Ihmistyyppi joka on "outo"

Tällainenhuomio

Kiinnostunut oudoista asioista, jossain vaiheessa tipahtaneet pois "normaalien" kaveripiireistä, itsellisiä ihmisiä, toimittavat omia asioitaan, jne.

Ovat siis hieman poikkeavia. Niin lievästi, ettei sitä yleensä edes havaitse satunnainen kulkija. Nämä oudot tyypit osaavat esittää tosi hyvin normaalia ihmistä ja koska he puoliksi ovatkin normaaleja, niin se menee täydestä kuin väärä raha.

He kuitenkin ovat yksinäisiä, ja jos heillä on kavereita, niin ystävyys on teeskenneltyä ja jännittynyttä, koska epänormaali osapuoli joutuu koko ajan pinnistämäään ja pitämään tulivuoren polttavan laavan kitkerät höyryt sisällään.

Joukossa sekä miehiä että naisia. Me kaikki tiedämme ne miehet, mutta emme huomaa niitä naisia. Yllättävästi on niin, että outo nainen on aika usein erittäin hyvän näköinen. On hoikkaa ja klassisen kaunista naista, sekä persevää/isotissistä naista. Miehille tulee ongelmia, kun he normimiehinä ja machoina uroina lähestyvät rehvakkaasti outoa naista, joka on naamioitunut normaaliksi. Jos mies on komea tai rikas, niin siitä voi tulla suhde. Outo nainen osaa leikkiä mukana vaikka 30 vuotta. Jos mies ei täytä kriteereitä, niin huonosti käy.

Syitä outoudelle en tiedä. Ehkä sen aiheuttaa lopulta yksinäisyys. Ihmistä on kadehdittu ja hänet on heivattu porukoista sen vuoksi ulos. Tai sitten syynä on joku muu.

34

757

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • olemmerilaisia

      Kyseessä oleva viihtyy hyvin yksin, ei hän koe koskaan olevansa ulkopuolinen.

    • YksinKotona2

      Vähän niikuin sinäkin..pudonnut pois..yksin
      I

    • palstatohtorisökkerö

      asperger tyyppisillä joka taida olla enää edes tautiluokituksessa ns. lievä autismi on tälläisiä taipumuksia.

      • paljonomaaikaa

        niin onkin, on se tässä omassa lähipiirissä huomattu, mutta eivät hekään koe yksin olemista ongelmana


      • Introvertit ihmiset eivät kärsi Asperger-syndromasta.
        (Enkä kirjoita tätä pahalla.)


      • todettulapsena

        on paikalla yksi assikin


    • hyviävointejasinulle

      Eiköhän kaikki järjesty ystävä hyvä. Jumalan siunausta.

      • tyhmääporukkaa

        Outoja on nämä vastaukset tällaiseen aloitukseen. Kuvitteletteko te apn joksikin tutuksenne vai mitä ihmettä.


    • YesKihartaaRusetilla

      Miltä tuntuisi olla kaveri miehen kanssa joka on henkisesti nainen ja tyrkyttää naisten maailman käyttäytymissääntöjä miesseurassa? No PÄÄ RÄJÄHTÄÄ!

    • ALOITTAJA KIRJOITTI: "pitämään tulivuoren polttavan laavan kitkerät höyryt sisällään."

      -Ei introvertti ihminen vihaa muita ihmisiä. Hän vain rasittuu liioissa sosiaalisissa kontakteissa.

      ALOITTAJA KIRJOITTI: "Jos mies ei täytä kriteereitä, niin huonosti käy."

      -Ei, ei. Täytä kriteerejä? Kirjoitatko nyt lopulta itsestäsi. Noinko sinä aloittaja ajattelet jonkun vastakkaisen sukupuolen edustajan kohdatessasi: Täyttääkö tämä varmasti kriteerini?

      Olen ollut, jo kahdessa pitkässä parisuhteessa. Ja jo kumpaakin aloittaessani näin myös toisessa puutteita, mutta hyväksyin ne.
      (Ajattelen, että aloittaessaan parisuhdetta ihmisen on arvioita pystyykö hän hyväksymään ne puutteet, joita toisessa ilmenee.)

