Mies ei suostu suuseksiin

Ainakopuutteessa

Onko kellään kokemusta, että mies olisi vuosia inhonnut ja sitten vähitellen lämmennyt antamaan tai peräti aidosti tykkäämään asiasta, siis antavana osapuolena.

Olen pyytänyt hyvällä ja pahalla, joskus uhannut, etten enää itsekään anna hänelle (annan ainakin pari kertaa viikossa, mutta kun itsekin hommasta tykkään, en ole uhkaustani lopettaa toteuttanutkaan), pesen ja trimmaan.. mutta ei vain pysty, oksettaa kuulemma ajatuskin, on tosi eritekammoinen. Sormettaa kyllä hyvin ja muuten seksi on intohimoista ja hyvää, mutta yhä enemmän viime vuosina alkanut miehen estoisuus siinä asiassa pänniä....

6

368

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EiOnnistu-

      Ikävä kyllä ei tule onnistumaan, miehiä on kahdenlaisia: heitä jotka tykkäävät tuottaa naiselleen nautintoa niin, ja heitä jotka eivät.
      Jos jotenkin saisit miehen siihen suostuteltua, et siitä nauttisi. Jos se on miehelle pakkopullaa, naiselle se on silloin melkein vielä pahempaa.
      Ensi suudelmasta siellä, asian jo huomaa. Joko se on kuumaa ja kosteaa ja intohimoista, tai epämiellyttävää tökkimistä, joka jättää epämiellyttävän olon.

    • Oi,löytyisipä 014a nainen joka haluaisi nuolentaa,pitäisin vaikka omat housut jalassa,nam.

    • Nuollaanvaan

      Vaikea on olla nuolematta, jos nainen itse antaa suuseksiä. Vaikea joskus muutenkin olla antamatta, vaikkei antaisikaan. Vaatii kuitenkin luotettavan partnerin.

    • nuoleminenonkivaa

      Itse olin nuorena miehenä sellainen että nuoleminen ei innostanu ja se tuntui hyvin vastenmieliseltä. En vaan pystynyt nuolemaan naisen pillua, siitä tuli ällöttävä olo. Klitorista kyllä hyväilin ja sormetin.
      Mutta nyt kun on ikää tullut päälle 40 niin olen ruvennut tykkäämään siitä että pääsen nuolemaan pillua. Muutama vuosi sitten pitkän ajan jälkeen lipaisin ja koukkuun jäin siihen hommaan. Johtui varmaan siitä että silloisella naisella oli puhdas ja pesty pillu. Nyt nuolen aina kun vaan mahdollista ja ei ole nainenkaan valittanut etteikö tykkäisi kun nuolen. Vanha koira siis oppi uutta ja oppi miten antaa naiselle hyvää oloa ja tyydytystä. :)

    • Kielipuutteessa

      Minä taas olen tykännyt aina nuolla naista, vaikka nainen ei olisi ottanutkaan suihin. Minusta nuoleminen on vaan niiiiiin ihanan kiihoittavaa ja kiimaista!
      Nykyisessä suhteessa (10 vuotta!) olen joutunut kärsimään puutetta suuseksin antamisessa (ja saamisessa!) koska nykyinen vaimo ei tykkää antaa eikä saada..!! On keskusteltu jne. mutta on vaan kuulemma niin vastenmielistä jo ajatuksenakin...
      Ja minä kun nuolisin vaikka joka päivä !!

    • Nuoleminen on todella mahtavaa! On kiihoittavaa saada naisen kiimalimat suuhun, imuroida kolo oikein kunnolla!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2916
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      105
      2478
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2240
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2072
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1873
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe