Seksinuket Supreme Goddess Selene

Ingenjöör

Tässä arvostelussa annetaan palaute realistisella tavalla, myös huonot puolet esiin tuoden. Kokonaisuudessaan tuote on hyvä, pakattu huolellisesti joten tulee varmasti ehjänä perille pitemmältäkin matkalta. Nukke on valmiiksi koottuna pakkauksessaan.

Ilmakammiot olivat jo valmiiksi täytetty tehtaalla. (Ohjeen mukaan tulee täyttää ilmakammiot vartalossa, käsissä ja jaloissa, ennen nuken käsien ja jalkojen liittämistä. Kaikki kuitenkin oli jo liitetty ja valmiiksi täytetty.)

Myyntiteksti kertoo tuotteen olevan anatomisesti oikein, mutta todellisuudessa asia ei aivan näin ole.
Myyntikuvan mukaan keinovagina muodostaa suoran linjan anaalin kanssa, mutta todellisuudessa vagina ja anaali muodostavat ylösalaisin olevan "U" -kirjaimen muodon, "banana shape". (Aiheuttaa sen että normaali penetroituminen voi toimia vain anaalin kautta tämä banaanimuoto huomioiden.)
Ennen käyttöön ottoa voi kuitenkin tehdä pieniä korjauksia jotka toimivat olevassa tilanteessa pikahuoltona käyttöä helpottamaan.

Keinovaginan "sisäputkeen" on kiinnitetty väristin, joka on nuken kehon sisällä vasten yläpuolella olevaa ilmasäiliötä ja painaa vaginaputken vielä lisää alaviistoon. Edellisestä johtuen on hyvin vaikeaa pystyä penetroitumaan etukautta keinovaginaan. Huomioituna lisäksi, että putken suunta on muutenkin alaspäin ja normi seisokki on miehillä ylöspäin.

Linkissä on joku tehnyt kuvin selvitystä, kuinka itse oli korjannut tätä alaspäin suuntautuvaa "U" kirjaimen muotoa:

http://www.dollalbum.com/dollgallery/displayimage.php?album=topn&cat=10660&pos=7

Pikakorjauksena tälle ongelmalle toimii se, että laskee jonkin verran ilmaa ulos vartalon ilmasäiliöstä. Näin tulee lisää vapaata tilaa nuken sisälle, ja pehmeä Loveclone RX -materiaali pääsee liikkumaan luonnolliseen suuntaansa, eli ylöspäin normaalin käytön aikana. (Asennossa "lähetyssaarnaaja")

Lisäksi on hyvä kääntää väristin ja sen pidike suoraan (180°) alaspäin siten, että jälleen kerran yläpuolelle jää tilaa pehmeän Loveclone RX -aineksen liikkua käytön aikana ylöspäin kohti ilmakammiota josta on päästetty ilmaa löysemmälle ja näin saatu tilaa aikaiseksi nuken sisälle.

Ensituntumalta vaikutti siltä, että mitään ei voi tehdä, ennenkuin on rakentanut itse nuken uudelleen. Kuitenkin on todettava, että käytettäessä muitakin kuin perinteisiä totuttuja asentoja, voi sittenkin jotain tehdä aivan hetikin.
Anatomisia virheitä voi kompensoida alkuun sillä, että käyttää mielikuvitusta ja mitä erilaisempia asentoja, joiden kautta vaginaputken suuntaa voi ohjata oman suuntansa mukaisesti. (Ainakin kunnes laajemmat korjaukset kykenee viemään loppuun asti.)

Myyntiteksti kertoo nuken olevan tiukka, ja sitä se on. Erektion pitää olla kova, että kykenee sisälle painautumaan näillä asetuksilla, joita nukke nyt on. Tässä suhteessa sopii hyvin nuorelle ja kokemattomalle poikaselle harjoittelu "traineriksi", nuorelle pojalle jolla vielä helposti erektio seisoo kivikovana. Hieman ikääntyneemmät käyttäjät saattavat pärjätä paremmin jos korjaa sisäputken asennon kuten edelläkuvattu linkki kertoo.

