Kissat ja fretit?

KissatFretinKanssa

Elikkä mulla on kaks kissaa jo alkujaan ja fretti olisi suunnitelmissa niin onko ihmisillä kokemusta fretin ja kissan omistamisesta? Miten tulee toimeen, onko mitään tapahtunut esim toinen purrut toista pahoin ja miten muuten käyttäytynyt keskenään?
Olen ainenkin kuullut ja nähnyt että aika hyvin tulisi toimeen mutta tietty riippuu varmaan ihan eläimestä ettei sitä pahemmin osaa sanoa alkukäteen mutta kyselen nyt kuitenkin hieman alustavasti!

2

580

  Vastaukset

  • Niin eläimet kuin ihmisetkin ovat yksiöitä, joten tarkkaa vastausta tuskin saat. Yleisesti ottaen fretti tulee toimeen niin kissojen kuin koirien kanssa, jopa parhaiksi ystäviksi. Frettiemo voi ottaa kissapennun omaan pesueeseen omaksi poikasekseen.

  • Yksilökysymys joten vaikea sanoa. Mutta ota huomioon se että fretti tarvitsee sitte lajitoverin joten kaksi niitä on hankittava :)

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Omakotiasujien ahdinko syvenee.

   190.000 kotia lämmittää vielä talonsa öljyllä mutta hallitus kaavailee korottavnsa lämmitysöljyn hintaa veroilla. Kokonaispäästöistä vain 2 % tulee ko
   Maailman menoa
   297
   9384
  2. Ministeri Ohisalo haihattelee kreikka pakolaisilla, kun Suomessa...

   ..on ihmisilllä hätä. Kun illalla menee ns. "piritorille" Helsingin sörnäisissä ,oli siellä pultsaria ja narkomaania, nuorta juoppoa jne. samassa on m
   Maailman menoa
   292
   8591
  3. Kauanko Maisan avioliitto kestää?

   Vuosi vaiko kaksi, mitä veikkaat? Ensi vuonna ero, tämä on veikkaukseni.
   267
   5237
  4. Tappo porissa

   Torstaina siis tapettu kohukaunotar
   Pori
   47
   1729
  5. Kuvaile kaipaamasi

   henkilön seksuaalista energiaa:
   Ikävä
   76
   499