Aihe

Fretin jättäminen yksin?

FrettiLover

Moikka, ihan kyselisin siis että miten fretti pärjää yksin? Tiedän että tarvii useamman tunnin liikuntaa häkin ulkopuolella mutta mites jos tulee esim yllättävä sairaalakäynti? Kuten itselle kävi jonkun aikaa sitten ja jouduin sairaalaan kolmeksi päiväksi. Miten fretti pärjää tänä aikana? Jos tulee tuollainen yllättävä meno jota ei voi perua? Itsellä ei frettiä vielä ole mutta kyselen hieman jos kyseistä tapahtuu. Kuinkas se sitten vaikuttaa frettiin jos joutuu olemaan häkissä pidempään kun kukaan ei ole sitä ulos päästämässä jos vaikka juuri sairaalaan joutuu?

7

1479

  Vastaukset

  • Kettutytöt voivat avustaa fretin ulospääsy ongelmissa, jos olet vaikkapa sairaalassa tai hullujenhuoneella.

   Tai sovi sitten jonkun läheisesi kanssa hoiva-asioista.

  • Ei pärjää yksin 3pvä häkissä ruoka ja juoma voi loppua ja mitään eläintä ei edes saa jättää yksin noin pitkäksi aikaa, hoitaja on löydyttävä. Jos hoitaja ei halua oleilla asunnossa sen vertaa että antaa fretin juosta vaikka edes pari tuntia päivässä vapaana, kannattaa harkita uudestaan.

   • Joo siis tietenkin tiedän ettei mikään lemmikki pärjää kolmea päivää yksin. Mutta mietin että jos tulee esimerkiksi joku ihan lyhytkin yllättävä meno, esim yhden päivän että miten eläin pärjää? Jos ei nyt pääsekkään päivässä ulos häkistä? Tosin ei näitä yllättäviä menoja yleensä usein tule ja tosi harvoin mutta jos tilanne sattuu siten


   • Aaa okei ymmärsin väärin. Jos niitä ei usein tule ja fretti pääsee kuitenkin normaalisti juoksentelemaan niin sitten ei ole mitään ongelmaa, pärjää kyllä häkissä päivän verran, kaksi päivää on vähän siinä ja siinä ja siitä enempi niin pitää päästä ulos häkistä ettei pitkästy ja stressaannu mielettömästi ja kehitä mahdollisesti mitään sijaistoimintaa.


   • No hyvä! Vähä asia vaivannut kun fretti on suunnitelmissa ja jos vaikka joudunkin esim vaikka sen päivän jossain olemaan niin hyvä tietää että ainenkin sen päivän pärjää :) ja tietenkin välttelen sitten semmosia menoja minne en voi ottaa mukaan tai joudun olemaan pidempään pois jos en hoitajaa siksi aikaa saa järjestettyä.


  • Suunnittele aina kenelle voit jättää lemmikkisi hoitoon ennen kuin hommaat lemmikin. Fretti voi pärjätä vuorokauden kunhan jätät sille riittävästi ruokaa ja vettä tarjolle. Mikään muukaan eläin ei pärjää 3 vrk yksin. Joudut jokatapauksessa pyytämään jonkun vähintään ruokkimaan sitä ja tarkastamaan miten se voi. Lemmikkiä ei kannata hankkia jos sille ei edes ole hoitopaikkaa. Ps. Viralliset kasvattajat kyllä kantavat vastuun ja ottavat kasvattejaan hoitoon tarvittaessa.

  • ja varmista että vettä on tarjolla, huomioi että kaatavat vesiastioita ja nykivät juomapullon irti, joten tarkkana kannattaa olla

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Erätauko: Suomalainen nettikeskustelu julkisuuden henkilöistä - unohtuuko empatia?

   Erätaukokeskustelu tiistaina 1.12.2020 klo 14-16., tervetuloa! Julkisuuteen tavalla tai toisella päätyneistä henkilöistä keskusteleminen netissä tunt
   Viihde ja kulttuuri
   49
   1717