Aihe

P-GT pilaa elämäni

Valejuoppo

Lukijat varmaan tietävät kyseisen veriarvon. Se on maksa-arvo. Minulla se huitelee 250 luokassa, kun viitearvo on alle 40. Maksani on tutkittu. Syytä ei löydy. En käytä alkoholia ollenkaan. Olen joutunut todistamaan lääkärille olevani raitis CDT verikokeella. Nyt jälleen lääkäri pyysi minut menemään GT kontrolliin. Labrassa sitten näin et CDT otetaan. Olen saanut niin tarpeekseni juopon leimasta. Läheiseni ovat ihmeissään tästä kierteestä, johon olen joutunut. Jos menen lääkäriin valittamaan selkäkipua ja saan lääkkeen ja lääkäri vilaisee labroja, eka kysymys on, paljonko menee alkoa. Ne ihan säpsähtää nähdessään mun arvot.

Miksi avaudun täällä? Siksi, että minua pidetään juoppona. Käytän alkoa käsidesissä ja auton tuulilasissa. Käyn töissä ja olen kahden ihmisen omaishoitaja. Niin et missä välissä ehdin ryyppäämään?

8

293

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Turhaan.kärvistelet

   Jos sinua pidetään juoppona maksa-arvojesi vuoksi, niin eikö kannattaisi yhtähyvin juopotella?

   • Valejuoppo

    Kait mä ottaisin kohtuudella, mut alko ei ole mun juttu. Se on pahaa. Krapulat on kamalia.


  • Erkki-eno

   Onko maksa-arvosi tutkittu paikallisessa arvauskeskuksessa vai sellaisessa paikassa jossa jotakin tiedetään? Arvot voivat kohota myös joidenkin lääkkeiden käytöstä.

   • Valejuoppo

    Arvauskeskuksessa niitä on seurattu. Mulla on lääkitys ja sen puitteissa käyn turvakokeissa. Mut GT on lunnostaan jo korkea.
    Ajattelinkin liittyä AA-kerhoon. Leima on jo naamassa. Mitä menetettävää tässä on.


  • lentäjän_poika

   "Olen joutunut todistamaan lääkärille olevani raitis CDT verikokeella. Nyt jälleen lääkäri pyysi minut menemään GT kontrolliin. Labrassa sitten näin et CDT otetaan. Olen saanut niin tarpeekseni juopon leimasta. Läheiseni ovat ihmeissään tästä kierteestä, johon olen joutunut."

   Olen samanlainen uhri. Noin viisi vuotta sitten otin viimeisen ryyppyni ja sen jälkeen en halunnut ottaa enää alkoholia, koska se murskasi elämäni, jota nyt rakennan uudelleen.

   Olen hakenut fyysisten vikojen takia työkyvyttömyyseläkkeelle. Tuon hakemuksen jättämisen jälkeen kela on passittanut minua CDT-kokeisiin 9 kertaa vuodessa ja aina se CDT näyttää arvoa 1,0 eli silloin alkoholia ei ole juotu. Normaali arvo on 1,0 - 1,6 ja siitä 1,6:sta ylöspäin alkoholia käytetään liikaa.

   En tajua, miksi minun CDT:tä kytätään koko ajan? Lentolupakirja on yhä edelleen voimassa ( http://www.aeropole.fi/fi/yksityislentaja/ ). Sitäkö ne kyttää, että menettäisin sen?

   • Valejuoppo

    Toivottavasti KELA tulee järkiinsä ja jättää sinut rauhaan. Olet tehnyt hyvän päätköksen. Elämän rakentamiseen menee varmasti vuosia, mutta päivä kerrallaan :)
    Jotenkin helpottaa, etten ole ainut lääkärien vainoama.
    Aion ottaa lääkärin kanssa puheeksi tämän kyttäämisen. Minusta tästä pitäisi puhua julkisuudessa. Tämäkin on tavallaan syrjintää.


  • tietää_

   Voisitko kertoa, että mitä lääkitystä sinulla on? Lisäksi voisit itse arvailla, että mikä on vaikuttanut maksasi myrkyttymiseen.

   Ohessa joitain mahdollisia syitä:

   - Alhaiset kaliumarvot
   -Rankka alkoholinkäyttö
   -Suonensisäiset huumeet
   -Verensiirto ulkomailla
   -Altistuminen teollisuuskemikaaleille
   -Suojaamaton seksi (hepatiitti)
   -Ylipaino ja rasvainen ruokavalio, liika sokerinkäyttö
   -Tatuoinnit tai lävistykset (hepatiitti)
   -Korkeat veren triglyseridi-rasva-arvot
   -Jotkin lääkkeet, erityisesti kipulääkkeet ja parasetamoli
   -Virusinfektio
   - Jokin autoimmuunisairaus (allergiaa/tulehdusta)

   Suosittelen menemään luontaistuotekauppaan ja ostamaan MAARIANOHDAKETTA, joka on erittäin tehokas aine poistamaan myrkkyjä maksasta. Ota esim. 6 kuukauden kuuri tupla-annoksina runsaan veden kera. Lisäksi ota KURKUMAJAUHETTA noin ruokalusikallinen joka päivä veteen sekoitettuna, jossa on mukana 1/4 teelusikallinen mustapippurijauhetta mukana imeytymisen varmistamiseksi.

   • Valejuoppo

    Tuossa mainitsemassa listassasi minulla on hieman ylipainoa. Muita ei ole. Buranaa syön välillä selkäkipuun. Voxraa menee säännöllisesti.
    Lääkäri on kieltänyt minulta luontaistuotteet. Kurkumaa olen kuitenkin ottanut mustan pippurin kanssa. Siitä tulee muuten kova vuoto kuukautisten aikana.

    CDT oli nyt 0.9 eli ihan normaali. Mitä muutakaan se olisi voinut olla raittiilla ihmisellä. GT oli 240.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   201
   15907
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   333
   5657