VAALI MAINOKSIA

KJJGKGDSHTDFGIÖOÖUILYGF

Tänään tuli postista vaalimainos jossa Ei Mikään Käy Mäkinen ihmetteli: Miksi rakentaminen on niin vaikeeta, rakentamisen säännökset pitää uudistaa. NO SIKSI SE ON VAIKEAA KUN SÄÄ SITÄ VASTUSTAT. Sinä ja persujuen entinen suhari Suomela (EI OO KIINNOSTU NORMI TÖISTÄ) olette Virtain Puolesta RY;n nimissä estetty Virroilta kymmeniä työpaikkoja ja monien MILJOONIEN eurojoen vero tulot Virroille. Ihmettelen kuinka kehtaatte kulkea katukuvassa ja vielä olla kunnasvaaleissa mukana. NORMI TUNNE ELÄMÄ ON VARMAA HÄIRIINTYNY.

14

628

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kakakylvää

      just näin.vanhat jäärät pois ja uusia nuoria sisään

    • uurnillemars

      Olisko tää hyvä sivu laittaa kaikkien valtuutettujen aikaansaannokset (hyvät ja huonot) näkyville. Tietäis sitte kansa että ketä ei ainakaa kannata äänestää. ?
      2 on jo, ja täs 3. Tikkanen vastustaa kaikkee tasapuoilisesti.

    • Kaikkieikäykaikille

      Vastustaminen kuuluu demokratiaan. Ettekö ole sellaisesta kuulleet. Ollaan Suomessa.

    • vaihtoehtoja

      Sos.dem edustajat eivät ainakaan ole vastustaneet mitään työväelle tärkeää.. Päinvastoin lähteneet yksityistämään, eivätkä puolustaneet henkilöstöä missään vaiheessa. Täysin keskustan apupuolueena. Äääni menee jollekkin muulle-vaihtoehdolle.

    • Vennamolaista

      Perussuomalaiset jee jee miehet,osaa vältellä töitä.
      Jos suomelallakin olis kuvissa parransänki,niinpäs vaikee päättää ketä heistä äänestäisin.

    • Hiplaajaa

      Mää äänestäisin röhkiön poikia jos olisin äänioikeutettu

    • postmordem

      Uskonto vapauttaa vastuusta ja antaa synnintekijälle anteeksi.
      Siis näinhän nämä arkkikonnat sen tulkinneet ovat vuosisatain ajan eikä Virroilla sen huononpia olla monasti jopa parempia kusettaan lähimmäisiä oman edun tavoittelussa.
      Uurnille mars oli osittain hyvän ajatuksen puolesta, mutta sanoisin että kansalaisadressilla(sehän on Virroilla kovassa huudossa) voisi se oikea Virtain puolesta asenne löytää yhteis sävelen ja palkattaisiin tai hankittaisiin tutkijalautakunta joka setvisi joka ainoan kunnanvaikuttaja tyypin vaikuttimet ja mitä ne päätökset ovat tehneet virroille kolmenkymmenen vuoden ajalta (30 v) eikä siinä säästeltäisi virkamiehiä jotka ovat tukeneet päätöksiä eikä kaupungin johtajiakaan. Hankinnat ja kuka maksanut ja kuka ja mitä on hyötynyt tai hyödyttänyt. Kaikki seulottaisiin puoluettomasti, eikä minkään paikkakunnan kaveripiirin kesken.
      Setvittäisiin nämä paljon puhut kymmenet firmojen pois ajot ja työpaikkojen menetykset ja syyt miksi virrat joka kerran oli kasvava ja loistava kylä näivettyi näiden tyyppien hallintakausien aikana.
      Syylliset ja myötäilijät kun selviäisi niin vastuuseen ja korvausvelvolliseksi. Kieroilulla hankittu omaisuus ja varat takaisin kunnan käyttöön ja takavarikkoon, oppisivat muutkin mitä lehmäkauppoja tehdessä voi tapahtua.
      Syylliset vastuuseen, muistakaa vaaliuurnalla ettei vanhassa porukassa ainakaan piile kuntamme pelastus eikä kasvu, älkää edes tottumuksesta noita huru ukkoja ja akkoja sinne enää äänestäkö.
      Katsokaa vihdoinkin eteenpäin enenmän kuin mitä suomenselänsanomien ilmestymis väli on ja käyttäkää omoa aivojanne.
      Uusille tuulille mahdollisuus, ei se voi ainakaan huonontua tilanne vaikka noi keisarit jätetään pois kunnantalolta kätyreineen.