    • Nohyvä

      Olen siis outo :)

    • Aloittajalle-

      Mitä ovat nämä "oudot asiat"? Ja normaalien ihmisten kaveripiirit? Jos lukisit kirjoittamasi tekstin uudelleen huomaisit ehkä itsekin, että on todella lapsellista kirjoittaa tuolla tavoin. Tuomitset ihmisiä "outoudesta" mikä on sitten mielestäsi normaalia? Oletko itse normaali? Mitä ihmisen täytyy tehdä, että hän ei ole enää normaali ihminen vaan juuri tämä yksinäinen ja kaverisuhteitaan esittävä outous? Tuomitset liikaa. Jotkut ihmiset ovat introverttejä tai puoliksi sitä. He viihtyvät omissa oloissaan ja myös kavereidensa seurassa. Ulkonäöllä ei ole mitään merkitystä luonteen tai "outouden" suhteen. On myös mielenvikaisia ihmisiä ja sen takia toimiminen ihmissuhteissa voi olla hankalaa.

      • Hohhoijaa123

        Ihmettelin samaa. Aloituksessa ei mitenkään määritellä, mitä tämä "outous" olisi. Vedetään vielä joku korrelaatio "outouden" ja "ihmissuhteissa esittämisen" välille, ikään kuin ne liittyisivät mitenkään toisiinsa. En ole koskaan huomannut tuollaista korrelaatiota. "Lievästi outo, pystyy esittämään jopa 30 vuotta MIEHELLE." 😄


    • ikjnmju

      Aloittaja tunnetkohan oikeasti ihmistä josta kirjoitat vai onko tämä sinulle syötetty mielipide jostakin ihmisestä. Ihmisistä kun puhutaan kannattaa ensin tutustua jopa niihin mielestäsi outoihin ennenkuin tuomitset heitä. Olet varmaan huomannut tälläkin palstalla, että ihmisiä mustamaalataan perusteetta.

    • oiskonoin

      Olemme kaikki erilaisia. Aika usein ihmiset ajattelet maailmaa oman navan kautta ja jos joku toinen poikkeaa siitä millaisiin ihmisiin on lähipiirissään tottunut niin tämä lasketaan oudoksi. Ehkä kannattaisi lähteä miettimään miksi sinä tai joku muu pitää häntä outona ja itse tutustua häneen paremmin.

    • liikaahälyä

      Outoja taitaa siis olla kaikki ne jotka ei jaksa tyhjänpäiväisiä ihmissuhteita. Introverteillä kuten itselläni on pitkäaikaisia hyviä kaverisuhteita ja niitä vaalitaan. Uudet ihmiset jaksavat kiinnostaa aina vain vähemmän ja vähemmän mitä enemmän ikää tulee. Baareissa käynti on vihoviimeinen homma. Huomaan kuitenkin sen, että ekstrovertimmät kaverini pitävät sitä outona, että viihdyn yhtä hyvin yksin omien juttujeni parissa. Se tuntuu olevan aivan käsittämätöntä joillekkin, että ei halua ihmisseuraa mitä nyt sitten sattuukaan tekemään.

    • plkoikl

      Niin voihan sitä pitää ihmisen outoutena myös sitä, että haluaa olla huomion keskipisteenä joka paikassa:). Nämä itseriittoiset ihmiset.

    • outoudesta

      Ovatko outoja olleet kaikki ne historian ihmiset, jotka ovat keksineet kaikki suuret keksinnöt.

    • rajaviiva

      Mikä on normaalia ja mikä outoa? Mihin laitetaan rajaviiva? Mikä jossain on normaalia, on outoa muualla ja sama toisinpäin.

    • pkloik

      Ja taas tässä kirjoitetaan naisesta, kun ne miehethän tiedetään pah.

