Kuusamon terveyskeskus

Notcustomer

Minkälaisia hoitajat ovat mielestänne, entäpä lääkärit? Laittakaapa kokemuksianne tänne jaettavaksi?

41

6121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • assiekas

      Hoitajat on seksikkäitä. Lääkärit vitsikkäitä.

      • Anonyymi

        😅😅😅😅


    • maalaistollot

      Jaha. Ja mitähän varten pitäis tänne kertoa "kokemuksistaan"? Pitäiskö ihan nimillä tänne laittaa? Sairas pösilö olet. Kysymys kuuluu: Oletko itse töissä? Haluatko että sinusta aletaan ruotia täällä että se sen niminen siellä teki ja sanoi sitä ja tätä. Ja että nyt sille pitäs sanoa ja tehä sitä ja tätä. Ei se jos ihminen tekee työtä asiakaspalvelijana tai yleensä ihmisten parissa, tarkota sitä että ne ois jotain "julkkiksia" ja vapaata riistaa joita te tallukat sitten täällä haukutte ja arvostelette.

    • wondervoo

      Terveyskeskuksen hoitajista. No sen ainakin tiedän, että siellä työskentelee entisiä alkoholisteja näköjään kaikki sinne kelpaavat. Sitten toinen juttu; olen suuresti ihmetellyt sitä, että miten diabeteshoitaja on niin usein lomalla? Lähtee joka Perjantai siinä yhden tai kahden paikkeilla iltapäivällä. Usein on vaan muutaman päivän viikosta työssään. Eli ylityötunteja ei pysty tulemaan. Kuka nämä lomat työpaikalla hyväksyy ? Toiminta on laitonta siksikin ettei ketään ole sijaisena ja potilasturvallisuus vaarantuu. TIETÄÄKÖ TERVEYSKESKUKSEN YLILÄÄKÄRI TÄSTÄ VAI LÄHTEEKÖ DIABETESHOITAJA AINA SALAA?

      • Ez_

        Taidat tietää toisten asiat niin hyvin että omat jää hoitamatta.


      • HekoHekoOstaLegoJaLeiki

        En usko tuoho, kyllä sillä aikoja iltapäivisin on potilaille.. :D


      • Anonyymi

        Samaa paskaa mutta eri asioista


      • Anonyymi

        Kyllä siellä nykyisille maistuu myös


    • wondervoo

      Kuuleppa plösilö kummastakin asiasta on varmaa tietoa ja omin silmin nähty. Se koira älähtää johon.... taidat itsekin olla samanlainen. Ainahan ne j....t toisiaan puolustaa.

      • wondervoolle

        Kuules, vois vihjasta ko. henkilölle tästä ketjusta, saattais kunnianloukkaussyyte napsahtaa, ellei jopa törkiä kunnianloukkaus. jos et tiiä ni "äläpä kirjoittele netissä, mitä et uskalla kasvokkain sanoa"..


      • rotanhäntäleima

        Mistä lähtien hoitajat on olleet johtajia??! Siks toisekseen, vaikka töissä sattuisi olemaan entisiä alkoholisteja, niin mitä sitten? Eikö raitistuneet ihmiset saisi olla enää koskaan töissä? Ajattele idiootti mitä tänne näpyttelet!


      • Anonyymi

        Epävarmaa tietoa mahtaa olla, taidat itse olla se joka luuhaa päivät k-marketin kitkantien ovien eessä :D


    • Huoh4

      Minäkin kyllä taas ihmettelen tätä ruotimista, eiköhän hekin ole ihmisiä niinkun kaikki muutkin.

    • SivullinenOmainen

      Hoitaja, 50-60v mummeli joka tykkää riepotella potilaita jos eivät itse pysty kunnolla liikkumaan, kuullut muilta ja itsekin nähnyt, huuteleepa sivullisille myös hoidettavien potilastietojakin. Minne voi tällaisesta ilmoittaa?

    • kylläsenäinvaanon

      Sairaalan ylilääkärille. Ja noihin aiempiin vastauksiin entinen alkoholisti on riskitekijä työyhteisössä. Hän voi olla työelämässä mutta ei hoitoalalla. Ei ole mitään takuita siitä etteikö pullon korkki taas aukea. Hoitovirheet ovat mahdollisia ja potilaiden lääkkeet liian lähellä. Terveysala yleensäkin on hyvin tarkka työntekijöidensä maineesta. Näin pienellä paikkakunnalla kaikki tietävät toistensa taustat. Ja miksi Jeppe juo .....

    • Anonyymi

      Olen kyllä saanut,hyvää palvelua.

    • Anonyymi

      Joo ei ole kyllä mitään probleemia ollu, pitää kunnioittaa lääkäreiden ja hoitajien työntekoa että ne ihmisiä huoltaa,

    • Anonyymi

      Vai ei ole ollu Kuusamon terveyskeskuksessa probleemia.....no ei varmaan jos on kyse tavallisesta tikinpoistosta. Mitä ne tapaukset sitten on kun potilas laitettiin liian aikasin kotiin ja kuoli sinne häh? Tai kun terveyskeskuksessa ei kukaan löydä elintärkeää lääkettä ja potilas on vähällä kuolla ! Taas. Mikä lie sekin hoitaja ,joka on aina niin punanen naamaltaan kulkee niska kyyryssä ja kävelee kuin ois aina paskat housussa ? Varmaan sitä parasta A- RYHMÄÄ. Että kyllä olis paljon parantamisen varaa älkää jauhako paskaa täällä sivuilla. Olette varmaan vaan niin peloteltuja ettette uskalla sanoa mitään tai jos sanoo joutuu yhteisön ulkopuolelle ja suoraan helvettiin.

    • Anonyymi

      Nykyään ei ole vaki lääkäreitä sairaanhoitajat tekevät ikävä kyllä omat diaknoosit ,luulevat potilaan olevan humalassa kohtauspäällä ei pysty puhumaan lääkeet vieressä ulkomailta tulin epilapsiakohtaus kun kohtaus meni ohi otin ulkomaanlääkeet ja lähdin kotiin parempaan hoitoon tyt kaikki ok .

    • Anonyymi

      Huippu porukkaa. Liekkö keräs nikke vielä ylilääkäri

      • Anonyymi

        Ei ole enää...


    • Anonyymi

      Katos joku uskaltaa noinki pikkukylässä kyseenalaistaa. Hienoa! Yks vitun ilmeisesti Kärsimys vie taivaaseen - lahkon pikkulikkalääkäri koitti hyppiä Kuopion Yliopistollisen ylilääkärin yli peruen reseptien uusinnan vuosien käytön jälkeen. Lopputulos pitkän ruljanssin jälkeen oli et lääkitys jatkuu entiseen tapaan. Muutenkin huolehditaan tuossa paikassa käynneistä juuri siihen asti että kaikki vuosimaksut saavat turhan takia kerätty. Sit loppuu ja itse et aikoja saa. Ensi vuodelle toki, alkaahan maksut uudestaan.

    • Anonyymi

      Kyllä olen ihmeissäni, mikä siellä toimii. Minulla oli Holder laite pari vuorokautta huhtikuussa, enkä olis vieläkään saanut siihen vastausta, jos en mennyt itse kysymään. Sitten tuli samassa kirjekuoressa kommentti oikean tekonivel lonkan palaute, vaikka olen saanut siitä jo kerran palautteen. Mutta selän vaikea ongelma on vieläkin hoitamatta. Ja voitte olla varmoja siitä, että en tule valittamaan siitä, ennenkuin olen kyvytön liikkumaan, vaikka nytkin se on jo vaikeaa. Olen sitä mieltä, että minun selkäkipu , miten kestä

    • Anonyymi

      Eikös siellä homppelipoikia Kuusamossa

      • Anonyymi

        On niitäki.. yhen tiiän nimelt, mut enpä taida enempää kertoa. ihan kiva perse sillä o :D


    • Anonyymi

      Ei aina hoitajat ole in liekkö jaksaminen ?

    • Anonyymi

      Tk:ssa sihteeri jolle käytiin äidin kanssa väärästä laskusta oikaisua tekemään niin siinä sivussa kun jtn pikku närinaa tuli niin mainitsin että nyt kun on sote ja siinä pohde maksuttaa kohta tk:ssa hengittämisestäkin. Sanoin sille sihteerille joku tiina tai joku kukalie että miten köyhillä vanhuksilla on enää varaa sairastaa.. niin tämä "tiina" tokaisi vaan että jokainen tablaa tyylillään alko suoraan sanottuna v#tuttaa koko ihmistapaus! 1/10 asiaspalvelu.

      • Anonyymi

        Sihteeri on väärä kohde palautteellesi. Latele palautteesi esimiestasolle, äläkä sihteerille.

        Vielä auki selitettynä:
        Kirjoita palaute Pohteen hallitukselle, jossa esität huolesi hengittämisen maksullisuudesta terveyskeskuksissa sekä siitä, ettei köyhien vanhusten ihmisoikeuksiin kuulu enää sairastaminen, koska joutuvat siitä maksamaan.

        Asiat lähtevät rullaamaan, kun kohdistat palautteesi oikealle taholle.


    • Anonyymi

      Kusinen kuusamo.. vanhukset saa kuolla kuusamon kaupungin puolesta, paskat välittää.. tk:sta kin pelkkää haittaa monille.. suurimmalle osalle. HAISTA PASKA KOKO KUUSAMO.
      PS. ÄLKÄÄ VAHINGOSSAKAAN MUUTTAKO TÄNNE.. Mitenhän maahan-muuttajia täällä kohdellaan tkssa, tai niinkuin yleisesti?

    • Anonyymi

      Oliskohan kuusamon terveyskeskuksessa vastaanottoa netti- ja katulätisijöiden hoitamiseen, näyttää pahasti siltä että tämmöinen lätinätauti on yleistynyt kuusamossa...

    • Anonyymi

      Pitää itsellä ruveta lääkäriksi,jos ei kelpaa.

      • Anonyymi

        Ei siihen noin vaan aleta.. toisin kuin lumitöihin aamulla viiden aikaan :D


    • Anonyymi

      No mitä sitten narisette...

    • Anonyymi

      Sote on susi.

    • Anonyymi

      Lääkäreillä huono asenne työtä kohtaan. Ovat ylimielisiä ja kohtelevat potilaita eriarvoisesti.

    • Anonyymi

      Hoitajista vain hyvää sanottavaa. Turhan monta lääkäriä jota ei pätkääkään kiinnosta. Jo mainittu ylimielisyys tullut hyvin tutuksi.

    • Anonyymi

      Ei oo mitään sanottavaa, hyvä että kuusamossa on lääkärit ja hoitajat ettei tarvi ouluun lähtee,

      • Anonyymi

        Vain Ouluunhan se on lähdettävä jos jotain apua haluaa saada.


    • Anonyymi

      Ei ainakaan mulla oo ouluun tarvinu lähteä,

      • Anonyymi

        No mulla on kun täällä ei jakseta kiinnostua.


    Ketjusta on poistettu 8 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      317
      3616
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      83
      1669
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1500
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      56
      1425
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1290
    6. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      48
      1260
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      55
      1232
    8. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      189
      1187
    9. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1180
    10. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1157
    Aihe