Pelkää ne poliitikotkin terrorismia

PelkoOnVieraanamme

Emme me kansalaiset yksin ole niitä jotka pelkäävät terrorismia, sillä olen siitä varma että poliitikkomme pelkäävät samalla tavalla perheittensä turvallisuuden puolesta.
Eivätkä poliitikot ole niin vastuuttomia mitä me rivikansalaiset luulemme siellä Sipilä ja Orpokin pelkäävät ettei heidän perheelleen sattuisi mitään ikävää kuten esimerkiksi,että joutuisivat terroristin hyökkäyksen kohteeksi. Samoin on kaikilla päättäjillä siellä tiedetään kytevä terrorin olemassaolo mutta he ajattelevat ettei se satu heidän kohdalleen. Suojelupoliisi vähättelee terroristista tekoa tapahtuvaksi täällä meillä ja se johtuu siitä ettei kansaa haluta saattaa pakokauhun valtaan ja paniikkiin.
Näillä terroristeilla ei ole mitään erottelua ketä he uhreikseen valitsevat eikä myöskään valtiot ole heille mikään kriteeri suorittaa tekonsa.
Suvakit on ihmeellinen ryhmittymä kansasta he ovat ilmeisesti jotenkin vastuuttomia huolehtimaan perheistään ja yleensä yhteiskunnasta missä oleskelevat.
Suvakeilla on päämääränä saattaa maa sekasortoon ja hävitykseen mikä näkyy täällä meillä Suomessa olevan meneillään.

6

68

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • MissäMennään

      Seniorit kuka teistä vastaisi kysymykseen miksi Eurooppa on muuttunut kuin olisi sotatila meneillään kun aseistettuja sotilaita ja poliiseja on joka paikassa kaduilla?
      Suomessa on nyt kysymys pitääkö poliisi konepistoolia näkyvillä kun partioi vai onko se vielä piilossa repuissa? Miten meillä on menty tähän tilanteeseen että tarvitaan raskaasti varustautuneita ja aseistettuja joukkoja huolehtimaan ihmisten turvallisuudesta? Suomi on muuttunut muutamassa vuodessa vaaralliseksi ja epävarmaksi maaksi kansalaisilleen.

    • täyttä-sontaa
      • KuolkoonPirut

        Miksi ei tehdä mitään ylikansoittumiselle näissä maissa missä ihmiset kuolevat ruuanpuutteeseen? Ei ole meidän velvollisuus mennä syöttämään kaikenmaailman paskoja joilla ei ole älyä rajoittaa syntyvyyttä vaan poletaan uutta vaikka siihen ei ole mitään elinmahdollisuuttakaan?


    • sinä.maksat
    • Rauhaarauhaa
    • OnVaroitettuHölmöläisiä

      Risikko Kokomuksesta kiirehti eilen jo kommentoimaan Tukholman terroriteosta, että sama voi tapahtua myös Suomessa. Ihanko totta Risikko?
      Nyt poliitikot ovat varoittaneet meitä kansalaisia ja tuntuu, että haluavat näin pestä kätensä koko asiasta. Myös sitä nämä limaskot toitottavat, että meillä ei saa antaa pelolle valtaa?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      2986
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2731
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1499
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1469
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe