Vinkkejä kaivataan

Ensikertalainenn

Olen pitkään halunnut kokeilla peppuseksiä ja tyttöystävä vihdoin suostui siihen. Olin varautunut jo ennakkoon ostamalla liukkaria. Tyttöystäväni meni perus doggy-asentoon kontallaan, sivelin liukkaria hänen peppureiälle ja kaluni päähän, mutta kun piti ryhtyä hommiin niin en saanut kalua kunnolla sisälle. Sain työnnettyä ehkä 2-3 senttiä eli terskan verran ja vähän enemmän mutta sitten tuli stoppi. Peppureikä tuntui todella tiukalta ja kun yritin työntyä syvemmälle niin tyttöystävää sattui ja hän veti pois päin. Liikutin edes takas enkä päässyt enempää sisälle ja lopulta laukesin. Onko jotain neuvoa miten kalun saisi kokonaan sisälle, pitääkö peppua venyttää tai lämmitellä tai jotain?

10

774

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ryppyreikänainen

      MALTTIA !!!´Peppu on ihana kokemus.....mutta sisäänmeno on kiihoittavan ahdas....Kun olet ohittanut "kireän " kohdan.....pysähdy....annaa naisesi tottua kyrpäsi vierailuun !!! NAUTTIKAA !!!!!

    • Ehdottomasti pitää naisen paikat lämmitellä ensin kunnolla. Kannattaa vaikka antaa suuseksiä ja samalla sormellta/sormilla peppua hyväillä ja työntää sormea sinne naisen peppuun. Ensin yksi ja kun paikat siihen on tottunut niin toinen. Ja liukkarissa ei voi sit säästellä. Sitä kannattaa laittaa paljon :). Peppuseksi on parhaimmillaan erittäin nautinnollista molemmille ja pahimmillan täysin päinvastaista.

    • Justus4852

      Anna sen liukua sisään podella pitkävetisesti, usean minuutin ajan niin hyvä tulee !!!

    • 696969Mm

      no aluksi kannatta tietenkin vähän herätellä naista, aika hyvin pepun nuoleminen liukastuttaa mukavasti ja yleensä nainen tykkää kovin. eli hitaasti ja lämmitellen, niin hyvä tulee. ihanaa on työntää kieltä sisään ja huomata naisen reagoivan siihen :-)

    • Wej

      Voisin tulla näyttämään miten tyttösi nauttii peppupanosta

    • Analchief

      Kannattaa tosiaan panostaa tuohon lämmittelyyn ja doggy style ei ole välttämättä paras asento ekalla kerralla. Kokeilkaa siten että tyttöystäväsi makaa vatsallaan. Kun olet saanut terskan verran sisälle niin pysy siinä paikallaan ja pikku hiljaa työnny vähän syvemmälle. Jää sitten taas paikalleen ja työnny vähän syvemmälle tyttöystäväsi tahtiin. Pepussa on sulkikalihas se kireä kohta ja tunnet kyllä kun pääset työntymään sen läpi. Sitten taas jää paikalleen ja liiku hiljalleen edestakas. Kun homma alkaa sujua niin voit pyytää tyttöystävääsi nousemaan kontalleen ja panna doggystyle asennossa peppuun normaalisti. Ekoilla kerroilla ei kannata kuitenkaan hirveän rajusti rytkyttää.

    • ddfdfe3432

      Tyttöystäväsi vihdoin suostui ja sinä menet sitten ja tyrit koko homman. Suostuukohan toista kertaa kun mies ei osaa.

    • anaalitappejavaan

      Suosittelen alkuun käyttämään vaikka leluja. Suora, sileä anustappi ens alkuun, sitten sellaista mallia jossa tappi pysyy pepussa ja siitä aina isommaksi vain halkaisijaa. Omalla kohdalla 4cm halkaisijaltaan oleva tappi on hyvinkin nautinnollinen, mutta miehen penis (joka on ohuempi halkaisiljaltaan) taas sattuu lähestulkoon joka kerta.

      Itse tykkään olla kyljelläni kun mies työntää munan sisään. Ensin se likistää ja mies stoppaa. Likistäminen menee ohitse ja sit voikin jatkaa ihan miten haluaakin. Tsemppiä harjoitteluun. Älä ahnehdi liikaa kerralla, sillä ikävä anaaliseksikokemus on aika järkyttävää naiselle, nim. kokemusta on :D Meillä oli varmaan kolmen kuukauden tauko kaikista peppuleikeistä kun eräs kerta päättyi niin järkyttävään kipuun.

      • aahahaaa

        Niin siinä käy ahneella on paskanen loppu


    • Ensikertalainenn

      Kiitoksia muutamalle kirjoittajalle vinkeistä. Eilen kokeiltiin uudestaan ja edettiin hitaammin ja lämmiteltiin enemmän. Tällä kertaa tyttöystäväni makasi vatsallaan tyyny vatsan alla. Useampi minuutti meni ihan vain siihen kun hieroin kalun päällä peppureikää. Sitten aloin varovasti painella vähän kerrallaan ja kun lopulta pääsin työntymään sisään kunnolla niin tuntui mahtavalta! Liikuin aluksi hitaasti tunnustellen ja kun alkoi niin sanotusti sujua niin pyysin tyttöystävää nousemaan kontalleen ja tällöin kalu menikin helpommin sisälle. Oli huikean kiihottava kokemus panna peppuun doggystyle asennossa kun oikein näki kalun työntyvän sinne ja tietynlaista rivoutta siinä on kuin pornoelokuvassa ikään.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      74
      5378
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      17
      2406
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1927
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      47
      1638
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1581
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1378
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1287
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      8
      1253
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1219
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1183
    Aihe