      • Isäritmo

        Saatanan hyvää tekstiä.
        Kukahan on se suurin Ketale.


    • perspomo

      On lukenut kaikkia suomen medioita ja ihmettelen, kuinka Persujen listoilla on rikollis jengien jäseniä, huumeen myyjiä, perofiiliijiä, lasten raiskaajia ,talousrikollisia ja kaikkia muitakin linnakundeja. Ja vielä useammassa naapuri kunnassa, joiden kanssa virtolaiset Persut tekee yhteistyötä. Mutta hyvinhän nää Virtain kolme kovaa Persua sopii tohon porukkaan.

    • korruptio

      taitaa olla persuuu puolue suomen kovin rikollis järjetö kun kattoo ehdokkaita, helvetin enkelit kuoro poikii näihin nähden.

    • pelastasuomi

      Kannattaa miettiä tarkkaan ketä äänestää. Moni puolue on ajanut asiat niin pitkälle että jokaisen tulee miettiä onko enää ehdokkaalla väliä, kunhan ehdokas ajaa voimakkaasti politiikkaa joka on viimeinen keino pelastaa yhteiskuntamme https://www.youtube.com/watch?v=Tl5kIoM3CmI

    • Näinsennytnäen

      Selailin postin tuomia vaalimainoksia. Ei hyvää päivää ! Eläkeläisiä sen verran paljon että voisivat perustaa eläkeläisten puolueen yli puoluerajojen. Entä loput ehdokkaat sitten: sellaisia, joilla ei ole mitään hajua kunnallispolitiikasta. Perässähiihtäjiä. Ymmärrettävää, jos äänestysprosentti jää alhaiseksi.

    • postmordem

      Mutta..
      Äänestäkäähän nyt kuitenkin vaikkei niin tuntuisi tärkeältä, vielä sillä sekin aika tulee että pistää miettimään miksi en ole tehnyt/tai ainakin yrittänyt asioiden eteen jotain koska nyt ollaan suuremmassa ojassa ja samat vanhat konnat ja kaunopuhujat sss:n sanomista istuvat yhäkin homeisilla perseillään kunnan valtuustossa.
      En tiedä löytyykö sitä viisasten kiveä ja onkokaan sitä Merliniä syntynyt joka nostaa tämän kylän suosta vaikka kaikki vanhat Mynghaussenit kipataan suolle taskujaan täyttämästä, mutta jollei edes yritetä niin voi vain katsoa peiliin eikä valittaa ja mankua joka tb: kahviossa ja toreilla.
      Äänestämään siis ja rohkeasti valitsemaan jotain uutta ja jotain minkä naama ei ole puhki kulunut tai taskut kähminnän tuloksena ja bleiseri monella mutkalla vuosien takinkäännöstä.
      Jos menee metsään tällä(kin) kierroksella niin menee metsään, ei tilanne tästä ainakaan pahene ja voidaan päräyttää männikköön ainakin ylpeinä siitä että onpahan ainakin saatana yritetty.
      Olkaa fiksuja ja täyttäkää kansalaisvelvollisuutenne jos ei muun niin Virtain tulevaisuuden takia ja niiden jotka tänne vielä jäävät ja syntyvät.
      V..ttaahan tämä itseäkin vanhojen pierujen touhut mutta aionpa äänestää, en todellakaan puoluetta vaan toivossa että muutos saadaan vain pesemällä vanha ummehtunut sonta pois jotta uusilla tuulilla olisi vihdoinkin mahdollisuus oikeamielisesti hoitaa virtain kansalaisten ja kunnan etuja.

      • Virratnousuun

        Hyvä Risto!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe