkin ostoskeskuksia. Avataan rajat kokonaan, jos kerran juuri Suomella on tarve hoitaa koko maailman paha olo. Meillä rahaa riittää ja vasemmisto ja viherhippiäiset repii lisää seinästä!

      • ihmettelijäkjöjöjö

        Huono hallitus lisättynä oppositiolla, joka oikein nauttii tilanteesta ja kiihdyttää omilla toimillaan katastrofin alkamista ja leviämistä. Hallitus ei pysty toimeenpanemaan määräyksiä laittomien karkoittamiseksi ja oppositiopuolueiden jäsenet tekevät kaikkensa, jotta laittomat eivät todella lähde.

        Jo lähes kahden vuoden aikana on toivonut, että tulee joku järki vihdoin tähän touhuun, mutta ei näytä siltä. Ensimmäinen rauhanlähettilään tekemä kunnon pamausko aloittaa vasta toimenpiteet? Jos ei niin sitten todella isännät ja orjat jako on jo lopullisesti tehty.


      • Xyxy
        ihmettelijäkjöjöjö kirjoitti:

        Huono hallitus lisättynä oppositiolla, joka oikein nauttii tilanteesta ja kiihdyttää omilla toimillaan katastrofin alkamista ja leviämistä. Hallitus ei pysty toimeenpanemaan määräyksiä laittomien karkoittamiseksi ja oppositiopuolueiden jäsenet tekevät kaikkensa, jotta laittomat eivät todella lähde.

        Jo lähes kahden vuoden aikana on toivonut, että tulee joku järki vihdoin tähän touhuun, mutta ei näytä siltä. Ensimmäinen rauhanlähettilään tekemä kunnon pamausko aloittaa vasta toimenpiteet? Jos ei niin sitten todella isännät ja orjat jako on jo lopullisesti tehty.

        Tai sitten vaan kouhkataan vihapuheesta ja yritetään piilottaa koko totuus terrori-iskusta. Kivaa varmaan, jos itse joskus sattuu terrorismin uhriksi, niin meininki on, että asioista ei puhuta, uhria ei ymmärretä ja vähätellään. Tulee mieleen WTC-iskujen jälkeen tv:stä tuli joku makaaberi ohjelma, missä puhuttiin kuinka rotat syövät niitä ruumiita siellä. Sillä tasolla on yleläinen ymmärrys uhreja ja omaisia kohtaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      596
      16388
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      51
      14678
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      377
      9258
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      45
      5269
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      11
      4512
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      171
      3019
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      111
      1810
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      57
      1339
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      90
      1245
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1227
    Aihe