Erikoinen ratkaisu valmistajalta on se, että nukelle on päätetty laittaa kiinteät kengät jalkaan. (Kuitenkin sängyssäoleminen on kai suurin aika, jossa nukke aikaansa viettää?)
"Cuddling" (="Halailu" ja makoilu sängyssä peiton alla tekemättä mitään) näyttää olevan jenkeissä hyvin suosittua näiden nukkien kanssa. Edellisestä johtuen on outoa että nukella siis on kengät jalassa. (Tätä nukkea myydään pääasiassa vain euroopassa)
Kun kokeilin tuota "cuddling"ia, tuntui nukke kuitenkin jäätävän kylmältä, koska on siis aika kovaa muovia. Ei kuitenkaan kivikovaa muovia, vaan hieman pehmeämpää.

Linkissä on tehty nukelle sisäpuolinen kehon lämmitys lämpökaapeleiden avulla:

http://www.dollalbum.com/dollgallery/displayimage.php?album=topn&cat=10660&pos=15


Nuken pää, jalat ja kädet:

Jalat irtoavat melko helposti ihan käytön aikanakin. Samoin irtoaa pää aika herkästi.
Käsien kiinnitys tuntui olevan niin hyvä, että ei irtoillut.
Kädet voisi niveltää jotenkin taipuviksi kyynärpään kohdalta, samoin kuin jalkoihin voisi kehittää taipuvat polvet, jolloin esim takaapäin asennot voisivat toimia muutoinkin kuin seisoma asennosta. (Nuken voisi siis tämän jälkeen laittaa kontalleen sängyssä tai lattialla)

Käsien suhteen voisi toimia aika näpsäkästi sormille sellainen asento, jolla nukke voisi pitää käyttäjänsä peniksestä kiinni, ja näin ollen voisi simuloida tilannetta, että nukke petting vaiheessa ikäänkuin vetää mieheltä käteen saadakseen erektion aikaiseksi.

Samoin voisi toimia se, että nukelle voisi tehdä suun käyttämällä tuota Loveclone RX ainetta hyväksi siten, että nukke voisi ottaa oraalia, ja irrotettavana kappaleena suu olisi helposti myös puhdistettavissa. (Miksipä ei myös suudeltavissa käytön aikana, kun olisi pehmeiden aitojen huulien tyyppinen.)

Pehmeyteen liittyen, nuken rinnat ja nännit ovat myös kovaa muovia. Tulevaisuuden kehitellympi versio voisi sisältää myös jonkinlaiset pehmeät "silikonirinnat" nu

5

1870

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ingenjöör

      Pehmeyteen liittyen, nuken rinnat ja nännit ovat myös kovaa muovia. Tulevaisuuden kehitellympi versio voisi sisältää myös jonkinlaiset pehmeät "silikonirinnat" nukelle.

      Lieneeköhän nukkeen saada varaosina uutta keinovaginaa tai muita osia, mikäli ensimmäisen keinovaginan onnistuu saada rikki. Joissain englanninkielisissä käyttäjäkokemuksissa jotkut olivat saaneet Loveclone RX -vaginan rikki ensimmäisellä käyttökerralla. On suositeltavaa käyttää todella runsaasti vesiohenteista liukastetta, koska materiaali on sen oloista, että kyllä se kuivana varmasti heti rikki meneekin.

      Pääpiirteittäin oikein hyvä tuote muuten. Jos aikaa riittää, saatan kehittää itse nukelle toisen pään, jossa voi saada oraalimahdollisuuden käyttöön, ja lisäksi voisi tehdä myös alipaineen kehittävän "imevän" suun nukelle, ja miksipä ei liikkuvaa kieltäkin vielä nuken suuhun. (Asennuksessa voisi käyttää auton tuulilasinpyyhkijän moottoria hyväksi)

      Robotit seksin alalla tekevät väistämättä tuloaan. Ihan kivaa. Keksijänä ja insinöörinä kehitän tästä aihiosta vielä lisää. Hyvä ostos ja rahalle saa kyllä vastinetta tässäkin valmiusasteessa sen minkä se nyt maksaakin.

    • Ikinuorekas79

      Ostan halvalla käytetyn realistisen sex nuken,tarjoa tietojen ja kuvien kera

      • dolllover

        Mulla on 35kg silikoninukke -osta pois


      • Anonyymi

        Miksi käytetyn? Voit saada eri peltoja uusiakin kehittäjältä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi käytetyn? Voit saada eri peltoja uusiakin kehittäjältä.

        Peltoja=protoja


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      52
      2784
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      517
      2624
    3. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      48
      1835
    4. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      31
      1739
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      117
      1713
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      301
      1649
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1252
    8. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1072
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      54
      1067
    10. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      66
      1063
    Aihe