    • Poltettumaa

      Pietarsaaressa on paljastunut vanha, laaja pedofiiliskandaali. Ruotsinkielinen lestadiolaissaarnaaja käytti 1970-80-luvuilla jatkuvasti seksuaalisesti hyväkseen 11 lapsenlastaan, jotka kaikki ovat poikia.

      Nyt nelikymppisten uhrien kärsimyksestä kirjoittaa yhden uhrin sukulainen Österbottens Tidning -lehdessä.

      Pietarsaaren poliisi on vahvistanut arvion uhrien lukumäärästä, vaikka rikosta ei tutkitakaan sen vanhenemisen takia. Lapsia hyväksikäyttänyt saarnamies on kuollut 20 vuotta sitten.

      Helsingin Sanomien haastattelussa 40-vuotias maallikkosaarnaajan uhri ei pysty edes kertomaan, mitä hänen isoisänsä hänelle teki.

      - Se oli Saatana, joka johti heitä harhaan, uhri sanoo lehdelle aikuisista, jotka eivät auttaneet häntä lapsena.

      Uhrin mukaan omat vanhemmat vaativat häntä antamaan aina uudelleen anteeksi saarnaajan hirveät teot.

      Skutnäsin ruotsinkielisen Rauhan Sana -lestadiolaisseurakunnan nykyinen hallituksen puheenjohtaja Jan-Henrik Sundqvist toivoo, että uhrin vanhemmat menisivät poliisin pakeille ja tunnustaisivat, etteivät he auttaneet hyväksikäytettyjä lapsia.

    • kjjhuj

      Voikohan tämänkin yllä olevan kääntää jotenkin naisen syyksi.

      • Poltettumaa

        Tuossa käy hyvin selväksi naisten rooli rikollisen mielisairaan suojelijana. Oman lapsen suojelu jätetty kylmästi "Herran haltuun". Oksettava, rikollinen ja sairas - sekä jatkuva - käytäntö tietyissä lahkoissa, kunnes joku tekee siitä lopun...


    • vbghyt

      Surullinen tapaus. Toivottavasti tämä uskonto alkais vihdoin lukeen raamattua järjen pohjalta.

      • oletoikeassa

        KYLLÄ!! Liian paljon on kiihkouskontojen piireissä tehty vaikka minkälaista pahaa.


    • Olen assi, mut myös helvetin itsekeskeinen omissa vapaudessa leijaileva hippimies, jolle yksinäisyys ei tuota mitään ongelmia. En edes kaipaa ketään.
      Sen ei selitä pelkästään aspergeriuteni vaan myös luonne.
      Oon yksinäinen vaeltaja.
      Aina ollu.
      Olen myös suht outo, vähän monessa suhteessa.
      Mutta arvokas olen siinä kuin muutkin.
      Sen tiedän.
      Kukaan ei voi viedä mun ihmisarvoa.
      Sen verran itsetuntoinen ja tietoinen olen.
      Älykkyyteni on heilahtelevaa ja outoa eli voin olla sekä älykäs että tyhmä.
      Yleensä "tyhmyys" menee ADHD-oireilun piikkiin.
      Kirjoittaminen voi tuottaa pientä häppendaalia eli en jaksa keskittyä täysillä kun kirjoitan tekstiä, jolloin tulee kirjoitusvirheitä.
      Pyrin kuitenki argumentoimaan hyvin eli miettimään sanomiseni.
      Toki tässäki tulee välillä mokia, ADHD-oireilua tiemmä!

    • Minustatuntui

      Että aloittaja kirjoittaa minusta, mutta onhan se hienoa, jos hän kokee minut erittäin hyvännäköisenä vaikka sitä en ole ;) usein juuri tämä minun OUTOUS saa ihmiset ihastumaan minuun vaikka en ulkonäöllisesti ole mitenkään kauneimmasta päästä eli luonne korjaa ulkonäköä :) outouteni ei tapauksessani ole ainakaan huono asia :P

    • Juuriluin

      Vittu mitä paskaa

    • outonainen__

      Miksi hyökkäätte aloittajan kimppuun? Mielestäni aloitus oli asiallinen eikä siinä mitenkään haukuttu "outoja" ihmisiä. Mahtavaa että joku muukin on tällaisen ihmistyypin havainnut. Uskon ymmärtäväni hyvin mitä ap tarkoittaa.

      Taidan itse edustaa tuota ihmistyyppiä. Olen aina kokenut etten kuulu oikein mihinkään, on ollut ulkopuolisuuden tunne vaikka kavereita ja tuttavia on aina ollut paljon. Olen jollain tavalla emotionaalisesti yksinäinen ihminen. Ei sitä ihmiset arvaa, kun kavereita on paljon ja kun vaikutan hyvin normaalilta naiselta. Teen sellaisia asioita kuin muutkin ja elän kuten muutkin, mutta jollain tavalla olen silti outo. En anna itsestäni outoa tai normaalista poikkeavaa kuvaa muille. Kaverini ovat "normaaleja" (ainakin ulospäin).
      Olen miettinyt useasti mistä se johtuu enkä ole varma mikä on syynä; todennäköisesti kyseessä on monien eri tekijöiden summa. Vaikuttaa vahvasti siltä että syy on perusluonteessani, ei siinä että kokemukset tai yksinäisyys olisi tämän aiheuttanut.
      Koin jo alle eskari-ikäisenä olevani jotenkin omituinen. En kokenut olevani niinkuin muut ihmiset, pidin itseäni vääränlaisena. Epäilin jopa olevani jotenkin vammainen. Muut pitivät tuolloinkin minua normaalina. Ulkopuolisuuden tunne oli läsnä jo silloin, vaikka olin kuulemma hyvin pidetty kavereiden keskuudessa jo silloin. Mutta minusta ei tuntunut siltä..
      En ole mitenkään asperger-piirteinen enkä myöskään introvertti. Epäilen vahvasti olevani erityisherkkä, voi olla että se on syynä "outoudelleni".
      Outous on täten seurannut minua koko elämäni.
      En ole koskaan päästänyt ketään emotionaalisesti lähelle, joka ehkä aiheuttaa yksinäisyyden tunnetta.

      • outonainen__

        Kun olen yksin, mietin ja teen outoja asioita. Mutta kun astun ulos ovesta, olen aivan kuten muut.
        Havainnoin ympäristöä ja muita ihmisiä tarkasti. Sitä kautta opin miten normaali ihminen toimii ja toimin sillä tavalla. Hyvin tarkkanäköinen ihminen voi todennäköisesti havaita outouteni, ehkä juuri toinen samankaltainen, joka peittää outoutensa normaaliuden alle.


      • jepjep, tutulta kuulostaa herkän elo.


    • semmostatulimielee

      Eiköhän meistä jokainen ole outo, sillä jokainen on ainutlaatuinen yksilö. Ihminen on laumaeläin ja haluaa kuulua joukkoon, jotkut enemmän ja jotkut vähemmän, mutta totaalista yksinoloa harva haluaa. Laumassa eletään ryhmädynamiikan kautta ja vähemmän laumassa viihtyvä sitten on luovempi individualisti, laumassa viihtyvän mielestä outo, koska ei mene ryhmän mukana.. Jokaisella silti mahdollisuus toteuttaa luovasti itseään, olla oudompi..vaatii rohkeutta elää yksin ja luovasti, kun ei oo tiivistä ryhmätukea ja sitten haukutaankin oudoksi yms.

    • ihmenatsi

      Aloittaja on outo.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1575
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1292
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      282
      1226
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      110
      1040
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      867
    6. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      218
      797
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      785
    8. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      719
    9. Mies, kysyisin vaan

      Että aiotko koskaan ottaa minuun yhteyttä? 🥺 Kerro suoraan sekin, jos et.
      Ikävä
      42
      685
    10. Kristitty kuvittelee olevansa Jumalan yläpuolella

      Kristinusko eroaa muista väkivaltaisuuden osalta, henkisen väkivallan, pakottamaisen osalta. Psyykkinen väkivalta on jop
      Hindulaisuus
      373
      658
    Aihe